in ,

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Οι γυναίκες συνήθως παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλα

Συνηθίσαμε, βλέπετε, στον χαβαλέ και στη σαχλαμάρα. Αποστολή λοιπόν δική μας, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον ύστερα από τόσα χρόνια, είναι η αντίσταση στη σαχλαμάρα, κάνοντας τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b55662c180a7f01f6a95b5d8de9a05ad

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στο τηλέραμα από όπου και το απόσπασμα:

“Ήταν περίπου αναμενόμενο για σας πως η «Φριτέζα» θα ανανεωνόταν για μία ακόμα σεζόν;

«Οι προτάσεις ανανέωσης γίνονται πάντα σύμφωνα με την τηλεθέαση. (…) Στη συγκεκριμένη σειρά … συνεχίζουμε και διαπιστώνουμε πως υπάρχουν ανταπόκριση και πιστό κοινό, το οποίο μάλιστα είναι περισσότερο αντρικό».

Δηλαδή οι γυναίκες δεν σας βλέπουν;

«Οι γυναίκες συνήθως παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλα… Πολλά παράξενα και περίεργα πράγματα σε αυτή τη χώρα θεωρούνται νορμάλ, αλλά δεν ανήκουν στη σφαίρα της κανονικότητας. Συνηθίσαμε, βλέπετε, στον χαβαλέ και στη σαχλαμάρα. Αποστολή λοιπόν δική μας, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον ύστερα από τόσα χρόνια, είναι η αντίσταση στη σαχλαμάρα, κάνοντας τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα.»

Το ότι το θεατρικό κοινό γενικά αλλά και στις δικές του παραστάσεις αποτελείται από γυναίκες στη συντριπτική του πλειοψία είναι κάτι που ούτε εκτιμά, ούτε υπολογίζει.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

17 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Scout
Scout
4 χρόνια πριν

Αντισταση στην σαχλαμαρα ο Γιαννημπεζος με την φριτεζα…..

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Αχ! Καλά που μου θύμισε καλέ! Είναι 21:00.

zero-gravity
zero-gravity
4 χρόνια πριν

Πάντως στη δουλειά μόνο άντρες πετυχαίνω να το κουβεντιάζουν.
Άλλωστε αυτο το πρόγραμμα παρά τα προσχήματα σε αυτούς νομίζω οτι απευθύνεται… Και μάλιστα έχω την εντύπωση πως στόχος του είναι ακριβώς να καθησυχάζει τους άντρες πως οι γυναίκες είναι αυτό το στερεότυπο της “ζηλόφθονης κατίνας” που αρέσκονται να καταναλώνουν.
Ειδικά δύο συγκεκριμένους τους ακούω να ψιθυρίζουν συνωμοτικά “αφού όλες οι γυναίκες για τα λεφτά/προσοχή τα κάνουν όλα” κλπ κλπ κλπ…👎👎👎

βλαχάκι(το)
βλαχάκι(το)
4 χρόνια πριν

Πφ! ναι, ναι ενώ οι άνδρες δεν βλέπουν “αρλούμπες” στην tv, αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών είναι αυτό. Άσε μας κουκλίτσε μου.

Το “φριτέζα” πρώτη φορά το ακούω, αν και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω κάποια χρόνια, τώρα, tv. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο μπέζος είναι (ή το παίζει) τύπος βαρυπεπονάτος και from time to time κάνει δηλώσεις που θα τις έλεγε, κανείς, προβληματικές (βλ. https://www.google.gr/amp/s/m.lifo.gr/now/people/83072%3famp) (Μια φορά, πριν άπειρα χρόνια, γυμνάσιο θα πήγαινα τον είχα πετύχει σε γήπεδο μπάσκετ και βαράγαμε σουτάκια. Αγενής μου φάνηκε τότε, δεν έχω αλλάξει άποψη έκ-τοτε).

Marilyn
Marilyn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  βλαχάκι(το)

Σωστά. Ο συγκεκριμένος έχει πετάξει πολλές ομοφοβικές, μισογύνικες, αναχρονιστικές και συχνά ακροδεξιές κακίες. Δε θα έπρεπε να του επιτρέπουν να δίνει συνεντεύξεις γιατί μόνο κακό κάνει.

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Δεν είναι ούτε ο πιο ανοιχτόμυαλος, ούτε ο πιο φιλοσοφημένος, και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Από μένα είναι όχι.

daria
daria
4 χρόνια πριν

“Συνηθίσαμε, βλέπετε, στον χαβαλέ και στη σαχλαμάρα.” Σε αυτό παρόλα αυτά έχει δίκιο, καικρίμα που το χάλασε με τη σαχλαμάρα για το τι βλέπουν συνήθως οι γυναίκες στην tv.

Eva
Eva
4 χρόνια πριν

Το διαβάζω και συνειδητοποιώ ότι ταυτόχρονα έχω ανοικτή τηλεόραση, στο mute (αν αυτό κάνει την διαφορά) και παίζει το GNTM! Χαχαχαχα και Ναι είμαι γυναίκα!!!

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν

Πάντως εγώ στο facebook όλο άντρες βλέπω να σχολιάζουν τέτοιου είδους εκπομπές. Συνήθως πρόκειται για σχόλια που κράζουν αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο… παρακολουθούν τις εκπομπές ανελλιπώς!

Σουβλίτσα
Σουβλίτσα
4 χρόνια πριν

Εντάξει παιδιά το ομολογούμε. Βλέπουμε τις αρλούμπες με τα μοντέλα, ως γυναίκες, και είμαστε ανίκανες να σκεφτούμε παραπέρα και κυρίως να εκτιμήσουμε τις πχιοτικές δουλειές του Μπέζου φτιαγμένες για “σοβαρά” αρσενικά μυαλά.

Mikros_Beethoven
Mikros_Beethoven
4 χρόνια πριν

Φαίνεται συμπαθέστατος. Θα σας πω ένα αγαπημένο μου ανέκδοτο:
—Ποιον θεωρείς τον καλύτερο ηθοποιό;
—Τον Μπέζο
—Α, σορι, θα ξαναέρθω σε λίγο