in

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Δε φτάνει να πατάς την κορυφή

Τουλάχιστον η ίδια πέρασε το σωστό μήνυμα μετά…«Υπάρχει στο πλάνο μου η δημιουργία οικογένειας αλλά κάποια πράγματα πρέπει να έρθουν και μόνα τους. Άλλωστε ένας από τους λόγους που έκανα όλη αυτή την προσπάθεια είναι για να δώσω το μήνυμα πως δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε στα στερεότυπα που υπάρχουν. Πρέπει να εκπληρώνουμε τα θέλω μας και όχι τα πρέπει. Οταν είναι να έρθει κάτι θα έρθει».” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 137

Έπαθα σοκ διαβάζοντας την παρακάτω είδηση:

“Η ίδια η ορειβάτισσα εξομολογήθηκε μετά την συνάντησή της στο προεδρικό μέγαρο ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος της μίλησε όπως στις κόρες του, με στοργικότητα, λέγοντάς της ότι «πως ο προορισμός της κάθε γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια». ”

Τουλάχιστον η ίδια πέρασε το σωστό μήνυμα μετά…«Υπάρχει στο πλάνο μου η δημιουργία οικογένειας αλλά κάποια πράγματα πρέπει να έρθουν και μόνα τους. Άλλωστε ένας από τους λόγους που έκανα όλη αυτή την προσπάθεια είναι για να δώσω το μήνυμα πως δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε στα στερεότυπα που υπάρχουν. Πρέπει να εκπληρώνουμε τα θέλω μας και όχι τα πρέπει. Οταν είναι να έρθει κάτι θα έρθει».

Ας έμενε η συνάντηση στο επίπεδο συγχαρητηρίων απλώς.. Baby making machines ή αλλιώς τι;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

14 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
4 χρόνια πριν

έλα παιδιά… τον Πάκη έχουμε (είχαμε;) ΠτΔ, τώρα το καταλάβαμε;

αράχνη
αράχνη
4 χρόνια πριν

Τέλεια απάντηση. Για μια ακόμα φορά ο Πάκης έμεινε Παυλόπουλος όπως τότε
https://www.youtube.com/watch?v=u5OoXXh77k4
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.

cyora
cyora
4 χρόνια πριν

Πολλά συγχαρητήρια στην κα Φλαμπούρη. Για το επίτευγμά της, για τον τρόπο σκέψης της, για την δυναμη, την τόλμη και την εξυπνάδα να αναφέρει δημόσια το περιεχόμενο της συζήτησης και για την ψυχραιμία, την υπομονή και το τακτ της που δεν του απάντησε όπως θα του άξιζε εκείνη την ώρα. Και όλα αυτά απαιτουνται αν εισαι γυναίκα ακόμα κι όταν σε καλεί ο πρόεδρος της δημοκρατιας για να σε “συγχαρεί”.

Just a regular guy
Just a regular guy
4 χρόνια πριν

Έλα μωρέ, και στους άντρες τα ίδια λένε (τουλάχιστον σε εμένα αλλά και σε φίλους μου). Εμένα που είμαι απλά 35 ετών οπου με βρουν αρχίζουν τα “ένας άνθρωπος δεν αρκεί να είναι επιτυχημένος στα επαγγελματικά, πρέπει να είναι και στα προσωπικά, αλλιώς είναι μισός”, “εσύ ποτε θα παντρευτείς; πότε θα κάνεις οικογένεια;” “να κάνεις παιδιά τώρα που είναι η μάνα σου μικρή, να σε βοηθάει με τα παιδιά” κτλ κτλ… Φυσικά τα ακούω και τραβάω τα μαλιά μου. Το ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται ολοκληρωμένος αν δεν κάνει οικογένεια και παιδιά δεν είναι άποψη που αφορά μόνο τις γυναίκες…

cyora
cyora
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Just a regular guy

Η τεράστια διαφορά είναι ότι αυτό δεν το είπε ενας τυχαίος θείος σε ενα regular guy οπως αποκαλεισαι. Το είπε ο πρόεδρος της δημοκρατιας που κάλεσε μια αξία μη regular γυναίκα για να την τιμήσει και να την συγχαρεί. Και αβίαστα την υποτίμησε και την έκρινε.

Lou
Lou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  cyora

Επίσης η τεράστια διαφορά είναι ότι δεν θεωρείται προορισμός για τους άνδρες, αλλά το μέσον.

Izabel
Izabel
4 χρόνια πριν

Τραγικός!

Eliza T.
Eliza T.
4 χρόνια πριν

Αυτό ακριβώς είχα στείλει και εγώ, με πρόλαβες :-p

Χαρουλίδιο
Χαρουλίδιο
4 χρόνια πριν

τη μελαχρινη κοπελα τη γνωριζω. Πηγαιναμε μαζι στο ιδιο γυμναστηριο. Η αληθεια ειναι πως μπραβο της που καταφερε το ονειρο της αλλα για να πουμε και την αληθεια τοτε θυμαμαι οτι ειχε καταντησει να ειναι ΕΜΜΟΝΙΚΗ. Της ελεγαν ολοι να μην το κανει γιατι εχει τεραστιο θεμα με το χερι της και ειναι επικυνδινο και το παρολαυτα το εκανε. Παρολαυτά ωραία απάντηση.