in

Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας

Θέμα: σέξ! Δεν θα πρωτοτυπίσω.

Θέλουν να κάνουν τα τρεντς της τσόντας, αλλα δεν ξέρουν ποιές προφυλάξεις πρέπει να πάρουν, ποια προετοιμασία πρέπει να γίνει και τα λοιπά. Το πρωκτικό, το bdsm κτλ δεν γίνονται έτσι, πατάμε γκάζι και φτάσαμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 68

Aπό τη σελίδα στο facebook: Φεμινιστικά Παραληρήματα  

Είμαι 32 και εχω κάνει σεξ με 30 άνδρες. Μιλάμε για τη φοβερή ασχετοσύνη και αδιαφορία. Ασχολούνται με τη στύση τους και τον δικό τους οργασμό μόνο. Τα τρέντς στο σέξ απο τις τσόντες, που απευθύνονται φυσικά μόνο σε αυτούς και απαιτούν το ξεβόλεμα και τη δυσαρέσκεια των γυναικών. Μόνο πώς θα αρπάξουν εκείνοι. Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας.
Εάν ανοίξουμε το θέμα “ικανοποίηση και οργασμός”, απαντάνε ότι όλες οι πρώην τους ικανοποιούνταν και τελείωναν, εσυ εισαι δύσκολη (η ιδια ατάκα σε όλες μας). Στοματικό δεν ήξερε ΚΑΝΕΙΣ απο αυτούς που γνώρισα. Τρείς το προσπάθησαν και κατέβαιναν με μια βαρεμάρα, μια ξενερωσιά προς τα κάτω, ακούμπαγαν για κανένα λεπτάκι την κλειτορίδα με λάθος τρόπο και τα παράταγαν, επέστρεφαν στην παρτάρα τους. Οδηγίες ΔΕΝ δέχονται, γιατί νιώθουν προσβεβλημένοι, ακόμη και να τους πείς ψάξε στο ίντερνετ για βίντεο ή πληροφορίες, λένε δεν χρειάζεται, εγώ ξέρω πώς γίνεται εσύ έχεις το πρόβλημα.

Ζητάνε πεολειχία όμως ΟΛΗ την ώρα και για πολλή ώρα. Αυτοί τα δικαιούνται όλα, εσύ όχι. Κι αν αρνηθείς να κανείς επειδή κουράστηκες, θυμώνουν κιόλας και σε πιέζουν να γίνει το δικό τους. Διότι η πεολειχία είναι εύκολο πράγμα λένε, σιγά τι κάνεις εσυ… Εδώ και χρόνια έχουμε και την άλλη μόδα, το deep throating. Ναι μωρέ και δεν πνίγεσαι, ποιος χέστηκε;

Ξέρετε δεν είμαι μόνο εγώ, ρωτάω γύρω μου γυναίκες και τα ίδια ακούω.

Όσες φορές ήρθα σε οργασμό, ήταν από δική μου προσπάθεια. Αυτό δεν είναι φυσικά κακό, αλλά φαίνεται το πόσο μαύρα μεσάνυχτα έχουν εκείνοι

Έχουμε και το άλλο, την ώρα που προσπαθείς να έρθεις σε οργασμό μόνη σου, αυτοί δεν έχουν υπομονή φυσικά και σε αγχώνουν κι από πάνω “δεν πιστεύω να προσποιηθείς”, “τώρα τι γίνεται, φτάνεις;” και άλλα τέτοια που φυσικά σε ξενερώνουν και πάπαλα οι οργασμοί. Να μην μιλήσω και για τη βαρεμάρα στη μούρη τους, όσο το προσπαθείς!

Πάτε να κάνετε σεξ και μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Ούτε να αγγίξουν μια γυναίκα ξέρουν, ούτε πώς να φερθούν. Μιλάμε για ασχετοσύνη μεγάλη. Άγαρμπα χέρια, δάχτυλα, άγαρμπη διείσδυση.
Φυσικά όταν έρχονται σε οργασμό εκείνοι, τέλος και το πανηγύρι και βαριούνται μέχρι να κάνουν και μπάνιο.

