in

Αγαπητή «Α, μπα»: Η πρώην του έχει πολλά προβλήματα κι εκείνος θέλει να της συμπαρασταθεί

Και οικονομικά και ψυχολογικά να είναι εκεί ό,τι τον χρειαστεί

Και οικονομικά και ψυχολογικά να είναι εκεί ό,τι τον χρειαστεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

0050814b36f9706be7f07c61dcd38ed0

Καλησπέρα σε όλους Κατοικώ σε μια βόρεια ευρωπαϊκή χώρα εδώ και 25 χρόνια Με τον σύντροφο μου (τουρκος στην υπηκοότητα )γνωριζόμαστε εδώ και 3 χρόνια .αν και εξ αρχής είχαμε δήλωση ότι θελουμε μόνο περιστασιακό σεξ εξελίχτηκε σε σοβαρή σχέση .Εδώ και 15 μήνες συγκατοικούμαι . Ένας καταπληκτικός άνθρωπος που δείχνει σε καθημερινή βάση την αγάπη που μου έχει. Υπήρξαμε και οι δυο μας παντρεμένοι με τον καθένα μας να έχει ένα παιδί. Ο σύντροφος μου είναι χωρισμένος εδώ και 5 χρόνια (όχι με δικιά του πρωτοβουλία η πρώην γυναίκα του δεν τον αγαπούσε πια άλλο και είχε εξωσυζυγική σχέση ) έχει μια εννιάχρονη κόρη η οποία ζει μαζί μας 3 φορές την εβδομάδα και όταν είναι να πάει στην μητέρα της κατεβάζει τα μούτρα και δεν θέλει να φύγει. Η πρώην του έχει πολλά προβλήματα. Το ένα είναι το οικονομικό (αν και βγάζει τα δίπλα χρήματα από τον σύντροφο μου ) Χρωστάει παντού.οι κάρτες της πάντα στο κόκκινο. Της δίνει συχνά αραιά χρήματα . Νευριάζω επειδή έχουμε κοινό ταμείο όποτε μας λείπουν σε εμάς και δεν είναι για την μικρή αλλά για τα γούστα της. Το άλλο είναι ότι πίνει πολύ ,σε καθημερινή βάση και το χειρότερο ότι άρχισε να της φαίνεται. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι ο σύντροφος μου με ρώτησε πως θα ένιωθα αν της συμπαραστεκόταν Να την βοηθήσει όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Τον ρωτάω να της κάνεις μια κουβέντα; Ε όχι μόνο μου λέει να είμαι εκεί αν με χρειαστεί. Ρε α μπα μου δεν θέλω. Δεν το βρίσκω σωστό . Αυτή δεν ήθελε τον γάμο τους. Ήταν ο μαλακας που καθόταν σπίτι να προσέχει την μικρή για να βγαίνει μέχρι το πρωί η καν να μην έρχεται σπίτι. Πάντα καυχιέται πόσους καλούς φίλους έχει. Σε μια συζητήσει που είχαμε κάνει όταν γνωριστήκαμε μου είχε πει Εγώ ένα γκουχ να κάνω τρέχουν οι φίλες μου. Τι είναι το σωστό ; Η κυρία να τονίσω ότι δεν έχει οικογένεια εδώ κοντά.

Λιλο

Τι εννοεί να είναι εκεί αν τον χρειαστεί; Χρειάζεται περισσότερη διευκρίνηση. Έτσι σκέτο, δεν λέει πολλά.

Για σένα είναι η πρώην του, για αυτόν είναι η μητέρα του παιδιού του. Ό,τι της συμβεί, θα επηρεάσει το παιδί του. Αυτό είναι ένας τρόπος να το δεις. Υπάρχει κι άλλος, ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτή τη σχέση για κάποιον λόγο. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. Εσύ πρέπει να το διερευνήσεις και να αποφασίσεις αναλόγως.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

35 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Και πάλι μπροστά μας η τρελή / αλκοολική / σπάταλη πρώην που τον παράτησε και του φέρθηκε άσπλαχνα. Να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική με την ιστορία. Και επίσης γιατί να έχεις κοινό ταμείο με τον τύπο;; 1 χρόνο είστε μαζί και σκανε τόσα προβλήματα, κρατα τα χρηματα σου για σένα και το παιδί σου μέχρι να δεις που θα πάει αυτή η ιστορία με την πρώην.

