in ,

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Η ορθοδοντικός

Δηλαδή το να μη θέλω να μη κάνω σχέση γενικά δε παίζει σαν επιλογή οπωσδήποτε πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, όπως το διάβασμα για πτυχίο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 109

Που λέτε φοράω σιδεράκια και κάθε μήνα πηγαίνω για το καθιερωμένο ραντεβού.  Με το που τελειώνουμε και κοιτάμε να δούμε πότε θα κλείσουμε το επόμενο ραντεβού λέω στη γιατρό να το καθυστερήσουμε λίγο γιατί αυτό το μήνα έχω εξεταστική και δε θα έχω χρόνο για πολλά πέρα δώθε ως το ιατρείο που είναι λίγο μακρυά.  Μου εύχεται καλή επιτυχία και μου λέει και με συνωμοτικό υφάκι οτι μετά τα διαβάσματα θα έχω χρόνο και για το αγόρι μου. Της απαντώ γελώντας οτι «δεν έχω αγόρι και δε θέλω κιόλας». Και μετά με ρωτάει «τι στο καλό σπουδάζω και έχω τόσο διάβασμα που δεν θέλω κανέναν αντιπερισπασμό ούτε καν μια σχέση».

Δηλαδή το να μη θέλω να μη κάνω σχέση γενικά δε παίζει σαν επιλογή οπωσδήποτε πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, όπως το διάβασμα για πτυχίο. Που και αυτό δηλαδή με το ζόρι το δεχόμαστε. Της απαντάω και εγώ λοιπόν ότι «δεν θα μπορούσε να φταίει το διάβασμα, απλά δεν θέλω», και χαιρετάω να φύγω χωρίς να προσπαθήσω να εξηγήσω περαιτέρω γιατί ούτως ή άλλως δεν τη πάω πολύ σαν άνθρωπο για να νοιαστώ για τη γνώμη της. Με αποχεραίτισε και αυτή με μια μίξη απορίας και λύπης 😝😝

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

11 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Corry Karav O'Keerie
Corry Karav O'Keerie
4 χρόνια πριν

Έξω από τα επαγγελματικά όρια; Ναι. Σεξιστικό; Όχι, δεν το βλέπω, σόρρυ.

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν

Δηλαδή δεν θα μπορούσε να εννοεί “καλό το διάβασμα, αλλά κοίτα να διασκεδάζεις κιόλας”;

περΙαστικός
περΙαστικός
4 χρόνια πριν

Χοντράδα; Ναι. Αδιακρισία; Ναι. Ε, όχι και σεξισμός. Μην αμβλύνουμε εκτός ορίων συμπεριφορές που θέλουμε να καταδικάσουμε. Χάνουμε τη μάχη εναντίον τους.

tetrapodi patousa
tetrapodi patousa
4 χρόνια πριν

Η πρώην μου οδοντίατρος μου είχε πει ”πολύ χαίρομαι που περιποιείσαι τόσο πολύ την στοματική σου υγιεινή. Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν άνδρα να φιλάει μια γυναίκα που που η στοματική της υγιεινή είναι ένα χάλι” Είναι ο λόγος που έγινε πρώην..Για το διαμαντάκι που πέταξε αλλά και γιατί μέσα από αυτό, δεν μου έδειξε και τόσο τον επαγγελματισμό της..

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  tetrapodi patousa

Το να περιποιείσαι τη στοματική σου υγιεινή για να μη σαπίσουν τα δόντια κ γεμίσεις σφραγίσματα ούτε που της πέρασε απ’ το μυαλό ε; Θα έλεγε το ίδιο κ σε άντρα άραγε;

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tawn Tawn

Θυμάμαι κάτι αναλογο να έχει γράψει ο Κουντερα, για έναν τύπο που από την κατάσταση των δοντιών του φαινόταν ότι δεν είχε γυναίκα (κάπως έτσι). Δε θυμάμαι σε ποιο βιβλίο.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel
Souzi
Souzi
4 χρόνια πριν

Εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις και να μη παίρνεις τόσο προσωπικά κάποια πράγματα….

lioness
lioness
4 χρόνια πριν

Κατά τη γνώμη μου, ξεπεράστηκαν τα όρια από μία άγνωστη (και μάλιστα επαγγελματία υγείας), με αναφορά στην προσωπική σου ζωή, όμως ειλικρινά δεν κατάλαβα σεξισμό στην παρούσα περίπτωση. Όποι@ μπορεί ας με διαφωτίσει.

cyora
cyora
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Αν επρόκειτο για άνδρα δεν θα τον ρωτουσε καν αν εχει σχέση. Η σχέση είναι προτεραιότητα μόνο για τις γυναίκες. Επίσης, αν ένας άνδρας απαντούσε κατι σε “δεν έχω καιρό” , πιθανών η απάντησή της θα ηταν “ναι, εισαι μικρός, ζήσε την ζωή σου κτλ” Είναι αυτό που λέει και η γράφουσα ότι η οδοντίατρος δεν μπορούσε να διανοηθεί οτι δεν θελει να έχει σχέση. Ή να θελει μόνο casual sex.

Corry Karav O'Keerie
Corry Karav O'Keerie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  cyora

Αυθαίρετες προβολές. Εκτός και αν δεν μας τα είπε όλα. Δεν προκύπτει από πουθενά οτι υπονοούσε κάτι τέτοιο.