in

Αγαπητή «Α, μπα»: Η γειτόνισσα παρακολουθεί και σχολιάζει την κάθε μου κίνηση

Έχω ακούσει να σχολιάζει στον ιδιοκτήτη μια κοπέλα στην πολυκατοικία, και φοβάμαι μήπως πει τίποτα και για μένα στον ιδιοκτήτη αφού δεν ταιριάζω στην δική της ηθική

Έχω ακούσει να σχολιάζει στον ιδιοκτήτη μια κοπέλα στην πολυκατοικία, και φοβάμαι μήπως πει τίποτα και για μένα στον ιδιοκτήτη αφού δεν ταιριάζω στην δική της ηθική ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Capture 58

Τι κάνεις όταν στο διπλανό διαμέρισμα κατοικεί μια νεαρή κοπέλα η οποία παρακολουθεί και σχολιάζει κάθε σου κίνηση εδώ και 1 χρόνο, ποιος ήρθε και ποιος έφυγε και τι ωρα και μάλιστα στο τριπάκι αυτό έχει μπει και ο φίλος της, σε σημείο μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ που όταν ακούει το τρίξιμο της πόρτας που ανοίγει και φεύγω εγω ή κάποιος φίλος μου απο το σπίτι, αυτή να είναι στο μπαλκόνι και να μας κοιτάει; Όταν τους ακούς να σε αποκαλούν βρωμιάρα επειδή κάνεις σεξ με έναν φίλο σου χωρίς να είστε σε δεσμό(αυτό είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνεις όταν ο άλλος δεν σε επισκέπτεται συχνά ή περνάει λίγες ώρες μαζί σου και ακούγεται οτι κάνετε σεξ). Όταν σε επισκέπτεται στην δουλειά σου και κάθεται σε μια απόσταση χωρίς να σε πλησιάζει, αφού διαλέγει άλλα άτομα να εξυπηρετηθεί, αλλά σε καρφώνει με τα μάτια της, κοιτώντας σε απο πάνω μέχρι κάτω; Ο φίλος αυτός που με επισκέπτεται, λέει οτι με ζηλεύει, κάτι το οποίο δεν το πιστεύω, και οτι είναι απλώς περίεργη και θέλει να ξέρει τι γίνεται στις ζωές των άλλων. Έχω ακούσει να σχολιάζει στον ιδιοκτήτη μια κοπέλα στην πολυκατοικία, και φοβάμαι μήπως πει τίποτα και για μένα στον ιδιοκτήτη αφού δεν ταιριάζω στην δική της ηθική.

Κουτσομπόλα γειτόνισσα.

Μου πάγωσε το αίμα. Εγώ λέω να μετακομίσεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

47 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
lioness
lioness
3 χρόνια πριν

Τι θα λεγες να αναφέρεις κι εσύ στον ιδιοκτήτη σου ότι θα φύγεις επειδή υπάρχει μία κοπέλα στην πολυκατοικία η οποία σε κατασκοπεύει, σε έβρισε βρωμιάρα και παρακολουθεί από το μπαλκόνι της και την πόρτα της την κάθε κίνηση?

soukaivou
soukaivou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Ωωωω πολύ καλό

Sleepy yet busy
Sleepy yet busy
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ιδέα να προλάβει πριν την creepy γειτόνισσα.

Να γελάς και να κλαίς
Να γελάς και να κλαίς
3 χρόνια πριν

Συνέβαινε σε μια φίλη μου από μια τέτοια κουτσομπόλα γειτόνισσα. Μόλις ανοιγε η πόρτα της ή κάποιος κτυπούσε το κουδούνι της ανοιγε αυτομάτως και η διπλάνή πόρτα της γειτόνισσας για να ελέγξει ποιός φεύγει και ποιός έρχεται.Η φίλη μου είχε μείνει χήρα στα 26 της με ένα δίχρονο παιδί αλλά προσπαθούσε να προχωρήσει στη ζωή της μετά απο τραγικά γεγονότα οπότε το μόνο που της έλλειπε ήταν η “κηδεμονία “της διπλανής. Οπότε την έπιασε και πολύ ήρεμα της είπε πως αν ξανασυμβεί να ανοίξει πόρτα και βνα το παίξει θυρωρός και τροχονόμος θα γίνει τετοια φασαρία που θα ακουστούν σε… Διαβάστε περισσότερα »

Th3 do
Th3 do
3 χρόνια πριν

Θα φώναζα έναν φίλο Μου από το πρωί,θα έβαζα μια ταινία αισθησιακου περιεχομένου,θα είχα μια στολή ουραγκοταγκου και μόλις χτυπούσε η πόρτα θα της άνοιγα μασκαρεμενη και φυσικά θα την κυνηγούσα με το κουλικι τακατακ. Ζωντοβολα…

Mami Salami
Mami Salami
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Th3 do

Πεθανα με το κουλικι τακατακ 😂😂😂😂😂😂

Fraulitsa
Fraulitsa
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Th3 do

Για όσους δεινόσαυρους, σαν εμένα, που δεν έχουν μεγάλη επαφή με τα σημερινά trending topics λόγω προχωρημένης ηλικίας και αναρωτήθηκαν τι είναι το κουλίκι τακατάκ, δείτε εδώ από το 1:24 και μετά. Ευχαριστώ. 😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=Yi05XxwuIkg

Nota Bene
Nota Bene
3 χρόνια πριν

Αχ, έχω και χειρότερο: γειτόνισσα στην ίδια πολυκατοικία με βρίζει, καταριέται και με φτύνει! Επίσης μία από τις κατηγορίες της είναι ότι είμαι “ανοικοκύρευτη” γιατί παίρνω συχνά delivery κατά την γνώμη της…. Ξέρει τι ώρα μπαίνουν και βγαίνουν όλοι στην πολυκατοικία, και χθες που έβγαλα τον σκύλο μου ήταν συνέχεια από πίσω μου και όταν γύρναγα πίσω, κρυβόταν σε κολώνες και δέντρα….