Κι άλλο θέμα. Θέλουν να κάνουν τα τρεντς της τσόντας, αλλα δεν ξέρουν ποιές προφυλάξεις πρέπει να πάρουν, ποια προετοιμασία πρέπει να γίνει και τα λοιπά. Το πρωκτικό, το bdsm κτλ δεν γίνονται έτσι, πατάμε γκάζι και φτάσαμε. “Όχι δεν μ’άρέσει να προετοιμάζεται η γυναίκα” όχι το ένα όχι το άλλο, μολύνσεις, γιατροί, τραυματισμοί και άν πονάς επιμένουν κιόλας. Κοπέλες που έχει χαλαρώσει ο πρωκτός τους απ’ το κάθε μέρα πρωκτικό, αλλα δε μας νοιάζει μωρέ που ειναι 25 χρονών και ο πρωκτός είναι ανοιχτός ή έχει πρόπτωση ή που βγάζει αίμα ή που θα τα κάνουν επάνω τους σε λίγα χρόνια. Και φυσικά πρωκτικό μόνο η γυναίκα, εκείνοι όχι. Γενικώς εσύ θα κάνεις αβαρίες.
Μη θίξουμε και το πιο σοβαρό θέμα, οτι το σεξ το βλέπουν ως εξευτελισμό. Ότι οι ανδρες εχουν συνηθίσει να ερεθίζονται με το ξεβόλεμα, το ζόρισμα και τον εξευτελισμό των γυναικών. Καθίστε σε παρέες να ακούσετε, γελάνε με τις γυναίκες που κάνουν πρωκτικό, κοροιδεύουν τις γυναίκες που κάνουν deep throating, πεολειχία, που τις χτυπάνε στο σεξ κτλ. Στο μυαλό τους όλα αυτα ειναι υποτιμητικά και εξευτελιστικά. “Θα την πηδηξ@ μονο απ’τον κωλ@,για να την εξευτελίσω” “αυτη είναι μονο για πίπες, δεν αξίζει τίποτ’ αλλο”. Δεν είναι λοιπόν η αίσθηση του πρωκτού ή η αίσθηση του λάρυγγα, η το δέσιμο κτλ, ειναι η ιδέα του εξευτελισμού και της κυρίευσης, της κατάκτησης και της υπέρβασης των ορίων του άλλου.

Εμένα αυτο με προβληματίζει περισσότερο από όλα!

Έχετε μπει σε πορνοσάιτ να δείτε πόσα views έχει ένα βίντεο που γράφει “βιασμός” ή “εξευτελισμός”; 54εκατ views σε βίντεο “πρωκτικού βιασμού”!! Το καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό είναι; Όλα αυτά είναι ιδέες και νοοτροπίες που καλλιεργούνται! Η βία και επιβολή σε ένα άλλο σώμα, η κυρίευση! Μαθαίνεις να ερεθίζεσαι με κάτι, δεν ξύπνησες από μόνος σου να θέλεις κοντοσούβλι!!
Εγώ δεν βλέπω τίποτα εξευτελιστικό στο σεξ, λυπάμαι πραγματικά.
Άλλο. Σε εμένα δεν έχει ζητήσει κανείς να πάρω αντισυλληπτικά, αλλα σε πολλές γνωστές μου το κάνουν. Και χάπι της επόμενης ημέρας, γιατί είδαν κάτι υγρά (ουτε τα υγρά μας δεν ξεχωρίζουν).
Καλέ τί τους νοιάζει, πάρε χάπια εσύ, γιατί το προφυλακτικό δεν λέει, πάρε χάπια της επόμενης ημέρας, πήγαινε σε γιατρούς, πόνα, υπέφερε! Ποιός νοιάζεται; Φρόντισε εσύ για όλα κι αν σου συμβεί και τίποτα απο τα χάπια ή τον τρόπο που κάνετε σεξ, ΝΑ τους!! Ζεις, πεθαίνεις; Η επόμενη. Ποιος ενδιαφέρεται τώρα για τα αντικείμενα τις γυναίκες. ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ! ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