AllesGoed
AllesGoed
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Είπα να μην το πω, αλλά και εμένα Αυτό το κοινό ταμείο με φόβισε λίγο.
Ας πούμε ότι το παιδάκι μπορει να ανακαλυψει οτι λατρεύει την άρπα και θέλει να πάρει άρπα και να κάνει μαθήματα. Πρέπει να ζητήσει άδεια από τον συντροφο αν συμφωνεί;
Ή ας πούμε ότι Ο σύντροφος στην προσπάθεια του να μεγαλώνει το παιδι του σε υγιές περιβάλλον θέλει να βοηθησει οικονομικά την πρώην να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης. Πρέπει η νυν να συμφωνήσει;
Φυσικά τα τρέχοντα έξοδα πρέπει να τα μοιράζονται αλλά κοινό ταμειο; και οι αποταμιεύσεις πως προκύπτουν;

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  AllesGoed

Καλησπέρα Έχουμε έναν κοινό λογαριασμό στον οποίο μπαίνουν από κοινού ακριβώς το ίδιο ποσό Ο καθένας κρατάει στον αποκλειστικά δικό του λογαριασμό ένα ποσό Αυτός για την κόρη του Εγώ για τον γιο μου που ήδη σπουδάζει. Τέλους του μήνα ότι περισσέψει στο μόνο ταμείο τα αποταμιεύουμε για διακοπές ,αγορές που θελουμε κτλ Εγώ οικονομικά είμαι πιο ανεξάρτητη επειδή έχω και εισόδημα από ένα ενοικιάζομαι σπίτι . Αυτά αποταμιεύονται αποκλειστικά στον γιο μου. Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχη ποτέ να πάρω κάτι για τον γιο μου και να μην πάρω κάτι της μικρής Δεν θέλω να νιώθει ότι αδικείται Αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

AllesGoed
AllesGoed
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Μωρέ Λιλο μου,εσύ φαίνεται ότι έχεις πολύ καλά ρυθμιζόμενη τη ζωή σου. Η μητέρα της κόρης του άντρα σου πάλι είναι στην αντίπερα όχθη. Και όσο παράλογη και να είναι, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα ζωής του παιδιού. Δεν φταις σε τίποτα αλλα και ο σύντροφος σου δεν μπορεί να αδιαφορήσει.

Franny
Franny
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

αφου εχετε και τους χωριστους λογαριασμους, γιατι παιρνει απο τον κοινο σας λογαριασμο για τα εξοδα της πρωην του;

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Καλησπέρα Edelweiß Δεν είμαι παράλογη Δεν μου τα έχει μεταφέρει τα γεγονότα έτσι ο σύντροφος μου Τα ζω σε εβδομαδιαία βάση . Πότε δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο της και της κάνουν έξωση ενώ είχε χρήματα να πάει ταξίδι στην Ιαπωνία 5 εβδομάδες νωρίτερα Πότε δεν μπορεί να προσέχει την μικρή επειδή είχε ένα επαγγελματικό δείπνο και έχει πονοκέφαλο από το πολύ ποτό Την άλλη ξεχνάει την μικρή να την πάρει από την ενόργανη και λέει δεν μπορεί να οδηγήσει γιατί έχει πιει (στις 16:30 ) και λολούσε στο τηλέφωνο . Τώρα της δανείσαμε χρήματα να μην της κάνουν… Διαβάστε περισσότερα »

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Λίλο δεν αμφισβητώ αυτά που λες, όμως εσύ θέλεις να συμμετέχεις προσωπικά, οικονομικά, ψυχικά σε μια κατάσταση που δεν έχεις δημιουργήσει με κανέναν τρόπο;; Εσύ ξέρεις φυσικά, εσύ αποφασίζεις πώς θέλεις να ζήσεις. Αλλά το να ενισχύεις οικονομικά την πρώην, μου φαίνεται εξωφρενικό. Θα μου πεις έξω από το χορό εύκολα τα λέω, οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου πρώτα απ όλα και μετά για τους άλλους. Εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα!

