in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πόσο πιθανόν είναι να βρούμε έναν σύντροφο που να θέλουμε τα ίδια πράγματα;

Δεν είναι λίγο ρομαντικό αυτό που λες; Ότι αν ψάξουμε θα βρούμε άνθρωπο και που να ταιριάζουμε και που να θέλει οικογένεια;

Δεν είναι λίγο ρομαντικό αυτό που λες; Ότι αν ψάξουμε θα βρούμε άνθρωπο και που να ταιριάζουμε και που να θέλει οικογένεια; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4f4e4fd0144fa718ebce55aabeebdb17

“Δεν θέλεις να βρεις άλλον απλά για να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια, θα έπρεπε όμως να θέλεις να βρεις κάποιον που θα αγαπήσεις πολύ και θα θέλετε τα ίδια πράγματα από την αρχή, χωρίς να περιμένεις μήπως αλλάξει γνώμη.” Αγαπητή Λένα, με αφορμή την απάντησή σου αυτή… Δε νομίζεις ότι μιλάς λίγο εκ του ασφαλούς; Δηλαδή πόσο πιθανόν είναι 1ον να βρούμε έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε και 2ον να θέλουμε εξ αρχής τα ίδια πράγματα; Ξέρω πάρα πολλές κοπέλες όλων των ηλικιών που είναι μόνες και ψάχνουν εν αγωνιωδώς άντρα που να ταιριάζουν και να θέλουν κ αυτοί οικογένεια. Επίσης, από τα ζευγάρια που ξέρω (καμιά 50αριά), τα 45 είναι δυστυχισμένα, τα άλλα 4 προέκυψε εκ των υστέρων η επιθυμία στον άντρα για οικογένεια (ενώ αν αυτά τα κορίτσια το παρατούσαν στην αρχή όταν ο άντρας είπε δε θέλω οικογένεια, τότε δε θα είχαν τώρα ευτυχισμένες οικογένειες) και μόνο μία περίπτωση ήθελαν εξ αρχής τα ίδια πράγματα και ταίριαζαν (δλδ είναι ακόμα ευτυχισμένοι). Δεν είναι λίγο ρομαντικό αυτό που λες; Ότι αν ψάξουμε θα βρούμε άνθρωπο και που να ταιριάζουμε και που να θέλει οικογένεια; Εγώ γύρω μου βλέπω συνέχεια γυναίκες ή σε δυστυχισμένους γάμους ή να ψάχνουν και ένα πολύ μικρό ποσοστό σε ευτυχισμένους γάμους (και μετά είναι κ όσες δεν θέλουν οικογένεια). Μήπως λοιπόν τα βλέπεις λίγο ονειρικά και απόλυτα τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα;

-‘Ερικα

Και ονειρικά, και απόλυτα;

Υπάρχει τεράστιο θέμα στην κατανόηση κειμένου. Δεν είπα ότι όποιος ψάχνει, βρίσκει. Ούτε είπα ότι όλοι αυτό κάνουν. Ούτε είπα ότι αυτό συμβαίνει, ούτε ότι είναι εύκολο. Είπα «ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να θέλεις να βρεις κάποιον που θα […]». Τον στόχο έθεσα. Αν έχεις αυτόν τον στόχο, δεν σημαίνει ότι θα τον πετύχεις (υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν τα αποτέλεσμα) αλλά αν δεν τον έχεις, τότε σίγουρα δεν θα τον πετύχεις.

Η θεωρία ότι αυτές που περίμεναν ενώ ο άντρας δεν ήθελε οικογένεια, τώρα έχουν, και είναι και ευτυχισμένη, μπάζει τόσα νερά, που πνιγήκαμε. Αυτή την αφήγηση θα τη δεχόμουν μόνο από τη γυναίκα που ζει μέσα σε αυτή την οικογένεια. Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά δυστυχισμένα ζευγάρια, και η θεωρία μου είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι συμμετέχοντες δεν είχαν τον σωστό στόχο. Ο στόχος που μαθαίνουν οι γυναίκες είναι να παντρευτούν μέχρι τα τριάντα και στα 35 να έχουν δυο παιδιά, με ένα «καλό παιδί», όπου «καλό παιδί» είναι αυτός που δεν θα τις παρατήσει. Δεν μας μαθαίνουν να ψάχνουμε ανθρώπους με τους οποίους θέλουμε τα ίδια πράγματα. Ούτε οι άντρες το μαθαίνουν αυτό. Εγώ τα γράφω βάζοντας το λιθαράκι μου, ελπίζω. Εσύ τι κάνεις για το θέμα;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

58 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
3 χρόνια πριν

Αγαπητή Έρικα, κι εγώ που δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, ήτοι single (και σόρυ κιόλας αλλά δεν θα έπρεπε να απολογηθεί η Λένα εαν βρήκε το σύντροφό της) και αισίως στα 44, συμφωνώ απόλυτα με τη Λένα και αρνούμαι να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο. Και φυσικά αναγνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη βρω σύντροφο και αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής μου.

