in

Update ιστορίας: Πληγώθηκα αλλά ανακουφίστηκα που έμαθα τι έγινε

Μετά από καιρό μη επικοινωνίας και εξαφάνιση δίκη του και από τα social (γιατί ως περίλυπος σταμάτησε να ασχολείται και με αυτά) μια κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες που όλοι διασκεδάζουν και ανάμεσα σε αυτές κι αυτός σε τρυφερό ενσταντανέ μαζί της… ευτυχώς το προφίλ της κοπέλας ήταν ανοιχτό και προωθήθηκε ακαριαία ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 130

Ήρθε η ώρα και για του δικού μου update. Λοιπόν δεν ησύχασα και οφείλω να πω ότι φέρθηκα και με μεγάλη «κατινιά». Ο τύπος μου έλεγε συνέχεια ότι μόλις βάλει σε τάξη τις σκέψεις του θα επικοινωνήσει. Εννοείται δεν το έκανε ποτέ και εγώ ένιωθα άσχημα από τη μια ότι του πέρασε και στενοχωριομουν, από την άλλη ότι έχει προβλήματα κι εγώ τον επιβαρύνω επιπλέον. Η «κατινιά» έγκειται στο εξής: έφτιαξα ψεύτικο λογαριασμό κι έκανα φίλους κάποιους δικούς του από τη δουλειά κυρίως και φίλες «ύποπτες» κοπέλες. Και ω ναι! Μετά από καιρό μη επικοινωνίας και εξαφάνιση δίκη του και από τα social (γιατί ως περίλυπος σταμάτησε να ασχολείται και με αυτά) μια κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες που όλοι διασκεδάζουν και ανάμεσα σε αυτές κι αυτός σε τρυφερό ενσταντανέ μαζί της… ευτυχώς το προφίλ της κοπέλας ήταν ανοιχτό και προωθήθηκε ακαριαία. Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Εννοείται δεν απάντησε ποτέ σε αυτό το μήνυμα και οι φωτογραφίες μετά από καιρό διαγράφηκαν από το προφίλ. Ωστόσο, ενώ πληγώθηκα πολύ αφενός ανακουφιστηκα που έμαθα τι είχε γίνει. Αφετέρου ένιωσα και χαζή και ότι δεν ξέρω να κρίνω τους ανθρώπους και ενιωσα προδομένη γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώριζα από παλιά και είχαμε και πολλούς κοινούς γνωστούς (στους οποίους ήθελε να σπεύσουμε να ανακοινώσουμε ότι είμαστε μαζί -ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό). Στο τώρα… απορώ με όλο αυτό που συνέβη νομίζω όμως ότι ήμουν και υπερβολική στις αντιδράσεις μου, αν και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να δράσω διαφορετικά. Μόλις χθες εσβησα και τον ψεύτικο λογαριασμό. Προφανώς συνειδητοποίησα ότι δε μου προσφέρει τίποτα αν μάθω είτε ότι περνάνε καλά είτε μ ότι χώρισαν. Η πίκρα όμως δε φευγει…

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

20 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Να γελάς και να κλαίς
Να γελάς και να κλαίς
4 χρόνια πριν

“Κατινιά!”?? Η αναμάρτητη τον λίθο βαλέτω!
Συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες!

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Έτσι είναι….να ξέρες πόσες φίλες από το χωριό εχω 😉

Ocelotoς
Ocelotoς
4 χρόνια πριν

Καλύτερα κατίνα παρά κερατίνα θα πω.Πέρα από την πλάκα δεν λέω πως με αυτή την ατάκα μπορείς να το κάνεις χόμπι αλλά αν ο άλλος/η δεν ειναι ειλικρινής μαζί σου,το ξέρεις και δεν το παραδέχεται τότε δεν σου άφησε άλλη επιλογή. Καταλαβαίνω πως είναι να σε τρώει γιατί το βίωσα κ εγώ με αγόρι που μου πουλούσε έρωτες και από πίσω με κοροιδευε σε με κοπέλα με την οποία υπήρχε μεταξύ τους ερωτική διάθεση, συν σε όλη του την παρέα.Δεν το παραδεχόταν πως κάτι δεν πάει καλά αλλά άκουσα το ένστικτό μου και έψαξα το φμπ του στο οποίο έμπαινες… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Light (και έξυπνη) κατινίτσα η οποία μια χαρά δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου, μόνο που εγώ δεν θα του έστελνα τα ευρήματα της έρευνάς μου αλλά οκ.