Kanella
Kanella
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Λίλο, αυτό που ζείτε μπορεί να είναι αληθινό, αλλά η στάση σας ως τώρα προφανώς δεν λύνει το πρόβλημα και δημιουργεί κι άλλα. Αντικειμενικά, φυσικά και μπορεί να πληρώσει η πρώην το ενοίκιο της. Δεν το κάνει, όχι γιατί η καημενούλα δεν ξέρει από καλή διαχείριση, αλλά γιατί ξέρει πως έχει το κορόιδο να πληρώνει τα έξοδα της. Άρα γιατί να μην κάνει τα ταξιδάκια της; Επίσης, λες «τη δανείσαμε». Κι άλλοι εκφράζουν την απορία στα σχόλια κι απορώ κι εγώ: δίνεις κι από δικά σου χρήματα για την πρώην; Δεν νομίζω ότι ένα ζευγάρι πρέπει να έχει σε όλα… Διαβάστε περισσότερα »

Kanella
Kanella
4 χρόνια πριν

Αν είχε συνηθίσει να την νταντεύει όσο ήταν παντρεμένοι και παρότι χώρισαν μετά από δική της απιστία συνέχισε να της δίνει χρήματα, μου φαίνεται λίγο απίθανο να σταματήσει να τη φροντίζει με όποιο τρόπο του ζητήσει. Υπάρχουν πολλοί καταπληκτικοί άνθρωποι που αδυνατούν να βάλουν όρια σε κάθε είδους προβληματικούς, χειριστικούς, εκμεταλλευτές. Πιστεύω ότι το θέμα είναι καθαρά δικό του και δεν υπάρχει κάποια πραγματική ανάγκη από την πλευρά της συζύγου. Σίγουρα το ότι υπάρχει παιδί τον πιέζει περισσότερο, αλλά δεν νομίζω ότι όλο αυτό είναι μια έμμεση φροντίδα προς το παιδί του. Ίσα-ίσα που δίνει στη μικρή κακό παράδειγμα: αν… Διαβάστε περισσότερα »

curiouser and curiouser
curiouser and curiouser
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kanella

Να σε είχα να μου τα έλεγες αυτά πολλά χρόνια πριν, πόσο χρόνο θα μου έσωζες. Συμφωνώ απόλυτα ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κουβαλάει το βάρος του άλλου για επ’ άπειρον, αν δεν γίνεται προσπάθεια και από την άλλη πλευρά για ανάληψη των ευθυνών της. Δημιουργούνται φαύλοι κύκλοι και χάνονται πολλές ζωές, χωρίς ουσιαστικά να σώζεται το μη υγιές μέλος για το οποίο γίνεται η όλη προσπάθεια. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Δύσκολη περίπτωση, φαίνεται ότι η σχέση αυτή δεν έχει λήξει, και πώς να λήξει όταν υπάρχει ένα παιδί και μάλιστα σε μικρή ηλικία. Είσαι διατεθειμένη να βιώσεις καταστάσεις όπου αυτός μπορεί να λείπει για μέρες, βδομάδες, να τρέχει σε νοσοκομεία κτλ; Σε ρώτησε αν μπορείς να δεχτείς μία συνθήκη όπου αυτός θα είναι με την οικογένειά του και εσύ θα περιμένεις δεν ξέρω τι ακριβώς. Την δυναμική της σχέσης σας την γνωρίζεις μόνο εσύ. Επίσης δεν φταίει η πρώην, αυτός την έχει φέρει στη ζωή σας.