Ακούω συχνά και την άλλη μαλακία από άνδρες και γυναίκες “έλα τώρα, θα μετράμε και θα ζυγίζουμε πόσες φορές έκανε ο άλλος στοματικό και πόσες χρωστάει ή πόσες φορές τελείωσε ο καθένας;” “ικανοποιείσαι όταν προσφέρεις στον σύντροφό σου, όταν εκείνος τελειώνει ή καυλώνει. Έτσι παίρνεις κι εσύ ικανοποίηση. Δεν χρειάζεται να τελειώσεις εσυ”. Αυτά βέβαια ισχύουν μόνο για εμάς τις γυναίκες. Τέτοια λένε μόνο σε εμάς. Πότε είδαμε συλλογικά οι άνδρες να σκέφτονται και να πράττουν έτσι; Κι όχι μόνο στο σεξ, αλλά και γενικότερα (αλλες πικρές ιστορίες εκεί). Εδώ αυτοί έχουν το σέξ όπως το θέλουν και μετράνε αν λείπει κάτι απ’ το μενού τη Τετάρτη και λένε σε εμάς τέτοια;  Είμαστε και εγωίστριες και υπολογίστριες απο πάνω, αλλά οι άνδρες ψυχουλάρες!!!!

Ρωτάτε κάποιοι στα σχόλια γιατί το ανεχόμαστε ταχα και τέτοια άλλα κουλά! Σε ποιό συμπαν βρίσκεστε; Μικρά ήμασταν και αγοράζαμε περιοδικά, “πώς να κάνεις στο σύντροφό σου το τάδε και το παρατάδε” “πώς να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να μην πληγωθεί ο ανδρισμός του” “πώς να κρατήσεις τη σχέση σου”και τα λοιπά. Τηλεόραση, περιοδικά, βιβλία, η κοινωνία όλη περιμένει από σένα να προσφέρεις κάτι. Πουθενά οι δικές σου ανάγκες και φυσικά ΕΣΥ θα κρατήσεις τη σχέση, ΕΣΥ θα τη φροντίσεις, ΕΣΥ θα προσφέρεις από το σώμα σου και τον κόπο σου. Ο άλλος αμέτοχος! Η νοοτροπία-αντίληψη ότι Ο ΑΝΔΡΑΣ ειναι το θέμα και όχι εσυ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ αναντάμ παπανταμ.

Αυτά πρέπει να αλλάξουν συλλογικά. Δεν εξαρτάται από εμένα και ΜΟΝΟ. Απο όλους μας εξαρτάται. Εγώ απορρίπτω τον Τακη που νομίζει οτι το πρωκτικό και το ντιπ θρόουτινγκ και το bdsm που είδε στις τσόντες (σε βάρος ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) είναι εξ’ορισμού στο μενού, απορρίπτω τον Τάκη που περιμένει ότι θα πλένω τα σώβρακα του γιατί αυτά είναι γυναικείες δουλειές, οκ, παρακάτω τί γίνεται; Πόσοι αντι-Τάκηδες φαντάζεστε οτι υπάρχουν; Και οι Τάκηδες παρακάτω γνωρίζουν άλλες Μαρίες μικρότερες ή μεγαλύτερες με τη νοοτροπία “υπηρετώ τις ανάγκες του άνδρα για να είμαι αποδεκτή, για να με επιλέγουν, για να με πούν καυτή γυναίκα και άξια”. Αυτή είναι η νόρμα.

Έτσι μεγαλώνουν τις Μαρίες (εμάς όλες εννοώ). Η Μαρία πρέπει να προσφέρει (σεξ, παστίτσιο, σιδέρωμα, καθάρισμα, ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλεία στον άρρωστο, συμπαράσταση, ευγένεια, χάρη, κώλοι μεγάλοι και βυζιά για να πιάνει ο αχλάδας, ομορφιά, κομπόδεμα στην τράπεζα για οικονομική στήριξη, προσεκτική συμπεριφορά μην σκοντάψει ο ανδρισμός και τσακιστεί, φροντίδα των παιδιών και των πεθερικών, βοήθεια στη δουλειά του άνδρα κτλ )και θα…ανταμειφθεί στη ζωή! “Κάνε το καλό και ρίξ’το στο γυαλό”! “Πρόσφερε και μην περιμένεις αντάλλαγμα”. Έτσι πρέπει να κάνει για να είναι καλή κοπέλα και να την επιλέγουν. Έτσι γίνεται άξια. Δίνουμε 1000 και παίρνουμε ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ!