Όσα νιώθεις είναι όλα αναμενόμενα και δικαιολογημένα, δεν είσαι αναίσθητη ούτε πατάς κουμπιά να πηγαίνεις από τη μία διάθεση στην άλλη έτσι απλά. Θα περάσει όμως και θα έρθει η ώρα που θα γελάς με την ιστορία αυτή, αλήθεια στο λέω. Με τον καιρό θα μάθεις και πώς να ξεχωρίζεις τα ωραία λόγια τα μεγάλα από τα αληθινά.

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν

Δεν το βρίσκω καθόλου κατινια αυτό που έκανες ώστε να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου. Τελικά, συνήθως η εξήγηση είναι η προφανης αλλά εμείς είμαστε προγραμματισμένες να δίνουμε ευκαιρίες, να καταννοούμε και να περιμένουμε κι αυτοί να προτιμούν να κρύβονται αντί να πουν “συγνώμη, λάθος, δε μου βγήκε τελικά, προέκυψε κάτι άλλο”. (ξέρω ότι και οι γυναίκες κάνουν ghosting, προφανώς).

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν

Μια χαρα εκανες. Το εβγαλες απο μεσα σου και του ετριψες και στα μουτρα οτι ξερεις τι κουμασι ειναι και ησυχασες! Οχι, για να μη νομίζει οτι ειναι και πολυ εξυπνος. Τουλαχιστον βγηκες απ τις αμφιβολίες, εμαθες κατι για αυτες και παρομοιες συμπεριφορες και εισαι ετοιμη να προχωρησεις με το μαθημα σου. Στα καλυτερα που ερχονται λοιπον!!

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Όταν τα εσωτερικά καμπανάκια ηχούν, αν όχι σε όλες τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων, πάντα κάτι συμβαίνει.

Θεωρώ ότι έπραξες καλώς. Επικαλέστηκε έρωτες και μετά επικαλέστηκε και οικογενειακά προβλήματα για να δικαιολογήσει το ghosting. Κάπου παρακάτω θα ξαναεπέστρεφε, και αν ζητούσες τον λόγο θα έβγαινε και από πάνω, γιατί ο καημένος είχε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, δεν έφταιξε πουθενά!

Γλίτωσες από έναν γελοίο, κέρδισες ένα μάθημα και την μελλοντική σου ησυχία.

Marqella
Marqella
4 χρόνια πριν

Κατά τη γνώμη μου το αισθημα πικρίας είναι fully justified στην περίπτωση αυτή. Θέλει χρόνο για να επεξεργαστείς κ να κατανοήσεις οτι αυτή η παράλογη κ άδικη συμπεριφορά αφορά μόνο τον ίδιο κ πιθανότατα τον τρόπο που μεγάλωσε.

Mia idea
Mia idea
4 χρόνια πριν

Φωτεινή έχεις πολύ δίκιο σ’αυτό, και να προσθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για το “είχα γνωρίσει τους δικούς του” που ακούμε τόσο συχνά σαν απόδειξη δέσμευσης και στην ουσία για πολλούς άντρες δεν σημαίνει τίποτα. Να μην πω για πόσους πατεράδες γνωρίζω που προτρέπουν τους γιους τους να αποκτήσουν όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούν, για να το πω κομψά, και αν αποτυγχάνουν τους κράζουν απροκάλυπτα στα οικογενειακά τραπέζια (τύπου είναι μαλακας παιδί μου, του τα έχω πει δεν καταλαβαίνει καθεται εκεί με μια τόσα χρόνια αντί να φέρνει άλλη κάθε βράδυ).

