in

Αγαπητή «Α, μπα»: Είμαι 2 χρόνια κολλημένη σε μια σχέση που δεν είναι ”σχέση”

Τον σκέφτομαι ασταμάτητα η διάθεση μου εξαρτάται απ’ το αν επικοινωνούμε η βρισκόμαστε. Γι αυτό κάποια στιγμή το καλοκαίρι του είπα πως νιώθω αλλά με άκουσε κι μετά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση

Τον σκέφτομαι ασταμάτητα η διάθεση μου εξαρτάται απ’ το αν επικοινωνούμε η βρισκόμαστε. Γι αυτό κάποια στιγμή το καλοκαίρι του είπα πως νιώθω αλλά με άκουσε κι μετά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 94

Πώς μπορώ να τον ξεπεράσω; Είμαι 2,5 χρόνια κολλημένη σε μια ” σχέση” που δεν είναι σχέση. Στην αρχή προσπάθησα να το διακοψω όσο ήταν νωρίς(2 μήνες) και είδα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα μετά από κάνα 6 μηνο ξαναβρεθηκαμε και σκέφτηκα να το δω πιο χαλαρά μήπως ήμουν πολύ απόλυτη αρχικά κ τον τρομαξα, άλλωστε μου χε πει ότι ήταν φρεσκοχωρισμενος, δούλευε πολύ κ άλλα τέτοια. Δυό χρόνια μετά εχω δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα σε επίπεδο εμμονής. Δεν έχω μάτια για άλλον παρολο που θα μπορούσα να έχω προχβρησει. Τον σκέφτομαι ασταμάτητα η διάθεση μου εξαρτάται απ’ το αν επικοινωνούμε η βρισκόμαστε. Γι αυτό κάποια στιγμή το καλοκαίρι του είπα πως νιώθω αλλά με άκουσε κ μετά συνέχιστηκε η ίδια κατάσταση. Πλέον το συνεχιζα με την ελπιδα ότι ξέρει κ έχει καταλάβει κ θα ανταποκριθει. Τελευταία φορά πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων κ ενώ είχα ένα μήνα να τον δω ( βρισκόμασταν τόσο αραιά) βρήκα μια αφορμή για να τον συναντήσω για λίγο με σκοπό να του πω ότι δεν αντέχω άλλο. Μου είπε ότι με θέλει κ ότι υπάρχει προοπτική κ γι’αυτό δε μου το έχει ξεκοψει. Είπαμε να βρεθούμε στις γιορτές. Ωστοσο δεν ήρθε τη μέρα που είχαμε κανονίσει κ του έκανα σκηνή , τελευταίο μήνυμα ήταν πρωτοχρονιά για ευχες που του έστειλα σε μια προσπάθεια να τον πλησιάσω κ από τότε άφαντος. Μετά από κάποια τηλ μου έστειλε δεν έχω διάθεση να μιλήσω. Δε ξέρω τι σημαίνει η συμπεριφορά του κ τι να κάνω . Δεν είναι παντρεμενος, δεν έχει κοπέλα κ να πω την αλήθεια ποτε δεν τον ζηλεψα..δε ξέρω τι πρόβλημα έχει!

Artist

Αχ, Θεούλη μου, τι πρόβλημα έχει. Αυτός έχει το πρόβλημα;

Το πρόβλημα, καλή μου, το έχεις εσύ, που δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, αλλά επιμένεις. Αυτός, δεν έχει πρόβλημα. Σε συμπαθεί, περνάει καλούτσικα, και σε έχει στην άκρη μέχρι να εμφανιστεί κάτι καλύτερο. Αυτό σημαίνει η συμπεριφορά του.