Υπέροχη ζωή!

Οπότε αυτή τη μαλακία “γιατί το ανέχεσαι, είναι δική σου επιλογή κτλ” έτσι ανέμελα επειδή δεν αφορά εσάς, κόφτε την! Επίσης τα γενικόλογα “υπάρχουν και οι άλλοι”, που υποννούν πολλές φορές οτι εσύ κάνεις κάποιο λάθος, δεν μου λέει τίποτα! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ αυτοι οι άλλοι;; Εσύ μπορεί να βρήκες τον Πελοπίδα που δεν σε πιέζει να κάνετε σέξ στο μπαλκόνι για να τον θαυμάσει η γειτονιά και να τον πεί άνδρα με πέταλα, αλλά βρήκες ΕΝΑΝ! ΕΝΑΝ!! Η νόρμα δεν είναι αυτή. ΕΓΩ και πολλές γυναίκες δεν τους βρίσκουμε! Το “υπάρχουν, ψάξε” δεν βοηθάει και εν πάση περιπτώσει ουτε Σερλοκ Χολμς είμαι, ούτε μέντιουμ για να ξέρω τί άνθρωποι είναι αυτοί που γνωρίζω ή πώς θα μου φερθούν στο σεξ ή στην συγκατοίκοιση εκ των προτέρων! Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε, αυτό μας ζητούν. Να προσέχουμε ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμή, να είμαστε ντεντεκτιβς και μέντιουμ! Σε λένε και χαζή, που δεν κατάλαβες εκ των προτέρων. Έχουμε καταλήξει να φοβόμαστε και τη σκιά μας!
Πρόκειται να μετοικίσω σε άλλη χώρα Ευρωπαική για δουλειά. Εχω την περιέργεια να δω τί φρούτα θα συναντήσω κι εκεί…

Για όσες έχουμε καταλάβει την αδικία που βιώνουμε εμείς οι γυναίκες τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι γνωριμίες γίνονται από τύχη, υπάρχουν τόσες παράμετροι. Δεν είναι έτσι απλά “άντε βρες άλλον, υπάρχουν άλλοι, κανε σωστές επιλογές” κτλ. Οι γυναίκες δεν έχουμε στάνταρ όχι επειδή είμαστε χαζές, αλλά επειδή δεν υπάρχουν άνδρες που προσφέρουν, μας το έβαλαν στο κεφάλι από μικρά και το βλέπαμε στη ζωή μας.

“Ε άντρες είναι”! Λοιπόν τί να διεκδικήσεις; Απο ποιόν; Δεν έχει ο Τάκης μάνα μου να σου δώσει κάτι, δεν τον μεγάλωσαν να δίνει, τον μεγάλωσαν να αρπάζει από όπου βρεί! Από εσένα περιμένει ο Τακης να δώσεις κι αν δεν, θα δώσει η Μαρία είπαμε. Αφού έτσι ειναι το …φυσιολογικο!
Κοινώς χέστε τα, my friends!!!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

48 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν

Το βρήκα αισχρό το άρθρο με έντονη διάθεση γενίκευσης και με δόση υποτίμησης άλλων γυναικών για ενίσχυση των ήδη γενικευμένων απόψεων.

Maxima
Maxima
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

θα συμφωνήσω… ναι υπάρχουν και τέτοιοι όμως υπάρχουν και οι άλλοι που ενδιαφέρονται και στο σεξ κ σε όλα αν είσαι καλά… μη γενικεύουμε κάνουμε το ίδιο λάθος από την ανάποδη…

