in

«Α, μπα» classics: Καμιά μας δεν ψήνεται να οργανώσει μπάτσελορ για τον γάμο της

Είμαστε γαϊδούρες;

Που λες αμπα, πριν δέκα χρόνια ήμασταν μία ωραιότατη και αγαπημένη κοριτσοφοιτητοπαρέα. Τα χρόνια περάσαν, η επαφή συνεχίστηκε ως παρέα μέχρι τώρα, και ήρθε η ώρα να παντρευτεί η πρώτη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b3e594cb9a6d191eef387ba1474db83b

Που λες αμπα, πριν δέκα χρόνια ήμασταν μία ωραιότατη και αγαπημένη κοριτσοφοιτητοπαρέα. Τα χρόνια περάσαν, η επαφή συνεχίστηκε ως παρέα μέχρι τώρα, και ήρθε η ώρα να παντρευτεί η πρώτη. Έλα όμως που καμιά -για τους δικούς της λόγους η καθεμία- δεν ψήνεται να οργανώσει μπάτσελορ. Εν τω μεταξύ, η νύφη δεν έχει άλλες φίλες πέρα από εμάς, και διακρίνει την έλλειψη διάθεσης και στεναχωριέται. Βέβαια, σ εμένα δεν έχει φερθεί πολύ καλά, έχει κάνει δλδ χοντράδες, αλλά ωστόσο έχω τύψεις. Το ερώτημα μου είναι: είμαστε πολύ γαϊδούρες;

-μπατσελορετ

 

Υποθέτω ότι αυτό εξαρτάται από τους λόγους που έχει η καθεμία σας. Αν ας πούμε για κάποια ο λόγος είναι ότι βαριέται, ίσως να είναι γαϊδούρα. Αν ο λόγος της άλλης είναι ότι δεν συμπαθεί και τόσο τη νύφη τελικά για να μπει σε κόπο, όπως διακρίνεται ελαφρότατα από αυτό που γράφεις εσύ, δεν είναι ακριβώς θέμα γαϊδουροσύνης.

Αν δεν σας βγαίνει μπατσελορέτ με όρους romcom, δεν πάτε απλά σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ; Δεν χρειάζεται πάντα να γίνει κάτι σούπερ οργανωμένο για να περάσετε ωραία ως φίλες. Είσαστε ακόμα φίλες, έτσι;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

8 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Hurricane33
Hurricane33
4 χρόνια πριν

Καλησπέρα. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον ψυχαναγκασμό να κάνουμε μπάτσελορ πριν το γάμο. Να βγω, δηλαδή, να ταλαιπωρηθώ, να ξενυχτήσω και να πάω την επόμενη μέρα στο γάμο κομμάτια. Τι νόημα έχει?
Εγώ, μια μέρα πριν το γάμο μου, βγήκα για καφέ με τους φίλους μου και το μεγάλο πάρτυ έγινε στο τραπέζι μετά το γάμο, όπου χορέψαμε μέχρι το πρωί!

Τρελή επιστήμονας
Τρελή επιστήμονας
4 χρόνια πριν

Πόσα;!;!; Εγώ στο πάρτυ που οργάνωσα για τη φίλη μου τις πήρα όλες τηλέφωνο και λέω κορίτσια καμία δεν έχει λεφτά όποτε πάρτυ στο σπίτι και η κάθε μια ας φέρει τι θέλει να πιει! Και αφού τα ήπιαμε στο σπίτι πήγαμε και στο gay club για χορό (ξέρω πιο κλισέ πεθαίνεις) και η κάθε μια ξόδεψε όσα ήθελε.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τρελή επιστήμονας

Πιο κλισέ θα ήταν να βγείτε με κορδέλες Team Bride κ να πηγαίνατε σε στιπτιτζάδικο. Το gay club μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα!!

bozonio
bozonio
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τρελή επιστήμονας

Τρελή επιστήμονα, δε το λέω για σένα γιατί μπορεί με την παρέα σου να είστε μια χαρά, αλλά έχω πολύ κακή εμπειρία σε γκει κλαμπ από στρειτ μπατσελορετ. Από το να με κοιτάνε σαν περίεργο φρούτο, να χουφτώνουν γκει άντρες, να εκνευρίζονται αν τους την πέσει κάποια κοπέλα, έχω δει πολλά. Μάλιστα ξερω και κάποια κλαμπ στην Αγγλία που εχουν απαγορεύσει τα μπατσελορετ για αυτούς τους λόγους. Απλά όσες πάτε σε γκει κλαμπ ειδικά για μπατσελορετ να θυμάστε ότι είστε φιλοξενούμενες και ότι τα λοατ άτομα δεν είμαστε θέαμα.

Τρελή επιστήμονας
Τρελή επιστήμονας
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bozonio

Συμφωνώ μαζί σου bozonio 100%. Ως μέλος της ΛΟΑΤ κοινότητας και μένα με ενοχλεί απίστευτα να με κοιτάνε λες και είμαι θέαμα. Ο λόγος που διαλέξαμε το συγκεκριμένο club ήταν γιατί παίζει απίστευτη μουσική και όλοι είναι ελεύθεροι να χορέψουν και να διασκεδάσουν όπως θέλουν χωρίς περίεργα βλέμματα. Αλλά ξαναλέω, συμφωνώ μαζί σου 100%.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Εντάξει, απλώς βγείτε, φάτε, πίειτε, κάντε τέλος πάντων ότι θα κάνατε σε μια κανονική έξοδο. Προσωπικά δεν ήθελα να κάνω κάτι ιδιαίτερο πριν το γάμο γιατί μου φαινόταν περιττό. Λες κ δε θα ξαναέβγαινα με τις φίλες μου. Όλα αυτά μου φαίνονται λίγο βεβιασμένα κ καταλήγεις να μην περνάει κανένας καλά γιατί πρέπει σώνει κ ντε να γίνει. Επίσης, ε εντάξει αν το θέλει η φίλη σας κ εσείς βαριέστε, ναι είναι λίγο γαιδουριά μωρέ. Η κουμπάρα είναι μέσα στην παρέα υποθέτω, δε μπορεί να κλείσει ένα τραπέζι κάπου που ξέρει ότι θα αρέσει στη νύφη; Δε χρειάζεται να είναι… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Lou
4 χρόνια πριν

Οι χοντραδες καλο ειναι να συζητωνται ατακα κι επιτοπου, ωστε οταν ερχεται η ωρα του μπατσελορ, της κουμπαριας κτλ κτλ να μην βρισκεται κανεις σε δυσαρεστη θεση.

Μαντάμ Πελαζί
Μαντάμ Πελαζί
4 χρόνια πριν

Βρε τι έχουν πάθει όλες με τα μπατσελορετ… Δεν βλέπω το νόημα όλου αυτού του πανηγυριού. Anyway, αφού καμία σας δεν θέλει ,απλά μην κάνετε τίποτα με το ζόρι. Με το ζόρι κανείς δεν θα περάσει καλά.