in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ο γείτονας και η κοπέλα του φωνάζουν πάρα πού όταν κάνουν σεξ

Και ερχόμαστε στο τώρα. Χθές με πήρε η φίλη μου κλαίγοντας και εντελώς απελπισμένη για την σχέση της με τον άντρα της, οτι δεν υπάρχει πάθος, οτι φοβόταν να το δει οτι έχουν ρουτινιάσει, οτι καταβάθως αυτό που την ενοχλεί στις φωνές περισσότερο απο την φασαρία είναι οτι της θυμίζουν οτι στη δική της ζωή δεν υπάρχει αυτό, οτι της λείπει να τη γουστάρει και άλλα

Και ερχόμαστε στο τώρα. Χθές με πήρε η φίλη μου κλαίγοντας και εντελώς απελπισμένη για την σχέση της με τον άντρα της, οτι δεν υπάρχει πάθος, οτι φοβόταν να το δει οτι έχουν ρουτινιάσει, οτι καταβάθως αυτό που την ενοχλεί στις φωνές περισσότερο απο την φασαρία είναι οτι της θυμίζουν οτι στη δική της ζωή δεν υπάρχει αυτό, οτι της λείπει να τη γουστάρει και άλλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Capture 44

Αγαπητή Αμπα η παρακατω ιστορια ξεκινάει σαν κωμωδία και καταλήγει οικογενειακό δράμα που δεν ξέρω πώς να βοηθήσω. Η φίλη μου με τον άντρα της (25 και 27) είναι πολλά χρόνια μαζι απο το δευτερο έτος της σχολής και είναι απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που ξέρω. Στο σπίτι τους εχουν έναν γείτονα ο οποίος έχει γενικά “έντονη” ερωτική ζωή, κάτι που γενικά σχολιάζαμε ως αστείο. Η τελευταία όμως κοπέλα του φωνάζει πάαααρα πολυ, παρασέρνει και τον γείτονα που φωνάζει περισσότερο απο ότι συνήθιζε σε σημείο που όλο αυτό να είναι πολύ ενοχλητικό και σε ωρες αργα το βράδυ (για αρκετές ώρες) και νωρίς το επόμενο πρωί, αν και ευτυχως όχι καθε μερα. Όντως μια φορά που είχαμε μείνει με το αγόρι μου πιο αργά στο σπίτι τους, σε μέρα που συναντιόντουσαν ακουγόταν λες και είχαμε στο σπίτι ανοιχτή ερωτική ταινία. Ενα απόγευμα λοιπόν που ήταν σε μέρα “συνάντησης”, η φίλη μου μή αντέχοντας άλλο ένα τέτοιο βραδυ πήγε και χτύπηε για να ζητήσει να “είναι λίγο πιο ήσυχοι”. Ηταν και οι δύο εκεί και αφού τους είπε γύρησε η γυναίκα και της είπε “Το ερώτημα μου εμένα είναι εσείς γιατι δε φωνάζετε; Νέα παιδιά είστε! (Ο γείτονας είναι 35+ και μάλλον και αυτή)”. Η φίλη μου εκείνη τη μέρα ήταν έξαλλη μέσ τα νευρα (και νευρίασα κι εγώ να πω την αληθεια) με το θράσος της άγνωστης, πως τολμάει να την κρινει αυτη για το πως κανει σεξ, οτι δεν έχουν όλες την ανάγκη να κάνουν επίδειξη στη γειτονιά οτι κάνουν σεξ, επειδή αυτή είναι π***να δε σημαίνει οτι αυτή είναι ξενέρωτη (εντάξει αυτό ήταν λίγο μισογυνιστικό) και οτι δεν είναι όλοι αναίσθητοι να ενοχλούν τους πάντες και άλλα. Φυσικά δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Και ερχόμαστε στο τώρα. Χθές με πήρε η φίλη μου κλαίγοντας και εντελώς απελπισμένη για την σχέση της με τον άντρα της, οτι δεν υπάρχει πάθος, οτι φοβόταν να το δει οτι έχουν ρουτινιάσει, οτι καταβάθως αυτό που την ενοχλεί στις φωνές περισσότερο απο την φασαρία είναι οτι της θυμίζουν οτι στη δική της ζωή δεν υπάρχει αυτό, οτι της λείπει να τη γουστάρει και άλλα. Προσπαθώ να καταλάβω αν αυτό που της είπε τότε η άλλη την έτρωγε μέσα της τόσο καιρό και τώρα ξέσπασε ή αν φταίει η καραντίνα που όσο να ναι το κλείσιμο στο σπίτι σου δημιουργεί μια ψιλοαπαισιόδοξη ψυχολογία. Δεν ξέρω τι να της πω; Μετά απο αυτά που μου είπε, επεσα κι εγώ σε σκέψεις για την δική μου σχέση. Μπορεί να υπάρχει μακροχρόνια σχέση με το πάθος μιας περιστασιακής; Αναγκαστικά οι μεγάλες σχέσεις δεν είναι πιο ήπιες; Μηπως μπερδευει την ηρεμία μιας μακροχρόνιας σχέσης με το βάλτωμα της σχέσης; Μήπως τελικά αυτά τα δύο είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια;;

-Η φίλη της γειτόνισσας

Το «αυτή είναι π***» δεν είναι λίγο μισογυνίστικο, είναι πολύ, και με στενοχώρησε, δεν χρειαζόταν, ούτε ότι κάνει επίδειξη στη γειτονιά προκύπτει από κάπου. Αγενής ήταν σίγουρα.