zero-gravity
zero-gravity
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Δεν είναι όλοι οι άνδρες έτσι. Μπορεί να μην ισχύουν όλα τα παραπάνω παράλληλα αλλά οι περισσοτερες αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας στις περιγραφές. Εγώ τουλάχιστον με αναγνωρίζω που υποτίθεται οτι ο δικός μου ήταν τύπος που “προσπαθούσε”. Καλό παιδί™ κλπ κλπ. Δε μπορω να φανταστώ τι θα έκανε ο alpha-male. Προσωπικά δεν βλέπω προσβλητική τη περιγραφή για τις “Μαρίες”. Δυστυχώς υπάρχουν και γυναίκες που παίζουν αυτο το παιχνίδι. Που δεν είχαν την ευκαιρία να αφυπνιστούν. Που δεν είναι ενδυναμωμένες να το πω έτσι. Εδώ οι υπόλοιπες και παρά το διάβασμα, την επαγρύπνηση, κουβαλάμε κατάλοιπα. Το οτι… Διαβάστε περισσότερα »

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Μπορεί να σου φαίνεται αισχρό το άρθρο. Αν έχεις υποστεί τη συστηματική κακοποίηση που προκύπτει από σχέση με τέτοιον άνδρα και αν αναγνώριζες σχεδόν όλα τα σκηνικά που περιγράφει το άρθρο γιατί από τα 16 σου τα τρως στη μάπα θα το έβλεπες αλλιώς. Ναι, να μη γενικεύουμε και #notallmen κλπ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει πια, ας θιχτούν κάποιοι, ξύδι. Αν δεν μιλήσουμε ανοιχτά για το βόθρο στον οποίο ζούμε δε θα αλλάξει τίποτα.

Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μιμόζα

Η λογική του κειμένου Μιμόζα είναι η λογική της αντίστοιχης και αισχρής λογικής όλες οι γυναίκές είναι πο*τάνες.Η λογική του κειμένου είναι ότι προσπαθώ να σε πείσω μέσα από προσωπικές μου και μόνο απόψεις ότι έχουμε μία παγιωμένη πραγματικότητα γιατί πάντα υπάρχουν οι Μαρίες άρα χέστα.Βέβαια, πετάω και ένα συλλογικά αλλά αυτό το συλλογικά καταντά κενό περιεχομένου.Η δική μου λογική λέει ότι τίποτα δεν είναι παγιωμένο, ότι όλα αυτά απλά προκαλούν φόβο και απελπισία στις γυναίκες με συνέπεια να τις καθιστούν χωρίς επιλογή ενώ τα πράγματα δεν είναι έτσι.Οποιοσδήποτε λόγος πολιτικός, οικονομικός, κοινωνικός ο οποίος στερεί τη δυνατότητα επιλογής του… Διαβάστε περισσότερα »

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Το κείμενο δεν γράφτηκε για να μου πει την αλήθεια και να μου εξηγήσει κάθε πτυχή της σεξουαλικής μας ζωής. Ούτε για να πείσει μέσα από προσωπικές απόψεις. Γράφτηκε για να εξιστορήσει τα προσωπικά βιώματα μιας γυναίκας.Δεν είναι κοινωνιολογική μελέτη, είναι μαρτυρία, και ως τέτοια πρέπει να διαβαστεί. Σχετικά με το ότι είναι στη λογική ‘όλες οι γυναίκες είναι πο*τάνες’, έχω να πω πως αν κάποιος άνδρας έχει άσχημες εμπειρίες με όλες, μα όλες, τις γυναίκες που έχει γνωρίσει, και μπορεί να φέρει συγκεκριμένα παραδείγματα, τι να πω, θα του αναγνωρίσω πως μπορεί να έχει την άποψη αυτή για τον… Διαβάστε περισσότερα »

Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μιμόζα

Ποια απελευθέρωση, εγώ μία ματαίωση αισθάνθηκα, μία σχεδόν καταδίκη!Και κάτι ακόμα χειρότερο καμία προοπτική αλλαγής.Pannenkoek είμαι γυναίκα, ανήκω στους millenials και δεν έχω βρει τον σύντροφο μου.Βέβαια να πώ και την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί αν τον βρώ γιατί απλά είμαι ευτυχισμένη και με αυτόν τον τρόπο.Δεν θεωρώ το κομμάτι το συντροφικό ως την υπέρτατη ευτυχία του ανθρώπου γνωρίζοντας όπως και σε φιλικό επίπεδο, ότι με λίγους ανθρώπους ταιριάζω και σε ερωτικό επίπεδο με ακόμα λιγότερους.Αν τον βρώ χαρά μου αλλά μέχρι εκεί.

