in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τον ρώτησα αν έχουμε σχέση και απάντησε «δεν ξέρω»

Τι μπορεί να θέλει;

Καλησπέρα, καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. εδώ και 4 μήνες μιλάω με ένα παιδί, αρχικά το πήγαινέ πολύ αργά και με βόλευε και μένα αυτό διότι μόλις είχα βγει από μια σχέση πολύ έντονη που με είχε πληγώσει αρκετά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7c12336304790c5a81aa2e136c14cb08

Καλησπέρα, καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. εδώ και 4 μήνες μιλάω με ένα παιδί, αρχικά το πήγαινέ πολύ αργά και με βόλευε και μένα αυτό διότι μόλις είχα βγει από μια σχέση πολύ έντονη που με είχε πληγώσει αρκετά, ήθελα να τα βρω με τον εαυτό μου, αφού μιλούσαμε ένα μηνά έκανε κίνηση και με φίλησε, και περίπου ένα μηνά μετά “ολοκληρώσαμε” και τη σχέση μας. Όποτε κυλούσαν όλα καλά ας πούμε, προσπαθούσα να τον κάνω να έρθουμε πιο κοντά να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί (μένουμε σε διαφορετικές πόλεις άλλα πολύ κοντινές) άλλα τίποτα όποτε αποφάσισα να του κάνω μια κουβέντα για το αν έχουμε κάτι εμείς οι 2, και η απάντηση του ήταν ” δεν ξερό” ομολογώ μόνο αυτό δεν περίμενα να ακούσω, αφού συζητήσαμε όσο μπορούσαμε βέβαια κατάλαβα ότι δεν είναι και πολύ πρόθυμος να το πω οπότε του είπα ότι σταματάμε εντελώς διότι δεν μου αρέσει να είμαι σε μια τόσο φλου κατάσταση. μετά από 1,5 βδομάδα μου ξανά έστειλε, χωρίς να αναφερθεί καθόλου σε εμάς και ότι είχαμε συζητήσει, προσπαθώντας άπλα να μου πιάσει κουβέντα και να μιλάμε όπως πριν. τι ακριβώς να κανωωω??? τι μπορεί να θέλει αυτός ο άνθρωπος? ξέρει και ο ίδιος?

Θέλει κάτι φλου, κι εσύ όχι. Σαν τι πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

26 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Mrs Shelby
Mrs Shelby
4 χρόνια πριν

To «δεν ξερό» είναι η εξέλιξη του “yaso kokla” ?

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Δεν μπορώ άλλο με την λέξη “παιδί”. Έλεος, το παιδί και το δελφίνι. Έχετε ακούσει κανέναν άντρα να λέει τα έχω με ένα παιδί; Ή παιδιά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια κορίτσια; Άσχετο με το θέμα αλλά με ενοχλεί τρομερά, με αυτόν τον τρόπο τους επιτρέπεται να είναι ανώριμοι και να δικαιολογούνται οι συμπεριφορές τους λες και είναι ανήλικοι. Φτάνει. Στο θέμα, αυτός δεν ξέρει, αν είσαι ξέρεις τι θέλεις από αυτόν ή γενικά από τις σχέσεις σου, πάρε την απόφασή σου χωρίς να πρέπει να σκεφτείς για το τι περνάει από το μυαλό του. Δεν σε αφορά τι… Διαβάστε περισσότερα »

Felis
Felis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

“Έλεος, το παιδί και το δελφίνι”.🐬😂😂😂
Αυτό! Προσυπογράφω!

Mirka Janic
Mirka Janic
4 χρόνια πριν

Οι τύποι που λένε δεν είμαι για πολλά πολλά και δεν ξέρω τι έχουμε , με κουράζουν αφόρητα… Άσε μας κουκλιτσε μου, λες και σε ρωτήσαμε για το πού πάει η ψυχή μετά το θάνατο του όντος!

