in

Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί οι άντρες βρίσκουν σέξι τις bi γυναίκες;

Προσπαθούν να σε πείσουν οτι «δεν είναι κακό να πας με ένα κορίτσι ξενέρωτη», αλλά ο άντρας είναι κακό να πάει με άντρα. Κι αυτοί δεν θα πήγαιναν ποτέ

Προσπαθούν να σε πείσουν οτι «δεν είναι κακό να πας με ένα κορίτσι ξενέρωτη», αλλά ο άντρας είναι κακό να πάει με άντρα. Κι αυτοί δεν θα πήγαιναν ποτέ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

f67da8f8f66fa203e984eb8880c92a19

Αγαπητή αμπα Σε έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό και θέλω την άποψη σου σε ένα θέμα που δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί στην στηλη( πολύ πιθανόν ναι). Γιατί κάτι πολλά βαρύς «αντράκλες» βρίσκουν παρά πολύ «σεξυ» και παρά πολύ οκ μια γυναικα να έχει ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις και «χαχα να με φωνάξετε και εμένα» . Και αν τους πεις όταν θα κάνειςσκαι εσυ σεξ με τον μητσο φώναξε με κι εμένα να πάρω μάτι ,θίγονται γιατί αυτοί είναι πολύ «άντρες» και ούτε να ακούσουν για ερωτική περίπτυξη με το ίδιο φύλο. . Και βρίζουν τους γκει μπάι άντρες αλλά όχι τις μπάι γκει γυναίκες. (Οι οποιες μάλλον καταυτους , δεν ακολουθούν την έλξη τους αλλά ικανοποιούν την φαντασίωση του μαχαραγιά). Δεν έχω πρόβλημα ούτε με γκει ούτε με μπάι ούτε με στρειτ κανενος φύλου. Αλλά Γιατί αν τους απαντησεις είμαι Στρειτ , συνεχίζουν να σε πείσουν οτι «δεν είναι κακό να πας με ένα κοριτςι ξενερωτη», αλλά ο αντρας είναι κακό να πάει με άντρα Κι αυτοί δεν θα πήγαιναν ποτέ , δηλαδή γιατί η δίκη τους «στρειτοσυνη» είναι αδιαπραγμάτευτη (!) ενώ των γυναικών μπορεί και να μην είναι. Η δέχεσαι η δεν δέχεσαι ( δέχεσαι δεν εννοώ απαραίτητα πράξη) κάθε σεξουαλικο προσανατολισμό όλων, αλλιως είναι μια προσωπική σου φαντασίωση και μόνο και όχι κοινωνική η φυσική γενικεύςη. Ποια η γνώμη σου; Είναι στη σφαίρα της σεξουαλικης αντικείμενο ποίησης της γυναικας; Μηπως Έχω πρόβλημα που ενοχλούμαι; και τι τους απαντάς;

-Μαρινα

 

Είναι ότι σεξ νοείται μόνο με διείσδυση από πέος προς αιδοίο. Το πέος είναι κυρίαρχο, το αιδοίο παραλαμβάνει. Αυτή είναι η πατριαρχική αντίληψη.

Αιδοίο με αιδοίο είναι παιχνίδι, πέος με πέος είναι ανωμαλία. Το πρώτο είναι παιχνίδι γιατί δεν περιλαμβάνει πέος (άρα είναι προκαταρκτικό μέχρι να εμφανιστεί ένα), το δεύτερο είναι ανωμαλία γιατί κάποιος άντρας παίρνει «γυναικείο ρόλο» κι αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά, ανήκουστα. Γιατί να θέλει ένας άντρας να αναλάβει τον υποτιμητικό ρόλο; Κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά του.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

24 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
pure cult
pure cult
4 χρόνια πριν

Επίσης, γιατί έχουν κάψει το μυαλό τους από τις τσόντες και φαντάζονται τις λεσβίες δίμετρες, ξανθές και πάντα πρόθυμες να φάνε ένα γιακουμή. Αυτός θεωρούν είναι ο απώτερος σκοπός στο μυαλό μιας γυναίκας: πώς θα φάω τον υπέρτατο γιακουμή. Το ότι ο γιακουμής συχνά δεν ξέρει τι του γίνεται και ότι δυο λεσβίες γυναίκες δεν έχουν την όρεξή του, γιατί guess what, μόνες γουστάρουν να είναι, δεν τους περνά από το μυαλό. Ούτε το γιατί οι γυναίκες σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις έχουν στατιστικά περισσότερους οργασμούς.

