in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ο σύντροφος μου δεν ξέρει πως ξέρω την πρώην του

Δεν έχουμε μιλήσει για παλιές σχέσεις. Ξέρω πως τα είχαν 2-3 χρόνια αλλά δε γνωρίζω του λόγο χωρισμού

Α,μπά και σχολιαστές θέλω τη γνώμη σας! Γνώρισα τον Σ στο τίντερ και εδώ και 2 μήνες βγαίνουμε. Στο πρώτο ραντεβού μου είπε πως έχουμε κοινή φίλη που τη γνώρισε μέσω της πρώην του. Κ εκεί έφαγα φλασιά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 65

Α,μπά και σχολιαστές θέλω τη γνώμη σας! Γνώρισα τον Σ στο τίντερ και εδώ και 2 μήνες βγαίνουμε. Στο πρώτο ραντεβού μου είπε πως έχουμε κοινή φίλη που τη γνώρισε μέσω της πρώην του. Κ εκεί έφαγα φλασιά. Είναι ο πρώην μιας φίλης της φίλης μου που έχω δει λίγες φορές και τη συμπαθώ πολύ αλλά εμείς δεν κάνουμε παρέα και αυτούς σαν ζευγάρι δεν τους είχα δει ποτέ. Ο Σ δε νομίζω να ξέρει πως ξέρω την πρώην του. Εγώ εκείνη την ώρα δεν είπα α είσαι ο πρώην της Ε. Μούγκα. Από τη φίλη μου έμαθα τυχαία σε συζήτηση (εκείνη το ανέφερε) ότι η πρώην του έχει καινούρια σχέση εδώ και 6 μήνες και μπορεί να κάνουμε και πρωτοχρονιά μαζί (εγώ, ο Σ ίσως λείπει αλλά είναι κ μακρινό σχέδιο η πρωτοχρονιά). Δεν έχουμε μιλήσει για παλιές σχέσεις. Ξέρω πως τα είχαν 2-3 χρόνια αλλά δε γνωρίζω λόγο χωρισμού. Η φίλη μου όμως κατάλαβα πως δεν τον συμπαθεί γιατί πέταξε κάτι του τύπου μετά από καιρό η Ε κατάλαβε τι άνθρωπος είναι κτλ. Εγώ δεν είπα τίποτα. Άλλαξα την κουβέντα και δε γνωρίζει ακόμα ότι βγαίνουμε. Ενώ με έκαιγε να τη ρωτήσω τί εννοεί δεν το έκανα γιατί ήμασταν στην αρχή και δεν ήθελα να επηρεαστώ. Ήθελα να σχηματίσω μόνη μου γνώμη. Και 2 μήνες τώρα βλέπω έναν άνθρωπο γλυκό, έξυπνο, δοτικό και Α,μπά εμπιστεύομαι την κρίση μου. Όμως με τρώει λίγο μέσα μου. Ξέρω πως υπάρχουν δύο εκδοχές και σίγουρα η φίλη μου ξέρει τη μια. Είμαστε όλοι mid late 30s. Και ερωτώ. Εσείς θα ρωτάγατε τη φίλη να μάθετε τί έχει γίνει; (Κακοποιητική συμπεριφορά δεν παίζει γιατί είναι από τα πράγματα που δε μένουν κρυφά). Και στη φίλη μου τί να πω που δεν τον συμπαθεί λόγω της άλλης φίλης; Να πω εδώ πως εμένα μου αρέσει και δε ζητάω την αποδοχή της φίλης μου για το με ποιον θα βγαίνω. Αλλά αισθάνομαι περίεργα (όχι ζήλια) να κάνω πρωτοχρονιά με την πρώην του φίλου μου (που δεν είναι ακόμα επίσημα αλλά μάλλον το ευχόμαστε). Δε με νοιάζει το παρελθόν του, άλλωστε όλοι έχουμε. Αλλά η φάση μου κάνει τόσο Beverly Hills και δε μου έχει ξανατύχει και θα ήθελα μια βοήθεια. Σας φιλώ!

Η κακοποιητική συμπεριφορά είναι ακριβώς αυτό που μένει κρυφό.