Pannenkoek
Pannenkoek
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Μπορεί το νούμερο 30 να μην είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού, αλλά στατιστικά ειναι ένα πολύ καλό δείγμα, θα μπορούσε άνετα να σταθεί ακόμα και σε επιστημονική δημοσίευση. Ίσως @Moodus να μην αντιστοιχούν αυτά που λέει η γράφουσα σε εσένα, αλλά υπάρχει μια γενιά γυναικών αυτή την στιγμή που σε οποιαδήποτε κοινωνική, γεωγραφική, οικονομική κλπ φάση κι αν βρίσκονται, έχουν να επιλέξουν από μια δεξαμενή potential partners που δρουν όπως λέει το κείμενο. Έτσι απλά, έτσι ΩΜΑ όπως περιγράφεται και ας μοιάζει αισχρό στα μάτια σου. Το βλέπω καθε μερα στην αδερφή μου, στη γειτόνισσα μου, στην Mimosa. Το ζω κάθε… Διαβάστε περισσότερα »

Μαρκησία Μαργιωρή
Μαρκησία Μαργιωρή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Ισχύει όμως κ για τα 2 φύλλα. Είναι κ αρκετές γυναίκες έτσι.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Το διάβασα στο φβ που ανέβηκε κ ήταν σοκαριστικά on point.

Mr Mazis
Mr Mazis
4 χρόνια πριν

Εάν η συγγραφέας αυτού του λίβελου έχει σε 30 σχέσεις της αποκλειστικά αυτή την εικόνα για το σύνολο των αντρών, αυτό που εγώ της προτείνω είναι να αλλάξει κριτήρια με τα οποία επιλέγει συντρόφους. Φυσικά και υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και αντιλήψεις, οι γενικεύσεις όμως μόνο κακό κάνουν (άσε που προσωπικά με θίγει γενικά κάθε τσουβάλιασμα). Η λογική συνέχεια του άρθρου είναι πώς θα πρέπει οι γυναίκες (όλες όμως, μιας και όλοι οι άντρες ειναι κουμάσια) να κόψουν το κοκό. Αυτό μόνο ο Αριστοφάνης το πρότεινε, στη Λυσιστράτη.

Pannenkoek
Pannenkoek
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mr Mazis

Βρίσκω τον χαρακτηρισμό λίβελο εντελώς άστοχο. Είναι το κείμενο περιγράφει ένα προσωπικό βίωμα μιας γυναίκας που δημοσιεύτηκε ανώνυμα σε μια πολύ συγκεκριμένη σελίδα εξομολογήσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όχι κάπου επώνυμα που έχει μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύτερο κοινό). Πόσες αναγνώστριες του Α,μπα έχουν θίξει παρόμοια θέματα στο σεξ και πόσες ακόμα έχουν σχολιάσει (και θα συνεχίσουν να σχολιάζουν φοβάμαι) δικές τους παρόμοιες ιστορίες? Το victim blaming που κάνεις είναι η μόνη εύκολη λύση… Έχεις πάρει έναν- έναν προσωπικά κάθε διαθέσιμο και ελεύθερο άνδρα εκεί έξω και γνωρίζεις ότι είναι μια γενίκευση? Επαναλαμβάνω, στατιστικά και μόνο, το 30 είναι ένας… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Να ξέρεις Φωτεινή, αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για ξεσκαρτάρισμα. Του λες ένα “ναι, θέλω να το ευχαριστηθώ, δικαίωμά μου δεν είναι;” και αναλόγως την αντίδραση βγάζεις συμπέρασμα. Αν και, για να φτάσει η κουβέντα εκεί, κατα 99% για σουτάρισμα είναι.

