in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ήμασταν στην Κίνα και τους έλεγε ότι είμαστε σπίτι

Ο σύντροφος μου λέει συνεχώς ψέματα στους γονείς του

Ο φίλος μου έχει τρομερά υπερβολικούς γονείς, “μην πας σινεμά έχει αρρώστιες”, “μην ταξιδεύεις πέφτουν τα αεροπλάνα”, “μη βγαίνεις βράδυ οι άλλοι πίνουν και θα τρακάρεις” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 58

Αγαπητή Α, Μπα και σουπερ ομαδα θα ήθελα τη γνώμη σας… Ο φίλος μου έχει τρομερά υπερβολικούς γονείς, “μην πας σινεμά έχει αρρώστιες”, “μην ταξιδεύεις πέφτουν τα αεροπλάνα”, “μη βγαίνεις βράδυ οι άλλοι πίνουν και θα τρακάρεις”, “μην πληρώνεις μεγάλα ποσά με μετρητά θα σε εντοπίσουν κλέφτες” και αλλα τόσα άπειρα…. Αυτός λοιπόν μιλάει μαζι τους τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα και τους εξηγεί γιατι κανουν λάθος. Μετά κλείνει το τηλέφωνο και κάνουμε ότι θέλουμε. Ήμασταν Κίνα και τους έλεγε ότι ήμασταν σπίτι, βρηκε app που στέλνει μηνύματα, κάνει συνέχεια ανακατεύθυνση το σταθερό και μιλούσε και έλεγε άπειρα ψέματα. Αυτό γίνεται και σε καθημερινή βάση όταν δεν τους πείθει λέει τρομερά εμπεριστατωμένα ψέματα με ημερομηνίες, ώρες, εμπλέκει ανθρώπους, παραποιεί pdf…. Του λέω πόσο με προβληματίζει που στα 40 του συμπεριφέρεται έτσι και πως αν λεει τόσα πολλά ψέμματα εθίζεται σε αυτό. Μου λέει πως το κάνει μόνο με τους γονείς του όμως εγώ ακούω καμπάνα όταν ορκίζεται πως λέει την αλήθεια ότι ήμαστε στο πάρκο της γειτονιάς και αυτός μιλάει από το αεροπλάνο μέσω εφαρμογής και των gb που αγόρασε στην πτήση. Η σχέση μας ειναι πολύ καλή με κατανόηση, γέλια, στήριξη όμως τι πιστεύετε είναι δυνατόν κσποιος να διαχωρίζει τόσο που λέει ψέμματα και που όχι;

-Αρραβωνιαστικιά πινόκιο

Και τα περίπλοκα ψέματα είναι ανησυχητικά από μόνα τους, αλλά και το ότι τους μιλάει τρεις φορές τη μέρα και μετά τους λέει περίπλοκα ψέματα. Δεν θα ήταν η πρώτη μου σκέψη ότι θα εθιστεί στα ψέματα (το πρώτο που σκέφτηκες είναι αν θα πει σε σένα;), αλλά θα αναρωτιόμουν γιατί τους εξηγεί ότι κάνουν λάθος, και μετά κάνει τόσο κόπο για να μην πει ότι δεν έκανε αυτό που του είπαν να κάνει. Η μεγάλη καμπάνα είναι ότι δεν τολμάει να τους πει ότι θα πάει σινεμά, ενώ του είπαν να μην πάει σινεμά. Για τα ίδια τα ψέματα αυτό που βλέπω είναι ότι του αρέσει να χρησιμοποιεί τεχνολογία για να τους ξεγελάσει, και αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ έξυπνος, αλλά παραμένει ένας σαραντάχρονος που δεν τολμάει να δυσαρεστήσει τους καταπιεστικούς γονείς του.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

36 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

Εντάξει, ξέρω τί σκέφτεστε όλοι, αυτό το μήνυμα μάλλον γράφτηκε 3 μήνες πριν, αλλά πραγματικά, φαντάζεστε να γινόταν τώρα το ταξίδι στην Κινα με το shut dοwn που έγινε λόγω κοροναιού; Εντάξει θα ήταν ιλαροτραγικό, μέσα από την κλινική να λέει στη μαμά του ναι μαμά άσε με τώρα έχω να βγάλω τον σκύλο βόλτα και ο κινέζος γιατρός να περιμένει μες τα νευρα με την ενέσα από πάνω του.

