in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μήπως ο σύντροφος μου είναι ομοφυλόφιλος

Η είναι απλός βλάκας;

Εκφράζει πολύ ρατσιστικές πεποιθήσεις για τους ομοφυλόφιλους. Σε πολύ έντονο βαθμό, πολλές φορές απλά αναφέρει πόσο στρέιτ είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6332db1c02f1a05dfb97e3c7f2e155ab

Γεια σου Αμπα! Ζω σε χώρα της βορειας Ευρώπης και είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με κάποιον από εδώ. Τρυφερός και πολύ περιποιητικος. Αλλά. Εκφραζει πολύ ρατσιστικές πεποίθησεις για τους ομοφυλόφιλους. Σε πολύ έντονο βαθμό, πολλές φορές απλά αναφέρει πόσο στρέιτ είναι. Πρόσφατα κατά τη σεξουαλική επαφή πειραματιστηκα λίγο αγγίζοντας τον …πίσω και εκείνη την ώρα έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ αλλά μετά με πήρε τηλέφωνο και για τρεις ώρες μου έλεγε ότι δεν τον σεβάστηκα σαν άντρα και αυτό είναι γκέι σεξ. Του εξήγησα ότι είναι ερωτιγενης ζωνη, ότι η απόλαυση δεν έχει φύλο η σωστά λάθος αλλά ότι προφανώς σέβομαι ότι δεν του αρέσει κ δεν θα το ξανακάνουμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μου το είπε εκείνη τη στιγμή αλλά μου είπε σοκαρίστηκε. Α μπα, μήπως είναι ομοφυλόφιλος και λόγω συντηρητικής οικογένειας δεν θέλει να το παραδεχτεί και του βγαίνει όλο αυτό το κόμπλεξ, η είναι απλά βλάκας ?

Ξενιτεμένη και απορρημενη

Γιατί όχι και τα δυο;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

31 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
aiyo
aiyo
4 χρόνια πριν

ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν

Α πα πα, τον αγγιξες από πίσω και τωρα μπορεί να τον μεταμορφωσες σε γκει. Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα.

Blah blah
Blah blah
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louk Ritia

Τον άγγιξε από πίσω και φταίει αυτή που αυτός θα γίνει γκέι.

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Ξεκαθάρισέ του ότι όποιος απολαμβάνει κάθε τι στο σεξ με άτομα του αντίθετου φύλου, είναι στρέιτ. Με άτομα του ίδιου φύλου, είναι gay. Και με τα δύο φύλα, bi. Δεν υπάρχουν gay χάδια και στρέιτ ερωτικά παιχνίδια.
Κατά τα άλλα, ναι, είναι ομοφοβικός. Και αυτό σημαίνει κάτι αρνητικό για την προσωπικότητά του εν γένει.

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Συμφωνώ απόλυτα.

Εντωμεταξύ έχει επικρατήσει η άποψη ότι παθητικός ρόλος σημαίνει και gay. Ένας άνδρας όμως ο οποίος θέλει να έχει ενεργητικό και μόνο ενεργητικό ρόλο απέναντι σε άλλο άνδρα, πάλι gay είναι. Αλλά δεν το σκέφτεται κανείς αυτό.

Είναι όπως το είπες, άλλο το ερωτικό παιχνίδι και άλλο με ποιον/ποια το κάνεις.

Away X.
Away X.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Wolfcry

Έτσι είναι, αν και οι ίδιοι χρησιμοποιούν διαφορετική ορολογία για να διαχωρίσουν τους δύο ρόλους.

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Away X.

Μου ήρθε στο email ειδοποίηση με διαφορετικό μήνυμά σου. Δεν ξέρω αν πάτησες επεξεργασία του περιεχομένου μια και δεν το βρίσκω αναρτημένο. Πετυχημένο το σχόλιο με τις ορολογίες και τον Frank Zappa!

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν

Δηλαδή που είναι μ@λ@κας δε σου αρκεί για να του δώσεις πόδι;

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσιτσίγκειος Πένα

Δηλαδή… Ό, τι είπε η πένα. –

Chublis
Chublis
4 χρόνια πριν

Και κάπως έτσι δεν μιλάμε καθόλου για την συναίνεση σε αυτό που έκανες στον σύντροφό σου απλά για να εξακριβώσεις την υποψία σου.

Lou
Lou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chublis

Εκεινη την ωρα εδειχνε να το απολαμβανει..

Ηλιοστάλλακτη
Ηλιοστάλλακτη
4 χρόνια πριν

αρχιδάμπουρας!!!!!!!! ω θεοί!!!

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Και είσαι οκ να είσαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο που εκφράζει τέτοιες απόψεις; Άσχετα με το τι είναι (λίγο closeted μου ακούγεται, σαν τον Adam στο Sex Education ένα πράμα)

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tawn Tawn

Έλα μου ντε. Btw είμαι κι εγώ φαν της σειράς,πιστεύω και ελπίζω να έχει κι άλλη σεζόν.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσιτσίγκειος Πένα

Το καλό που τους θέλω!

Stella Splendens
Stella Splendens
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tawn Tawn

Κι εμένα ο Άνταμ μου ήρθε στο μυαλό!

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Να πω εγώ ότι στο ερωτικό παιχνίδι θέλει συναίνεση; Εσύ τι ήθελες να πετύχεις, να τον κάνεις να περάσει καλά ή να δεις την αντίδρασή του και να καταλάβεις αν είναι γκέι (που δεν θα το καταλάβαινες από αυτό).
Αν σου αρέσει να σου λέει με κάθε αφορμή πόσο στρέιτ είναι με γειά σου με χαρά σου. Δεν ξέρω αν είναι στρέιτ ή γκέι, ξέρω ότι δεν έχω συναντήσει ομοφοβικό άνθρωπο να λατρεύει όλες τις υπόλοιπες ανθρώπινες υπάρξεις εκτός από τους γκέι.

Svicky
Svicky
4 χρόνια πριν

Πολύ τρυφερός και περιποιητικός ρατσιστής/ομοφοβικός. Δεν φοβάται να σαμποτάρει ούτε καν τη δική του απόλαυση στο κρεβάτι και του αρέσει πολύ να μιλάει για το πόσο στρέιτ είναι! Ψάχνει γυναίκα (στρέιτ προς θεού!) με ανάλογη πανέξυπνη στάση ζωής. Περιοχή Βόρεια Ευρώπη. Άντε σου ετοίμασα και την αγγελία! Στείλε τον τώρα κοπέλα μου αναγούλιασα…

tetrapodi patousa
tetrapodi patousa
4 χρόνια πριν

Αν να του ταιριάζει κάποιος χαρακτηρισμός, αυτός είναι του ομοφοβικού. Ούτε του βλάκα, ούτε του ομοφυλόφιλου. Ενώ ο φίλος σου γούσταρε τη μύγα στο φαγητό, σύμφωνα πάντα με τα όσα λες, τα πατριαρχικά στερεότυπα, δεν του το επιτρέπουν. Γιατί είναι άντρας ντε και απαγορεύεται να του αρέσει κάτι τέτοιο, γιατί μόνο στους ομοφυλόφιλους αρέσει αυτό. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, ένιωσε την ”ανάγκη” να απολογηθεί..μην τον περάσεις και για ντιντή! Όμως, αντί να σε προβληματίζει αυτό, μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά (αν δεν το έχεις κάνει) ότι ο φίλος σου είναι ομοφοβικός;; Εκτός βέβαια, αν δε σε πειράζει..