in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μου έστειλε φωτογραφία να του κάνει στοματικό κάποια άλλη

Πώς λες σε κάποιον ότι είναι εθισμένος στο σεξ και χρειάζεται βοήθεια;

Αγαπητοί Α, Μπα μου και σχολιαστές, διαβάζω καθημερινά εδώ και χρόνια τα θέματα του site και οι απαντήσεις της Λένας με έχουν βοηθήσει στην καθημερινότητα μου κυρίως στο τομέα των σχέσεων ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 51

Αγαπητοί Α, Μπα μου και σχολιαστές, διαβάζω καθημερινά εδώ και χρόνια τα θέματα του site και οι απαντήσεις της Λένας με έχουν βοηθήσει στην καθημερινότητα μου κυρίως στο τομέα των σχέσεων. Το θέμα που με απασχολεί είναι κάπως περίπλοκο ή εγώ το κάνω. Τον ξέρω πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος μου, έχουμε κάνει μαζί σεξουαλικές δοκιμές που δεν εμπιστευόμουν με άλλους. Δεν είχαμε ποτέ σχέση αν και εγώ έχω κάποιου είδους έρωτα μαζί του, ξέροντας τα θέματα του γύρω από σχέσεις και σεξ και αυτό είναι που με τρομάζει. Απλά τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω πως είναι πιθανότατα σεξομανής. Του το έχω αναφέρει αλλά όχι ευθέως και η απαντήσεις είναι κυρίως ότι εκτονώνεται μέσα από το σεξ. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μου είπε μιλάει με πάρα πολλές και κάνει διάφορα με αυτές ταυτόχρονα, σήμερα μου έστειλε φωτό να του κάνει στοματικό κάποια και ήθελε λέει να το ξέρω. Έπαθα σοκ! Μου έχει ξαναπεί κάτι παρόμοιο αλλά έμεινε στα λόγια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νοιώθω εγώ άσχημα με όλο αυτό το θέμα, ίσως γιατί με αφορά κάπως. Πρέπει να απομακρυνθώ από αυτή την κατάσταση και να του μιλήσω ξεκάθαρα. Πώς λες σε κάποιον ότι είναι εθισμένος στο σεξ και χρειάζεται βοήθεια?

Μαρκησία ντε Σαντ

Αυτός που χρειάζεται τη βοήθεια είσαι εσύ, για να απομακρυνθείς από αυτόν τον άνθρωπο, που δεν έχει δείξει να χρειάζεται τη δική σου. Νιώθεις άσχημα επειδή έχει παραβιάσει τα όρια σου πάρα πολλές φορές με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και συνεχίζει να το κάνει. Έπαθες σοκ επειδή αυτός ήθελε να πάθεις σοκ. Κοίτα τον εαυτό σου πριν αποφασίσεις ότι οι άλλοι χρειάζονται την συμπαράσταση σου, γιατί εσύ είσαι το θύμα σε αυτήν την περίπτωση. Αν ξέρεις εδώ και καιρό τα θέματά του, γιατί τον έχεις ακόμα στη ζωή σου; Εσύ θα τον σώσεις; Τι του είσαι και πιστεύεις ότι μπορείς να τον σώσεις;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

28 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Mushu
Mushu
4 χρόνια πριν

Όπως επίσης χρειάζεται βοήθεια και η κοπέλα της φωτογραφίας. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελε να κοινοποιούνται έτσι τέτοιου είδους φωτογραφίες της (αν είναι οκ με το γεγονός ότι τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή). Εύχομαι να μην συμβαίνει και με σένα το ίδιο, παρά την θέληση σου.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mushu

Το πρώτο που σκέφτηκα.

Δεν ξέρω κατα πόσο η μεγάλη επιθυμία για σεξ, μπορεί να ονομαστεί σεξομανία. Κάπως αυθαίρετο.

Αυτό που είναι πιο αυθαίρετο, είναι που αναρωτιέσαι, αν σε αφορά κιόλας. Τι να σε αφορά βρε γράφουσα? Ένας με τον οποίο δεν είχες ποτέ τίποτα πέρα απο σεξ? Σοβαρά τώρα? Εσύ χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια.

Μαρκησία Μαργιωρή
Μαρκησία Μαργιωρή
4 χρόνια πριν

Μα να κάνει σεξ με ο, τι κινείται για να εκτονωνεται λεει το θεωρείς φυσιολογικό; προσωπικά όχι κ τόσο.

Gloria Steinem
Gloria Steinem
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mushu

ακόμα και να ήταν οκ με το να τραβηχτεί η φώτο σίγουρα ήταν οκ με το να τη στείλει σε μια άλλη τύπισσα; πολύ χλωμό

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Μόλις ξέρασα λίγο μέσα στο στόμα μου. Μην σας πιάνει το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας ( αμφιλεγόμενη το ξέρω, θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή). Δεν θα σώσετε όλα τα προβληματικά. Δεν χρειάζεται, δεν πρέπει. Να το κάνουμε μάντρα;

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Απλά αυτό! Μάντρα, πόστερ, φέιγ βολάν και δε συμμαζεύεται.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Αυτό ξαναπέστο, που μη δούμε προβληματική περίπτωση και μας πιάνει το σύνδρομο του σωτήρα αμέσως! Στον παρελθοντικό εαυτό μου μιλάω, μη δίνετε σημασία…

