in ,

O κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Για γερά νεύρα

Φιλικό μου ζευγάρι είναι στα χωρίσματα, με τη γυναίκα(Χ) να είμαστε πολύ καλές φίλες και με τον άντρα(Τ) έχουμε μία καλή σχέση λόγω επαγγελματικής συνεργασίας. Ο Τ λοιπόν προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του για το χωρισμό ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1173320 Blue Is The Warmest Colour

Φιλικό μου ζευγάρι είναι στα χωρίσματα, με τη γυναίκα(Χ) να είμαστε πολύ καλές φίλες και με τον άντρα(Τ) έχουμε μία καλή σχέση λόγω επαγγελματικής συνεργασίας. Ο Τ λοιπόν προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του για το χωρισμό ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στην Χ μου λέει μια μέρα” Εγώ στη σχέση τη γυναίκα τη θέλω και γατούλα να κάνει και λίγο πίσω όταν μιλάω, δεν γίνεται από το πουθενά να φυτρώσουν 2 @ρχ!δ!@, ένας θα τα έχει, διαφορετικά νιώθω να με ευνουχίζει..”

Μένω παγωτό δεν λέω τίποτα γιατί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και εννοείται πως ήθελα να δω που θα καταλήξει.

“Και να σου πω και κάτι άλλο σε 3 χρόνια που η φίλη σου θα έχει περάσει τα 40 τότε το πουλάκι θα έχει πετάξει , το πολύ πολύ να την πηδ@ε! κανένας 50αρης. Τι περιμένεις ότι θα είναι ικανή να βρει κανένα μικρότερο; Γυναίκα μετά τα 40 χωρίς οικογένεια σημαίνει ανίκανη να αναλάβει ευθύνες..

ΣΟΚ.. Δεν ήξερα που να το πιάσω και που να το αφήσω..

Η συνέχεια δικιά σας

– 40αρες=2χ20

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

18 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
soukaivou
soukaivou
4 χρόνια πριν

Τελικά ο πληγωμένος εγωισμός βγάζει στην επιφάνεια την πιο αληθινή πλευρά του ανθρώπου.
Γλίτωσε η φίλη σου, ευτυχώς.

Μαύρος Γάτος
Μαύρος Γάτος
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  soukaivou

Ναι, αλλά θα πρέπει επίσης να προβληματιστεί και για την επιλογή της.
Αποκλείεται να τα έκρυβε απολύτως όλα αυτά τόσα χρόνια, έστω κι αν τώρα μεγεθύνθηκαν με τον χωρισμό.

Επίσης, στη θέση της γράφουσας, θα επανεξέταζα και την επαγγελματική συνεργασία εάν αυτό είναι εφικτό: εξαιρετικά βαρύ και ανθυγιεινό να συνεργάζεσαι με τόσο μαλάκες, οι οποίοι αναπόφευκτα κάποια μέρα θα σου φερθούν αντίστοιχα.

εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν

Τι να πεις κι εσύ, καμια φορά είναι τόσο άκυρο αυτό που λένε που πρέπει να τους μάθεις την αλφαβήτα πρώτα για να συνεννοηθείτε, σα να μιλάτε άλλη γλώσσα. Αχ πόσο ωραία όμως αισθάνονται μέσα στην πατριαρχικη φούσκα περί ηλικίας. Νιώθει βαθιά ικανοποίηση όταν σκέφτεται ότι η γυναίκα που τον απέρριψε θα παροπλιστει δήθεν και τότε θα μετανιώσει πικρά #not. Κούνια που τον κούναγε. Το παραμυθάκι τελείωσε, ξυπνήσαμε. Καταρχήν βρίζει τον μελλοντικό εαυτό του, τον 50αρη, ότι εκεί θα καταντήσει(γιατί να είναι κατάντια για οποιονδήποτε; Μεγάλωσε, δεν παρανομησε). Δεύτερον, αυτό το βήμα πίσω και που νιώθει πολύ άντρας αν η… Διαβάστε περισσότερα »

