in

Αγαπητή «Α, μπα»: Όλοι κάνουν νέες γνωριμίες στα μπαρ ενώ εγώ μέσω τίντερ

Νιώθω άσχημα

Αγαπητή α, μπα νιώθω άσχημα που οι ερωτικές μου γνωριμίες προκύπτουν μόνο μέσω εφαρμογών για dating. Νιώθω άσχημα όταν σε μια παρέα γίνεται συζήτηση πάνω στα ερωτικά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

e9fb6f04514d77e38424fa26d2e3a63f

αγαπητη α,μπα νιωθω ασχημα που οι ερωτικες μου γνωριμιες προκυπτουν μονο μεσω εφαρμογων για dating.νιωθω ασχημα οταν σε μια παρεα γινεται συζητηση πανω στα ερωτικα και ολοι οι υπολοποι λενε:α τον γνωρισα σε ενα μπαρ η τον γνωρισα οταν πηγα να κανω ισπανικα κι εγω λεω οτι παλι βγαινω με καποιον που γνωρισα στο τιντερ. δεν ξερω πως προκυπτουν τοσο ευκολα οι γνωριμιες για τους αλλους στην πραγματικη ζωη, ενω για μενα ειναι κατι δυσκολο.πως θα το αλλαξω αυτο;

polly

Βρήκα τη λύση: να μην το αλλάξεις!

Το τίντερ ΕΙΝΑΙ η πραγματική ζωή. Έλα, έλα μαζί μας στο 2019. Ποιο ’19; Για το τίντερ, καλώς ήρθες 2012. Έλα βρε Πόλυ. Και πού ξέρεις αν σου λένε αλήθεια, και από πού προκύπτει το «εύκολα;» Η ψυχούλα τους το ξέρει. Ο καθένας τον σταυρό του κουβαλάει. Μη συγκρίνεσαι με τους άλλους μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις συναισθήματα κατωτερότητας.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

33 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Αμάν βρε παιδιά! Ντρέπεστε που τους γνωρίζετε στο τιντερ, ντρέπεστε που τους γνωρίζετε με προξενιό, ντρέπεστε που τους γνωρίζετε σε μπαρ… Δηλαδή με ποιο τύπο γνωριμίας δεν θα ντρέπεστε; να τα φτιάξετε επιτοπου με τον ντελιβερα που θα σας φέρει τα σουβλάκια;; την επόμενη φορά που θα ντραπειτε, σκεφτείτε το εξής: όταν ήμουν 20.. βγήκα με προξενιό που μου κανε η γιαγιά μου με τη φιλενάδα της!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Cloud on Toast
Cloud on Toast
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Με τη στάμνα.

Μανδάμ Φρου Φρου
Μανδάμ Φρου Φρου
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Θεά!

bakaliaros_skordalia
bakaliaros_skordalia
4 χρόνια πριν

Σαν να μου μιλάει ο εαυτός μου από τα παλιά. Και εγώ μια από τα ίδια, γνωριμίες μόνο ονλάιν, συνήθως μέσω φόρουμς κτλ, μια και δεν υπήρχε το τίντερ, να νιώθω μειονεκτικά, ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Οι μόνες γνωριμίες που είχα κάνει με τον ‘ παραδοσιακό’ τρόπο ήταν μόνο όταν οι φίλες μου που γνώριζαν κάποιον σε μπαρ/ ισπανικά με γνώριζαν σε κάποιον φίλο του δικού τους συντρόφου. Ένιωθα πολύ μειονεκτικά, μέχρι που μετακόμισα στην Ολλανδία όπου – χωρίς υπερβολή – η πλειοψηφία των ανθρώπων γνωρίζεται μέσω εφαρμογών. 5 χρόνια μετά παντρεύτηκα τον άντρα μου, που τον γνώρισα στο τίντερ.… Διαβάστε περισσότερα »

Corry Karav O'Keerie
Corry Karav O'Keerie
4 χρόνια πριν

Και από αυτούς οι μισοί μέσω tinder γνωρίστηκαν, άλλο τι λένε.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Corry Karav O'Keerie

Μια γνωστή μου έλεγε σε μένα ότι γνώρισε το αγόρι της στο δρόμο όπου της έπεσαν τα βιβλία και αυτός τα μάζεψε και στην κολλητή μου είπε ότι τον γνώρισε στο αεροπλάνο (μεγάλη φαντασία μιλάμε). Τιντερ εννοείται ότι γνωρίστηκαν 😂

