in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ανακάλυψα ότι μπαίνει στο μπάνιο και αυτοϊκανοποιείται

Έχω ξενερώσει λίγο

Έχω ξενερώσει λίγο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

aa971a8782efe10cb28db2bc41e5c9ad


Πριν απο λίγο καιρό ξεκίνησα να συγκατοικώ με τον φίλο μου με τον οποίο είμαστε σχεδόν 2 χρόνια μαζι. Πραγματικά έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και ολα κυλουσαν ομαλά στο σπίτι μέχρι που…. Ανακάλυψα ότι κάποιες φορές μπαίνει στο μπάνιο και αυτοικανοποιειται! Θα μου πεις…. Κι εσυ δεν το κάνεις? Ναι σωστά και δεν το βρίσκω παράλογο ή μη φυσιολογικό αλλά παρόλα αυτά με έχει προβληματίσει και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι! Με έχει πιάσει μια εμμονή και κάθε φορά που μπαίνει στο μπανιο με πιάνει ενα σφίξιμο στο στομάχι και η αλήθεια είναι πως από τότε εχω λίγο ξενερώσει! Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι τη συγκατοίκηση και θα ήθελα πολύ να βρω εναν τρόπο να το διαχειριστώ όλο αυτο. Αυτό που κυριως με βάζει σε σκέψεις είναι πως γιατί εφόσον έχει τη δυνατότητα να κάνει σεξ μαζί μου αυτός επιλέγει κάτι άλλο? Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι κανένα πρόβλημα δεν έχουμε στη σεξουαλικη μας ζωή οπότε δεν μπορώ να πω ότι το κάνει για αυτό το λόγο!

Θα σου απαντήσω με τα δικά σου λόγια.

«Θα μου πεις…. Κι εσύ δεν το κάνεις; Ναι σωστά και δεν το βρίσκω παράλογο ή μη φυσιολογικό».

Τελικά όμως, το βρίσκεις παράλογο, επειδή έχει τη δυνατότητα να κάνει σεξ μαζί σου.

Άρα, εσύ γιατί το κάνεις; Δεν έχεις κι εσύ τη δυνατότητα να κάνεις σεξ μαζί του;

Η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι υποκατάστατο. Δεν χρειάζεται να στερείσαι σεξ για να αυτοϊκανοποιείσαι, όπως και δεν αντικαθιστά η αυτοϊκανοποίηση το σεξ με άνθρωπο. Είναι, όντως, κάτι άλλο. Άλλο, όμως. Τώρα ρωτάς «γιατί του αρέσει να παίζει μπιρίμπα ενώ θα μπορούσε να φάει παστίτσιο;» Και τα δυο του αρέσουν, αλλά το καθένα έχει την ώρα του (και την παρέα του).

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

30 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Aten
Aten
3 χρόνια πριν

Είναι σαν να λες πώς να συνεχίσεις τη συγκατοίκηση ενώ ανακάλυψες ότι ο άλλος βλέπει σειρές και μόνος του.

Fox
Fox
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Χαχα χσχα

elcaminito
elcaminito
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

δάκρυσα.

Moodus
Moodus
3 χρόνια πριν

Να μας πεις όμως πως κατάλαβες ότι αυτοικανοποιείται μέσα στο μπάνιο.Παίδες, λίγη ιδιωτικότητα μέσα στη σχέση είναι σημαντική.

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Της είχε πέσει κάτι στο πάτωμα και εκεί που έσκυψε να το μαζέψει έτυχε να πέσει το μάτι της στην κλειδαρότρυπα. Τυχαίνουν αυτά.

Eva
Eva
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Μπορεί περνώντας έξω από την πόρτα να άκουσε το φαπφαπφαπ. Ή να βρήκε ίχνη καθαρίζοντας.

