in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τον πείραξε που τον είδα έξω και δεν του μίλησα

Εκείνος το έληξε επειδή όπως είπε δεν μπορούσε να πάει παρακάτω, και εγώ σιγά σιγά το ξεπέρασα

Εκείνος το έληξε επειδή όπως είπε δεν μπορούσε να πάει παρακάτω, και εγώ σιγά σιγά το ξεπέρασα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1b4465435c646e52982a4d96437d37ba

Το καλοκαίρι έβγαινα με ένα παιδί για 3 μήνες. Οταν άρχιζε να μου αρέσει πολύ, εκείνος το έληξε επειδή όπως είπε δεν μπορούσε να πάει παρακάτω. Σύντομα τον είδα να βγαίνει με διάφορες κοπέλες. Με πείραξε και με στεναχώρησε αλλά δεν του έδωσα ποτέ δικαίωμα ούτε τον ενόχλησα. Το ξεπέρασα σιγά σιγά. Μετά από κάνα δίμηνο άρχισε να μου ξανά στέλνει πού και πού μηνύματα φιλικά. Η συζήτηση δεν κρατούσε πολύ. Πρόσφατα όμως τον είδα τυχαία έξω με παρέα και είδα οτι τον πείραξε που δεν του μίλησα. Την ίδια μέρα μου έστειλε μήνυμα αν μπορώ να τον βοηθήσω με ένα θέμα που ξέρει οτι ασχολούμαι. Από τότε μιλάμε περισσότερο και πιο συχνά. Υπάρχει περίπτωση να θέλει να είμαστε φίλοι ή να το κόψω πριν χαλαστω ξανά;

Λούκι

Υπάρχει περίπτωση να θέλεις εσύ να είσαστε φίλοι; Για τις δικές του προθέσεις δεν μπορούμε να υπογράψουμε, οπότε μην αποφασίζεις με βάση τι θέλει αυτός, αλλά τι θέλεις εσύ.

Επειδή όμως δεν πρόκειται και για κανένα μυστήριο, αυτό που θέλει είναι να τον θέλεις. Χωρίς να σε θέλει. Εις τους αιώνες των αιώνων, αν γίνεται.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

22 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Πώς τόλμησες να μην πέσεις στα πατώματα για πάρτη του όταν έληξε τη σχέση; Πώς μπόρεσες να τον δεις με άλλες στο δρόμο και δεν έκανες σκηνή; Πώς βγαίνεις για ποτό και δεν έχεις στείλει ένα “εγώ σ’ αγάπησα κι εσύ με πρόδωσες”; Τώρα θα σου δείξει αυτός! (Το νου σου).

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Αυτό που τον πείραξε είναι οτι έχασε το σιγουράκι του. Γιατί ο μόνος τρόπος να νιώσει οτι μετράει είναι να σε έχει στο φτύσιμο. Έχει θέματα ο άνθρωπος και πίστεψέ με, δεν θες να μπλέξεις κι άλλο. Σίγουρα πάντως δεν είναι φιλία αυτό που έχετε. Η φιλία είναι αμφίδρομη, ισότιμη και ξεκαθαρισμένη σχέση, χωρίς παιχνίδια εξουσίας και αυτόεπιβεβαίωσης. Αυτή η κατάσταση που περιγράφεις είναι έτη φωτός μακριά απο αυτό.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

-Τι θέλεις επιτέλους;
– Θέλω να με θέλεις χωρίς να σε θέλω, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

lizard
lizard
4 χρόνια πριν

Σε εμένα πάντως αυτό το comeback έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές, σε βαθμό πλέον να το θεωρώ κλασσική αντρική συμπεριφορά. Αυτοί μπορεί να επανεμφανίζονται γιατί θέλουν να δουν αν ακόμη περνάει η μπογιά τους σε σένα, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους ή να ψάχνουν για καβάτζα. Καμιά φορά από ενοχές αν έχουν φερθεί άσχημα ή -ναι, συμβαίνει- από γνήσιο ενδιαφέρον να κρατήσουν μια μη ερωτική σχέση μαζί σου. Το μόνο που έχει σημασία, ωστόσο, είναι εσύ τι θες. Δε χρωστάς να γίνεις φίλη ή καβάτζα κανενός. Υ.Γ. Αν πιστεύεις ότι απλά ξύπνησε μια μέρα συνειδητοποιώντας ότι είσαι η γυναίκα της… Διαβάστε περισσότερα »

Σουβλίτσα
Σουβλίτσα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lizard

Ε μα πες τα!! Μου έχει τύχει στο 99% των περιπτώσεων. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κλασσική ανδρική συμπεριφορά βέβαια, γενικά δε μου αρέσει αυτό. Ίσως όμως να μπορούσαμε να το πούμε 100% κλασσική ανθρώπινη συμπεριφορά. 😀