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Συμφωνώ και επαυξάνω με την τελευταία σου πρόταση!!!!👏👏👏👏👏👏

αστροπελέκι
αστροπελέκι
4 χρόνια πριν

τι άλλο θα διαβάσουμε! Μένει κοντά η πρώην; Μένει σε άλλη πόλη; Σε άλλη χώρα; wtf Το βλέπεις ότι δεν είσαι υπερβολική, ε; ότι προσπαθεί να σου πει με κομψό τρόπο ότι έχει πάρει αποφάσεις που δε θα σ’ αρέσουν; Όχι; Αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί, όντως. Συνήθως μένουν για το παιδί, κάνουν θυσίες για το παιδί, δε χαλούν το γάμο τους για το παιδί…..Αλλά να φεύγουν για να συμπαρασταθούν στην πρώην; Ψυχούλα ο δικός σου.

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αστροπελέκι

Καλησπέρα
Έκανε υπομονή 3 χρόνια
Απλή συμβιώσει μέσα στο σπίτι
Με καθημερινούς καυγάδες
Δεν με εγκατέλειψε ούτε έχει σκοπό
Με αγαπάει
Απλά λέει πάντα ότι ακριβώς έγραψε και η αμπα
Ότι τα προβλήματα έχουν επιπτώσεις στην μικρή

ImplodingVoice
ImplodingVoice
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Λίλο,δεν μπορεί ο πατέρας να διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία της μικρής ,να αποδείξει οτι είναι ακατάλληλη και αδιάφορη μητέρα;Οτι το παιδί κινδυνεύει.με μια αλκοολική μητέρα;;

Kanella
Kanella
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Ναι αλλά αυτή τη στιγμή ξέρεις τι κάνει; Προστατεύει προσωρινά τη μικρή κουκουλώνοντας το πρόβλημα. Ετσι το πρόβλημα μεγαλώνει και θα το βρει μπροστά της. Επίσης δίνει λάθος μαθήματα στην κόρη του, παράδειγμα ότι αν περνάμε χάλια κάνουμε απλά υπομονή για μεγάλο διάστημα, ότι αν κάποιος είναι ανεύθυνος κι αλλοπρόσαλλος πάντα βρίσκει τρόπο να ξεγλιστρήσει από τις ευθύνες του.

moonchild
moonchild
4 χρόνια πριν

Αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει, να κοιτάξει να βοηθήσει το παιδί του και όχι την πρώην. Αναφέρεις ότι είναι αλκοολική και ότι το παιδί δεν θέλει να γυρίζει στο σπίτι μαζί της και αυτός θέλει να τη στηρίξει οικονομικά και ψυχολογικά αντί να μιλήσει με έναν κοινωνικό λειτουργό.
Εσύ Λιλο μου καλύτερα να αποχωρήσεις από το κοινό ταμείο και να μοιραστούν τα έξοδα του σπιτιού διότι φαίνεται ότι δεν γίνεται καλή διαχείρηση εφ’όσον σας λείπουν αυτά τα χρήματα (και για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως).

lioness
lioness
4 χρόνια πριν

Εγώ νομίζω ότι αν (όντως) πίνει, και μάλιστα πολύ, τίθεται θέμα ασφάλειας του παιδιού τους. Οπότε καλά θα κάνει να εμπλακεί περισσότερο. Δεν είναι θέμα τι θες και τι δε θες, είναι θέμα τι είναι καλύτερο και ασφαλέστερο για το παιδί. Και γιατί δε θέλει το παιδί να επιστρέφει στη μητέρα του? Τι συμβαίνει στο σπίτι του? Αυτό το “η κυρία” στο τέλος, λίγο ποταπό. Δεν είναι εχθρός σου, φαίνεται μάλλον να έχει σοβαρό πρόβλημα. Και το πραγματικό θύμα εδώ πέρα είναι το παιδί που είναι στη μέση. Ένα παιδί, που αν πιστέψουμε όσα μας γράφεις, μένει με μία αλκοολική… Διαβάστε περισσότερα »