IrisPrismatica
IrisPrismatica
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

😆😆😆 +1 από μένα, κάτι τέτοια σκηνικά είχα αρχίσει να φαντάζομαι

Stylianos Mili
Stylianos Mili
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Φαντάσου ότι στην Κίνα έχουν σχεδόν μηδενίσει τα νέα κρούσματα και στην Ελλάδα ακόμα μιλάνε για το αν κολλάς από την Κοινωνία!

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Η σχέση του συντρόφου σου με τους γονείς του είναι βαθιά νοσηρή, φίλη, και δεν γίνεται να περιορίζεται μόνο στα ψέματα που τους λέει. Αυτά τα κάναμε στα 15 μας που δεν μας άφηνε η μαμά μας να πάμε στο πάρτυ. Το ότι το κάνει ακόμα, και μάλιστα σε τέτοιες διαστάσεις, δεν είναι καλό σημάδι.

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Ο κορονο’ι’ός θα είναι νέα πίστα με μεγάλες προκλήσεις για τον καλό σου.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Και ΝΑΙ, διώχνει από την πρώτη θέση αυτόν τον τύπο: https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti-a-mpa-gia-na-tin-apofygei-tis-eipe-oti-doyleye-se-trapeza-sti-voreia-korea/
και περνάει στον τελικό με τον τύπο του 3ου σχολίου από κάτω (by ΣπυροςΠαπαδοπουλος)!
– ποπ κορν και πίτσες για την παρακολούθηση της ψηφοφορίας

αμύριστο λουλούδι
αμύριστο λουλούδι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

νεοζηλανδός: 12 points
κορεάτης : 10 points
σημερινός μαμάκιας: 8 Points
οι δύο πρώτοι είναι άλλο επίπεδο…

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Πω καλά ναι. Προβλέπεται μάχη μέχρις εσχάτων!

ακρίδα
ακρίδα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Ο σημερινός είναι κορεάτης απ τα lidl😋

Ghost
Ghost
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Αχ σε ευχαριστώ γιατί μου ειχε ξεφυγει. Εχω λιώσει στα γέλια με αυτά που διαβάζω στα σχόλια

sktpsx
sktpsx
4 χρόνια πριν

Ειμαι teamψευτρονι 40αρης. Παιδια, οποιος εχει τετοιο γονιο πρεπει να προστατευεται ας ειναι και μεσα απο ψεματα. Γενικως δεν λεω ψεμματα αλλα στην μανα μου εχω πει αρκετα και πολυ ευφανταστα για να κοιμαται ησυχη τα βραδια. Οπότε, ψεματα μεχρι τα 35 (ναι ειμαι “σπιτι”, ναι ειμαι “παρισι” κλπ) που εκανα ζωαρα γιατι μετα παντρευτηκα και εκτοτε διαγω βιο ορθοδοξο και εντελως βαρετο.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Μα ΤΡΕΙΣ φορές τη μέρα; Και τί λένε δηλαδή;

Koala
Koala
4 χρόνια πριν

Μέχρι να διαβάσω ηλικία πίστευα πως ήταν 15. 🤔

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν

Όταν διάβασα ότι είναι 40, έφαγα μια φρίκη. Αν ήταν ας πούμε 20 θα το κατανοουσα ως ένα βαθμό. Όπως τα λέει η Λένα είναι, είναι αδιανόητο να αφήνει τους γονείς του να ορίζουν της ζωή του, γιατί στο τέλος της μέρας αυτό συμβαίνει. έτσι ακριβώς είναι η πεθερά μου, αν δε βρει τον άντρα μου στο κινητό, παίρνει στο σταθερό ακόμα και σε ακατάλληλες ώρες. Ο άντρας μου της κλείνει το τηλ και γενικώς δεν της λέει κανένα νέο για το πού πάμε και τι κάνουμε. Τις προάλλες ήρθε Αθήνα και πήγαμε όλοι μαζί στις κούνιες, κάθε φορά που… Διαβάστε περισσότερα »

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

Χάλια ο μουσακάς της μανούλλλας, “Ε, ΕΝΑ ΡΑΚΟΥΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ”. Δε μιλάμε για καμπάνες πλέον, μιλάμε για το Ζαν Μισέλ Ζαρ να δίνει συναυλία απ’το διάστημα.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Καλά άμα πηγαίνατε Κίνα τώρα με τον κορωνοιό το μόνο καλό είναι ότι δε θα τους ξαναβλέπατε ποτέ. 😂