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Κατεβατά ολόκληρα και συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι θέλει αυτός, τι σκέφτεται αυτός, γιατί το είπε αυτό, μήπως εννοούσε το άλλο, τι έχει στο μυαλό του τελοσπάντων; Ώσπου συνειδητοποιούμε μια μέρα ότι έχουμε σπαταλήσει τόση φαιά ουσία για το τι θέλει ο άλλος, και δεν μαςπερνάει καν από το μυαλό να αναρωτηθούμε τι θέλουμε εμείς. Και είναι στ’ αλήθεια τόσο απλό (αλλά και τόσο δύσκολο) να βάλουμε στην άκρη όλη τη φασαρία του εξωτερικού περιβάλλοντος και να κάνουμε μια ωραία συζήτηση με τον εαυτό μας. Εν προκειμένω, ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ αν θέλει αυτός να είστε φίλοι, εχθροί, fuck buddies, ζευγάρι.… Διαβάστε περισσότερα »

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν

Εγώ λέω να σταματήσεις τελείως να του απαντάς και να του κάνεις γκόστινγκ. Και ναι, το γκόστινγκ κάποιες φορές είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν ο άλλος είναι λαλάκας κι έτσι κι αλλιώς δεν του χρωστάς και τίποτα, δεν έχετε και κάποια ιδιαίτερη σχέση για να απολογηθείς κιόλας.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Το Ghosting είναι το μεγαλύτερο τσούξιμο πιστεύω κι εγω, το κερδίζει επάξια ο τύπος!!

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Εκεί να δεις κόλλημα που θα φάει αυτός. Πολύ θα πληγωθεί ο εγωισμός του.

Turquoise
Turquoise
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Το εχω κανει σε αντιστοιχο λαλακα κ το προχωρησα κανοντας τον κ μπλοκ με αποτελεσμα να λυσαξει να με ψαχνει για να με ρωτησει το γιατι. Του πηρε καιρο αλλα με βρηκε στο τελος κ μου ελεγε ποσο του στοιχισε το οτι δεν ειμαι πια στη ζωη του… Ολα αυτα ενω ειχε αλλη εχμμ ”σοβαρη” σχεση ε;;

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Πρίγκιπας για μια βδομάδα
4 χρόνια πριν

Και συμπληρώνω την Λένα στην ορθότατη απάντησή της, λέγοντας: Πως πάλι βλέπουμε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για άλλον έναν απίθανο τύπο, που δεν ενδιαφέρεται να δώσει τίποτα.

Πάντα θα με θλίβει το γεγονός, πως κάποιοι άνθρωποι δεν σηκώνουν ανάστημα και δεν αναγνωρίζουν στον καθρέφτη έναν ανθρώπου που δικαιούται πολλά περισσότερα απ’ τα αποφάγια του εκάστοτε τυχαίου.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Πολύ ομορφη τοποθέτηση. Παρόλο που η γράφουσα αναφέρει ότι τον ξεπέρασε, εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Και είναι πολύ κρίμα, να έχεις διανύσει μια τέτοια απόσταση, έστω και χρονικά, για να φτάσεις ν αναρωτιέσαι ακόμα αν σε θέλει και πως. Και όλα αυτά απο μία τυχαία αντίδραση και μερικά sms. Μέχρι που είχατε εκείνη την τρίμηνη σχέση και σου είπε να το λήξετε, δεν έχω να του προσάψω κάτι. Έτσι ήθελε, έτσι έκανε και ήταν ξεκάθαρος. Η μηνυματική επιστροφή όμως για να τσεκάρει το level ενδιαφέροντος, είναι κάτι άλλο. Και συ ανταποκρίνεσαι. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω όμως, ότι καμία 3μηνη… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Δεν υπάρχουν “κάποιοι άνθρωποι” σε αυτό Πρίγκιπα. Όλες και όλοι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε σε αυτήν τη θέση, είτε απο χαμηλή αυτοπεποίθηση, είτε επειδή περνάμε μια άσχημη περίοδο, είτε επειδή καψουρευτήκαμε και δεν βλέπουμε πέρα απο τη μύτη μας, είτε επειδή μπαίνουμε στο εγωιστικό τριπάκι να θέλουμε σώνει και ντε να αρέσουμε ή να λύσουμε τα δυσεπίλυτα ψυχολογικά ενός άλλου ανθρώπου, να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι. Χίλιες δυό αιτίες υπάρχουν, δεν θα ήταν τόσο διαδεμομένη η μέθοδος γραμματόσημο αν δεν υπήρχαν. Σίγουρα πάντως δεν σημαίνει οτι επειδή κάποια στιγμή περνάμε μια τέτοια φάση θα είμαστε έτσι για πάντα.

miakotara
miakotara
4 χρόνια πριν

Άλλος ένας για τον οποίο αξίζει να σκοτιστούμε…

TER
TER
4 χρόνια πριν

Ζω σε μια πολυκατοικία μεσοτοιχία με έναν παιδικό σταθμό. Όταν ανοίγει ο καιρός τα παιδάκια βγαίνουν έξω να παίξουν. Στήνω αυτί και παρακολουθώ τα καυγαδάκια τους. Μετά ανοίγω Αμπα, και φαντάσου!!! Καμμία διαφορά!!!

Lou
Lou
4 χρόνια πριν

Εγω νομιζω οτι δεν πειραζει καθολου που τον πειραξε.