Ας το αφήσουμε αυτό. Αν η φίλη σου είναι απελπισμένη με την σχέση της με τον άντρα της, τότε είναι απελπισμένη με την σχέση της με τον άντρα της. Δεν νοείται αντίδραση «σου φαίνεται», «δεν είσαι απελπισμένη», «είσαι υπερβολική». Και αν αυτή είναι (για όποιο λόγο κι αν είναι) δεν σημαίνει ότι κι εσύ πρέπει να ερμηνεύσεις την δική σου ζωή με τα δικά της μάτια. Το τι αισθάνεσαι έχει σημασία, όχι τι δεδομένα υπάρχουν. Το πόσο πολύ κάνεις σεξ, πόσο πολύ φωνάζεις, πόσο συχνά σου λέει ο άλλος ότι σε θέλει και τι ακριβώς λέει, όλα αυτά, δεν λένε τίποτα. Το «πάθος», δεν λέει τίποτα, μπορεί να είναι και βιτρίνα. Αυτό που μετράει είναι αν εσύ νιώθεις καλά, πλήρης, γεμάτη, και ότι δεν θα ήθελες να ήσουν αλλού. Αν θέλεις πολύ πάθος, τότε θέλεις αυτό, αν θέλεις ηρεμία μιας μακρόχρονης σχέσης, τότε θέλεις αυτό, δεν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Αν κλαις από απελπισία, τότε μάλλον δεν έχεις αυτό που θέλεις. Εσύ, κλαις από απελπισία;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

68 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν

Ε καλά το να μουγκανίζεις σα μοσχάρι δεν είναι ενδεικτικό του πάθους βρε Μήτση. Επίδειξη κάνουν, εκτός κι αν έχουν έλλειψη βασικών κοινωνικών δεξιοτήτων. Οπότε σου προσθέτω και λίγη θλίψη για το ζεύγος της ηχορύπανσης. 😂

Burrito
Burrito
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Μήπως μένεις στην πολυκατοικία μου; Γιατί κάποιοι θέλουμε να μουγκανίζουμε σαν μοσχάρια χωρίς αυτό να κάνει την κοπέλα πουτάνα και χωρίς να θέλουμε απλά να μας ακούσει ο γείτονας. Επίσης είμαι σίγουρη ότι ενοχλούμε λιγότερο από την υπόλοιπη πολυκατοικία που τσακώνεται 14 ώρες το 24ωρο και ησυχάζει μόνο όταν κοιμάται..

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Burrito

Γιατί να μείνω στην πολυκατοικία σου;; Για να ακούω μουγκανητά από τη μία και καυγάδες από την άλλη;; Να μου λείπετε. 😂

Louise B.
Louise B.
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Θα συμφωνήσω Εντελβάις. Τα ουρλιαχτά και οι φωνές λες και τους περνάνε φάλαγγα είναι συνήθως αν όχι πάντα για εντυπωσιασμό των γύρω. Τα ήσυχα είναι πολλές φορές τα καλύτερα.

Looking forward
Looking forward
3 χρόνια πριν

Ρε δουλειές που άνοιξε ο γείτονας!
Δηλαδή αν δεν φώναζε, ούτε εσύ ούτε η φίλη θα κλαίγατε από απελπισία.

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν

Γιατί σας τσίγκλισε τόσο πολύ η αγενέστατη ερωμένη του γείτονα μόνο εσείς ξέρετε. Στο διά ταύτα, πάρτε την αστυνομία να δεις πώς θα το βουλώσουν και οι 2. Χωριαταραίοι με την κακή έννοια.

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Για μένα το πιο σωστό θα ήταν να αφήνανε ένα σημείωμα, και όχι να τους χτυπάνε τα κουδούνια εκείνη τη στιγμή. Και αν τα πράγματα δεν άλλαζαν τότε ναι η λύση θα ήταν η αστυνομία. Τώρα προφανώς μετά τις εξελίξεις το σημείωμα δεν παίζει.

