in

Update ιστορίας: Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δύναμη που μου δώσατε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για τον χρόνο που αφιερώσατε στην ερώτηση μου κ για όλες τις απαντήσεις σας, μου έδωσαν δύναμη, κουράγιο κ κάποιες με προβλημάτισαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

f856e81770fde878f47decb6e695a87c

Καλημέρα Α,μπα Είμαι η κοπέλα της ερώτησης αυτής. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για τον χρόνο που αφιερώσατε στην ερώτηση μου κ για όλες τις απαντήσεις σας, μου έδωσαν δύναμη, κουράγιο κ κάποιες με προβλημάτισαν-στενοχώρησαν (κι αυτό καλό ήταν!).

Αλλά περισσότερο απ΄όλους θέλω να ευχαριστήσω το μέλος ”Scotland for Holiday” η απάντηση σου ήταν βάλσαμο στην καρδιά μου, σε κάθε αναποδιά που ακολούθησε πάντα διάβαζα την απάντηση σου κ συγκεκριμένα την φράση ”Δεν υπάρχει πρόθεση, ούτε σχέδιο. Πιστεύω στην τυχη/ατυχια. Κι αυτές οι δύο αγκαζέ χορεύουν. Όπως κάτι δεν συμβαίνει, με την ίδια αφοπλιστικη ευκολία μπορεί μια μέρα να συμβεί.…” τα είπες όλα με μια φράση, μάλλον ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή που όλα φάνταζαν μαύρα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έδωσα πολλές πληροφορίες, μάλλον γιατί όταν έγραφα την ερώτηση δεν ήμουν και στα καλύτερα μου! Η σχέση που έχω τώρα είναι ότι καλύτερο, μα ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει, μετά από μια κακοποιητική – βίαιη- τρομακτική σχέση που είχα για σχεδόν 4 χρόνια (για μένα βέβαια ήταν 6 χρόνια γιατί τα επόμενα 2 χρόνια που ακολούθησαν, αφότου πήρα την απόφαση να φύγω, κρυφά ένα βράδυ χωρίς καν να πάρω τα προσωπικά μου αντικείμενα κ να αλλάξω πόλη.. ήταν το ίδιο τρομακτικά κάποιες φόρες περισσότερο..) μια σχέση που λίγο κόντεψε να μου στοιχίσει την ζωή μου, μετά από μια κατάθλιψη κ σχεδόν ‘παράνοια’ ότι τώρα θα έρθει να με βρει να τελειώσει την ‘’δουλειά΄΄ που δεν κατάφερε εκείνο το βράδυ..Μέτα λοιπόν από προσωπική δουλειά κ σχεδόν 4 χρόνια ψυχοθεραπείας ήρθε αυτός ο άνθρωπος στην ζωή μου που με έκανε να νιώσω ασφάλεια, χαρά κ με έκανε να γελάω τόσο πολύ, που είπα ότι έκλεισα τους λογαριασμούς μου με τον φόβο, το κλάμα κ τον πόνο. Όταν ανακαλύψαμε το πρόβλημα που είχαμε για φυσιολογική σύλληψη το αντιμετωπίσαμε ψύχραιμα κ πάντα ενωμένοι με χαμόγελο. Όπως είπε κ το μέλος ‘’Xthesini΄΄ ναι ψυχαναγκασμός! έχεις δίκιο, απόλυτο δίκιο γιατί πίστευα ότι μου αξίζει να είμαι ήρεμη κ χαρούμενη μετά απ΄όλα αυτά, λάθος μου δεν τα υπολόγισα σωστά, ο πόνος, το κλάμα, συνεχίζουν κ υπάρχουν στην ζωή μας ασχέτως των επιλογών μας, απλά αλλάζει ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις όταν έχεις κάποιον δίπλα σου μοιράζεται! .

