in

Αγαπητή «Α, μπα»: Νιώθω προδομένη από τη φίλη μου

Και ενώ θα έπρεπε να χαιρόμουν που θα συνεργαστώ με τη φίλη μου, νιώθω προδομένη και δεν μου βγαίνει να συνεργαστώ μαζί της

Και ενώ θα έπρεπε να χαιρόμουν που θα συνεργαστώ με τη φίλη μου, νιώθω προδομένη και δεν μου βγαίνει να συνεργαστώ μαζί της ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 13

Αγαπητή Α μπα, νιώθω προδομένη από μια πολύ καλή μου φίλη. Αρχές Γενάρη φέτος μια καθηγήτρια μου ανέθεσε μια εργασία λέγοντας μου ότι βλέπει μέλλον σε εμένα και ταλέντο! Όταν το έμαθε η φίλη μου όμως, αφού με συγχάρηκε για την επιτυχία μου πήγε βρήκε την καθηγήτρια και της ζήτησε να συμμετέχει και αυτή λέγοντας μου τη δικαιολογία “όταν βρίσκουμε ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζουμε”. Και ενώ θα έπρεπε να χαιρόμουνα που θα συνεργαστώ με τη φίλη μου, νιώθω προδομένη και δεν μου βγαίνει να συνεργαστώ μαζί της. Αυτό γιατί ξέρω ότι αν ήταν το αντίθετο δεν θα είχα την ίδια αντιμετώπιση. Δεν μπορώ να της μιλήσω για αυτά που νιώθω γιατί θα φανώ κακιά και ότι δεν θέλω το καλό της, κάτι που δεν ισχύει. Τι να κάνω?

– Ελένη

 

Επειδή θα συνεργαστείτε, δεν σημαίνει ότι η καθηγήτρια θ ΄αλλάξει γνώμη για σένα. Ωστόσο, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να χαρείς για τη συνεργασία. Οι συνεργασίες είναι πολύ δύσκολες.

Εφόσον δεν θέλεις, πρέπει να πεις όχι. Η ευκαιρία που νομίζει ότι βρήκε είναι να πει στην καθηγήτρια ότι θέλει κι αυτή να κάνει μια εργασία εθελοντικά για να αποδείξει την αξία της, όχι να κρεμαστεί από πάνω σου.

Αν θέλει βοήθεια από σένα, να τη ζητήσει. Όχι εκβιαστικά όμως. Όχι έτσι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

15 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπό.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.