Δεν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι. Δυο μήνες ραντεβού δεν είναι τίποτα. Δεν τον ξέρεις καθόλου, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Παράλληλα, όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι, πολύ σπάνια έχουν να πουν κάτι καλό για τον άλλον. Θα ακούσεις την ιστορία της μιας πλευράς. Και; Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βλέπεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

30 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Laura
Laura
4 χρόνια πριν

Αχ παιδιά έχω update αλλά δυστυχώς όχι κανά τρομερό! Ο τύπος μου την έσπασε κ τα σπάσαμε. Ήταν τόσο judgemental σε βαθμό εκνευριστικό. Κ φυσικά δεν του καλοάρεσε που αντιδρούσα. Οπότε ξεκίνησε κ αυτός να απομακρύνεται κ εγώ δεν ξανάστειλα. Κάναμε κ οι δύο ένα πολύ ωραίο ghosting to each other! Κ πολύ ώριμο θα πείτε! Χαχα. Αλλά ειλικρινά όχι μόνο δε με ένοιαζε αλλά δεν ήθελα κ να σπαταλήσω κ παραπάνω ενέργεια μαζί του. Κ ακριβώς γι’ αυτό δεν ξαναασχολήθηκα κ ούτε τη φίλη ρώτησα να μάθω ούτε της είπα ότι βγαίναμε. Τέλος καλό, όλα καλά! Thank you, next!… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Laura

Α μα να, γι’ αυτό ένα feedback ποτέ δεν βλάπτει 🙂

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Laura

Άρα κάτι ήξερε η φίλη – φίλης που τον έκραζε. Τουλάχιστον δεν κάνατε Πρωτοχρονιά μαζί 😁

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν

Έχω βρεθεί στη θέση της Ε πριν πολλά χρόνια, ακριβώς όμως, όταν έμαθα ότι η φίλη-φίλης τα έφτιαξε με τον πρώην μου ενώ ήδη τα είχαν κάμποσους μήνες (ξεκίνησαν να βγαίνουν σύντομα μετά το χωρισμό μας). Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι ένιωσα πάρα πολύ περίεργα, αμήχανα, δυσάρεστα που αυτή η κοπέλα που ήξερα, συναναστρεφόμουν και συμπαθούσα, όλον αυτόν τον καιρό έβγαινε με τον πρώην μου χωρίς να το ξέρω. Δε μου έφταιγε το κορίτσι, αλλά ξαφνικά μου έφταιγε. Η κοινή μας φίλη τα μάσησε (ότι το έμαθε σχετικά πρόσφατα, δεν ήθελε να μου το πει πριν… Διαβάστε περισσότερα »

Πιπέρι
Πιπέρι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  δε σου λέω!

Πόσο όμορφο και ώριμο σχόλιο!

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Οι υπόλοιποι με τους οποίους έβγαινες δεν είχαν πρώην; Τις έψαξες να τις ρωτήσεις για ποιό λόγο χώρισαν; Θα περίμενες να πουν πόσο γ@μ@τος ήταν; Αν όχι, έχεις την απάντησή σου.

Ζήσε το δικό σου Beverly Hills και μη μας ξεχάσεις, στείλε ένα update!

Laura
Laura
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Anna με τους άλλους πρώην δεν έτυχε ποτέ να έχουμε κοινό γνωστό. Αυτός ηταν ο πρώτος. Κ γενικά δε ρωτάω αλλά τα μισόλογα της φίλης ήταν που μου είχαν βάλει τις φιτιλιές.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Laura

Φυσικά βρε Laura, αυτό είναι το νόημα 😊

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

-Εσύ Λαζάρου, δεν είδες;
– Όχι κυρίε καθηγητά. Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθόπουλου που μιλούσε με την Γιαδικιάρογλου.

Ο νυν σου που είναι πρώην της φίλης της φίλης σου και εσύ εμπιστεύεσαι την κρίση σου αλλά θέλεις να μάθεις και γιατί χώρισαν. Εσύ γιατί χώρισες από τον πρώην; Τα ζευγάρια χωρίζουν γιατί δεν είναι συμβατά, αυτό δεν καθιστά τα άτομα εξ’ ορισμού ανίκανα για άλλες σχέσεις.

Πιπέρι
Πιπέρι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Δεκτό μεν, αλλά δεν είναι μόνο αυτός λόγος χωρισμού. Ακόμα βέβαια και αν έκανε κάτι όντως στραβό, καμμιά φορά οι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους. Τι να πω, πέρα από το ότι εγώ θα είχα ρωτήσει ήδη γιατί τέτοια είμαι, περίεργη :ρ

Laura
Laura
4 χρόνια πριν

Mitsi τελικά πρωτοχρονιά δεν κάναμε μαζί. Εγώ έπεσα για ύπνο σαν γνωστό party animal!

Πιπέρι
Πιπέρι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Laura

Πολύ φίλη μου όμως!!!