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Nota Bene

Φυσιολογική συμπεριφορά δεν την λες πάντως να σε ακολουθεί και να κρύβεται πίσω από δέντρα…. Και να παρακολουθεί τα delivery, δηλαδή κάπου έλεος με το κάθε ψυχάκι!

Buck
Buck
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Nota Bene

Συγνώμη για την άτοπη παρέμβαση αλλά μου θυμίζει λίγο τη γειτόνισσα μου από το παλιό μου σπίτι… Με πιάνει λοιπόν μια μέρα στο διάδρομο της πολυκατοικίας για τον καθιερωμένο εξάψαλμο την ώρα που πετούσα τα σκουπίδια… Την επομένη ακριβώς, (Σάββατο) φώναξα ένα φίλο μου παπά στο σπίτι για “δήθεν “ ευχέλαιο… Χωρίς πολλές περιστροφές, της χτυπάει το κουδούνι και την κάνει μπάνιο αγιασμό γιατί μάλλον” δαιμονισμένη του φάνηκε” όπως της είπε… Φύγαμε χασκογελώντας με το φίλο να λέει φωναχτά “να ασχολείται κάνεις μόνο με τα του οίκου του και ν’αφήνει στην ησυχία τους τους άλλους στους δικούς τους!” Εν τέλει… Διαβάστε περισσότερα »

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν

Εμένα πιο πολύ απ’ όλα με φρίκαραν οι επισκέψεις στη δουλειά. Κανονικότατο θρίλερ, απ’ αυτά που βλέπεις κάτω απ’ την κουβέρτα, με το ένα μάτι, και αναμμένο μέχρι και το φως του απορροφητήρα.

Κόκκινο κρασί
Κόκκινο κρασί
3 χρόνια πριν

Η τύπισσα έχει πρόβλημα. Δεν είναι απλά κουτσομπόλα.
Αν σου φαίνεται πολύ creepy εμπιστευσου το ένστικτο σου και αν μπορείς σήκω φύγε.
Αν δεν θες να αλλάξεις σπίτι, κάτι πολύ λογικό, απαγόρευσε της να σου μιλάει και να σε βρίζει. Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ότι σε παρακολουθεί και διαδίδει για σένα ψέματα. Αν έχετε μια νορμάλ σχέση με αυτόν και είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν ότι αυτή έχει το θέμα.
Αν συνεχίσει, μιλά με δικηγόρο.

alexandra
alexandra
3 χρόνια πριν

Αγαπητή φίλη η μόνη λύση είναι να μετακομίσεις. Το θέμα δεν είναι αν θα πει κάτι στον ιδιοκτήτη αλλά ότι στο σπίτι σου θέλεις να είναι ένα περιβάλλον στο οποίο αισθάνεσαι ασφαλής. Πριν 7 χρόνια, όταν ακόμα σπούδαζα, μετακόμισα σε ένα σπίτι που άρεσε πολύ αλλά δυστυχώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα άρχισαν το προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα ήταν η κυρία που έμενε από κάτω. Η κυρία αυτή είχε νοικιάσει το διαμέρισμα από τον ίδιο ιδιοκτήτη λίγες μέρες πριν από μένα και δεν της είχε πει ότι είχε κι άλλο διαμέρισμα κατά κάποιο τρόπο με κατηγορούσε γι’ αυτό. Το ακόμα… Διαβάστε περισσότερα »

luckystrike
luckystrike
3 χρόνια πριν

Εγώ είχα μία γειτόνισσα που φώναζε τι τη φέραμε αυτη εδώ μέσα και άλλα όμορφα. Εγώ πάρτυ δεν εκανα, αργά όποτε έρχονταν οι φίλοι κου δεν το τραβούσαμε αλλά έκανα σεξ. Πολύ σεξ. Και όχι μόνο εγώ. Έδινα το σπίτι σε άστεγα ζευγάρια φίλους μου να κάνουν σεξ. Και ελπίζω να ακούγονταν πολύ. Και καλά να πάθει η στριμμένη. Η δικιά σου τώρα, ειναι λίγο κρίπι. Έρχεται στη δουλειά σου; κι έχει μπλεχτεί κι ο φίλος της; αν δεν μπορείς να μετακομίσεις κράτησε οποωσδήποτε αρχεία. Ημερομηνίες, φωτογραφίες από όταν σε κοιτάει στη δουλειά σου, φωνητικά αρχεία, ότι μπορείς. Σε καλό… Διαβάστε περισσότερα »

Louise B.
Louise B.
3 χρόνια πριν

Μια καλή σεναριογράφος με αυτή την ερώτηση γράφει ψυχολογικό θρίλερ φεστιβαλικού επιπέδου. Σκιάχτηκα.

verbascum acaule
verbascum acaule
3 χρόνια πριν

Επειδή το πού μπορεί να φτάσει κάποιος/α από τις εμμονές του και τη μανία του δεν έχει όρια, και επειδή ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, μήπως να μετακομίσεις προχθες;