in

Αγαπητή «Α, μπα»: Αφού πηγαίνουν στους ίδιους πλαστικούς, γιατί κάποιες κάνουν αποτυχημένες πλαστικές;

Ένας καλός τρόπος για να προβλέψεις τι θα σου προτείνει ο καθένας είναι το τι έχει κάνει ο ίδιος ο πλαστικός στον εαυτό του.

Ένας καλός τρόπος για να προβλέψεις τι θα σου προτείνει ο καθένας είναι το τι έχει κάνει ο ίδιος ο πλαστικός στον εαυτό του. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9aadc2df 7536 48d5 ab8b c99e105adfad

Γεια σας! Πώς γίνεται κάποιες διάσημες να κάνουν πολύ πιο πετυχημένες./πολυ πιο φυσικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους από κάποιες άλλες του ίδιου βεληνεκούς, ενώ λογικά πηγαίνουν στους πλαστικούς ίδιου επιπέδου?

χαζή απορία της ημέρας

Ίδιου επιπέδου τεχνικά μπορεί να είναι, αλλά κάθε γιατρός έχει τη δική του φιλοσοφία, την δική του αισθητική περί ωραίου, και ο καθένας προτιμά άλλη μέθοδο, οπότε στον ίδιο άνθρωπο ο ένας μπορεί να πει «προτείνω ένα ελαφρύ τάδε» και ο άλλος «καλύτερα να κάνουμε ολόκληρο πανωσήκωμα». Αντίστοιχα η καθεμία έχει την δική της φιλοσοφία, έχει τον δικό της περίγυρο (που προτιμάει το άλφα από το βήτα), έχει τις δικές της ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνιση της, και πάει τελικά στον ανάλογο πλαστικό.

Ένας καλός τρόπος για να προβλέψεις τι θα σου προτείνει ο καθένας είναι το τι έχει κάνει ο ίδιος ο πλαστικός στον εαυτό του.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

22 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
αζιμούθιο
αζιμούθιο
3 χρόνια πριν

Η τελευταία παράγραφος της απάντησης ισχύει και για όποιον- όποια φτιάχνει σχήμα φρυδιών!

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
3 χρόνια πριν

Αχ θυμήθηκα το Nip/Tuck και μια που είχε πάει και ζήτησε να μοιάζει με γάτα και έγινε κάπως σαν θηλυκός Βίνσεντ (δεν ξέρετε οι νέοι).

Εγώ μ’αυτό το κριτήριο επιλέγω κομμωτήρια, βλέπω το μαλλί της κομμώτριας και τελικά έχω πάντα δίκιο. Ωστόσο επει΄δη είμαι βλαμμένη, ενίοτε κάθομαι σε κομμώτηριες με χάλια μαλλιά, ελπίζοντας ότι θα πέσω έξω γιατί κάτι άλλο με βολεύει. Πχ το σημείο, η συγκυρία, το εδώ και τώρα. Αλλά από τα καλύτερα κουρέματα μου έχει κάνει κομμωτής με ξυρισμένο κεφάλι.

Louk Ritia
Louk Ritia
3 χρόνια πριν

Αχ το έβλεπα κι εγώ το nip tuck…δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο ίδιος άνθρωπος που βρισκόταν πίσω απ αυτή τη σειρά, ήταν αυτός που αργότερα έκανε το (αγαπημένο μου) glee.

AllesGoed
AllesGoed
3 χρόνια πριν

Απλά να δηλωσω I got the reference!

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
3 χρόνια πριν

Α Louk Ritia δεν το ήξερα αυτό, κι εμένα ήταν αγαπημένο το glee.
Τελικά αυτός ο Βίνσεντ έγραψε με μελάνι ανεξίτηλο, άφησε τρίχες σε όλα τα σπίτια.

What The Fu_rfulo!
What The Fu_rfulo!
3 χρόνια πριν

Πρώτα, να ευχηθώ στην εορτάζουσα από χθες, Λένα. Τα καλύτερα με υγεία, αγαπητή! Τώρα, στο θέμα της θεματοθέτριας θα ήθελα να συμπληρώσω και τα εξής στο ορθότατο κείμενο της Λένας, ούσα και μεγάλη fan του Botched, εκπομπής που ασχολείται με την τρόπον τινά αποκατάσταση sloppy jobs πλαστικών χειρουργών: Πέρα από την προσωπική αισθητική του πλαστικού χειρουργού, που, μέσω ενός look book και φυσικά της συμβουλευτικής επίσκεψης, σου δίνει μια μικρή ιδέα για το πώς κινείται χειρουργικά ο κάθε γιατρός, τεράστιος παράγοντας με πολλούς υποπαράγοντες για την επιτυχία ή μη μιας αισθητικής επέμβασης, είναι και ο εκάστοτε σωματότυπος, το βάρος, η… Διαβάστε περισσότερα »

bella ciao
bella ciao
3 χρόνια πριν

Αν αυτό ήταν το κριτήριο, στον Φουστανο δε θα πάταγε άνθρωπος καμιά δεκαετία τώρα!!!

