in

Αγαπητή «Α, μπα»: Αισθάνομαι ότι πάντα δίνω πιο πολλά

Όλοι με έχουν δεδομένη, πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Όλοι με έχουν δεδομένη, πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bf372f2bfce7e3f9ca6c36e712c9d4db

αγαπητη α,μπα στις σχεσεις μου (φιλικες,ερωτικες) αισθανομαι οτι παντα δινω πιο πολλα.ειμαι ο ανθρωπος που ειναι παντα εκει για να ακουσει,ετοιμος να αλλαξει τα σχεδια του για να τους βολεψει ολους, ετοιμος να κανει αποστασεις προκειμενου να δει τους αλλους,με διαθεση παντα να βρει χρονο για μια εξοδο κλπ. με εχει κουρασει η ολη ιστορια,γιατι δεν παιρνω τον ιδιο ενθουσιασμο πισω,ουτε βλεπω την ιδια προσπαθεια.αισθανομαι δεδομενη.πως μπορω να το αλλαξω αυτο;

Με ψυχολόγο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

10 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Karlee
Karlee
3 χρόνια πριν

Αυτή δεν έπρεπε να μπει στις ερωτήσεις του μάντρα? Οεο?

soukaivou
soukaivou
3 χρόνια πριν

Δεν θα ανέβαιναν κάθε σκ αυτές οι ερωτήσεις μαζικά;

Ίτζι Θρέντγκουντ
Ίτζι Θρέντγκουντ
3 χρόνια πριν

Τι ωραία που τα έγραψες Μιτσι. Ταυτίστηκα. Προσωπικά όταν συνειδητοποίησα πόσο δεδομένη έχω υπαρξει για κάποια διαστήματα στη ζωή μου είχα θυμώσει με τον εαυτό μου. Το δύσκολο, εκτός από το να μάθω να λέω όχι, ήταν κ να με συγχώρεσω.

Zitsa_i_alithori
Zitsa_i_alithori
3 χρόνια πριν

Ρε συ καταρχάς αν εσύ πρώτη γίνεσαι θυσία και αλλάζεις προγράμματα και λοιπά από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι θα το περιμένουν κιόλας από εσένα γιατί το έχεις κάνει και στο παρελθόν. Επίσης, αν ας πούμε εμείς ήμασταν φίλες και μου ζητούσες να πάμε για καφέ το Σάββατο πχ και εγώ έλεγα δεν μπορώ έχω να κάνω το και το και έλεγες εσύ να πάμε οπότε με βολεύει και έλεγα εγώ μια μέρα που εσύ δεν μπορείς και αμέσως μου έλεγες έχω ραντεβού στο γιατρό αλλά θα το ακυρώσω για να βγούμε θα έλεγα εντάξει. Δεν θα χρειαζόταν εγώ να… Διαβάστε περισσότερα »

alphafemale
alphafemale
3 χρόνια πριν

εχει ειπωθει ξανα και ξανα, αλλά για παμε παλι. Για καποιο λογο εισαι βολική και κανεις τοσο κόπο για να εισαι αγαπητη. Ισως φοβασαι πως θα σε απορίψουν αλλιώς, και όλοι φοβόμαστε την απορριψη, μη λεμε βλακείες. Απλως οσοι το ξερουμε πως φοβομαστε, βρίσκουμε τρόπους να το χειριστούμε χωρις να παραβιάζουμε τους εαυτούς μας.

Whaam
Whaam
3 χρόνια πριν

Σταμάτησε να δίνεις στους άλλους και δώσε μόνο σε σένα.

zero-gravity
zero-gravity
3 χρόνια πριν

Νομίζω πως από πίσω κρύβεται ο φόβος πως “αν δεν δώσω κάτι ο άλλος δεν θα έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί μαζί μου. “(Άρα σα να παραδέχομαι πως δεν έχω ενδιαφέρον ως άτομο)

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Μπορεις να εισαι πολυ φιλικη με ολους και να παρατηρεις ποσο επενδυουν σε σενα.

daria
daria
3 χρόνια πριν

Mitsi σε ευχαριστώ γι αυτήν την απάντηση. Με ξεμπλόκαρες.

este
este
3 χρόνια πριν

Υπεροχο mitsi. Το περιγραφεις πολυ ωραια.