in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έρχεται, χρησιμοποιεί την τουαλέτα και φεύγει

Εγώ περνάω όλο το 8ωρο εκεί μέσα και θέλω ο χώρος να είναι καθαρός και να τον σέβονται

Δουλεύω σε ένα γραφείο και έχω την τύχη τις πιο πολλές ώρες να είμαι τελείως μόνη μου. Εγώ περνάω όλο το 8ωρο εκεί μέσα και θέλω ο χώρος να είναι καθαρός και να τον σέβονται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 63

Δουλεύω σε ένα γραφείο και έχω την τύχη τις πιο πολλές ώρες να είμαι τελείως μόνη μου. Η εταιρεία σχετιζεται με πωλήσεις και έτσι οι συναδελφοι ερχονται σπανια και για λίγο. Το πρόβλημα είναι ότι ο ένας, καλό χρυσό παιδι κλπ αλλά σχεδόν κάθε φορά που ερχεται χρησιμοποιεί την τουαλέτα χωρίς να τον ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο οτι ακούω τα ΠΑΝΤΑ και μου ειναι ιδιαιτέρως δυσάρεστο! Σε φάση ήρθε να μας χ@@@σει και φεύγει. Αμηχανία και πολύ αποσμητικό χώρου συνοδεύουν τις επισκέψεις του. Ο άλλος ερχεται τρώει και αφήνει τις σακούλες στο γραφειο, σπανια να τις παρει να τις πετάξει και το παιζει και καλος, του στυλ να θα την αφησω στο άλλο δωματιο να μη σου μυριζει μωρε. Καθαριστρια ερχεται 1 φορά στις 15 μέρες γιατι για ένα άτομο ουσιαστικα δεν χρειαζεται παραπανω αλλα οταν συμβαινουν τετοια νευριαζω γτ προφανως εγω περναω ολο το 8ωρο εκει μέσα και θελω ο χωρος να ειναι καθαρος και να τον σέβονται. Δε νομίζω οτι υπάρχει λύση, αυτά τα μαθαίνεις απο το σπιτι, απλώς αν τυχει και το διαβασουν ελπίζω να καταλαβουν.

9 με 5

Όχι ότι με πειράζει να γίνουμε φορέας μηνύματος, πολύ μου αρέσει, αλλά φυσικά και υπάρχει λύση: να γίνεις δυσάρεστη. Κι εσύ καλό χρυσό παιδί είσαι, αλλά έχεις όρια. Δείξε τα.

Για το number two δεν έχω καλή πρόταση – ίσως και να μην γίνονται πολλά, πέρα του να του επισημάνεις να βάζει μόνος του αποσμητικό χώρου και να αφήνει την τουαλέτα όπως τη βρήκε, για το άλλο όμως, μπορείς πολύ εύκολα να του πεις «σε παρακαλώ πάρε φεύγοντας τη σακούλα γιατί μυρίζει». Δώσε την στο χέρι, αν χρειαστεί. Θα αναγκαστεί να την πάρει.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

46 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
lizard
lizard
4 χρόνια πριν

Well, shit happens..

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

“Έρχεται, χρησιμοποιεί την τουαλέτα και φεύγει — > Εγώ περνάω όλο το 8ωρο εκεί μέσα και θέλω ο χώρος να είναι καθαρός και να τον σέβονται”

Ένα διάλειμμα σ’όποι@ διαλέγει υποτίτλους, γιατί η πρώτη σκέψη ήταν ότι βαράει 8αωρα στην τουαλέτα, και λέω ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ, και μ’έπιασε σπαστικό με τη μαλακία και την επιστολή δε τη διάβασα ακόμα.

Edit: Τώρα που το διάβασα, για τον Σακούλα μπορείς να γίνεις δυσάρεστη, για τον Αφρατοζμπρώχτη όμως, όχι. Εκτός αν καλύψεις την πόρτα με βραστό κουνουπίδι – βρωμάει τόσο που θα καλύπτει το έργο του άλλου.

Gaea
Gaea
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

και εγώ μπερδεύτηκα και νόμιζα στην αρχή ότι δουλεύει σαν attendant σε αυτές τις τουαλέτες σε διάφορα μαγαζιά/μπαρ/εστιατόρια/κλαμπ.

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Υπνερωτομαχία, δε θα με πεθάνεις εσύ μεσημεριάτικα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ, χάσαμε ήδη μία, εσύ να κάτσεις φρόνιμα! 😂😂

(Εγώ κανονικά θα κρατιόμουν, αλλά εσείς μου δώσατε ελευθέρας…)

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Εντάξει, σ’ αγάπησα ακόμα περισσότερο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

😂😂😂😂😂

Parisios
Parisios
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Δε λες πάλι καλά που δεν είναι δασοφύλακας; Θα είχε και εικόνα.