Louise B.
Louise B.
3 χρόνια πριν

“μα εγώ το είχα πια αποφασίσει
αν πετύχει η μ@λ@κι@
Τύφλα να έχει το γ@μησι…”
Τα έχει πει ο Μαρίνος. Η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι σεξ, δεν αντικαθιστά το ένα το άλλο. Τώρα αν εσύ κάθε φορά που πάει στο μπάνιο υποφέρεις στην ιδέα ότι αυνανίζεται, τότε βρες έναν τρόπο να το διαχειριστείς. Λες ότι δεν επηρεάζει την σεξουαλική σας ζωή οπότε δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί ακριβώς. Μήπως η ιδέα ότι σκέφτεται κάποια άλλη ή διάφορα σκηνικά και το νιώθεις σαν κέρατο; Τι να πω; Ούτε να αυνανιστούμε στα σπίτια μας δεν μπορούμε πλέον.

avis
avis
3 χρόνια πριν

Κι εμένα μου αρέσει στο μπάνιο, στην μπανιέρα γιατί μου αρέσει το νερό, το κάνω σχεδόν κάθε φορά που κάνω μπάνιο και δεν βιάζομαι. Σπίτι μας η αυτοϊκανοποίηση είναι πλήρως απενοχοποιημένη, την θεωρούμε χαριτωμένη, μάλιστα αν πιάσει στα πράσα ο ένας τον άλλο, ζητάμε συγγνώμη για την ενόχληση

daria
daria
3 χρόνια πριν

Η αυτοικανοποίηση είναι υγεία.

Xthesini
Xthesini
3 χρόνια πριν

Πέρα από αυτά που λέει η Λένα, με τα οποία συμφωνώ, μου έκανε και λίγο εντύπωση αυτό το «εφόσον έχει τη δυνατότητα να κάνει σεξ μαζί μου». Συμπίπτουν πάντα οι ορέξεις σας? Μα πάντα? Δεν παίζει πχ ποτέ να έχει αυτός όρεξη για σεξ και εσύ να είσαι κουρασμένη? ΄Η και το αντίστροφο βέβαια. Επίσης σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

κουκουρούκου
κουκουρούκου
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Xthesini

Επίσης ρε παιδιά το σεξ δεν είναι μόνο θέμα “δυνατότητας” αλλά και “όρεξης”.

C
C
3 χρόνια πριν

«Μην κατακρίνετε τον αυνανισμό. Πρόκειται για σεξ με κάποιον που αγαπάς» – Woody Allen

Entropy
Entropy
3 χρόνια πριν

Πριν αρκετά χρόνια, φοιτήτρια τότε, είχα αντιληφθεί κάτι αντίστοιχο. Τελικά, αφενός μεν είναι κάτι χαλαρωτικό, αφετέρου με αυτόν τον τρόπο είχε μεγαλύτερη διάρκεια το σεξ που ακολουθούσε. Και είναι συχνή πρακτική σε εκείνες τουλάχιστον της ηλικίες.

mm
mm
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Entropy

Ναι, αυτό πήγαινα να γράψω και εγώ. Η μαλακία στους νέους άντρες, αυξάνει την διάρκεια του σεξ που θα ακολουθήσει (αν ακολουθήσει) και δεν τους επηρεάζει ουσιαστικά.

Γβρμ
Γβρμ
3 χρόνια πριν

Πω θα το πω το άσχετό μου, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα σχετικό mess αλλά κι αυτός ο αυτοματισμός, ανδρική αυτοϊκανοποίηση=μπάνιο, πάρα πολύ χάλια…θα προτιμούσα να πλύνω πέντε κάλτσες παραπάνω αν ήμουν στη θέση τους. Εκτός αν είχα το μπάνιο του Kanye. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όταν σκέφτομαι ωραία πράγματα θέλω να είμαι κάπου όμορφα και βολικά!

Fox
Fox
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Γβρμ

Το μπάνιο είναι χώρος αυτοσυγκεντρωσης

Γβρμ
Γβρμ
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Fox

Χα, εγώ ανήκω σε άλλη σχολή, ψεκάστε σκουπίστε και για να καταπολεμήσουμε τη βαρεμάρα διαβάζουμε συστατικά σαμπουάν και απορρυπαντικών. Αυτοσυγκέντρωση σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια καλύτερα!

Mr Mazis
Mr Mazis
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Γβρμ

Συνήθως το μπάνιο είναι ο μόνος χώρος με εξασφαλισμένη ιδιωτικότητα. Στο δωμάτιο όλο και κάποιος θα μπει, κι αν κλειδώσεις είναι εν δυνάμει ύποπτο.

ντισκολάτα
ντισκολάτα
3 χρόνια πριν

νότα * άλλο αγάπη και άλλο σεξ * νότα