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Στο top 5 της ασυγχώρητης καφρίλας τα ουρλιαχτά στο σεξ

Dolce Vita
Dolce Vita
3 χρόνια πριν

Όπου ακούς πολλά κεράσια…Μη πιστεύεις κι όσα ακούς, στη ζωή μου ακουσα απο φίλες για σούπερ εραστές συζυγους, που μετά τον χωρισμό μάθαμε ότι τελικά ήταν μάπα το καρπούζι, εχω δει άλλους να μη κρατιούνται πια και δως του φιλιά και αγκαλιές στον καναπέ μου κι ύστερα χώρισαν, δηλώσεις δημοσιως τρελού παθους που όμως κάπου πήγε σε μια βδομάδα, ασε… είσαι μικρή και τσιμπας ακόμα. Δεν θα πω τη γνώμη μου για την ηχητική υπόκρουση σε τόση ένταση, κατάλαβες μάλλον. Το πάθος έρχεται, φεύγει, ξαναέρχεται κατα περιόδους, σε άλλους κρατάει πιο πολύ σε άλλους οχι. Υπάρχουν καλές σχέσεις με πολύ… Διαβάστε περισσότερα »

kiku
kiku
3 χρόνια πριν

αυτό που σου έρχονται οι ωραίες απαντήσεις εκ των υστέρων..εμείς είμαστε του bdsm και τον έχω φιμωμένο για αυτό και δε μας ακούτε.(που θα μας κάνει και μάθημα σεξουαλικού παθους η τυχάρπαστη)

Queen of spades
Queen of spades
3 χρόνια πριν

Mitsi, γιατι ομως θλιψη που ειναι παντρεμενοι τοσο νεοι, αν αυτο ηθελαν; Επισης, προσωπικα εχω αμφιβολιες κατα ποσο ηταν παθος η σοου η/και γουσταραν να τους ακουν οι γυρω -δυσκολευομαι να εξηγησω αλλιως την random και passive aggressive απαντηση της γειτονισσας. Θελει να δειξει πως περναει καλα, δηλαδη, και στο μυαλο της φωνες=παθος και ενταση. Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.

Το_κοτσύφι
Το_κοτσύφι
3 χρόνια πριν

Καλά για μένα μεγαλύτερη θλίψη είναι τα γαϊδούρια που κάνουν ηχορύπανση. Γιατί μπορεί οι απόψεις της κοπέλας να μου φαίνονται κι εμένα πολύ μακριά από μένα και μισογυνιστικες αλλά δεν πάει να τις επιβάλει σε κανέναν. Ας είναι θλιβερή, δικαίωμα της. Καλά για τη θλίψη να κάνεις φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας και να τη λες με θράσος και από πάνω σε αυτούς που ενοχλείς συνέχεια, να μην το συζητήσω. Δεν καταλαβαίνω ωστόσο γιατί να κάνουμε γάργαρα τη φασαρία επειδή προέρχεται από σεξ και όχι από κάτι άλλο. Αυτό δεν πάει στη Μήτσι, γενικά. Κι εγώ άμα η (ή οι)… Διαβάστε περισσότερα »

Kelly
Kelly
3 χρόνια πριν

Εγώ όλο αυτό το ένιωσα κάπως σαν να διάβασα. “Αγαπητή Α, μπα.. Η φίλη μου και εγώ χαζεύουμε τα stories των γνωστών μας στο ig και μας πιάνει θλίψη γιατί δεν ζούμε ανάλογες ζωές με αυτούς. Τότε καταλαβαίνουμε πως δεν μας αρέσει η ζωή μας. Είμαστε υπερβολικές;” Επειδή κάποιος φωνάζει στο σεξ, δεν σημαίνει πως όντως κάνει καλό σεξ. Η κυρία του διαμερίσματος είναι αγενής. Δεν ήταν δουλεια της να σχολιάσει τις προσωπικές ζωές των αλλων. Ένα “συγνώμη, έχετε δίκιο” όφειλε να πει και ας πάνε σε καλύβα στο βουνό να σκούζουν όσο γουστάρουν. Εσείς δεν ακούτε μουσική όλο το… Διαβάστε περισσότερα »

Lula
Lula
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kelly

Συμφωνώ 100%.

ντισκολάτα
ντισκολάτα
3 χρόνια πριν

Ακριβώς αυτό ρε Μιτσι, θλίψη τρελή βγάζει όλη αυτή η ερώτηση. Και από μεριάς μου θα πω και ένας εκνευρισμός που δεν μας φτάνει να κρίνουμε μια συμπεριφορά ως έχει, στην προκειμένη την αγένεια της γειτόνισας, αλλά πρέπει να ηθικολογήσουμε κιόλας, χαρακτηρίζόντας ως πουτάνα και επιδειξιομανή μια γυναίκα που απλά κάνει φασιαριόζικο σεξ.

κουκουρούκου
κουκουρούκου
3 χρόνια πριν

Γιατί θλίψη που δύο τοσο νέα παιδιά είναι παντρεμένα; Είναι ενήλικοι και δεν προκύπτει από πουθενά ότι αυτό έγινε χωρίς τη θέληση τους.