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Το παιδί δεν θέλει να επιστρέφει στην μητέρα του επειδη σε μας ζει μια οικογενειακή σταθερή κατάσταση με καθημερινά μαγειρεμένα γεύματα, αγκαλιές, Με δραστηριότητες όπως βόλτα με το ποδήλατο, με μένα να λύνω σταυρόλεξα μαζί της, να μαγειρεύουμε μαζί , Να αφιερώνω χρόνο πάνω στο παιδί με διάφορους τρόπου αν και όχι δικό μου Με έναν φανταστικό πατέρα που θα τα αφήσει όλα κάτω για να περάσουν χρόνο μαζί Ενώ η μητέρα της έχει άλλες προτεραιότητες. Τα Σαββατοκύριακα θέλει να είναι αποκλείστηκα δικά της χωρίς την μικρή Πότε θα βγει για ένα ποτό να δει τους φίλους της; Το είπε… Διαβάστε περισσότερα »

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Δεν υπάρχει γεννημένη για μάνα και μη γεννημένη για μάνα. Υπάρχουν ενήλικες άνθρωποι που κάνουν συνειδητές ή μη επιλογές. Και που στηρίζουν ή όχι τις επιλογές τους. Αν το περιβάλλον είναι επισφαλές για το παιδί, υπάρχει κι άλλος γονιός, ο πατέρας της, να κάνει διαδικασίες για την επιμέλειά του. Για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα περιβάλλον όπου είναι επιθυμητό/ αγαπητό, όπου δε θα αισθάνεται βάρος, όπου δε θα το ξεχνάνε στις εξωσχολικές δραστηριότητες, όπου καλύπτονται οι φυσικές και συναισθηματικές του ανάγκες, όπου δε θα είναι αλκοολικός ο φροντιστής του. Υπάρχει, με όσα καταλαβαίνω, ένα παιδί που κακοποιείται/ παραμελείται. Αυτό… Διαβάστε περισσότερα »

Garde_tes_songes
Garde_tes_songes
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Γιατί δεν προσπαθεί να διεκδικήσει την επιμέλεια ή να έχει περισσότερο το παιδί; Επειδή έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση με συγγενικό μου πρόσωπο το θεωρώ λίγο υποκριτικό να αφήνεις το παιδί σου με ένα άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, να του προσφερεις το σ/κ μια καλή ζωή, να το αφήνεις να γυρίζει σε ένα ασταθές περιβάλλον να νομίζεις ότι έκανες ο, τι μπορούσες…

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Είμαι απόλυτα με το μέρος της γράφουσας. Με την διαφορά ότι δεν της φταίει η πρώην, αλλλά ο νυν της, ακόμα και αν δεν το κατανοεί πλήρως. Καταρχάς, μια χαρά κόβονται οι δεσμοί μεταξύ συζύγων είτε έχουν ένα παιδί, είτε δέκα. Και έχουν κοπεί πολύ πριν βγει το διαζύγιο. Κοινές υποχρεώσεις έχουν, όχι κοινή ζωή. Κατα δεύτερον, μια χαρά είναι το κοινό ταμείο, σιγά μην απολογηθεί γι αυτό κιόλας. Αρκεί να υπάρχει και κοινή πολιτική. Για μένα, ο σύντροφός σου – συναισθηματικά μιλώντας – παραμένει προσκολλημένος στην πρώην του. Αμφιβάλλω αν εκείνη του ζήτησε βοήθεια για τον αλκοολισμό. Αποκλείεται να… Διαβάστε περισσότερα »

