in ,

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Η γυναίκα κρατιέται χωρίς σεξ ενώ ο άντρας όχι

Ότι η γυναίκα κρατιέται χωρίς σεξ ενώ ο άντρας όχι. Και ότι η συγκεκριμένη είναι μάλλον σεξομανής. Δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

76a811aa8931d8205bd63323c7e86ef4

Συνομιλώντας με την πεθερά μου για το κέρατο που μου έριξε ο γιόκας της, με ενημέρωσε ότι καλά μου έκανε γιατί τον είχα αφήσει χωρίς κοκό (σικ…). Όταν τη ρώτησα βγάζοντας καπνούς από τα αυτιά αν το ίδιο ισχύει για μια γνωστή (τους) που παράτησε άντρα και παιδί για γκόμενο/γκόμενους μου απάντησε ότι δεν είναι το ίδιο για τη γυναίκα…

Ότι η γυναίκα κρατιέται χωρίς σεξ ενώ ο άντρας όχι. Και ότι η συγκεκριμένη είναι μάλλον σεξομανής. Δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

14 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Amaya
Amaya
4 χρόνια πριν

Το να σε κερατώσει ο άντρας σου και να το συζητάς με την πεθερά σου… Ε το λες και μαζοχισμο.
Γιατί ρε κοπέλα μου;; δεν είχες ήδη αρκετά νεύρα;;

Giannel
Giannel
4 χρόνια πριν

Στη δική μου σουρεαλιστική καθημερινότητα, αφότου ο πρώην σύζυγος με άφησε στέλνοντάς μου ένα ανεκδιήγητο e-mail, ζω στην ίδια οικοδομή με τον (χήρο) πεθερό μου, ο οποίος με φροντίζει, με υποστηρίζει, με προσέχει και με περιποιείται σαν πατέρας. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, σχεδόν σαν να πρόκειται για τον βιολογικό μου πατέρα. Δεν του αποκάλυψα ποτέ ότι όλα ξεκίνησαν όταν ανακάλυψα ότι ο γιος του είχε γκόμενα, αφενός γιατί δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί (δεν θα το συγχωρούσε επ’ ουδενί, έχει ισχυρά στερεότυπα περί ηθικής μέσα του) και αφετέρου γιατί δεν ήθελα να μπω ανάμεσα σε αυτόν και τον… Διαβάστε περισσότερα »

Barbie ζωντοχήρα😘
Barbie ζωντοχήρα😘
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Giannel

🤣🤣🤣🤣Γατονι ο πεθερος. Στο fbi επρεπε να δουλευει. Παρολαυτα μπραβο του που σε υποστηριζει

vaggelis
vaggelis
4 χρόνια πριν

κλασσικες παπατζες για να καλυψει το καμαρι της.Ολοι μπορουμε να κρατηθουμε απο το σεξ σιγουρα οχι για πολυ καιρο κ δεν παιζει ρολο το φυλο ανδρες-γυναικες εχουν αναγκη το σεξτο κερατο το εριξε γιατι απλα μπορουσε πιθανων δε να το εχει ξανακανει χωρις να εχεις γνωση η πεθερα που παντα ειναι με τον μπουλη της το προστατευει (απλα μπλιαχ)

Ωσάν
Ωσάν
4 χρόνια πριν

Σε ενα κουβεντολοι στο γαμο ξαδερης το Σεπτέμβριο καθομασταν πολλοι συγγενεις στο ιδιο μακρυ τραπεζι και συζητουσαν θειος με ξαδερφο(απο αλλο θειο, συγγενείς ολοι μας) για το οτι δικαιολογείται ο αντρας να κανει σεξ με αλλη. θείος: ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρατησω την οικογένεια! Ξαδεφος: σίγουρα αυτο, για την γυναικα ειναι δυσκολο γιατί υπαρχει ο κοινωνικος στιγματισμος! Και δεν πρέπει. Δεν ειναι νορμαλ. Wanna be γυναικα αυτου του ξαδερφου: Καλα ρε γιατι εισαι τοσο στενομυαλος, γιατι δεν καταλαβαινεις ολα οσα λες ειναι μισογυνιστικα και πατριαρχικα; Ξαδεφος: ε να επιστρέψει η πατριαρχια τότε! Θειος: κοιτα υπαρχει πολλης δρομος, ειναι… Διαβάστε περισσότερα »

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν

Μα ειλικρινά, λες κ κάνουν σεξ με φουσκωτές κούκλες ένα πράγμα κ όχι με κάποια γυναίκα που -ω τι έκπληξη!- θέλει εξίσου σεξ! Και σε αυτή την εξίσωση η γυναίκα βγαίνει σεξομανής κ ο άντρας… well, απλώς άντρας!

Souko
Souko
4 χρόνια πριν

Kάποτε είπε ένας σοφός μπάρμπας:
Οταν μπαίνει το δάχτυλο στο στο αυτί, ποιος το ευχαριστιέται περισσότερο, το δάχτυλο ή το αυτί ; Ποιος το αναζητά;

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Souko

Ο κόλπος δεν είναι αυτί κ το πέος δεν είναι δάχτυλο ωστόσο. Το ξανάκουσα αυτό πιο μικρή απο έναν πρώην κ δυστυχώς δεν απάντησα καταλλήλως…

a stage whisper
a stage whisper
4 χρόνια πριν

ε, βέβαια ανεξαρτήτως συνθηκών οι γυναίκες είναι υπαίτιοι.

Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες μικρές εξαιρέσεις σαν την πεθερά σου !!

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  a stage whisper

Μα κ η πεθερά εκείνη κατηγόρησε.

Away X.
Away X.
4 χρόνια πριν

Εσύ στο γιόκα της, έριξες κέρατο; Αν όχι, επιβεβαιώνεις την πεθερά σου δυστυχώς.

Μαριάννα Θ.
Μαριάννα Θ.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Away X.

Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά. Αυτό που έγραψες δεν είναι λογικό· είναι σφάλμα λογικής διότι αποδέχεσαι ως αληθινό το συλλογισμό ότι «οι άντρες δεν αντέχουν χωρίς σεξ κι οι γυναίκες ναι», συλλογισμός ο οποίος είναι εντελώς αυθαίρετος.

Hliokameni@!
Hliokameni@!
4 χρόνια πριν

Εμ όταν κανείς παιδιά και είσαι κλεισμένη όλη μέρα κάθε μέρα στην κουζίνα σου βλέποντας τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση , τι σύγχρονες ιδέες να χεις!;; Νταξει η πεθερά σου την έχει «μοιράσει την πατάτα της» , να απαντήσεις αν σου πει καμοια τέτοια βλακεία καμία έτοιμη να γεννήσει και να δώσει τέτοιες ιδέες σε νέες γενιές!

xrusa
xrusa
4 χρόνια πριν

Γλίτωσες, τέτοια μάνα τι ακριβώς γιο θα γαλούχησε; Κουράγιο φίλη