Pannenkoek
Pannenkoek
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Po είσαι θεότητα!

vaggelis
vaggelis
4 χρόνια πριν

υποκλιση απλα φοβερο το αρθρο.Ολο αυτο συμβαινει γιατι στην ουσια δεν ξερουμε τιποτε για το σεξ της σχεσεις τα παντα διοτι κ εγω στου κασιδη το κεφαλι προσπαθησα να μαθω κι ακομα ετσι γινεται κι αν ρωτησεις θα σου πουν – μη φοβασαι αυτα πανε στον αυτοματο! κανενας δεν ασχολειται γιατι εξαλου οι γυναικες σε ολα θεωρουνται κατωτερες οποτε δεν σε νοιαζει. ΥΓ1. ΚΙ εγω στην εφηβια μου απο το πορνο προσπαθησα να μαθω αλλα δεν εμαθα τιποτε.Γραφεις για την ικανοποιηση σου ως γυναικα κ οτι ειμαστε αγαρμποι? φυσικα αφου απο τα παιδικα χρονια μαθαινουμε οτι εισθε ανικανοποιητες κ ανοργασμικες… Διαβάστε περισσότερα »

Pannenkoek
Pannenkoek
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  vaggelis

Δεν συμφωνώ με το 3. Υπάρχουν άνδρες (και εδώ και εκεί) που μεγαλώνουν και είναι ανοιχτοί στον διάλογο, ακούν ενεργά τη σύντροφό τους, είναι δίκαιοι ώστε να ανταποδώσουν χάρες (και τις σεξουαλικές) και με το feedback δεν θίγεται ο εγωισμός τους.

Amat Eur
Amat Eur
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  vaggelis

Μπα, υπάρχουν πολιτισμικές διάφορες πιστεύω. Η πρώτη φορά που άντρας διέκοψε την επαφή για να βεβαιωθεί ότι είμαι ακόμα σε φάση ήταν ξένος, και είχα πάθει σοκ (θετικό προφανώς). Στη μεγάλοι τους πλειοψηφία οι Έλληνες δεν είναι καλή περίπτωση.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Διαβάζοντας το άρθρο ενώ αναγνωρίζω pattern συμπεριφοράς μερίδας αντρών στο σεξουαλικό κομμάτι η συνολική μου κριτική συνοψίζεται στο γνωστό “μήπως είσαι υπερβολική”;; Φαντάζομαι ότι το κείμενο γράφτηκε εν βρασμώ (και έτσι ίσως δικαιολογείται αυτός ο θυμός που βγάζει) αλλά πίστεψέ με ούτε οι Μαρίες μεγαλώνουν με τον τρόπο που περιγράφεις ούτε οι άντρες είναι τα γουρούνια που αναφέρεις (συγγνώμη γουρουνάκια). Αν έχεις πάει με 30 άντρες (αριθμός ικανός ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου σχετικά με το θέμα) και πιστεύεις ότι ο κανόνας είναι αυτός, τότε θα πρέπει να προβληματιστείς στα σοβαρά για το τι σε ελκύει σε τέτοια άτομα.… Διαβάστε περισσότερα »

κ@λυψω
κ@λυψω
4 χρόνια πριν

Μα και τα ζώα για την ευχαρίστηση κάνουν σεξ, σιγά μην έχουν κάνει τη σύνδεση και έχουν απώτερο σκοπό την αναπαραγωγή! Απλά η φύση έχει προνοήσει ώστε να γίνεται ευχάριστα η αναπαραγωγή, έτσι ώστε να διαιωνίζονται τα είδη :).
Απλά στα ζώα δεν υπάρχει μισογυνισμός

Kiouria
Kiouria
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  κ@λυψω

Συγνώμη αλλά τα δελφίνια και οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που κάνουν σεξ για την ευχαρίστηση.

κ@λυψω
κ@λυψω
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kiouria

Λες η γάτα μου όταν φώναζε και κυλιόταν στον πρώτο της οίστρο να την είχε πιάσει το παράπονο πότε θα γίνει μάνα; Δε νομίζω …

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  κ@λυψω

Ειδικά οι θυληκές γάτες δεν ευχαριστιούνται καθόλου το σεξ. Έχουν οίστρο, το μυρίζουν οι αρσενικές, κ γίνεται συνήθως gang bang αν μιλάμε για αδέσποτες, με καυγάδες κ θύματα μεταξύ των αρσενικών. Όχι, για τα ζώα είναι απλώς ένα ένστικτο κ τίποτα άλλο.
Υ.Γ Ελπίζω την γατούλα σου να την στείρωσες μετά.

