in

Αγαπητή «Α, μπα»: Γίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά να μην θέλει να χωρίσει;

Τον τελευταίο χρόνο έχω μια εξωσυζυγική σχέση

Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια.. Στις αρχές του γάμου ήταν όλα καλά και ύστερα από 5-6 μήνες άρχισε να αποστασιοποιείται από εμένα. Δεν είχαμε σεξουαλική ζωή και όταν τον πλησίαζα αυτός με απέφευγε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 34

Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια.. στις αρχές του γάμου ήταν όλα καλά.. και ύστερα από 5-6 μήνες άρχισε να αποστασιοποιείται από εμένα… Δεν είχαμε σεξουαλική ζωή και όταν τον πλησίαζα αυτός με απέφευγε… Τον μιλούσα για διάφορα θέματα που με πειράζουν και δεν μου έδινε σημασία… Όλο αυτό με έφθειρε ψυχολογικά. Έλειπε όλη μέρα στη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο που είχε ήθελε να τον περνάει με φίλους και όχι με την οικογένειά του.. πίστευα πλέον πως δεν έχω άντρα… Τον τελευταίο χρόνο έχω μια εξωσυζυγική σχέση με έναν κατά 25 χρόνια μεγαλύτερό μου…εγώ είμαι 32. δεν το επεδίωξα.. ούτε ειχα σκοπό να την κάνω.. απλά έτυχε.. βγαίναμε έξω λόγω κοινής παρέας.. ίσως να ήταν αντίδραση… Δεν θέλω να χωρίσω τον άντρα μου… Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό… Αλλά όταν είμαι μακριά από τον εραστή μου δεν το αντέχω… Θέλω να είμαι συνέχεια μαζι του.. συνέχεια έχω τύψεις και του έχω πει πάρα πολλές φορές να χωρίσουμε… Αλλά πάλι γυρνάω εκεί.. γτ δεν μπορώ μακριά του.. και αυτός είναι παντρεμένος και δεν θέλει να χωρίσει…λεει πως μαγαπαει και δεν μπορεί χωρίς εμενα… αλλά και πάλι ερωτω…γινεται να είναι ερωτευμένος μαζι. μου, να μην μπορεί χωρίς εμένα αλλά να μην θέλει να χωρίσει;; δεν ξέρω τι να κάνω έχω τρελαθεί…θα ήθελα μια συμβουλή!

Flower

Αντιγράφω από τα δικά σου λόγια.

«Δεν θέλω να χωρίσω τον άντρα μου… Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό… Αλλά όταν είμαι μακριά από τον εραστή μου δεν το αντέχω…»

Και παρακάτω

«Γίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί μου, να μην μπορεί χωρίς εμένα αλλά να μην θέλει να χωρίσει;;»

Οπότε θα έλεγα ότι γίνεται, και αυτός που πρέπει να μας εξηγήσει πώς γίνεται, είσαι εσύ. Κυρίως επειδή αναφέρεις ότι με τον άντρα σου έχεις αποστασιοποιηθεί, ότι δεν έχετε σεξουαλική ζωή, ότι όταν τον πλησίαζες έφευγε, και δεν σου έδινε σημασία. Φαντάζομαι ότι όλα αυτά εξακολουθούν να ισχύουν. Οπότε, αναρωτιέμαι. Γιατί δεν θέλεις να χωρίσεις τον άντρα σου;

Για τον ίδιο λόγο δεν χωρίζει και ο εραστής.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

35 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Toufa
Toufa
4 χρόνια πριν

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Πρίγκιπας για μια βδομάδα
Πρίγκιπας για μια βδομάδα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Toufa

Έγραψες!

Ένα Μπλούμπερι
Ένα Μπλούμπερι
4 χρόνια πριν

Δεν έτυχε… πέτυχε! Σοβαρά τώρα, το δεν το επεδίωξα, έτυχε, να το καταλάβω αν σου πέσει πιο πολυ τυρί στα μακαρόνια και βγουν κολαση σκέτη σα πατημένο σουφλέ υψηλής συγκέντρωσης. Οι σχέσεις, το φλερτ, το σεξ είναι επιλογή. Δεν τυχαινουν. Το επιλέγεις. Ακόμη κι αν απλως επιλέγεις να ανταποκριθείς, επιλέγεις κάτι. Αν δεν μπορείς να δεις τις επιλογές σου κατάματα και να τις ζυγίσεις, όλο θα σου ‘τυχαινουν’ πράγματα και πότε δε θα ξέρεις τι συμβαίνει και γιατί. Own it! Αν δεν είσαι ευτυχισμένη στο γάμο σου, μπορεί να είναι επιλογή σου να φύγεις. Ή να μείνεις. Συνειδητά όμως. Αν… Διαβάστε περισσότερα »

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ένα Μπλούμπερι

Έτυχε ρε παιδί μου, γνώρισε κάποιον που της άρεσε, δεν το επιδίωξε, δε βγήκε έξω στους δρόμους φωνάζοντας “ΨΑΧΝΩ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ”, . Πολλοί άνθρωποι που ερωτεύονται κάποιον άλλον και κερατώνουν, φαντάζονται ότι μόνο στους ίδιους έτυχε αναπάντεχα, λογικά όλοι οι υπόλοιποι το επιδιώκουν.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ένα Μπλούμπερι

Μπλούμπερι γιου αρ ον φάιρ τουντέι🔥🔥🔥🔥🔥

Ένα Μπλούμπερι
Ένα Μπλούμπερι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Αγαπημένη Louise, ειναι που έρχεται ΣΚ και που ο διπλός καπουτσίνο το πρωί ήταν κατά λάθος τετραπλός, ευλογημένα να είναι τα χέρια του μπαριστα.