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μαύρο πρόβατο

Και καλά κάνεις. Και εγώ το ίδιο στα 32. Όσο δύσκολο και να είναι, ακόμη και να μην καταλήξει στο αποτέλεσμα που θέλω, ο άλλος δρόμος μου φαίνεται βαρύς και ασήκωτος.

μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  daria

και εμένα το ίδιο.
Επίσης ξέχασα να σημειώσω ότι αναλαμβάνουμε έτσι και την ευθύνη των ‘μη επιλογών’ μας – το ποιος έχει δίκιο τελικά είναι θέμα προσωπικό και προφανως όλες οι επιλογές έχουν το αντίτιμό τους.

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μαύρο πρόβατο

Μα φυσικά. Και η ´μη επιλογή´ επιλογή είναι.

luckystrike
luckystrike
3 χρόνια πριν

Όχι δεν μας το μαθαίνουν. Εμάς οι γονείς μας, και οι περισσότεροι συνομίληκοί τους, μας έμαθαν πως πρέπει να βρούνε έναν άντρα. Έναν. Τέλος. Χωρίς πολλά πολλά πειράματα για να μη γίνουμε τσούλες. Αρκούσε αυτό. Και μας άφησαν έρμαια σε κάθε λογής αναγνώσματα που εξιδανίκευαν τα αντίθετα που έλκονται.

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Αυτά τα αντίθετα που έλκονται….

αγριοκέρασο
αγριοκέρασο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Αν μπορούσα να ιεραρχήσω τις μπαρούφες που μας έχουν ταΐσει από τα μικράτα μας, η φράση “τα ετερώνυμα έλκονται” θα έμπαινε στην κορυφή της λίστας. Τόσο λάθος, τόσο εκτός πραγματικότητας…

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αγριοκέρασο

Είναι πραγματικότητα στη φυσική. Δεν μπορεί να έχει εφαρμογή στις ανθρώπινες σχέσεις με τον ίδιο τρόπο και ο άνθρωπος μπερδεύεται. Νομίζει πως το «αντίθετο» του είναι ένας άλλος άνθρωπος με διαφορετική εικόνα για τη ζωή απο αυτόν. Το μόνο που έχει εφαρμογή στα αντίθετα είναι ότι για να αναπαραχθεί το ανθρώπινο είδος χρειάζεται τη συμμετοχή 2 «αντίθετων» φύλων.

luckystrike
luckystrike
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  daria

Εώ πιστεύω πως το είπε κάποιος εξυπνάκιας σαν αυτό το πράγμα με το σύμπαν που συνομωτεί του κοέλιο κι έμεινε

Open S
Open S
3 χρόνια πριν

Σε κάποιες από τις τελευταίες ερωτήσεις έχω την αίσθηση ότι γίνεται μια προσπάθεια για για αμφισβήτηση των καλών προθέσεων της Λένας (βλ. “απαντάς εκ του ασφαλούς”). Αναρωτιέμαι, γιατί τώρα πιο πολύ από πριν; Τώρα που μάλιστα θεωρώ πως έχει δυναμώσει-προπονηθεί ακόμα πιο πολύ η Λένα στην στήλη αλλά και στην ευστοχία του κειμένου της. Κοινωνιολογικά το αναρωτιέμαι. Είναι που δυνάμωσε; Είναι που μες την καραντίνα ήρθαν καινούργιοι αναγνώστες που τα διάβασαν όλα μαζί και μπερδεύτηκαν; Είναι που υπάρχει εκεί έξω μια διάχυτη απογοήτευση για το παρόν και το μέλλον και θυμωνουμε με όποιον μας λέει ότι ίσως υπάρχει κάποιος καλύτερος… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
MarinaK
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Open S, δεν έχω εντοπίσει, ποτε ακριβώς άρχισε να γίνεται πιο έντονο, αλλά έχεις απόλυτο δικιο. Πολλές ερωτήσεις έχουν τον τόνο « για πες μας ξανά , Λένα, τι εννοούσες όταν έγραφες αυτό που έγραψες. Γιατί το έγραψες;» Οκ. Παρανοήσεις γίνονται, καλες και οι διευκρινίσεις κάποιες φορές αλλά κάπου κουράστηκα με τις μομφές. – Μη μιλάς για ψυχολόγο γιατί δεν έχεις πάει σε έναν. – Μη μιλάς για παιδιά γιατί δεν έχεις. – Μη μιλας για παιδιά γιατί έχεις. – Μη μιλάς για γνωριμίες και ταίριασμα γιατί μιλάς εκ του ασφαλούς. – Μη μιλάς για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
no_roots
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  MarinaK