Open S
Open S
4 χρόνια πριν

Όλη η πονοψυχία εκεί τον έπιασε; Δεν αφήνουμε ανήλικο παιδί μόνο του με αλκοολικό γονέα ποτέ! Αν θέλει να βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της μικρής μέχρι να απεξαρτηθεί η μητέρα και να βοηθήσει οικονομικά αν χρειαστεί για την απεξάρτησή της. Το πιο πιθανό είναι το παιδί να κακοποιείται -τουλάχιστον ψυχολογικά- στο σπίτι της. Είναι μια άρρωστη γυναίκα και χρειάζεται θεραπεία από ειδικούς. Καλό είναι ο σύζυγός σου να κάνει κάποιες συνεδρίες με ειδικούς που να τον καθοδηγήσουν για την στάση που θα πρέπει να κρατήσει. Δεν θα ανακαλύψετε τώρα από μόνοι σας τον τροχό, είναι απαντημένα αυτά τα πράγματα.… Διαβάστε περισσότερα »

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν

Εμένα πάλι μου χτύπησε πολύ άσχημα το κοινό ταμείο, το ότι τα λεφτά πάνε στην πρώην και θέλει και να την στηρίξει ψυχολογικά. Και ρωτάω εγώ τώρα με το καχύποπτο μυαλό μου, ίσως επειδή κιόλας δεν έχω γνωρίσει τόσο υπέροχους πια ανθρώπους και ειδικά άντρες που θυσιάζονται και θυσιάζουν τα πάντα για μια πρώην. Είσαι σίγουρη ότι τα λεφτά που χάνεις πάνε στην πρώην του; Κι αν πάνε σε αυτήν και στα γούστα της γιατί ο προκομμένος σου εξακολουθεί να της δίνει; Εσένα και τις οικονομίες σου γιατί δεν σε υπολογίζει; Και τί δουλειά έχει να τρέχει σε αυτήν και… Διαβάστε περισσότερα »

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Τα χρήματα πάνε σε αυτήν Σίγουρο Το χειρότερο είναι ότι ανακάλυψε ότι άδειασε τον λογαριασμό της μικρής για διάφορες βλακείες. Διακοπές ,παπούτσια ρούχα πανάκριβα Όπως λέει η ίδια κάθε κάθε γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον ένα manolo blahnik Την τελευταία φορά της έδωσε για μην χάσει το σπίτι Και πάλι τα ξόδεψε για αλλά πράγματα Ξαναζητήσει και της είπε όχι Ας το πλήρωνες Και γυρίζει και λέει Η κόρη σου θα μείνει στο δρόμο αυτό θες ; Απάντηση : η κορη σου έχει που να μείνει Εσυ κάνε ότι θες Στα γενέθλια του (βέβαια ακάλεστη ) τόσο αλαζονεία λέει στο τραπέζι Έχω… Διαβάστε περισσότερα »

Joan of Arc
Joan of Arc
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λίλο

Συγνώμη αλλά αν χαλά τα λεφτά που της δίνει αντί να πληρώνει τα χρέη της γιατί δεν αναλαμβάνει ο πρωην να πληρώνει απευθείας τους λογαριασμούς; πχ, μου κάνουν έξωση; οκ, δωσε τραπεζικό λογαριασμό να σου πληρώσω το ενοίκιο, χρωστώ τη ΔΕΗ, δώσε τον λογαριασμό και πάω εγω να τα πληρώσω κλπ κλπ

Λίλο
Λίλο
4 χρόνια πριν

Καλησπέρα σε όλες Με βοηθήσατε πολύ Εχθές έκανα μια συζήτηση μαζί του λέγοντας του ότι έχει να με την μικρή είναι λογικό και δεν πρόκριτε ποτέ να του ζητήσω τον λόγο αλλά με πληγώνει που ενδιαφέρεται για την πρώην του σε τέτοιο βαθμό . Τον ρώτησα πως θα ένιωθε αν έκανα το ίδιο με τον πρώην μου και την απάντηση που πήρα ήταν ο γιος μας είναι ήδη ενήλικας Δεν συγκρίνετε η δίκη του κατάσταση με την δίκη μου Ούτε πρόβλημα αλκοολισμού ούτε χρέη μέχρι τον λαιμό έχει Και ότι κάνει το κάνει για την μικρή Και σκάει και μου… Διαβάστε περισσότερα »