Franny
Franny
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

γιατι ρε συ, για 120 χρονων, κουκλακι ειναι ο φουστανος.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί για μερικους είναι σημαντικό κριτήριο να έχει κάνει πλαστική στον εαυτό του ο κάθε γιατρός. Λες και θα την είχε κάνει ο ίδιος πάνω του.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Μππορεί να μην χρειάζεται/θέλουν να κάνουν πλαστική επάνω τους. Αυτό δεν ακυρώνει συνολικά την δουλειά τους, η οποία μπορεί να φανεί και με άλλους τρόπους.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
3 χρόνια πριν

Αυτή, είναι και δική μου απορία. Οι παραμορφωσεις, που υφίστανται άνθρωποι που εχουν πρόσβαση στην “ελίτ” των γιατρών. Και δεν νομίζω κανένας από τους γιατρούς, να έχει διάθεση να χάσει την καλή του φήμη ή να τον μυνήσουν για οποιαδήποτε ζημιά. Κάπου εδώ να πω, ότι αυτά είναι δικές μου σκέψεις, χωρίς να έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Θεωρώ, ότι όταν ένας άνθρωπος επανέρχεται συνεχόμενα για επέμβασεις, και πολλές φορές αφορουν και το ίδιο σημείο, θα έπρεπε να περνά από ψυχιατρική αξιολόγηση. Μπορεί να έχει τόσα θέματα με τον εαυτό του, που κανένα αποτέλεσμα να μην τον αφήσει ποτέ ικανοποιημένο, μπορεί να… Διαβάστε περισσότερα »

Να γελάς και να κλαίς
Να γελάς και να κλαίς
3 χρόνια πριν

Εξαρτάται νομίζω και απο το άτομο που θα υποστεί τις επεμβάσεις. Οχι μόνο απο τις προσδοκίες και τις επιλογές του στις “βελτιωσεις” αλλά και από την γενικότερη κατάστασή του οργανισμού του. Διαφορετικά επουλώνεται ενα ξηρό απο ενα λιπαρό δέρμα, ενας εξασθενημένος οργανισμός δεν αναπλάθει γρήγορα και μια αγχώδης και κουραστική ζωή δεν βοηθάει. Η ίδια επέμβαση θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διάφορους ανθρώπους.

ακρίδα
ακρίδα
3 χρόνια πριν

Επίσης για να μην κατηγορούμε μόνο τους γιατρούς, πολλοί μπαίνουν να χειρουργηθούν επιμένωντας πως θέλουν να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που τους προτείνει ότι τους πάει. Έχω φίλη που ζητούσε 2 νούμερα μεγαλύτερο στήθος από αυτό που της είπε ότι ταιριάζει στο σώμα της. Για τα δικά μου μάτια είναι μια “αποτυχημένη” πλαστική. Αυτή ακόμα γελάει ότι αν είναι δυνατόν της πρότεινε μικρότερο και αν ήθελε μικρότερο δεν θα έμπαινε στον κόπο. Για να ακουμπήσω κ λίγο θέματα ηθικής, αν αυτό που ζητάνε οι πελάτες δεν βλάπτει την υγεία τους, πέραν μιας σύστασης δεν μπορεί ο/η γιατρός να εμένει… Διαβάστε περισσότερα »

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ακρίδα

Σε αυτο θα διαφωνήσω. Ο πλαστικός χειρουργός πέραν του να κάνει σωστά τη δουλειά του απο ιατρικής πλευράς το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο, οφείλει να κάνει σωστά τη δουλειά του και απο αισθητικής πλευράς. Γνωριζω πως αρκετά συχνά ασθενείς ζητάνε παράλογα πράγματα και επιμένουν, αλλά ο γιατρός οφείλει να αρνηθεί. Όχι να δεχτεί την άποψη του ασθενή, αλλά να αρνηθεί να κάνει την επέμβαση. Γνωρίζω γιατρούς που θα σου πουν οτι και εγω να αρνηθώ θα βρει κάποιον άλλον να το κάνει άρα θα χάσω τον πελάτη. Παράλληλα όμως έτσι χτίζουν σοβαρή εικόνα για την δική τους δουλειά. Πάντα κάτι θα… Διαβάστε περισσότερα »

Karamouza
Karamouza
3 χρόνια πριν

Μα δεν υπαρχει εγγύηση οτι επειδη καποια τεχνική πέτυχε με ενα συγκεκριμένο τυπο δερματος θα πετύχει και με αυτον μιας αλλης πελάτισσας! Υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες, ειναι εγχειριση μην το ξεχνατε

daria
daria
3 χρόνια πριν

“Ένας καλός τρόπος για να προβλέψεις τι θα σου προτείνει ο καθένας είναι το τι έχει κάνει ο ίδιος ο πλαστικός στον εαυτό του.” Συμφωνώ 100% και θα προσθέσω εκτός απο τον εαυτό του, στη γυναίκα του αν έχει καθώς και στις υπαλλήλους που έχει στο ιατρείο του. Ειδικά το τελευταίο είναι η καλύτερη διαφήμιση ενός πλαστικού ιατρού.

Th3 do
Th3 do
3 χρόνια πριν

Ο ίδιος πλαστικός χειρουργός μπορεί να κάνει ένα λίφτινγκ σε κάποιον 35 χρόνων και σε κάποιον 75. Το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Για εμένα εξαρτάται και από το σχήμα του προσώπου απο τα ζυγωματικά απο το σχήμα φυσιογνωμίκα. Τώρα υπάρχουν και εξαιρέσεις,όπου το επιδίωξαν κιόλας για να γίνουν κάτι άλλο, κάτι δικό τούς,κάτι της φαντασίας τούς. Και φυσικά βρίσκονται γιατροί όπου ίσως να μην τους νοιάζει η τόσο παρεμβατική χειρουργική και το κάνουν. Εγώ πάντως αν γινόμουν ποτέ πλαστικός δεν θα το έκανα,διότι υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει και το έχουν μετανιώσει.