lioness
lioness
4 χρόνια πριν

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι είναι οκ πολλοί άντρες με μία γυναίκα που κάνει σεξ και με γυναίκες. Οι bi γυναίκες θεωρούνται εύκολες, ελευθέρων ηθών, ανάξιες εμπιστοσύνης στις σχέσεις τους. Ρώτα τους αν θα έκαναν “”σοβαρή σχέση”” με μία bi γυναίκα. Υπάρχουν άπειρα στερεότυπα. Επιπλέον, δυστυχώς, επειδή ο κόσμος έχει θέμα με τις ταμπέλες και τα κουτάκια, οι bi γυναίκες μπορεί να νιώσουν αόρατες ακόμη και εντός της LGBTQ+ κοινότητας, αφού μπορεί να θεωρηθούν “γιαλαντζί ή “κρυφές λεσβίες”, και να αναιρεθεί η σεξουαλική τους ταυτότητα επειδή δεν είναι μόνο άσπρο ή μόνο μαύρο. Και ναι, ισχύει αυτό που λέει η… Διαβάστε περισσότερα »

Blanca luna
Blanca luna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Lioness, εξαιρετική η ανάλυσή σου, σ’ευχαριστώ!

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν

Χαίρομαι πολύ που βρήκα μια απάντηση που να ξεκαθαρίζει στο μυαλό μου κι εμένα την παράνοια που έζησα πριν χρόνια από τον πρώτο μου αγόρι. Ο οποίος , ούσα μικρή εγώ και χάπατο, προσπαθούσε να μου περάσει τις φοβερές και προχωρημένες τάχα ιδέες του περί του «τολμω», και «αν δε το δοκιμάσεις πώς ξέρεις οτι δε σ’αρέσει», και όταν αντέτεινα απάντηση με το ίδιο νόμισμα η απόκριση ηταν ακριβώς αυτή οτι νταξει μωρέ στους άντρες δεν είναι το ίδιο, δεν ειναι ερωτικό όπως είναι ανάμεσα σε δύο γυναικεία γυμνά σώματα. Να βρέ καλέ μου βρε χρυσέ μου αν θέλω να… Διαβάστε περισσότερα »

Ocelotoς
Ocelotoς
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Melissa

Εμετικός το λιγότερο που πηγαινε με το ζορι να σε αναγκασει να δεχτεις και τριτο ατομο στο κρεβατι σου.

Σουσουράδα
Σουσουράδα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Melissa

Melissa οπως λες ησουν μικρη και ευτυχως που έμεινες μονο στις τυψεις και στις ενοχες και δεν εκανες πραξεις. Παρομοια πιεση δεχονται πολλες κοπελες και για το πρωκτικο σεξ με επιχειρηματα σαν του δικου σου. (εννοειται πως αν το προτεινεις σε αυτους, ακομα κι αν το κρυφογουσταρουν, το θεωρουν προσβλητικό)

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Σουσουράδα

Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω τί μου είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος τότε. Κόμπλεξ, ντροπές και μετέπειτα, να μην ξερω πότε λέμε όχι δε θελω. Άστα… εμετικός όντως.

Σουσουράδα
Σουσουράδα
4 χρόνια πριν

Γιατί έχουν καψει τον εγκέφαλό τους απο τις πολλές τσόντες, γι’ αυτο. Και γιατί θέλουν να το θεωρείς αυτονόητο οτι ο άντρας μπορεί να ερωτοτροπεί και με μια άλλη γυναίκα, εσύ όμως όχι, μόνο με έναν αποκλειστικά αλλιώς είσαι τσουλ@. Και εμένα με ενοχλούν αυτά τα σχόλια και οταν κάποιος με ειχε ρωτήσει αν θα έκανα τριο (υπονοώντας τον εαυτό του και κάποια άλλη) και του απάντησα όχι,με θεώρησε συντηρητική και οτι φοβάμαι να δοκιμασω πραγματα. Όταν του είπα οτι δεν είναι αυτό, είναι οτι απλά με αηδιάζει το σκεπτικό να κανω κάτι με άλλη γυναίκα(που δεν είναι αλήθεια), αλλα… Διαβάστε περισσότερα »

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Γιατί όταν οι γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους, αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει βρεθεί ο άξιος και μερακλής γιακουμής (κατά προτίμηση ο δικός τους) για να τις βάλει στον ίσιο δρόμο.