Εγώ νομίζω πως είναι κάποιου είδους “σε τσάκωσα” ή “τώρα θα σου δείξω εγώ” και η αλήθεια είναι πως έχουν αρχίσει να μου φαίνονται αστείες αυτές οι παρεμβάσεις, ελπίζω μόνο να μην στεναχωρούν πολύ τη Λένα όλα αυτά. Κάπου είναι εμφανές ότι οι “αμφισβητίες” διαφωνούν για να διαφωνήσουν τις περισσότερες φορές. Δηλαδή τώρα δεν μπορώ να φανταστώ πως η Έρρικα πραγματικά το εννοεί να κάνει σχέση με όποιον να ‘ναι επειδή δεν παίζει να βρει κάποιον να ταιριάζει ή σε αυτό με την Αμερική πώς και για ποιό λόγο να αμφισβητείς έτσι μια προσωπική εμπειρία, αν έχεις κάποια διαφορετική απλά… Διαβάστε περισσότερα »

Evey
Evey
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Καμιά φορά αυτό που λείπει είναι η ατόφια υπομονή , δηλ. Να προσπαθήσω πραγματικά να καταλάβω τι μου λένε. Είναι δύσκολη πίστα.

Evey
Evey
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Ταυτίστηκα με το σχόλιο αυτό!

μιμόζα
μιμόζα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που περιγράφεις, δηλαδή την αμφισβήτηση των προθέσεων της Λένας. Νομίζω παίζουν ρόλο όλα αυτά που περιγράφεις. Επίσης, γενικά είμαι υπέρ της αμφισβήτησης των απόψεων των αυθεντιών, ωστόσο με στεναχωρεί που στην περίπτωση της Λένας οι αμφισβητήσεις βασίζονται συχνά σε μια παραμορφωμένη κατανόηση αυτών που έχει γράψει. Σαν να λέμε άλλα γράφει η Λένα και άλλα καταλαβαίνουμε εμείς. Αυτό κατά τη γνώμη μου συμβαίνει κυρίως επειδή θέλουμε να διαβάσουμε κάτι που κουμπώνει σε ένα πρόβλημα που ήδη έχουμε, οπότε ερμηνεύουμε τα λόγια με βάση τις δικές μας εμπειρίες. Όπως και να ‘χει ελπίζω και ‘γώ να… Διαβάστε περισσότερα »

kaiti
kaiti
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Συμφωνώ και δεν ήξερα πώς να το εκφράσω. Σε λίγο θα πουν να μας ζητήσει και συγγνώμη που είναι καλά. “Εκ του ασφαλούς”. λολ.

TNR
TNR
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Νομίζω ότι αυτό γίνεται γιατί η Λένα προτείνει κάτι αντικειμενικα δύσκολο. Θέλει προσπάθεια, τύχη, υπομονη και δύναμη χαρακτήρα. Αν μας λείπουν αυτά ή η διάθεση να τα κάνουμε, στραβωνουμε που δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Εδώ ταιριάζει το άντρα θέλω τώρα τον θέλω. Θέλει πολλή εσωτερική διεργασία για να αποφασίσεις ότι αυτός όντως είναι ο στόχος. Αν έχεις φάει και μερικά στραπατσα, πάει η υπομονη και η κατανόηση κειμένου.

luckystrike
luckystrike
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Θα συμφωνήσω. Νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός, όχι της καραντίνας, αλλά της διεύρυνσης του αναγνωστικού κοινού. Που οπωσδήποτε είναι καλό αλλά έχει και τις συνέπειές του.