Όταν σας έστειλα την ερώτηση το πρόβλημα ήταν, ότι ενώ ξεκινούσαμε την διαδικασία της εξωσωματικής κ έχοντας κάνει σχεδόν τις μισές ενέσεις πάντα κάτι γινότανε κι επιστρέφαμε στην αρχή..

Δεν μας φόβισε ποτέ η εξωσωματική έχουμε και οι δύο εμπιστοσύνη τόσο στον γιατρό μας, όσο κ στην επιστήμη! Επίσης είμαστε από τους τυχερούς που είχαμε χρήματα στην άκρη κ μπορέσαμε να κάνουμε εξωσωματική, είναι βασικό, όπως σωστά είπε η Λένα. Αυτό που με πλήγωνε ήταν ότι ενώ ξεκινούσαμε κι έμεναν λίγες μέρες για να πάμε στο επόμενο βήμα της εξωσωματικής πάντα κάτι γινόταν κι επιστρέφαμε στην αρχή, αναμονή για κάποιους μήνες κ ξανά από την αρχή. Όταν σας είχα γράψει το ερώτημα μου ήμασταν πριν την εμβρυομεταφορά αλλά πάλι κ τότε δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα κι έπρεπε να περιμένουμε κάποιους μήνες. Τώρα που σας στέλνω αυτό το update είμαστε λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δύναμη που μου δώσατε!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

9 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maxima
Maxima
4 χρόνια πριν

Καλή επιτυχία από την καρδιά μου! Μακάρι στο επόμενο update να μας πεις ότι είσαι έγκυος!!! Πολλά πολλά φιλιά!

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν

Είναι τόσο ελπιδοφόρο που μετά από μια τόσο δύσκολη εμπειρία, πάτησες στα πόδια σου, και χαίρομαι αληθινά που βρήκες έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθεις ασφάλεια. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Fingers crossed! 🤞🖤

este
este
4 χρόνια πριν

Σου το εύχομαι ολοψυχα φίλη. Και οι δυο ιστορίες σου πολύ με συγκίνησαν!

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν

Ένα μόνο κείμενο με άπειρα μηνύματα, από πού να το πιάσεις κανείς! Σας καμαρώνω, τόσο εσένα για όσα έζησες, όσο και τους δυο σας σαν ζευγάρι που αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες μαζί, ενωμένοι. Εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!

calamity jane
calamity jane
4 χρόνια πριν

Απέκτησα τον γιο μου μετά από πέντε χρόνια προσπαθειών , 2-3 χειρουργεία δικά μου, 1 του συντρόφου μου, πολλές θεραπείες, πολλά φάρμακα , 1 σπερματέγχυση και 4 εξωσωματικές, αυτός είναι ο απολογισμός μου. Μέσα σε αυτά είχα και 2 προγράμματα τα οποία ακυρώθηκαν ενώ πήρα όλα τα φάρμακα επειδή ορμονικά ήταν όλα χάλια και η αποτυχία ήταν δεδομένη. Στην τελευταία εξωσωματική ενώ όλα πήγαιναν μέτρια (γιατί καλά δεν πήγαιναν ποτέ καθώς είμαστε και οι δύο υπογόνιμοι) με ενημέρωσαν από το κέντρο πως ο άντρας μου θα έπρεπε να ξαναπάει γιατί στο δείγμα που έδωσε δεν βρήκαν κάτι αρκετά καλό για… Διαβάστε περισσότερα »

Arleta
Arleta
4 χρόνια πριν

Να πάνε όλα όπως ακριβώς τα θέλετε, αγαπητή φίλη! Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου σύντομα να έχετε το παιδάκι σας! 🤞💖

Nom de plume
Nom de plume
4 χρόνια πριν

Καλή επιτυχία!!!!

Scotland for Holidays
Scotland for Holidays
4 χρόνια πριν

Φίλη μας, ευχαριστούμε για το update. Πολύ καλή επιτυχία. Όλα καλά να πάνε.😘😘😘