in

Αγαπητή «Α, μπα»: Aυνανίζεται μέσα στο σπίτι μου και περιμένει να καθαρίσω εγώ

Φυσικά ο φίλος μου έρχεται και μένει τα βράδια πολλές φορές και εγώ επειδή φεύγω νωρίς το πρωί του έχω δώσει κλειδιά για το σπίτι μου να φεύγει με την ησυχία του ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

0abdb8880e31d6520b4029e32f5fe383

Είμαι με ένα παιδί 4 χρόνια ώρα. Είμαστε και οι δύο 21 και από τον φετινό Σεπτέμβρη μενω μόνη μου. Φυσικά ο φίλος μου έρχεται και μένει τα βράδια πολλές φορές και εγώ επειδή φεύγω νωρίς το πρωί του έχω δώσει κλειδιά για το σπίτι μου να φεύγει με την ησυχία του. Μου είπε λοιπόν στα καλά καθούμενα ότι όσο λείπω αυνανίζεται, και μάλιστα λέγοντας μου στην πλάκα “α παρεπιπτόντως καθάρισε λίγο εκεί γιατί το πήραν τα σκάγια”. Εγώ το θεώρησα τεράστια προσβολή γτ βρίσκεται σε ένα ξένο σπίτι και όχι μόνο δεν φροντίζει να μην αφήνει “ιχνη”, περιμένει να καθαρίσω και εγώ. Γενικά γνωρίζω ότι είναι ένας μεγάλος μπέμπης που δεν θέλει ευθύνες (και είναι ένας λόγος που είμαι ανένδοτη σε προοπτική συγκατοίκησης) και για την ώρα εφόσον περνάω καλά δεν με απασχολεί. Αλλά αυτό με έχει κάνει έξω φρενών. Του ζήτησα λοιπόν να μου δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού μου και εκείνος έχει απογοητευτεί γιατί “είναι απλα μια ανθρώπινη λειτουργία”. Είμαι υπερβολική; Μήπως θα έπρεπε να είμαι πιο χαλαρή; Νιώθω ότι δεν σεβάστηκε τον χώρο μου και τον θεωρεί ταυτόχρονα δικό του χωρίς να είναι.

Τα δεύτερα κλειδιά

Το διάβασα κάπως βιαστικά, μόλις έφτασα στο τέλος σκέφτηκα «έχει πλάκα να ρωτάει αν «είναι υπερβολική» και ξαναδιαβάζω… μπίνγκο.

Πώς θα φερόταν κάποια που δεν θα ήταν «υπερβολική;» Θα καθάριζε γελώντας επειδή είναι πολύ χαριτωμένος; Επειδή είναι και πολύ κουλ γκερλ;

Είναι από τις περιπτώσεις που το «είμαι με ένα παιδί» είναι ακριβές. Δεν ξέρω πώς γίνεται να περνάς καλά τέσσερα χρόνια τώρα με κάποιον που χαρακτηρίζεις μεγάλο μπέμπη που δεν θέλει ευθύνες. Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου με κάποιον που θα σε πήγαινε μπροστά ως άνθρωπο; Μήπως θα περνούσες ακόμα καλύτερα;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

60 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
aeromango
aeromango
4 χρόνια πριν

Να πας κι εσυ σπιτι του να ριξεις ενα χεσιματακι στη γωνια και πες του να καθαρισει λιγο γιατι ετσι κι αλλιως ανθρωπινη λειτουργια ειναι.
WTF dude

Bobos
Bobos
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aeromango

Πέθανα στο γέλιο! Να σαι καλά 🙂

Lyra
Lyra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aeromango

Κλαίω! :’)

Fuchsia
Fuchsia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aeromango

Κατα προτιμηση διαρροια. Για πιο ακαταστατο αποτελεσμα!
Φαε μια φασουλαδα ερωτωσα!!

daria
daria
4 χρόνια πριν

Ο αυνανισμός είναι ανθρώπινη λειτουργία. Το να μην καθαρίζεις αυτά που λερώνεις είναι γαιδουρια. Η γαιδουριά είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, πες του να μην τα μπερδεύει.

AllesGoed
AllesGoed
4 χρόνια πριν

“Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου με κάποιον που θα σε πήγαινε μπροστά ως άνθρωπο; Μήπως θα περνούσες ακόμα καλύτερα;”
Μπράβο,μπράβο,μπράβο Λένα!

lioness
lioness
4 χρόνια πριν

Και το χ@σιμο ανθρώπινη λειτουργία είναι. Σου χει πει ποτέ κανείς μες στο σπίτι σου να πας να “μαζέψεις τα σκάγια”? Εγώ βρήκα την πρόθεσή του “ταπεινωτική” και δεν είδα καμία πλάκα. Νομίζω ότι είδα ένα power struggle εδώ.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

comment image?itemid=10946409

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Είναι απίθανες οι κουβέντες που λέμε για να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας. Άκου “είναι απλά μια ανθρώπινη λειτουργία”. Ας μην πω καλύτερα ποιοι συνειρμοί μού ήρθαν στο μυαλό, είμαι σίγουρη πως τους κάνατε όλοι. Ανώριμος και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας ο νέος. Δεν είναι δουλειά σου να ισιώσεις εσύ ο,τι στράβωνε η οικογένειά του επί 21 χρόνια. Μια σταθερή κουβέντα κάντου, κι αν δεν συμμορφωθεί, ο επόμενος. Που καλό θα ήταν να μην είναι κάφρος.

este
este
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Ούτε καν κουβέντα. Ο τύπος είναι κάφρος όπως πολύ σωστά λες. Ακόμα και αν το σταματήσει αυτό, η καφρίλα θα φανεί και αλλού. Μα τι “παιδιά” κυκλοφορούν ανάμεσα μας..

Cheetara
Cheetara
4 χρόνια πριν

Έχουμε ακούσει πολλά! Αλλά αυτό σπάει κάθε ρεκόρ γραφικότητας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τον έχει κάνει σφεντόνα, το πρόβλημα είναι 1. ότι δεν καθαρίζει 2. ότι σε ενημερώνει για τη δραστηριότητα ως ένδειξη ανδρισμού υποψιάζομαι. Ότι πρέπει να είσαι και overwhelmed με το πόσες κ@υλες εχεξ. Δηλαδή ρωτα τον, όταν πάει στην τουαλέτα για number 2 πρέπει να του σκουπίζεις εσύ τον κ%λο?

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Όταν του πετάς το μπαλάκι, το φέρνει πίσω? Ή παραμένει μόνο στο μαρκάρισμα της περιοχής? Είναι γελοίος.

Etern1ty_ GR
Etern1ty_ GR
4 χρόνια πριν

Στείρωση.

Vrahon@10
Vrahon@10
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Etern1ty_ GR

ΝΑΙ

Alexandra
Alexandra
4 χρόνια πριν

Άμα είναι έτσι να κάνουμε όλες τις ανθρώπινες λειτουργίες παντού μέσα στο σπίτι και να τα καθαρίζουν άλλοι.Τι διάβασα μόλις η γυναίκα πάνω στον πρώτο μου καφέ?

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Alexandra

Άσε και γω δεν εχω πιει ακομα.