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Ναι ναι, αυτό με τα βιβλία ακούγεται κ εξαιρετικά πιστευτό εντωμεταξύ! Πολλά ρομ κομ έχει δει. Ενός φίλου η πρωην κοπέλα του είχε πει να λέει ότι γνωρίστηκαν στο αεροδρόμιο. Κάνε το εικόνα, να τρέχεις να προλάβεις πτήση κ να σου τύχει ο έρωτας μεταξύ σεκιούριτι τσεκ κ αφορολόγητων…

Μπούκλα
Μπούκλα
4 χρόνια πριν

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει ένα ταμπού γύρω από τη χρήση app γνωριμιών, όταν αποδεδειγμένα μια πάρα πάρα πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων τα χρησιμοποιεί. Θα ήθελα να σου πω ότι προσωπικά τον μεγαλύτερό μου έρωτα τον έχω γνωρίσει με ακριβώς αυτόν τον τρόπο και δε θα είχαμε καμία ευκαιρία να γνωριστούμε διαφορετικά, γιατί μας χώριζαν πάρα πολλά χιλιόμετρα. Και παραθέτω το προσωπικό μου παράδειγμα, γιατί θέλω να σου πω ότι τελικά “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”: ναι, είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά μας δε μας φέρνει πάντα τις γνωριμίες που επιζητούμε, άρα ευτυχώς που πλέον υπάρχουν… Διαβάστε περισσότερα »

Χριστίνα
Χριστίνα
4 χρόνια πριν

Εγώ πάντως που πρόσφατα αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο Τίντερ, το έχω καταευχαριστηθεί και όλο ιστορίες για αυτό λέω. Kαι χρόνο σου γλιτώνει, και το ποτό σου πίνεις με την ησυχία σου χωρίς να χρειάζεται να σαρώνεις το χώρο για πιθανό ‘γκομενάκι’ 😛

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν

Όταν γνώρισα τον άντρα μου το 2008 μέσω φεις, έχοντας ήδη γνωρίσει άντρες κυρίως μέσω ίντερνετ, τσατρουμς κτλ, είχα αποκτήσει μεγάλο κόμπλεξ διότι όλες μου έλεγαν να βγω έξω να γνωρίσω άντρες, που γνώριζα κι έξω αλλά τύχαινε να μου αρέσουν οι του διαδικτύου, μου άρεσε που περνούσαμε κάποιο διάστημα συνομιλωντας και γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον προτού συναντηθούμε. Με τον άντρα μου τα πρώτα χρόνια λέγαμε ψέματα σε όλους για το πώς γνωριστήκαμε. Λυπάμαι αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κατακρίνουν αυτό τον τρόπο γνωριμίας, πάντως νομίζω έχουν γίνει κάποια βήματα και βλέπω ότι οι περισσότεροι δε διστάζουν να… Διαβάστε περισσότερα »

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Πρίγκιπας για μια βδομάδα
4 χρόνια πριν

ΟΧΙ το tinder δεν είναι πραγματική ζωή κι ας το λέει αυτό η Α μπα ο Φρόιντ ή ο Μπουκάι. Δεν είναι. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το tinder είναι μια εύκολη λύση γι αυτούς που έχουν λίγο προσωπικό χρόνο, μικρό κύκλο ή αυτούς που δυσκολεύονται στην κοινωνικοποίηση με αγνώστους(σεβαστό και καλά κάνουν) Δεν είναι το ίδιο όμως να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και να δεις αμέσως την αύρα του, τις κινήσεις του, τον τρόπο που χαμογελάει με το να μιλάς σ ένα pc. Που ανάθεμα αν είναι αυτός που μιλάς, αυτός που νομίζεις ότι μιλάς. Και αν σ’ ενοχλεί κάτι σε… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΚΟΥΡΟΥ, τους έσβησες και Λένα και Φρόιντ και Μπουκάι (χτύπησες διάνα) και όλους τους μεγάλους διανοητές. Τo tinder είναι ένας τρόπος να συνδεθείς με ένα άτομο που δυνητικά θα σου αρέσει και να πιεις ένα ποτό. Όταν βγεις μαζί του βλέπεις την αύρα του, τις κινήσεις του, τον τρόπο που χαμογελάει κλπ. Σου κάνει μια χαρά, δεν σου κάνει, γεια σας. Τι διαφορά έχει με το προξενιό της φίλης σου που θα “έχει ένα φίλο που πιστεύει θα ταιριάξετε πάρα πολυ” σε όλα αυτά; Καμία, άρα είναι πραγματική ζωή. ΜΠΟΥΜ. Μόνο που στο tinder μπορείς να συζητήσεις δέκα… Διαβάστε περισσότερα »