Happiness_2.0
Happiness_2.0
4 χρόνια πριν

Ο τύπος παίζει “all in”. Δηλαδή είναι πεπεισμένος ότι έχει το πάνω χέρι, οτι η γυναίκα δεν έχει άλλη επιλογή κ αναγκαστικα πρεπει να κάνει ότι θέλει αυτός. Ευτυχώς που η φιλη σου φεύγει τωρα γιατι αυτο μονο χειρότερο γίνεται με τον καιρο. Αυτος είναι που θα εχει θεμα ποια θα του κανει οικογένεια με τετοια μυαλα. Ηλικιακά η φίλη σου μια χαρά μπορεί να κάνει ακόμα οικογενεια με κάποιον που την σέβεται, υπάρχουν πολλοί τρόποι αρκεί να υπάρχει συνεννόηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αξίζει να του πεις τίποτα. Χαμένος χρόνος κ ενέργεια. Να μαζέψει τα παιχνιδάκια του και να… Διαβάστε περισσότερα »

Sophia Charalabaki
Sophia Charalabaki
4 χρόνια πριν

Ουάου και πάλι ουάου! Θα θελα να ξερα ποιες μανάδες μεγαλώνουν τέτοια “καμάρια”… Ούτε για φτύσιμο…Που τον βρήκε τον κρεμανταλά; Τουλάχιστον κάτι κατάλαβε και τον χώρισε… Ούτε ψύλλος στον κόρφο μου…φτου, φτου, φτου…

soukaivou
soukaivou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sophia Charalabaki

Και ποιοι μπαμπάδες, συνήθως αυτοί είναι που εμποτίζουν τους γιους με “μαγκιά” 😉

Sleepy yet busy
Sleepy yet busy
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sophia Charalabaki

Ας κοπεί πια αυτή η καραμέλα και η διαιώνιση πατριαρχικών καταλοίπων. Κ ο πατέρας παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Είναι 50%-50% η υπόθεση.

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν

Έστω ότι τα @@ αποτελούν μονάδα μέτρησης ή ένδειξη (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το), σωστής συμπεριφοράς. Συμπεριφοράς δηλαδή που δεν περιλαμβάνει τέτοιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, που δε δείχνουν ασέβεια προς έναν άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται είχε (;) κάποιες ξεχωριστές στιγμές και που δε διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες του αντί να κατηγορεί την άλλη πλευρά. Κάνοντας, λοιπόν, την παραπάνω υπόθεση, και λαμβάνοντας υπόψη ποιος από τους δύο έχει @@ (ο άνδρας προφανώς λόγω ανατομίας), πού καταλήγουμε; Είτε ότι πολύ μεγαλύτερα @@ έχει τελικά η (Χ) είτε ότι η αρχική υπόθεση (με την ένδειξη σωστής συμπεριφοράς) ήταν εντελώς λάθος. Εγώ… Διαβάστε περισσότερα »

Free as a bird
Free as a bird
4 χρόνια πριν

Άλλος ένας με ευαίσθητα αρχ@@@α
Ποτέ θα σταματήσει άραγε αυτό το είδος συμπεριφοράς στον έλληνα τον άντρα
Θυμάμαι είχα έναν παλιά που μου κάνε σκηνές γιατί όφειλα λέει να μην του μιλάω απότομα η να φωνάζω γιατί είμαι γυναίκα και θα πρέπει να του περνάω τις απόψεις μου πιο γλυκά
Εμετόυλης

Hliokameni@!
Hliokameni@!
4 χρόνια πριν

Και περίμενε να κάτσει μαζί της με τέτοιες απόψεις !!!!

vaggelis
vaggelis
4 χρόνια πριν

στα 40 μια χαρα θα την θελουν οι πιτσιρικαδες καλα σε ποιον αιωνα ζει αυτος? μαλλον θα ναι τυπος που σου λεει γυναικα χωρις παιδια στα 40 τραβα παρε καμια γατα,καημενουλη δεν πειραζει μια χαρα θα την βγαλει η κοπελα εσυ χλωμο.

Ersi Georgiadou
Ersi Georgiadou
4 χρόνια πριν

Μετα τις δεκα πρωτες χυλοπιτες ο τυπος θα καταλαβει.

Franny
Franny
4 χρόνια πριν

γιατι θα ΠΡΕΠΕΙ να βρει γυναικα μικροτερης ηλικιας και τι προβληματα συνεπαγεται αυτο;

kaiti
kaiti
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Franny

Ρε Φωτεινή…. αδιανόητο αυτό που διάβασα.

Franny
Franny
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Franny

τοσα μαθηματα εχεις κανει εδω μεσα για να γινεις γυναικα και φεμινιστρια, κοπηκες στις εξετασεις παλι…