δεν έχω επίπεδο ειμαι κοντή
δεν έχω επίπεδο ειμαι κοντή
4 χρόνια πριν

Αχ αυτοί οι “δεν ξέρω” “ας μη βάζουμε ταμπέλες” κλπκλπ… Είναι μόδα; είναι φετίχ; φτιάχνονται με κάτι τέτοια; Το πιο γελοίο που μου έχει τύχει είναι πριν κάποια χρόνια με τύπο που εκτός από σεξ δεν ηθελα τίποτε άλλο, ωστόσο, τη δεύτερη φορά γύρισε με πολύ ύφος και μου είπε “σε παρακαλώ μη με ερωτευτείς!” Κάγκελο εγώ, είχα πιει και κατι ούζα, τι να κάνω, για να μην ερωτευτώ δεν απάντησα άλλη φορά στα τηλεφωνήματά του, ακόμα όποτε με πετυχαίνει αναρωτιέται γιατί ξέκοψα. Τόσο φεύγα ο συγκεκριμένος και δεν ήταν καν καλός στο σεξ… Εν προκειμένω, μην ασχολείσαι με καμένες… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Καλώς ήρθες! Πέθανα στα γέλια με την ιστορία πάντως… Αυτογνωσία μηδέν το παλικάρι.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Ακόμα μία που ξεκίνησε φλου πείθοντας τον εαυτο της ότι ότι είναι επιλογή της και έτσι τη “βολεύει” κι εκείνη και μετά αναρωτιέται γιατί δε θέλει σχέση ο λεγαμενος και “τι να κανωωω”. Δε θέλει και δε θα θελήσει ποτέ. Αν νιώθεις διαφορετικά φύγε τρέχοντας.

Sleepy yet busy
Sleepy yet busy
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Αααααντε μπράβο,πες τα ντε! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτές οι κοπέλες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: 1) σε αυτές που εξαρχής γουστάρουν τον άλλον,βλέπουν ότι ο τύπος πετάει χαρταετό και προσπαθούν να πείσουν (πρώτα από όλα τον εαυτό τους) ότι και αυτές θέλουν κάτι φλου 2)αυτές που όντως στην αρχή δεν τις νοιάζει,και επειδή έχουν στο μυαλό τους την άποψη ότι ο άλλος μόλις τις γνωρίσουν καλύτερα θα τις ερωτευτούν παράφορα,οπότε όταν διαπιστώνουν ότι το χολιγουντιανό happy end δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα,βαράει ο εγωισμός κατακούτελα και θέλουν ντε και καλά σχέση με τον τύπο για να δείξουν την αξία τους.… Διαβάστε περισσότερα »

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sleepy yet busy

Ακριβώς! Αυτό το Hollywood έχει καταστρέψει κόσμο. Και επειδή ο τύπος δεν πρόκειται να αλλάξει, σε περίπτωση που θίξει το θέμα η άλλη η απάντηση είναι με μαθηματική ακρίβεια: ” Εγώ ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής”.

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Πρίγκιπας για μια βδομάδα
4 χρόνια πριν

‘Όταν ήθελες κάτι χαλαρό για δικούς σου λόγους, ήταν όλα οκ, τώρα δεν θέλεις κάτι χαλαρό, πάλι για δικούς σου λόγους αλλά ο άλλος συνεχίζει να θέλει αυτό που θέλατε και οι δύο στην αρχή.. Δεν γίνονται τα πράγματα στη ζωή όπως τα θέλουμε όποτε τα θέλουμε. Οι άνθρωποι δεν λειτουργούν με κουμπί, δεν είναι ρομπότ.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Μια χαρά “ξερή” τι θέλει και “ξέροις” κι εσύ.

poua rige
poua rige
4 χρόνια πριν

Εχω βρεθει σιγουρα δυο φορες σε παρομοια κατασταση και η απαντηση μου ειναι μην ασχοληθεις , φυγε οσο πιο γρηγορα. Ο ανθρωπος μπορει να ειναι μια χαρα αλλα δεν ειναι αυτο που θες. Εγω φαγωθηκα με τα δεν ξερω , με το΄ βλεπω να ειμαστε μαζι΄ ,΄ εχουμε αποκλειστικοτητα και οχι σχεση΄ και να τραβαω απο τα μαλλια μια κατασταση χωρις λογο και η ευθυνη ηταν δικη μου,. Τον αλλον τον βολευε και η δικη μου ψυχολογια γινοταν χαλκομανια και ημουν σε μια ατελειωτη προσπαθεια να βρω κατι να πιαστω . Οποτε μην το κανεις αυτο σε εσενα. Κοψε τις… Διαβάστε περισσότερα »

Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν

Πάντα πίστευα ότι αυτός που ξέρει τι θέλει είναι αυτός που αποφασίζει…μήπως ούτε εσύ ξέρεις τελικά;

Ασκαρδαμυκτί!
Ασκαρδαμυκτί!
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Συμφωνώ! Αν ξέρεις τι θέλεις (και δεν σου επιβάλλεται με τη βία), ξέρεις και τα όριά σου και συνεπώς κάνεις την επιλογή σου.Το τι εννοεί/θέλει και το τι λέει (ή δεν λέει) ο άλλος δεν χρειάζεται να σε αφορά.

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Moodus

Το “δεν ξέρω” συνήθως είναι “δε θέλω να σου πω”.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Ολοι οι ανθρωποι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις “έχουν κάτι”. Εν προκειμένω, έχετε μια διαφορετικά αντιλαμβανόμενη σχέση και δεν το βλέπω να συγκλινετε. Εάν δε σε καλύπτει, “γεια σας και ευχαριστούμε”.