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Εγώ πάντως θα ρωτούσα “και τί άνθρωπος είναι δηλαδή;”. Και θα έβγαζα συμπεράσματα είτε για τη φίλη και τη φίλη της φίλης, είτε για το φίλο, είτε για όλους μαζί.

Laura
Laura
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

no_roots έχω να δω τη φίλη πολύ καιρό. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα μάθω. Μόνο από διάθεση κουτσομπολιού!

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Πρίγκιπας για μια βδομάδα
4 χρόνια πριν

“Και 2 μήνες τώρα βλέπω έναν άνθρωπο γλυκό, έξυπνο, δοτικό και Α,μπά εμπιστεύομαι την κρίση μου. Όμως με τρώει λίγο μέσα μου”.

Ωραία η αυτοαναίρεση, αλλά όχι μέσα σε 23 λέξεις.

Stalkerou
Stalkerou
4 χρόνια πριν

Μην επηρεαστείς από τη γνώμη της φίλης σου, γιατί αφορά μια άλλη σχέση του και δεν ξέρεις τι έχει μάθει και πως έχει αλλάξει αυτός από τότε. Πάντως, μετά από πολλά χρόνια, τυχαίνει τελευταία και σε κοινή παρέα πετυχαίνω πρώην μου, που τα είχαμε χρόνια και μάλιστα έτυχε να γνωρίζω κ την πλέον σύζυγο του, η οποία παλιά έκανε παρέα με τον δικό μου σύζυγο. Μιλα μου για Beverly Hills.

Giannel
Giannel
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Stalkerou

Ποιο Beverly Hills….

Η μητέρα μου, χωρισμένη με τον πατέρα μου εδώ και 15 χρόνια, ζει την τελευταία δεκαετία με τον από 25ετίας διαζευγμένο σύντροφό της.
Το σουρεάλ κόνσεπτ έχει ως εξής:
Η αδερφή του συντρόφου, πέθανε πριν πολλά χρόνια. Ο χήρος σύζυγός της, “τα έφτιαξε” με την πρώην σύζυγο του συντρόφου της μητέρας μου (πρακτικά, κουνιιάδος του).
Τώρα, όλοι μαζί, ένα παρεάκι: η μητέρα μου με τον σύντροφό της, η πρώην σύζυγός του σε σχέση με τον χήρο γαμπρό του κι όλοι μαζί περνάνε σούπερ!

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας, παιδιά.

Καφέτα ζακέ
Καφέτα ζακέ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Giannel

Το διάβασα πάνω από τρεις φορές για να βγάλω άκρη ποιος είναι με ποιον !!

boo
boo
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Καφέτα ζακέ

επισης και ακομα δεν ειμαι σιγουρη….

Muse
Muse
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Giannel

Δεν κατάλαβα τίποτα 😂

Giannel
Giannel
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Muse

επεξηγώ: ο διαζευγμένος σύντροφος της μητέρας μου είχε μια αδερφή, η οποία πέθανε.
Η πρώην σύζυγός του έκανε δεσμό με τον χήρο της αδερφής του.
Τώρα λοιπόν, το νέο ζεύγος (χήρος/πρώην σύζυγος) συναναστρέφεται και το ζεύγος μητέρα μου/σύζυγος είναι μια πολύ ωραία παρέα.

Math logic
Math logic
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Muse

Ήταν 2 αδέρφια, ένας άντρας Α παντρεμένος με τη Β και μία γυναίκα Γ παντρεμένη με τον Δ. Ο Α χώρισε και η Γ πέθανε. Η Β τα έφτιαξε με τον Δ. Ο Α τα έφτιαξε με τη μητέρα του/της @Giannel. Τα δύο ζευγάρια κάνουν παρέα. Μου αρέσουν οι γρίφοι 🙂

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Giannel

Εξαιρετικό! Σαν παρεάκι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι ιστορίες τους.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Νομίζω εννοεί ότι θα το είχε καταλάβει εντός της σχέσης με αυτόν.

daria
daria
4 χρόνια πριν

Welcome to the club! Λοιπόν σαν βετεράνος αυτών των καταστάσεων καθώς ο κοινωνικός μου κύκλος σε αυτά τα θέματα θυμίζει Beverly Hills, μια συμβουλή έχω να δώσω. έχε τα αυτία σου ανοιχτά γι αυτά που θα ακούσεις, αλα μην εμπιστέυεσαι τίποτα. Α! και να μην κουτσομπολευεις, μονο να ακους τα κουτσομπολιά. ΄Οι κοινές συναντήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναπόφευκτες οπότε πάμε σε αυτές με ψηλά το κεφάλι και όσο πιο χαλαρές γίνεται.