Η ελπίδα ότι «ξέρει και έχει καταλάβει και θα ανταποκριθεί», τι είναι; Ότι αφού ξέρει ότι τον έχεις ερωτευτεί (που το ήξερε), τώρα θα σε ερωτευτεί κι αυτός; Ή, αφού του είπες ότι του έχεις μεγάλη αδυναμία, θα αναγκαστεί να την ανταποδώσει; Γιατί να το κάνει αυτό; Νομίζεις ότι είναι στο χέρι του αν θα σε ερωτευτεί ή όχι;

Επειδή δεν αντέχω να διαβάζω για «πρόβλημα», ο έρωτας σου είναι δικός σου, και σε αυτή την περίπτωση, δικό σου πρόβλημα, όλο δικό σου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

42 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν

Έχει ενα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Λέγεται ‘δεσεθελείαση’. Είναι αρρώστεια πιο μεταδοτική κι απ’τον covid, φύγε μην κολλήσεις.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleanor Oliphant

Μωρέ μακάρι να κολλήσει μπας και ξεκολλήσει καμιά ώρα.

Felis
Felis
4 χρόνια πριν

Απλά τα πράγματα φιλενάδα.comment image

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Σκέψου αν αυτό που βιώνεις μαζί του σε κάνει ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη. Θεωρώ ότι σε κάνει δυστυχισμένη, να θέλεις κάποιον που δεν σε θέλει. Βρεθείτε μία τελευταία φορά, πηδά τον σαν να μην υπάρχει αύριο και μετά εξαφανίσου, σβήσε επαφή, μηνύματα, γράψε σε ένα χαρτί “σε είχα ερωτευτεί και είχα κολλήσει για 2.5 χρόνια” κάψε το και ρίξε τις στάχτες στην λεκάνη, τραβά το καζανάκι και βγες έξω απελευθερωμένη από την ιδέα ενός γκόμενου που σε είχε γκαβάτζα.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Δυστυχώς δεν το έχω κάνει αλλά θέλω πάρα πάρα πολύ. Με έναν συγκεκριμένο. Αλλά μάλλον θα μείνω με την επιθυμία.

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Louise B. αν το καταφέρεις, θα σου ανάψω ενα κερί ίσα με το μπόι του, Θέλω να το κάνω το ίδιο σε ένα – αρκετά ψηλό – μωράκι (1,90 θα βγει η λαμπάδα, ‘νταξει μαζί με τη φλόγα)

Suxumuxu Madalakia
Suxumuxu Madalakia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Εγώ το έκανα! Με τη διαφορά ότι του τα είπα σε ένα τηλέφωνημα, συν ότι είναι ένα γαϊδούρι κ μισο.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

“Δε ξέρω τι σημαίνει η συμπεριφορά του κ τι να κάνω “. Πραγματικά μεγάλο μυστήριο η συμπεριφορά του έχεις δίκιο. Μάλλον σε θέλει διακαώς και δε μπορεί να το διαχειριστεί. Τι άλλο να σημαίνει ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΙΣΩΣ;; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Maxima
Maxima
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Και ότι τη θέλει διακαώς ΑΛΛΑ είναι ανώριμος και φοβάται τα συναισθήματα του… Θεέ μου πόσες φορές θα αυτο-παραμυθιαστούμε;;;

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maxima

Μας κατέστρεψαν οι σαπουνόπερες. Θα ξεχάσω εγώ τη Βέρα στο δεξί το δράμα Στράτου – Ρεγγίνας που αγαπιόντουσαν παράφορα αλλά 3 σεζον δεν ήταν μαζί γιατί “ήταν λάθος η τόση αγάπη” 😂😂

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maxima

Ή δεν είναι σε επαφή με το συναισθηματικό του κόσμο..Κι αυτό το έχω ακούσει κι έχω μείνει σέκος.

μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
4 χρόνια πριν

Αυτοτροφοδοτούμενη σχέση με πλήρη ενεργειακή αυτονομία! Να μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε ενεργειακά τέτοιες περιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, άνετα θα φτάναμε το στόχο του +1.5oC μέχρι το 2050…

Dioni
Dioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μαύρο πρόβατο

Τέλειο!