Bad Penny
Bad Penny
4 χρόνια πριν

Δεν καταλαβαίνω,πως δεν είναι η πραγματική ζωή το Tinder και όλα τα παρεμφερή όταν ο απώτερος σκοπός είναι η δια ζώσης γνωριμία;
Όταν γράφουν τόσα άτομα στα σχόλια ότι τους προέκυψε σεξ/σχέση/γάμος από γνωριμία μέσω νετ,δε μιλάμε για πραγματική ζωή;
Και απ τη γραφή μπορείς να καταλάβεις ένα δύο πραγματάκια και να γίνει μια αναγνωριστική συζήτηση για όσο διάστημα επιλέξει ο καθένας και μετά συναντιέστε και τσεκάρεις και αύρες και χαμόγελα. Γιατί το έχεις τόσο αρνητικά στο μυαλό σου αναρωτιέμαι.

kaiti
kaiti
4 χρόνια πριν

Μας έκαψες βρε πρίγκιπα με την ιστορικότητα σου.

Rubia
Rubia
4 χρόνια πριν

Από το στόμα μου το πήρες Σοκοφρέτα!

-Liliuth_CopyCat
-Liliuth_CopyCat
4 χρόνια πριν

Μα το μεγάλο μακαρονοτέρας, δύο χρόνια τώρα που είμαι με τον σύντροφό μου, που γνωριστήκαμε στο tinder, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ MATRIX!! Πάω να χωρίσω άμεσα, και να περιφέρω το κορμί μου σε μπαρ, πάρτι, τυχαίες συναντήσεις, μπας και δω καμιά αύρα και μπω στην πραγματική ζωή! Ευχαριστώ Πρίγκιπα, μου άνοιξες τα μάτια!

Ofglen
Ofglen
4 χρόνια πριν

Δε μπορώ να απαντήσω, καθότι δεν είναι πραγματική ζωή, ΓΑΜΩΤΟ.

Lady or the tramp
Lady or the tramp
4 χρόνια πριν

Ok boomer

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν

Έχεις δει πολλές φορές αναρτήσεις στα διάφορα social media που λένε π.χ. οι γεννημένοι τις δεκαετίες ’70 και ’80 (εγώ είμαι ακριβώς το ’80) ή και το 90 πλέον, που λένε για τα σημερινά παιδιά και τις ασχολίες τους και ότι ήταν… “καλύτερα” όταν ήμασταν παιδιά και λίγο μετά; Το λένε όμως λες και έχουν αλλάξει τα σημερινά παιδιά και οι άνθρωποι και δεν είναι σαν και εμάς. Δε σκέφτονται όμως ότι αυτές οι αλλαγές οφείλονται στα δεδομένα της εκάστοτε εποχής. Έτσι ακριβώς και με τις γνωριμίες! Το tinder, το okcupid, το badoo και πολλά άλλα είναι η σημερινή εποχή!… Διαβάστε περισσότερα »

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Άκου να δεις polly, εγώ γνωρίζω και μιλάω πιο εύκολα με ανθρώπους τετ α τετ (και εφόσον λειτουργεί για την ώρα βαριέμαι να καταβάλω προσπάθεια να μάθω κάτι άλλο) και μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως χάνω κάτι!
Ύπάρχουν πολλοί τρόποι να δεις, μην σπαταλάς τσάμπα ενέργεια!

Eva
Eva
4 χρόνια πριν

Που είναι αυτά τα μπαρ για να πάω και γω χαχαχαχαχαχα

kissed by fire
kissed by fire
4 χρόνια πριν

Ασχημα γιατι νιώθεις; Και εκεί μάντεψε; άνθρωποι έχουν τους λογαριασμους, άντρες και γυναίκες που βγαίνουν έξω όπως και εσυ. Είναι και αυτό ένα μέσο γνωριμίας όπως τοοοσα άλλα. Απο προσωπική εμπερία θα σ πω οτι συχνά συναντώ στο τίντερ φίλους απο το facebook . Ανησυχώ μήπως αυτό που δε λες και υποβόσκει είναι ο ενδεχόμενος χαρακτηρισμός σου από τους “φιλους” ή και απο εσενα τη ίδια επειδη ακριβώς βγαίνεις με άντρες απο ένα μεσο που εξώφθαλμα είναι για άτομα που ψάχνουν γνωριμίες ερωτικού κυρίως ενδιαφέροντος (άρα σεξ). Ψαξτό βρε Polly και απέφυγε τις συγκρίσεις. Ο καθένας/καθεμια μας κάνει ο,τι μπορει… Διαβάστε περισσότερα »