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Εγώ δε διαβάζω ότι ο συνάδελφος λερώνει την τουαλέτα, διαβάζω ότι η γράφουσα ακούει ήχους που τους αφήνουμε πιο πριβέ και μετά μυρίζει. Ε, και τι να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή αν είναι εξωτερικός πωλητής, θα αφοδεύει στα Today για να μη μυρίζει ο χώρος; Καταλαβαίνω ότι είναι δυσάρεστο αλλά κάνει μια δύσκολη δουλειά χωρίς πρόσβαση σε τουαλέτα την ώρα που δουλεύει και έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την τουαλέτα για την ανάγκη που θα του προκύψει από τη στιγμή που δουλεύει στην εταιρεία. Άνοιξε παράθυρα στο χώρο σου και στην τουαλέτα, τα αποσμητικά χώρου δεν κάνουν κάτι δυστυχώς.

rakoun
rakoun
4 χρόνια πριν

εργαζόμουνα κάποτε σε ένα γραφείο…κοριτσόπουλο τότε και όλοι οι άλλοι άντρες. ζούσα με ένα ντετόλ στο χέρι και ένα μόνιμο φόβο ότι θα πάθω ουρολοίμωξη… μέχρι που μια μέρα πάτησα κανονικότατη υστερία ότι δεν ξέρω πως σας αντέχουν οι γυναίκες, μανάδες, κόρες, φιλενάδες σας αλλα εγώ δεν μπορώ να ζω έτσι. ΖΩΑ όλοι εδω μέσα που το παίζετε και εναλλακτηκοί ψευτοδιανοούμενοι γκόμενοι και ένα πιγκάλ δεν έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε. ευτυχώς η αντίδραση ήταν υπερ του δέοντος καλή, αρχίσαμε όλοι να γελάμε και ναι – μετά είχαμε καθαρές τουαλέτες

avis
avis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  rakoun

γαμάτη αντίδραση!!!

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Ειλικρινά πάντα είχα την απορία, γιατί να χρησιμοποιήσω την ευγένεια, τη διακριτικότητα και τους καλούς τρόπους γενικά που έμαθα από το σπίτι μου, σε ανθρώπους που δεν τα κατέχουν όλα αυτά. Δηλαδή δεν φοβόμουν καν ότι θα γίνω δυσάρεστη (οπότε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στη σχέση μου με τον άλλον), γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο άλλος (αυτός ο συγκεκριμένος άλλος, ο νέος, σύγχρονος άνθρωπος) είναι απολίτιστος από επιλογή. Οπότε δε φοβόμουν ότι θα προσβάλω κάποιον λέγοντας του “Κώστα θέλω να αφήνεις την τουαλέτα όπως τη βρήκες, η καθαρίστρια έρχεται μια στις δεκαπέντε και Κώστα μην αφήνεις τα σκουπίδια σου εδώ,… Διαβάστε περισσότερα »

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Παιδιά ας απενοχοποιήσουμε το χ€σιμο τέλος πάντων, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους μας!
Κατά τα άλλα, ναι γίνε δυσάρεστη, ο καθένας τα σκουπιδάκια του και ο συνάδελφος που ‘ανακουφίζεται’ να αερίζει το χώρο παρακαλώ πολύ!

Gigi
Gigi
4 χρόνια πριν

Μισό ρε παιδιά, η τουαλέτα είναι για να πηγαίνουν οι υπάλληλοι της εταιρείας. Να γίνει δυσάρεστη στον Σακούλα αλλα ο Τουαλέτας τι φτάει;

AHatFullOfSky
AHatFullOfSky
4 χρόνια πριν

😂 βάζω το ‘κουραδοαναρρόφηση’ στο Κ

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Κόλλησε ένα χαρτί πάνω στην πόρτα που να λέει ” η τουαλέτα είναι εκτός λειτουργίας”. Αν είναι η τουαλέτα της εταιρείας, δεν νομίζω ότι μπορείς να εμποδίσεις την χρήση της από τους εργαζόμενους. Βάλε μια επισήμανση όπως” διατηρείτε τον χώρο καθαρό” ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνεις μέσα στην Χιροσίμα για να ψεκάσεις. Στον άλλον με τις σακούλες πες του απλά ” σε παρακαλώ πάρε τα σκουπίδια σου, μυρίζουν άσχημα”. Αν δεν γίνεις δυσάρεστη, βασικά αν δεν μιλήσεις, δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνουν όλοι τα όρια των άλλων. Δεν διαβάζουμε τα μυαλά των ανθρώπων. Επικοινώνησε το πρόβλημά… Διαβάστε περισσότερα »

Franny
Franny
4 χρόνια πριν

θεωρητικα, το γραφειο ειναι για ολους σας, ασχετως αν εσυ καθεσαι συνεχεια εκει κι οι αλλοι συνηθως λειπουν. δεν ηρθε σπιτι σου να χρησιμοποιησει την τουαλετα σου. δηλαδη που πρεπει να παει τουαλετα; στις; δημοτικες, η να περιμενει να γυρισει σπιτι του; φροντισε να εχετε ειδη καθαρισμου τουαλετας μεσα, ωστε να την αφηνετε καθαρη. κι αν δεν τα χρησιμοποιει, να του το πεις ξεκαθαρα. “μπαμπη, οταν χρησιμοποιουμε την τουαλετα, την καθαριζουμε και μετα φευγουμε”. δεν ειμαι καθαριστρια εδω μεσα για να την εφηνετε βρωμικη”. για τα ηχητικα εφε, δεν εχω λυση. μπορεις να βαλεις τα ακουστικα σου. αληθεια, αν πας… Διαβάστε περισσότερα »