Mia idea
Mia idea
4 χρόνια πριν

Ρε κορίτσι, να χαζεύεις τα προφίλ των γνωστών οκ… Μέχρι εκεί… Αντε να κοιτάζεις και ποια του κάνει συνήθως λαικ, αν έκανε κάποια καινούργια φίλη… Ως εκεί είσαι στα όρια της αξιοπρέπειας. Εσύ με τις δολοπλοκίες που έκανες αποδυνάμωσες ακόμα περισσότερο τον πληγωμένο σου εγωισμό… Και οκ, ανακάλυψες ότι σε δούλευε, η μπορεί κ όχι τόσο ρε παιδί μου, μια φωτογραφία ποτέ δε λέει ολόκληρη την ιστορία. Μπορεί κι εκείνη να ήταν κάτι σαν εσένα, μια περιπέτεια της μιας βδομάδας που βρήκε για να γιατρέψει τη λύπη του. Λέμε τώρα. Ομως να μη σταματήσεις ούτε εκεί πάρα να του στείλεις… Διαβάστε περισσότερα »

Ocelotoς
Ocelotoς
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mia idea

Σχόλια σαν και αύτο είναι που την κάνουν να φοβάται πως θα την πουν κατίνα.Σχόλια σαν αυτό για κάποιο λόγο μαλώνει την κοπέλα που αποφάσισε να μάθει την αλήθεια εστώ και με αυτό τον τρόπο καθώς ακούει λεξούλες όπως “αξιοπρέπεια” “πληγωμένο εγω”. Για κάποιο λόγο είναι οκ για τον άντρα να κοροιδέψει μια κοπέλα,έτσι για μια βδομαδα(παραπάνω ήταν λέει),να της πουλάει έρωτες και να της τάζει διάφορα και αν δεν του κάνει η μία να αναζητήσει και 2η περιπετειούλα ταυτόχρονα.Εκεί δεν τηθεται θέμα αξιοπρέπειας και δολοπλοκίας αλλά τήθεται όταν η κοπέλα ζητάει τα ρέστα για το παραμύθι που της πούλησε… Διαβάστε περισσότερα »

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mia idea

Ειναι τρελό χάσιμο χρόνου βασικά αλλά θα την έτρωγε αλλιώς άμα δεν το έκανε. Ή ας χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο χρόνο για να μαθουμε πλέξιμο, τι να πω, να πάει σε μια τέχνη η προσπάθεια, να σου μείνει και κάτι. Πάντως πιστεύω ότι άμα το κάνεις μία, δεν θα ξανασπαταλήσεις τόσο χρόνο μετά. Το απαξιώνεις όλο το σύστημα και βλέπεις και τα σημάδια πιο νωρίς στην επόμενη περίπτωση που θα σου τύχει. Μπελας… κούραση… Αλλά πληγωμένη καρδιά, δυσκολη πίστα γενικά.

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν

Ανορθόδοξος ο τρόπος που το έμαθες, και πολύ μπελάς ρε παιδί μου. Αλλά άλλη μια αποδειξη ότι έχει τεράστια σημασία να ξέρουμε το “γιατί”. “Γιατί με αυτό που κάναμε καταλήξαμε σα βρεγμένες γάτες”, μας γλιτώνει από κάποιες μελλοντικές γκάφες. Και τριμάρει το συννεφάκι που καθόμαστε. Πείραμα-παρατήρηση -διόρθωση – υπόθεση – πείραμα – παρατήρηση κοκ. Όσο πιο πολλά με τόσο λιγότερο “γκντουπ!” θα πέσουμε. Υπερ του feedback till the end of time. ΙmI o_o ImI

Mia idea
Mia idea
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Hytra

Οκ για να γλιτώνουμε λοιπόν τα γκντουπ αλλά και το δημόσιο εξευτελισμό, γιατί περί αυτού πρόκειται, ας περιοριστούμε στη γενική πασπαρτού εξήγηση, he’s not that into you να τελειώνουμε.

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mia idea

Τα ‘γκντουπ’ δεν τα γλιτωνεις, δεν πα ‘να σαι συνδεδεμενος με το “παγκόσμιο συνείδητό” που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα την πάθεις. Διάλεξε πότε θα πέσεις κι αντιμετώπισέ το θαρραλλέα. Το να τσουβαλιάζεις όλους τους αντρες που σε απορρίπτουν σε μια αιτία σε κάνει τυφλό σε διαμαντάκια σαν τα παραπάνω. Και να σημειώσω ότι άλλο να μην ειναι that into you o τύπος από το tinder που δεν τον ηξερες κι απο χτες, κι αλλο να βλέπεις αριστοτεχνικά στημένη υποκρισία και θεατρική παραγωγή από τύπο από τα παλιά. Σου ξηλώνει πολλά επίπεδα και δείχνει πόσο λίγη μπέσα υπάρχει παραέξω. Είναι… Διαβάστε περισσότερα »