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tawn Tawn

Ναι. Μια λύσσα κακιά ” αχ είναι ντιπ βλαμμένο και προβληματικό. Θα τον κάνω άνθρωπο” Κάτσε κοπέλα μου, τι σε νοιάζει; Ζήσε την ζωή σου ήρεμα και ευτυχισμένα. Έχουμε αναλώσει την ζωή μας στην σωτηρία του κάθε ζονγκ.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Νιώθεις άσχημα γιατί αυτό που σου κάνει λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Δεν μας νοιάζει πού είναι εθισμένος αυτός και γιατί, αυτό που έχει σημασία είναι να ξε-εθιστείς εσύ από αυτόν. Μακριά.

sktpsx
sktpsx
4 χρόνια πριν

Αντι να δειχνεις συμπαθεια στον Μαρκησιο δειξε συμπαθεια στην κοπελα που διακινειται η φωτο της χωρις να το ξερει. Μαρκησια μαι ασ.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση κι εσύ αναρωτιέσαι πώς θα βοηθήσεις το θύτη. Βοήθα τον εαυτό σου πρώτα.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Είσαι μπερδεμένη γιατί νομίζεις ότι είσαι σε μια βάρκα, ασφαλής και θέλεις να τραβήξεις αυτόν που πνίγεται ενώ στην πραγματικότητα είσαι κι εσύ στο νερό.
Είσαι το θύμα σ΄αυτή την υπόθεση και νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο.

Moodus
Moodus
4 χρόνια πριν

Έλα τώρα με τα ζώα…φύγε βρε κοπέλα μου, που θέλεις να βοηθήσεις τώρα τον άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται και νομίζει ότι το πουλί του είναι το κέντρο του κόσμου.Έχει περιορισμένη αντίληψη για οποιαδήποτε βοήθεια.

Χαος
Χαος
4 χρόνια πριν

Επίσης θύμα είναι και η κοπέλα της οποίας σου έστειλε εσένα φωτογραφία.Δε νομίζω να ήθελε η κοπέλα αυτή να είναι οκ να στέλνει ο τύπος τη φωτογραφία της σε άλλους…Μου έχουν στείλει και μένα ανάλογη φώτο με το σκεπτικό οτι θα θα γούσταρα αυτό που βλέπω και θα έκανα κάτι με τον τύπο,αυτόματα σκέφτηκα οτι θα κυκλοφορήσει ανάλογη φώτο δική μου στις επόμενες που θα θελήσει να παίξει.

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν

Η ειρωνία είναι που τον λυπάσαι κιόλας καημένη… Τί ακριβώς λυπάσαι; Προσπαθείς να αποφύγεις την πραγματικότητα ή οντως δεν συνειδητοποιείς σωστά κάποια πράγματα; Εσένα πότε θα σε λυπηθείς και θα τον μπλοκάρεις παντού για να γλιτώσεις από την γλοιώδη παρουσία του;

Away X.
Away X.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Τάδε έφη:
«Τον ξέρω πολλά χρόνια ήταν ο πρώτος μου, έχουμε κάνει μαζί σεξουαλικές δοκιμές που δεν εμπιστευόμουν με άλλους.»

Δεν του είναι τίποτα, αλλά… ΑΥΤΟΣ της είναι. Ο Πρώτος, Αυτός που εμπιστέυτεται, Αυτός που της μάμησε το μυαλό, Αυτός που πηδάει υπέροχα, Αυτός που τη καυλώνει, Αυτός που κάνει τη καρδερίνα της να τιτιβίζει. O -κάποιου είδους- έρωτας (που επιμένει), όπως γράφει. Ο Κύριος με κεφαλαία (την τρέχουσα περίοδο). Θέλει διαδικασία απεξάρτησης από τη πρέζα. Και ας μην έχουν σχέση όπως λέει.

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Away X.

Μωρέ το καταλαβαίνω να την μαμησε και να της άρεσε πολύ. Δεν καταλαβαίνω όμως πως της μάμησε τον εγκέφαλο τέτοιο στουρνάρι κι ούγκανο που είναι. Δηλαδή της λέει παρά τη θελησή της λεπτομέρειες με τα μαμήσια που κάνει με άλλες και το κεφάλι της κάνει χίλιους δυο οργασμούς αντί να ξερνάει κατεστραμμένα εγκεφαλικά κύτταρα;

Away X.
Away X.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Δεν ξέρεις όμως τι προεργασία σεξο-χειραγώγησης και ξεσηκώματος έχει προηγηθεί πριν εκδηλωθεί έτσι. “έχουμε κάνει μαζί σεξουαλικές δοκιμές που δεν εμπιστευόμουν με άλλους” λέει στο όλο context· έχει δουλέψει καλά ο τύπος για να στρώσει δρόμο που θα τη καταλήγει απολύτως έρμαιο στις καύλες του. Γι’ αυτό και ξεθάρρεψε, αν και κάπως άτσαλα (λόγω απειρίας πιθανόν). Στο σημείο που την έχει όμως, θα ήταν απολύτως ευκολοχειρήσιμη για κάθε “σκληρό χύστη”. Να πονηρεύεσαι πάντα όταν άντρες παίζουν το ρόλο του “σεξομανή”, κάτι πολύ κτηνώδες κρύβεται από πίσω.

tetrapodi patousa
tetrapodi patousa
4 χρόνια πριν

Δεν χρειάζεται να του πεις ότι είναι εθισμένος στο σεξ. Μη σε απασχολεί αυτό. Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν είχε την συναίνεση της κοπέλας να βγάλει τη φωτό και να σου τη στείλει. Μόνο αυτό χρειάζεται. Και ανεξάρτητα βέβαια από την απάντηση, ΦΕΥΓΕΙΣ. Με έπιασαν τα διαόλια με αυτό που διάβασα.