in ,

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Ως γυναίκα τόσα ξέρει, τόσα λέει

Λογικό ήταν να σχολιαστεί αρνητικά και ο βουλευτής του κόμματός της, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έσπευσε να την υπερασπιστεί με το επιχείρημα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

fdaae1f8805458edc783b1c2bb1ff9cc

Πολύ λίγες, δυστυχώς, οι γυναίκες στην παρούσα κυβέρνηση και είναι λυπηρό που ενίοτε κάνουν και ατυχείς δηλώσεις. Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε ότι στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα και πολεμοφόδια στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Λογικό ήταν να σχολιαστεί αρνητικά και ο βουλευτής του κόμματός της, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έσπευσε να την υπερασπιστεί με το επιχείρημα:

«όπως πολλές κυρίες, ενδεχομένως να μην μπορούν να διακρίνουν και πολύ καλά μεταξύ των διαφορετικών τύπων οπλισμού»…

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να πει την ίδια ανοησία επειδή ως γυναίκα τόσα ξέρει, τόσα λέει.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Scout
Scout
4 χρόνια πριν

Η Μιχαηλιδου είπε βλακεία, εμποτισμένη και με λίγη ισλαμοφοβία, και ως προς αυτο έπρεπε να κριθεί χωρίς λοιπές προεκτάσεις και σχολιασμούς. Ο Μπογδάνος πάλι οχι μόνο λέει κάθε φορά βλακεία αλλά καταφέρνει με κάθε καινούργια βλακεία να σου θυμίσει και όλες τις προηγούμενες, οπως πχ ότι είμαστε είτε ασχετες ως κύριες, είτε μπαχαλοσατανιστριες βιγκαν λεσβίες μάγισσες. Μαντέψτε τίνος η βλακεία νίκησε.

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Scout

Καλά, αυτό με τις βίγκαν λεσβίες μάγισσες ήταν τόσο αστείο που τελικά είναι επικό, με τις φίλες μου το υιοθετήσαμε και αποκαλούμε έτσι η μία την άλλη όλη την ώρα.

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν

Μίλησε κι ο ταραμάς

xrusa
xrusa
4 χρόνια πριν

Τι να πρωτοσχολιάσω; Τη χαζομάρα; Το σεξισμό; Την παντελή έλλειψη συναδελφικότητας και ευθυκρισίας; Επειδή βέβαια έχω τελειώσει ΑΣΟΕΕ και το ξέρω, το να υπάρχουν όπλα στο υπόγειο και να είναι η αποθήκη των Σύριων είναι το ίδιο πιθανό με το να είναι στο Νάμος μέσα, στην Ψαρρού. Επειδή είμαι χρόνια στο κουρμπέτι, για την ιστορία, η ΑΣΟΕΕ επιλέχτηκε για τα επεισόδεια γιατί σαν χωνευτήρι των μελλοντικών γιάπηδων, θα είχε τη μικρότερη αντίσταση στα ΜΑΤ. Στο πολυτεχνείο θα τους είχαν σουβλίσει τους ΜΑΤατζίδες