ντισκολάτα
ντισκολάτα
4 χρόνια πριν

Τους έχουν καταστρέψει και οι τσόντες.

Alethiometer
Alethiometer
4 χρόνια πριν

Γιατί το ‘χουνε κάψει με τις τσόντες. Στοιχηματίζω ότι οι μισοί από αυτούς (και σίγουρα και παραπάνω) στην πραγματοποίηση της φαντασίωσης θα μπλόκαραν σεξουαλικά. Να μη μιλήσουμε για την ανασφάλεια που θα τους δημιουργούσε μια τέτοια γυναίκα, πόσο μάλλον δύο μαζί.

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν

“Είναι ότι σεξ νοείται μόνο με διείσδυση από πέος προς αιδοίο.”. “…το δεύτερο είναι ανωμαλία γιατί κάποιος άντρας παίρνει «γυναικείο ρόλο» κι αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά, ανήκουστα. Γιατί να θέλει ένας άντρας να αναλάβει τον υποτιμητικό ρόλο; Κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά του…”. Ίσως τα παραπάνω εξηγούν και το γεγονός ότι έχει επικρατήσει να λένε ότι gay είναι ο άντρας με παθητικό ρόλο. Παραβλέπουν το γεγονός ότι ένας άντρας που του αρέσουν μόνο οι άντρες και έχει μόνο ενεργητικό ρόλο, είναι επίσης, gay. Κατά τα άλλα, έχοντας λίγες εμπειρίες στο παρελθόν παίρνοντας τον… “γυναικείο ρόλο” (το βάζω… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν

Η Λένα το εξήγησε πολύ ωραία. Πέρα από αυτό (και λόγω αυτού), εχω την αίσθηση ότι η γυναικεια ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται ως μια φάση που θα περάσει ή ως κάτι ανάλαφρο και χαριτωμένο κάποιες φορές. Αντιμετωπίζεται με συγκατάβαση – αυτη είναι η πιο ακριβής λέη. Μια φίλη μου η οποία είχε μοιραστεί με τη μητέρα της ότι διατηρεί σχέση με μια άλλη κοπέλα είχε ακούσει την ατάκα από τη μητέρα της “κοίτα να περάσεις καλά τώρα, αυτά είναι νεανικά καπρίτσια, σε λίγα χρόνια θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά και θα σου περάσει”. Ενώ με οι άντρες αντιμετωπιζονται ότι αν διαβούν… Διαβάστε περισσότερα »

Scout
Scout
4 χρόνια πριν

Γιατι ειναι ομοφοβικοι αλλα και γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οι ερωτικες επαφες μεταξυ γυναικων δεν περιλαμβανουν τη συνδρομη τους. Βλεποντας δυο γυναικες να κανουν ερωτα εκεινοι σκεφτονται πως τα κοριτσια θα εφταναν στο απογειο της ηδονης αν εμφανιζοταν και ενας με ενα πεος μπροστα τους, ενω τα κοριτσια στις περισσοτερες περιπτωσεις θα καναν εμετο σε μια τετοια προοπτικη. Πολλες φορες εχουμε ακουσει απο φιλες λεσβιες που τολμησαν να κανουν τρυφεροτητες σε δημοσιο χωρο οτι δεχτηκαν σχολια ασχετων τυπων για το πως θα πρεπει να τους συμπεριλαβουν στην παρεα, φτανοντας εως και τον τραμπουκισμο οταν εκεινες εκδηλωσαν τη δυσαρεσκεια… Διαβάστε περισσότερα »