Το_κοτσύφι
Το_κοτσύφι
4 χρόνια πριν

Αχ σε συμπονουσα και σε συμπαθούσα μέχρι τις τελευταίες σειρές που μας το χάλασες;
Ρε πάτε καλά ρε; Δηλαδή σαν τι πρόβλημα να έχει κάποιος που δε σε θέλει πια ενώ εσύ τον θες πολύ;!! Ποια εισαι;
Εντωμεταξυ ο καημένος δεν είναι ότι σου είπε και κανα ψέμα ή σε εξαπάτησε, λυπηθείτε μας.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Το_κοτσύφι

“Μου είπε οτι με θέλει και οτι υπάρχει προοπτική και για αυτό δεν μου το έχει ξεκόψει”. Ψεματάρα μου ακούγεται. Και εξαπάτηση.

Dogmother
Dogmother
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι το ότι την θέλει κ υπάρχει προοπτική μπορεί να το έχει βγάλει απ το μυαλό της από συμφραζόμενα, ή ο άνθρωπος το είπε πάνω στην πίεση γ να ξεμπερδέψει, όταν η άλλη πήγε να τον βρει και από κοντά να του τα πει. Και προφανώς μετά δεν υπήρχε περίπτωση να τη συναντήσει.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dogmother

Όπως και να έχει, είναι ψέμα. Ας της έλεγε απλά οτι δεν τη θέλει με αυτόν τον τρόπο και να διακόψουν. Πολύ αμφιβάλλω αν το έβγαλε απο το μυαλό της, αφού του το είχε πει και νωρίτερα και δεν είχε ούτε καν την ενσυναίσθηση να ξεκόψει τελείως, αφού δεν ένιωθε το ίδιο. “Κάποια στιγμή το καλοκαίρι του το είπα αλλά με άκουσε και μετά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση”.

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Κι εγώ αυτό ήθελα να γράψω, Po. Είναι σχεδόν να απάνθρωπο να βλέπεις ότι ο άλλος καίγεται, να στο λέει και ευθέως και εσύ να δίνεις ψεύτικες ελπίδες μην τυχόν και χάσεις την καβάτζα σου ή για να τονώσεις τον εγωισμό σου. Δεν θα τον έλεγα καημένο σε καμία περίπτωση.

ακρίδα
ακρίδα
4 χρόνια πριν

Μην του ξαναστείλεις βρε φίλη. Όταν περιμένεις να ανταποδώσει επειδή ξέρει πως νιώθεις είναι σαν να θες να είναι μαζι σου επειδή σε λυπάται. Δε θες τη λύπησή του και επίσης το να πάρεις στο τέλος αυτο που θέλεις αλλά στον αγώνα πάνω να έχεις χάσει τα χέρια και τα πόδια σου δεν θα σου δώσει καμία ευχαρίστηση. Δεν είναι ήττα η φυγή, δύναμη και αυτογνωσία είναι!!!!!!

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν

Εσυ τον θες γιατί είναι το άπιαστο απωθημένο σου κι αυτός σε θέλει για καβάτζα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο εδώ. Δεν θέλει σχέση μαζί σου, σε θέλει για σεξ αλλά όχι για να είστε συνέχει και αποκλειστικά μαζί.

este
este
4 χρόνια πριν

Οποιος μας θελει αγαπητη μου, μας θελει εδω και τωρα, δεν μπορει και δεν θελει να ειναι μακρια μας. Ουτε το μελλον περιμενει, ουτε να αλλαξει κυβερνηση ουτε τιποτα. Μην εχεις καμμια ψευδαισθηση, συνεχισε την ζωη σου και βρες καποιον που οντως σε θελει. Μολις τον βρεις θα καταλαβεις τι εννοω, δεν θα χεις καμμια απορια.

kaiti
kaiti
4 χρόνια πριν

Ναι “μια γυναίκα” μπορεί. Η συγκεκριμένη που γράφει την ερώτηση ωστόσο αυτό λέει. Τι θα γίνει, θα της πούμε κ τι νιώθει; Είναι πραγματικά υποτιμητικό αυτό το πράγμα.