Eva
Eva
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

@ενα μπλουμπερι
Άκου επιλογή! Και η στιγμή αδυναμίας που πήγε?!!! Προφανώς τρολαρω, αλλά μου το έχουν πει, ήταν μια στιγμή αδυναμίας…. ακόμα τρέχω Χαχαχαχ

tsatsara
tsatsara
4 χρόνια πριν

Εεεεεε οχι.
Αυτό παει πολύ!
O Mads Mikkelsen έχει κάτι έκφυλο,κάτι διεστραμμένο. Κάτι βαθιά θερμό μέσα του.
Εντελώς ακατάλληλος σε αυτόν τον ρόλο.Κανενας χλεχλες πρέπει να πάρει τον ρόλο.

Mads αν διαβάζεις,ΣΑΓΑΠΩ!
Πάρε με τηλεφωνο

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  tsatsara

Μπορώ να φανταστώ τον Μικελσεν στο ρόλο ψυχρού απατημενου συζύγου ο οποίος υπογείως σχεδιάζει να τεμαχίσει και μαγειρέψει το αμαρτωλό ζεύγος

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Είναι το λεγόμενο στυλ γκόμενος/γκόμενα μαϊμού. Δεν αφήνει το κλαδί μέχρι να πιάσει άλλο. Αν χωρίσει αυτή και ο εραστής μείνει με την σύζυγό του θα μείνει η flower μόνη της. Το λένε και γκαβάτζα, το λένε και άλλα πολλά που αν πάρεις την Νιου (Καινούργιου) θα στα πει η Μεϊμαρίδη οπότε δεν υπάρχει λόγος να ρίξω το επίπεδο. Επίσης φτάνει αυτό το “έτυχε” “ήταν τυχαίο” ” δεν το επιδίωξα”. Δηλαδή όταν βγαίνατε σε τράβαγαν με το ζόρι; Όταν φιληθηκατε και μετά κάνατε σεξ είχατε βρεθεί για να ανταλλάξετε αυτοκόλλητα και τυχαία βρέθηκε ο γκιόνης και ο Γιακουμής να παίζουν… Διαβάστε περισσότερα »

Galina Reznikov
Galina Reznikov
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Η εικόνα της ημέρας:
“ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑΛΑΪΚΑ”!!!
Louise, ξεκινώ τα where to explain!!
😂😂😂

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Galina Reznikov

😊😊😊

Galina Reznikov
Galina Reznikov
4 χρόνια πριν

Αυτό το “ΕΤΥΧΕ” τείνει να γίνει το αντίστροφο μάντρα του Α, μπα!!

Paige
Paige
4 χρόνια πριν

Να προσθέσω πως ο προβληματισμός θα ήταν απολύτως κατανοητός και χωρίς τα αποσιωπητικά στο τέλος κάθε πρότασης.

Oxi polla polla
Oxi polla polla
4 χρόνια πριν

Ερωτας, αγάπη και βολεμα δεν συμβαδίζουν. Και όταν νομίζετε ότι συμβαδίζουν απλά κάνετε μια συναλλαγή! Τίποτα παραπάνω από μια συναλλαγή.

acantholimon
acantholimon
4 χρόνια πριν

Οι άνθρωποι παραμένουν παντρεμένοι για 1002 λόγους.Για τα οικονομικά,για τα μάτια του κόσμου,γιατί φοβούνται τη στιγμή,που θα πρέπει να πουν,ότι θέλουν να χωρίσουν,γιατί έχουν στήσει μια ζωή και σχέσεις,που θα έρθουν τούμπα,γιατί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο,γιατί λένε ψέματα,ότι αγαπάνε το άλλο πρόσωπο…Ορίστε για αρχή 5-6.Τα ξέρεις κι από πρώτο χέρι.Δεν είναι,ότι δεν έχεις βρεθεί και ποτέ σ’αυτή τη θέση.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Αυτό που οι 60άρηδες περνιούνται για εραστές σε γυναίκες- κόρες τους σε ηλικία δεν μπορώ να το χωνέψω. Μέσα από αυτό το site έχω συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για μάστιγα.

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Εγώ στα 33 με πατέρα στα 64 πάντως διαβάζω για αυτές τις διαφορές και ψιλοαηδιαζω…που έχω κάνει και σχέση με διάφορα άλλα ήμουν 22 ήταν 37 τώρα στα 60 τι να του ζηλεψω?

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Πώς αλλάζουν τα πράγματα όταν μπαίνεις στη θέση του άλλου…