Zitsa_i_alithori
Zitsa_i_alithori
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Συμφωνώ με ότι γράφεις, έχω την άποψη ότι όλα αυτά προκειπτουν κυρίως από την κουλτούρα του ξερολα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που εγώ τουλάχιστον συναντώ δείχνουν να πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα ότι τα έχουν αποκριπτογραφησει όλα και δεν χρειάζονται συμβουλές. Ίσως είναι λίγο σαν τις θεωρίες συνομωσιας όπου συνήθως τις πιστεύουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Ή για να δώσω ένα παράδειγμα, στη χώρα που μένω έχει ένα dating show που συναντιουνται σε εστιατόριο για πρώτη φορά σαν ραντεβού να γνωριστούν, και ήταν μια που πήγε εκεί η οποία ήταν 12 χρόνια ελεύθερη χωρίς να έχει… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Po the Panda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Κι εγώ συμφωνώ απολύτως. Να προσθέσω και κάτι επικά σχόλια που μας κατηγορούν κιόλας οτι την αποθεώνουμε σε ότι και να πει σαν να είμαστε cult, ενώ αν έμπαιναν στον κόπο να προσέξουν λίγο τί διαβάζουν θα έβλεπαν σχεδόν σε κάθε ερώτηση και σχόλια που διαφωνούν. Οπότε μάλλον τώρα προσπαθούν να κάνουν κάτι σαν προπαγάνδα εναντίον της υποθέτω. Επιπέδου τηλεπαράθυρου. Πολύ λυπηρό, ειδικά απο τη στιγμή που αυτό το site έχει βοηθήσει και βοηθάει ακόμα τόσο πολύ κόσμο.

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

Τι αντιπροτείνεις; Να ψάχνουν κάποιον που να μην ταιριάζουν αρκεί να θέλει οικογένεια; Εσύ λες ότι καταλήγουν δυστυχισμένοι. Να ψάχνουν κάποιον να ταιριάζουν αλλά να μην θέλουν τα ίδια πράγματα; Κι έτσι καταλήγουν δυστυχισμένοι. Να παντρεύονται κάποιον που έχει δηλώσει ότι αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφυλο θα το θεωρούσε αφύσικο; Να μην ψάχνουν καθόλου και να αφιερώσουν τη ζωή τους στο να γίνουν βιρτουόζοι στο πιάνο; Ποιές είναι τέλος πάντων οι ρεαλιστικές και όχι ονειρικές προσδοκίες που θα έπρεπε να έχουμε; Επειδή εμένα το να βρεις κάποιον να ταιριάζεις και να θέλετε τα ίδια πράγματα μου ακούγεται απλή λογική,… Διαβάστε περισσότερα »

Melian
Melian
3 χρόνια πριν

Η δική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι η πληθώρα των δυστυχισμένων ζευγαριών οφείλεται στο δυσανάλογο συμβιβασμό που κάνουν προκειμένου να αποκτήσουν αυτά που η κοινωνία τους υπαγορεύει. Παρατηρώ στον κύκλο μου και βλέπω ότι τα πραγματικά δυστυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά που ακολούθησαν τη λίστα ευλαβικά: σπουδές κατά προτίμηση χωρίς ούτε μία χρονιά καθυστέρησης για την απόκτηση του πτυχίου, ενδεχομένως μεταπτυχιακό, δουλειά κατά προτίμηση χωρίς ρίσκο (σιγουράκι στις προτιμήσεις το Δημόσιο), ένα καλό παιδί για γάμο ασχέτως αν υπάρχει έρωτας και κοινός τόπος, παιδί/παιδιά και εάν όλα αυτά δεν έχουν γίνει έως τα 35 πολλά ψυχολογικά! Είναι δύσκολο ναι, αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

daria
daria
3 χρόνια πριν

Αυτό ακριβώς. Είμαι στην αρχή των 30. Οι περισσότεροι συνομήλικοι άντρες που ξέρω έχουν διοχετεύσει όλη την ενέργεια τους στο να κάνουν καριέρα και οι σχέσεις που κάνουν, αν κάνουν, είναι επιφανειακές και με deadline απο την αρχή τους. Οι γυναίκες συνομήλικες μου δουλεύουν έχοντας οι περισσότερες στο μυαλό τους ότι όταν θα κάνουν οικογένεια θα την αφήσουν τη δουλειά οπότε δεν διοχετεύουν ενέργεια σε αυτό αλλά ψάχνουν μανιωδώς να παντρευτούν. Υπάρχουν βέβαια και τα ζευγάρια που είναι μαζί απο το λύκειο ή απο τις σπουδές τους οπού οι πλειοψηφία έχει ξεχάσει γιατί είναι μαζί ακόμη. Αλλά και σε αυτά… Διαβάστε περισσότερα »

