in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να υποκρίνεται τον ερωτευμένο;

Πώς γίνεται να ψάχνει άλλες στο τίντερ;

Μένω Ιταλια, εδώ το τίντερ χρησιμοποιείται όχι μόνο για σεξ όπως πιστεύουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα αλλά σαν σαιτ γνωριμιών. Γνωρίζω έναν τύπο κάποια στιγμή, του ξεκαθαρίζω εξαρχής ότι θέλω σχέση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 10

Αγαπητη Αμπα, θα ηθελα σε παρακαλω την γνωμη σου . Μενω ιταλια, εδω το τιντερ χρησιμοποιειται οχι μονο για σεξ οπως πιστευουν οι περισσοτεροι στην ελλαδα αλλα σαν σαιτ γνωριμιων. Γνωριζω εναν τυπο καποια στιγμη, του ξεκαθαριζω εξαρχις οτι θελω σχεση κ δεν με ενδιαφερουν οι γνωριμιες για μονο σεξ διοτι δεν με καλυπταν ποτε, του λεω κι ολας οτι αν ψαχνεις κατι τετοιο καλο θα ηταν να κοιταξεις αλλου γιατι εδω χανεις τον χρονο σου, μου λεει οτι ειναι ανοιχτος σε ολα, μιλαμε ενα μηνα καθε μερα συνεχεια, στον ενα μηνα βρισκομαστε, ολα πανε υπεροχα κοιμομαστε μαζι αλλα δεν κανουμε σεξ γιατι δεν ηθελα. συνεχιζουμε να βρισκομαστε στις 10 μερες ανακαλυπτω οτι ακομα χρησιμοποιει τιντερ, κανουμε μια κουβεντα κ αρχιζει να τα μασαει περι σχεσης, λεω οκ ισως ειναι νωρις, δινω περιθωριο αλλες 20 μερες (την τελευταια εβδομαδα κανουμε κ σεξ) οπου τον επιανα συνεχεια να προσθετει αλλες στο τιντερ κ απο τις 5 στις 2 ζητησε να βρεθουνε. Κ ερωτω¨πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος ο οποιος μιλαει μαζι μου σαν να ειμαι η γυναικα της ζωης του, ειναι παρρον συνεχεια μεσα στην μερα, οταν βρισκομαστε ειναι τρυφερος, γλυκος με γεμιζει προσοχη κ φροντιδα λες κ ειμαι μωρο, δειχνει να απολαμβανει καθε στιγμη κ επιδειωκει να περναμε χρονο μαζι, ερχεται εστω κ για 3 ωρες να με δει, ερχεται κ οταν δεν μπορουμε να κανουμε σεξ λογω γυναικολογικων, οταν ειναι μακρια στελνει μηνυματα συνεχεια μου λεει οτι του λειπω κτλ, μενει μαζι μου τα βραδια , πως γινεται να ψαχνει αλλες? εγω δεν ειπα τιποτα για ενα μηνα οτι ξερω τι κανει, αλλα μετα τον μηνα κ αφου ειδα οτι κ μετα ου καναμε σεξ συνεχιζε τα ιδια τον παρατησα. Πως γινεται ενας ανθρωπος να υποκρινεται ερωτευμενος σε τετοια επιπεδα κ να σπαταλαει τοση ενεργεια οταν στην πραγματικοτητα δεν τα νιωθει? μπορει καποιος να νιωθει τοσα πολλα κ να χει μυαλο για τιντερ? απελπισια…

Δεν ξέρω τι κάνει αυτός, ξέρω τι κάνεις εσύ. Όταν λες με το καλημέρα σας ότι δεν ψάχνεις μόνο για σεξ αλλά θέλεις σχέση, ο άλλος καταλαβαίνει ότι αν πει αυτά που πρέπει (που είναι πανεύκολο να πει), θα κάνει σίγουρα σεξ. Όπως και έγινε. Είναι ακόμη πιο εύκολο από το να ψάχνει μόνο σεξ.