κ@λυψω
κ@λυψω
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tawn Tawn

Μου φαίνεται έχουν διεισδύσει τα πατριαρχικά στερεότυπα και στις γάτες. Και ένστικτο είναι και ευχαρίστηση το σεξ για όλα τα πλάσματα, ανεξαρτήτου είδους και φύλου!
ΥΓ Γι’ αυτό έγραψα για πρώτο οίστρο, δεν πέρασε δεύτερο 😉

Fuchsia
Fuchsia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  κ@λυψω

‘Μα και τα ζώα για την ευχαρίστηση κάνουν σεξ, σιγά μην έχουν κάνει τη σύνδεση και έχουν απώτερο σκοπό την αναπαραγωγή! Απλά η φύση έχει προνοήσει ώστε να γίνεται ευχάριστα η αναπαραγωγή’
Καλυψω θα διαφωνησω. Στη φυση οι βι σμοι ειναι ο κανονας σχεδον.
Τα αρσενικα δεν αφηνουν σε ησυχια τα θηλυκα και τους κανουν stalking πριν τα καβαλησουν.

κ@λυψω
κ@λυψω
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Fuchsia

Αυτό που έγραψα είναι ότι ο σκοπός τους είναι η ευχαρίστηση και όχι η αναπαραγωγή. Φυσικά και υπάρχουν στα ζώα και βιασμοί, και παιδοφιλία, και ομοφυλοφιλία. Στο ότι είναι όμως οι βιασμοί ο κανόνας, θα διαφωνήσω.

κ@λυψω
κ@λυψω
4 χρόνια πριν

Έλα ντε; Πού να τον βρει η Μαρία τον Πελοπίδα της που έχουμε γεμίσει Τάκηδες;

Away X.
Away X.
4 χρόνια πριν

Το καλό σεξ είναι το αντίδοτο του κακού σεξ και αυτό προϋποθέτει πρωτίστως σεβασμό προς τον άνθρωπο με τον οποίο συνευρισκόμαστε. Στα πρώτα δείγματα που δεν σε σέβονται: thank you, next!

Noone
Noone
4 χρόνια πριν

Καλησπέρα σας. Είμαι άντρας, αλλά πηγαίνω και με άντρες. Και από την εμπειρία μου έχω να πω ότι οι ομοφυλόφιλοι άντρες αλλά και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες που έχω συναντήσει ενδιαφέρονται και διεγείρονται πάρα πολύ με το να ικανοποιείται και ό άλλος. Δεν γενικεύω, απλά αναφέρω το πόρισμά μου με βάση τις εμπειρίες μου. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όντας ομοφυλόφιλος αναγκάζεσαι να σπάσεις μέσα σου κάποια θέσφατα και κατεστημένα και στερεότυπα και να χτίσεις τον κόσμο σου από το 0. Προσωπικά μου τη δίνουν οι st8 άντρες διότι ελάχιστοι απο αυτούς το κάνουν αυτό. Με αποτέλεσμα τα πάνω… Διαβάστε περισσότερα »

Μαρκησία Μαργιωρή
Μαρκησία Μαργιωρή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Noone

Κ πάλι γενίκευση κάνεις με τους ομοφυλοφιλους. Γιατί προφανώς κ ξέρουν το σώμα τους άρα ξέρουν πολύ καλύτερα το σώμα του άλλου αφού είναι ομοφυλοι. Γι αυτό λέμε περί συναισθημάτων. Πολλές φορές προσπαθείς να ανακαλύψεις τον άλλον, να δεις αντιδράσεις, να αφιερώσεις χρόνο κ χώρο.

Amat Eur
Amat Eur
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μαρκησία Μαργιωρή

Τα σώμα τ@ αλλ@ είναι πάντα ξένο – πάντα θα το μαθαίνουμε και θα το ξαναμαθαινουμε. Σημασία έχει το ότι οι str8 άντρες δεν ενδιαφέρονται.