LaPerdizTropical
LaPerdizTropical
3 χρόνια πριν

Θα μπορούσα άνετα να την είχα στείλει εγώ την ερώτηση. Για την ακρίβεια, λέω και ξαναλέω ότι άντε να βρεις άνθρωπο να σου αρέσει,να του αρέσεις, να ταιριάζετε, να επικοινωνείτε, να θέλετε να ίδια πράγματα ΚΑΙ να είναι διαθέσιμος. Προσωπικά, είτε αισθάνομαι έλξη αλλά δεν ύπαρχει ταίριασμα, είτε υπάρχει ταίριασμα αλλά δεν αισθάνομαι έλξη, οπότε και μένει στο φιλικό. Όσοι έχουν και τα δύο, είτε έχουν κοπέλα είτε ζουν στην άλλη άκρη της γης. Είπα και γω τον πόνο μου!

bitch alternative
bitch alternative
3 χρόνια πριν

Δεν μιλάει “εκ του ασφαλούς” η Λένα επειδή τον βρήκε. Ούτε συμπεραίνει ότι, επειδή εκείνη τον βρήκε, είναι γενικά εύκολο. Παρ’ όλα αυτά κι εγώ παρατηρώ στον περίγυρό μου ότι τα ζευγάρια που τον/την βρήκαν, δεν αντιλαμβάνονται την δυσκολία. Οκ, ντάξει, τους την επισημαίνω κάθε φορά που με ρωτάνε “μα, πώς γίνεται, εσύ, ΕΣΥ να είσαι σίνγκλ; Όλους τους φτύνεις;”. Δεν μιλάνε εκ του ασφαλούς, αλλά πιθανώς έχουν ξεχάσει πόσο σπάνιο είναι αυτό που βρήκαν. Ε, τους το επισημαίνω και γελάμε. Είναι δύσκολο, είναι επίπονο και είναι απογοητευτικό. Αλλά θα συνεχίσω να το ψάχνω με αυτά τα κριτήρια, γιατί δεν… Διαβάστε περισσότερα »

lady gaga
lady gaga
3 χρόνια πριν

Μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου να έχω παρόμοια προβλήματα κατανόησης κειμένου/συζητήσεων/απόψεων. Και να πεις ότι δεν ήμουν καλή στην έκθεση… Αλλά μάλλον δεν έφταιγε η έκθεση. Μάλλον έφταιξε ότι δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να μου πει το παράδειγμα της Λένας με το καρπούζι και το πεπόνι. Πολλές φορές λες σε κάποιον ότι σου αρέσει το καρπούζι και αυτός αρπάζεται επειδή του έθιξες το πεπόνι. Μα καλά σου λέει αφού εμένα με τρελαίνει το πεπόνι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς πεπόνι. Πως γίνεται να μην σου αρέσει?! Μα άνθρωπέ μου δεν αναφέρθηκα καν στο πεπόνι! Και κάπως έτσι γίνονται εκατομμύρια… Διαβάστε περισσότερα »

avis
avis
3 χρόνια πριν

Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω μια γυναίκα που θέλει παιδί, γενικά και αόριστα, να φορτωθεί κι έναν τύπο να την κάνει δυστυχισμένη. Δεν θα ήταν πιο λογικό να κάνει οικογένεια με μια άλλη γυναίκα που επίσης θέλει παιδί και να μπορούν να βοηθηθούν πιο αποτελεσματικά μεταξύ τους; Και περιστασιακές συναντήσεις με άνδρες για σεξ

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  avis

Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα αυτό που προτείνεις.

avis
avis
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  daria

το σύμφωνο συμβίωσης δεν απαιτεί σεξουαλικές σχέσεις, και δύο φίλες μπορούν να το κάνουν. Με βάση αυτά που λέει η γράφουσα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ταιριάζει με μια φίλη της και να κάνουν οικογένεια, όχι απαραίτητα σεξ. Θα βοηθάει η μία την άλλη, καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα τις ανάγκες του σπιτιού και των παιδιών και συνεγάζονται πιο εύκολα από τους άντρες. Το σεξ το βρίσκουν εκτός οικογενειας. Σχήμα περιγράφω, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι σχήματα ψάχνουν για συντρόφους και σχήματα έχουν στο κεφάλι τους όταν μιλάνε για οικογένειες. Κάποιοι μέχρι και τις κουρτίνες έχουν προδιαλέξει.

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  avis

Το γνωρίζω αυτό για το σύμφωνο συμβίωσης απλά δεν κατάλαβα αν το πρότεινες για την κοπέλα της ερώτησης ή το λες γενικα για όσες είναι σε αυτό το αδιέξοδο. Γιατί εγώ πιστεύω οτι οι περισσότερες που είναι σε αυτό το αδιέξοδο είναι ακριβώς γιατί έχουν το συγκεκριμένο σχήμα στο μυαλό τους και δεν χωράει αυτό που λες εσύ. Άσε που το σεξ, το καλό σεξ βασικά, είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.