in

Update ιστορίας: Μου έκανε εντύπωση που όλοι πέσατε μέσα

Τι να γίνει; η ζωή συνεχίζεται….

Η κατάσταση χειροτέρεψε και η ανοχή μου μειώθηκε. Δεν μπορούσα πια να ακούω και να μαλώνω, βαρέθηκα να εξηγώ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

d1c5daaa20700c850e8a53ca0a77e176

 Ημουν αυτή με την ερώτηση δεξιός- αριστερή. Φυσικά και αναγνωριζω πως η πολιτική κατεύθυνση δεν σε κανει αυτομάτως ρατσιστή κλπ, καθως εχω γνωρίσει αριστερούς ρατσιστές και δεξιους ανοιχτομυαλους. Στην ερωτηση μου περισσότερο παρέθετα λεπτομέρειες της δικής μας κατάστασης για να καταλαβαιτε καλύτερα τις διαφορες μας, παρα εκανα τετοιου είδους συνδέσεις. Οπως και να εχει η απάντηση αλλά και τα σχόλια με βοηθησαν πολύ. Μου εκανε εντυπωση που ολοι πεσατε μεσα και ηταν σαν να μας “διαβασατε” πραγματικά. Η κατασταση χειροτερψε και η ανοχη μου μειωθηκε. Δεν μπορούσα πια να ακούω και να μαλωνω, βαρεθηκα να εξηγω ή να ειμαι συνεχως σε εγρηγορση να απαντησω σε “μπηχτες” οι οποιες ξεφυτρωναν απο το πουθενά σε ολα τα θεματα. Αυτο που ειχε πει καποιος οτι υπαρχουν πολλοι τροποι να διαφωνεις το πιστευω γι αυτο και δεν καθισα να ακουσω αλλες προσβολές. Και πιστεύω πως οντως σε μια σχεση ειναι σημαντικό να ταιριαζεις με τον αλλο στις αποψεις. Συν οτι ειχαμε και αλλα προβλήματα στην πορεια, κι αλλες διαφορές στη συμπεριφορά, καποια ξεσπασματα κλπ Χώρισα στον εναν χρονο και ενιωσα ανακούφιση. Ηταν η πρωτη μου ουσιαστική σχεση αν και ειμαι 25 κι εκείνος λιγα χρόνια μεγαλυτερος μου. Καποιες φορες τρωω φρικες και μου λείπουν τα καλά της σχέσης που δεν ειχα ζήσει ξανά , κλαίω αλλα μετα σκέφτομαι ολα εκείνα τα άσχημα και μου περνάει. Παραλληλα με το γεγονος ότι ειμαι άνεργη και δεν εχω και πολλες ασχολίες μεσα στη μερα. Πραγματικά δεν.ξερω αν και πότε θα βρω καποιο πραγματικά αξιόλογο και καλοψυχο άτομο για σύντροφο και είμαι αρκετά απογοητευμένη αλλα τι.να γίνει; η ζωη συνεχίζεται… Προτεραιοτητα εξάλλου ηταν πάντα να σταθώ στα ποδια μου οικονομικά ωστε να ανεξαρτητοποιηθω. Κι αυτό το προσπαθώ ακόμα.. Σας ευχαριστώ ολους για τη στηριξη σας.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Artemis Zerdeli
Artemis Zerdeli
4 χρόνια πριν

Και πολυ καλα εκανες!Μην αισθανεσαι ασχημα,ειχες μια εμπειρια,ειδες οτι κατι δεν σου κανει και επραξες αναλογως χωρις να κατσεις σε μια σχεσ που δεν σε καλυπτει.Ενα πραγμα να θυμασαι.Τους φιλους και τους συντροφους μας πρεπει να τους εχουμε σε εκτιμιση.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Το είχες ήδη καταλάβει από μόνη σου ότι η σχέση δεν ήταν υγιής και ήταν προβληματική. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, μην απογοητεύεσαι ελπίζω να έρθουν όλα όπως επιθυμείς. 🌸

Nom de plume
Nom de plume
4 χρόνια πριν

Είσαι πολύ γλυκιά, καλή επιτυχία στη ζωή σου!

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν

Και ‘μείς σε ευχαριστούμε για το αισιόδοξο μήνυμά σου 🙂

Scout
Scout
4 χρόνια πριν

Όπως είπες φίλη, στενοχωριέσαι κυρίως γιατί δεν έχεις βρει ακόμη δουλειά, και αυτο είναι οντως μεγάλο πρόβλημα, και όχι γιατί χωρισες απο αυτόν τον μισάνθρωπο με τα ξεσπάσματα που στην καλύτερη περίπτωση σου χαλουσε την διάθεση 2-3 φορές τη μέρα. Ειναι στραβό το κλίμα γενικά και μεσα σε όλα τ’αλλα νομίζεις ότι σου λείπουν τα «καλά» της σχέσης (το καλό είναι ότι χωρισες).
Εγώ εύχομαι πολυ σύντομα να βρεις μια δουλειά που να σε ενδιαφέρει και να σε καλύπτει οικονομικά και θα δεις πως θα κοπούν τα κλάμματα και θα γίνουν χαμόγελα 😉
Fingers crossed !

kissed by fire
kissed by fire
4 χρόνια πριν

Αγαπητή φίλη μπράβο σου για την αναγνώριση του προβλήματος.! Τώρα σημασία και προτεραιότητα έχει η φροντίδα του εαυτού σου. Πάρε το χρόνο σου κάνοντας πράγματα που σε γεμίζουν και αν κάποια φορά νιώσεις έτοιμη αναλογίσου ίσως ποιες ποιότητες του χαρακτήρα του σε τράβηξαν και τι ήταν αυτό που σε έκανε να μένεις αν και άκουγες τις καμπάνες. Χωρίς επίκριση να τα δεις αυτά έτσι.. μόνο ως χρήσιμη πληροφορία για εσένα και το μέλλον σου. Όσο για την ανεύρεση συντρόφου, έχεις τους αγωνιστικους χαιρετισμούς μου!!! Είναι κατι πολυπαραγοντικό και κατα τη γνώμη μου εξαιρετικά δύσκολο αν ξέρεις τι θέλεις και πού… Διαβάστε περισσότερα »

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν

χαιρομαι που προχωρησες, οπως και να εχει! εμαθες κατι παραπανω για τον εαυτο σου και το τι θελεις, χρειαζεσαι αλλα και μπορεις να προσφερεις σε μια σχεση, τι ειναι καλο για σενα και αυτο θα σε βοηθησει σιγουρα την επομενη φορα.