Όταν λες «θέλω σχέση» σε κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου, είναι σα να του λες «όποιος κι αν είσαι, εγώ θα βρω κάτι καλό πάνω σου και θα κάνω σχέση μαζί σου, αρκεί να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να θεωρηθούμε «σχέση». Γιατί λες όλα όσα έκανε αυτός, αλλά ούτε μια υποψία πληροφορίας αν αυτός άρεσε σε σένα. Σου άρεσε επειδή «ήθελε σχέση». Αν σου άρεσε αυτός ο ίδιος, ποιος ξέρει. Μιλούσατε κάθε μέρα συνέχεια – και τι έγινε; Λέγατε πράγματα που σε συγκλόνισαν, που σε άγγιξαν; Κάνατε σεξ και είδες τον ουρανό με τ’άστρα; Τον καψουρεύτηκες δηλαδή; Γι’αυτό ήθελες σχέση μαζί του;

Για δοκίμασε να πεις στον επόμενο «θέλω μόνο σεξ, δεν είμαι για σχέσεις», να δεις τι θα γίνει. Έτσι από περιέργεια, ρε παιδί μου. Και ίσως στο μεθεπόμενο στάδιο σταματήσεις τις δηλώσεις, εντελώς.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

46 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
aiyo
aiyo
4 χρόνια πριν

στο “γυναικολογικων” με πεθανες βρε κοπελα μου

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aiyo

Κι η δικια μου! Βουνα φαση και η θεια σου;

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aiyo

Και ”γώ, τι σύμπτωση βρε Γατί

aiyo
aiyo
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  aiyo

μακραν το καλυτερο που εχω ακουσει ειναι το “εχω τα ρουχα μου”

Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν

Θέτω εγώ ερώτηση προς εσένα:πως θέλεις σχέση με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις;Μήπως και εσύ υποκρίνεσαι;

Ατάρτη
Ατάρτη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

επειδη ειμαι σχεσακιας, ημουν σε φαση που ηθελα να κανω σχεση γενικοτερα , οποτε στην αρχη της γνωριμιας μας ειπα οτι εγω ψαχνω εναν ανθρωπο να κανω σχεση, δεν εννοουσα αρχικα τον συγκεκριμενο εφοσον δεν τον ηξερα

MadHatter
MadHatter
4 χρόνια πριν

“Και ίσως στο μεθεπόμενο στάδιο σταματήσεις τις δηλώσεις, εντελώς.”
Επιτέλους κάποιος το ‘πε! 👏👏👏

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν

Καλε πως δε γινεται? Εδω ο Σπυρος στους απαράδεκτους κοτζαμ μουζακα εκανε για να του κατσει η Ντεμπορα….

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

ΑΧ ΓΛΥΚΟΥΛΑ, και το λέω πολύ τρυφερά, εδώ έχουμε αποφοίτους Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου, που κάνουν παθιασμένο έρωτα με τη μία, και στέλνουν μηνύματα αιώνιας αφοσίωσης στην άλλη εντός ολίγων λεπτών (σε μονογαμικές εννοώ προφανώς). Η σχέση δεν είναι σνίτσελ λεμονάτο να την παραγγείλεις, “απελπισμένη” μου. Είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, με κυρίαρχους την τύχη και το σωστό timing. Επίσης, χωρίς να είμαι βέβαιη, κάνε έναν κόπο να δεις λίγο αν παίζει μέσα σου το γνωστό δίπολο, γιατί κάπως σαν να μου βγάζει μια περιφρόνηση προς το “μόνο σεξ” η επιστολή σου, κι αυτό το χαλάκι μπορεί να κρύβει πολλά. Αν… Διαβάστε περισσότερα »

Χριστίνα
Χριστίνα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Πρέπει να της τύχει γκομενάκι που θα θέλει ‘μόνο σχέση’ και το σεξ και αυτός κάτω από το χαλάκι, μετά να δεις πως θα μπερδευτεί το δίπολο και η περιφρόνηση θα γυρίσει μπούμερανγκ XD

Ατάρτη
Ατάρτη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

οχι δεν εχω προβλημα κανενα με αυτους-ες που κανουν απλα κ μονο σεξ, αντιθετως , ο καθενας κανει οτι τον ευχαριστει, ειναι οτι εμενα δεν με καλυπτουν οι “μονο σεξ” σχεσεις.

NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν

Μα τι σχέση νόμιζες πως είχατε ? Στο κινητό μιλάγατε ένα μήνα … μετά βρεθήκατε κάποιες φορές … μετά κάνατε sex … Μια χλιαρή κατάσταση περιγράφεις όχι τον έρωτα του αιώνα. Προφανώς ο άνθρωπος ΔΕΝ είχε κατασταλάξει σε σένα είτε γιατί ήταν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ είτε γιατί δεν του έκανες και κάνα σπουδαίο κλικ και συνέχισε να ψάχνεται. Γιατί το παίρνεις τόσο προσωπικά ? Και συ θα μπορούσες να το κάνεις και να βρίσκεσαι μαζί του και ταυτόχρονα να το ψάχνεις κι αλλού, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Ατάρτη
Ατάρτη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NANA KOMSI

Δεν νομιζα οτι ειχαμε σχεση, εκεινος ξεκινησε να λεει οτι θεωρει οτι εχουμε σχεση 🙂

dex_
dex_
4 χρόνια πριν

Αχ γλυκούλα! Μετά από αυτή την ιστορία πιο πολύ πιστεύω ότι το ντετόλ ήξερε για το νέο κοροναϊό, παρά ότι χρησιμοποιούν το τίντερ και για σχέση στην Ιταλία. Καταλαβαίνω, το λουλούδι σου είναι ιερό και θες να το καθαγιάσεις πρώτα.

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν

Αν ειναι δυνατόν ρε κορίτσι μου, να θέλεις σχέση με κάποιον που ξέρεις μόνο μια ή δυο εβδομάδες, τραβάω τα μαλλιά μου! Δεν είχατε σχέση, δεν είχατε τίποτα, απλώς βγαίνατε και γνωριζόσασταν. Η σχέση δεν είναι συμφωνία που υπογράφεις από το πρώτο ραντεβού, η σχέση προκύπτει στην πορεία, αν προκύψει. Σταμάτα να κάνεις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν είναι κακό να θέλεις σχέση, αλλά δεν είναι δυνατόν να περιμένεις από έναν άγνωστο να θέλει να τα φτιάξει μαζί σου από το πρώτο λεπτό!

Ατάρτη
Ατάρτη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  δε σου λέω!

Δηλαδη αν καποιος ειναι σχεσακιας κ θελει να κανει μια σχεση, πρεπει στην αρχη να πει κατι αλλο απο αυτο που ψαχνει? Γιατι? Μην παει κ τρομαξει κανεις? Δεν καταλαβαινω. Αυτος αρχισε να λεει οτι θεωρει οτι εχουμε σχεση, οχι εγω…¨:-)

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν

Να βρεθείτε με τη διδακτορική φοιτήτρια, που είναι επίσης στην Ιταλία και έχει σκυλοβαρεθεί την post-doc της, να κάνετε παρέα. Διεύρυνε τον κύκλο σου και άσε τις προγραμματικές δηλώσεις για τους πολιτικούς

Marilyn
Marilyn
4 χρόνια πριν

Διαφωνώ με το να ονομάζουμε σχέση κάτι πριν ακόμη ξεκινήσει. Δεν είναι η αφετηρία η σχέση. Είναι η κατάληξη όταν δύο άνθρωποι περνάνε τόσο καλά που θέλουν να το συνεχίσουν κατ’ αποκλειστικότητα και με προοπτική διάρκειας. Γιατί δεν ψάχνεις πρώτα κάποιον που να δεις ότι σου αρέσει πραγματικά μετά από ένα διάστημα, όταν θα έχεις δει και τα στραβά του, πριν δηλώσεις ότι θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του; Εδώ και αυτοκίνητα τα δοκιμάζουμε μια βόλτα πριν τα αγοράσουμε!

Hytra
Hytra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Marilyn

Συμφωνω γενικά, δεν ονομαζεις σχέση τη γνωριμια και δεν εκανε αυτο η γράφουσα απο οσο ειδα. Αν καποιος λεει για προοπτική σχεσης, δεν το εχει ονομάσει ακομα ως τετοιο σωστα; Εμενα μου κανει ως αντίστροφη δηλωση, οτι καποιος δεν εχει ψυχικα αποθεματα να περάσει το ενδεχόμενο “επιτέλους καναμε σεξ! Αυριο ξανα;” και μετα να λαβει εξαφανιζολ απο τον αλλο. Ειναι ψυχοφθόρο στη βαση του, δεν ειναι; Απλα χανεται το παιχνιδι της αβεβαιοτητας που εχει την πλακα του στην αρχή, και προκαλείς ξενερωμα. Και να ηθελε ο αλλος κατι μαζι σου, εν δυναμει, κατεβαζει κουρτίνες.