in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ξεκίνησε μια ατελείωτη συζήτηση περί του «τι είμαστε»

Παίρνω απόφαση πως είναι μια χαλαρή φάση και κόβω τη μουρμούρα;

Αγαπητή Α μπα, είμαι 19 και εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω βγαίνω με ένα παιδί. Περνάμε ωραία μαζί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

fc1483af5463348ede41aca598331e07

Αγαπητή Α μπα, είμαι 19 και εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω βγαίνω με ένα παιδί. Περνάμε ωραία μαζί, βγαίνουμε με παρέες, το σεξ είναι τέλειο και γενικότερα η όλη φάση με ενθουσίαζε. Με κάποιο παράξενο τρόπο όμως και λίγο τυχαία ξεκινήσαμε μια ατέλειωτη συζήτηση περι του τί ήμαστε. Απο τη μια είναι γρήγορα στον ένα μήνα να μπένεις σ’αυτά όμως τώρα που άρχισε δεν λέει να κλείσει. Αύτος λέει είναι σαν να είμαστε μαζί αλλά δεν είμαστε, προτιμά κάτι χαλαρό προς το παρόν και βλέπουμε. Ίσως να θέλει σχέση κάποτε ίσως και όχι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα εξαιτίας του πρόσφατού μου χωρισμού, όμως τώρα πραγματικά δεν μπορώ να κρίνω τι θέλω εγώ και τι νομίζω οτι θέλω επειδή μου το επιβάλει υποσυνείδητα. Αυτός μου είπε ξεκάθαρα πώς αν εγώ θέλω κάτι παραπάνω τώρα να γυρευτώ αλλού και νιώθω απαίσια στη σκέψη πώς άρχισα να αναπτύσσω συναισθήματα για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να με χάσει. Τι να κάνω; Φέυγω μακριά πριν πληγωθώ; Ή πέρνω απόφαση πως είναι μια χαλαρή φάση και κόβω τη μουρμούρα; Ξέρω όμως πως αν μείνω καταβάθος θα ελπίζω να με ερωτευτεί κάποτε, και δεν το βλέπω να συμβαίνει.

Συγχησμένη μικρή

Η κουβέντα δεν ξεκίνησε με παράξενο τρόπο, ούτε τυχαία. Την ξεκίνησε αυτός για να πατήσει φρένο στην εξέλιξη όταν κατάλαβε ότι ενθουσιάζεσαι περισσότερο από αυτόν. Είναι η πιο παλιά ιστορία της ανθρωπότητας.

Η μοναδική εξέλιξη που θα σε έβγαζε από τα βάσανα είναι να σταματήσεις να τον θέλεις, αλλά είναι το μοναδικό που δεν γίνεται κατά παραγγελία. Τι να πω; Θα κάνεις κι εσύ το φανταρικό σου όπως όλοι μας.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

25 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
refugee
refugee
4 χρόνια πριν

Τι είμαστε και τι είμαστε. Ένα μάτσο ανορθόγραφοι, αυτό είμαστε

IoannaGo
IoannaGo
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  refugee

Ε, μα πχια! Μας βγήκαν τα μάτια…

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  refugee

Και τώρα θα αρχίσει πάλι το ντιμπέιτ περί γραμματικής, grammar Nazis, σωστό και λάθος.

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  refugee

😂😂😂😂

xrusa
xrusa
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  refugee

έλα υπερβολές, μόνο πέντε λάθη; Φρούτο 😂😂

v for vendetta
v for vendetta
4 χρόνια πριν

Ε γυρέψου κι εσύ αλλού τότε.
🤔

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  v for vendetta

Με συγχωρείς για την διόρθωση το γυρεψου δεν μου άρεσε θα προτιμούσα να γυρευτεις…

v for vendetta
v for vendetta
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lobelia

Οποιος γυρίζει μυρίζει κι όποιος γυρεύεται χωρίζει!
Χα! Μετά το αρκιντί, το γιακουμή και άλλα inside jokes, τώρα και νέα γνωμικά στο ampa’s corner!

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  v for vendetta

Μην το γελας καθολου…προχθές γυρνάω και λέω στον δικό μου άσε με άσε με βάλε τον γιακουμη για ύπνο είμαι κουρασμένη…Και με κοιτάει όλο απορία…Και μου λέει Ε όχι και γιακουμης ! Ναι σωστά λέω αυτό είναι για κάτι αλλους…😂😂😂

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Τι ήμουνα για σένανε
Τι ήσουνα για μένανε
Καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε
ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Chaotic Jester
Chaotic Jester
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Penthesilea

Μονάχα εγώ τρελάθηκα,
σε σένα καταστράφηκα,
να δεις που όλοι θα ποοοοοοοοοοοοοουυυυυυυνε.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Penthesilea

Απ’τη ζωή μου πέρασες
και με έκανες κόμματια.
Θέλω μονάχα να μου πεις
Κοιτώντας με στα μάτια 🎼🎵🎵

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν

Και μόνο για το “γυρευτώ”, από μένα είναι όχι. Πού να συνυπολογίσεις και τα υπόλοιπα

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν

Βλεπεις τι κανεις? Μολις σου ειπε οτι δε θελει κατι σοβαρο αρχισες να περιστρεφεσαι γυρω απο αυτον. Εσυ τι θελεις ειναι το ερωτημα. Αν θελεις σχεση αστον να παει αστον και τωρα που ειναι νωρις. Πες του ναι εχεις δικιο, καλα περασαμε αλλα ως εδω εγω ψαχνω κατι αλλο τωρα και αστον καγγελο! Αμα σου αρεσει η φασουλα ως εχει κανε σεξακι και παραλληλα κοιτα και τριγυρω χωρις να ζητας κατι αλλο απο αυτον, πληρης αδιαφορια για το που παει το μεταξυ σας, ας βρισκεστε οποτε εχεις καυλες κλπ. Γιατι αυτος αυτο κανει!

Μανδάμ Φρου Φρου
Μανδάμ Φρου Φρου
4 χρόνια πριν

Γίνεται να σταματήσει να τον θέλει, αν κόψει μαχαίρι να τον βλέπει και πάει γι’ άλλα.

Cupcake
Cupcake
4 χρόνια πριν

Νομιζω αυτη η συζητηση σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα βγαζει νοημα μονο αμα εισαι 19 χρονων. Το λεω απο την αποψη οτι οσο μεγαλωνεις και αποκτας εμπειρια σε σχεσεις δεν περιμενεις στον ” ενα μηνα πανω κατω ” ο αλλος να σου πει ναι θελω να ειμαστε μαζι για τωρα και για παντα. Και ουτε εσυ θα επρεπε να το βλεπεις ετσι. Οι σχεσεις εξελισσονται, ξεκινουν χαλαρα με ατομα με τα οποια κανεις καλη παρεα, κανεις καλο σεξ, περνατε καλα γενικα και σιγα σιγα αν συνεχιστει αυτο αναπτυσσονται αισθηματα τα οποια θα σε κρατησουν σε αυτη τη σχεση, οσο κρατησει.… Διαβάστε περισσότερα »

acantholimon
acantholimon
4 χρόνια πριν

Στην ηλικία σας,φαντάζομαι-πού να θυμάμαι πια,σχέση σημαίνει,ότι δε φλερτάρετε,δεν κάνετε σεξ με άλλους και ύποπτα likes (να αυτό δε θα μπορούσα να το ξέρω σίγουρα 20 χρόνια πριν).Ε,ο φιλαράκος θέλει να γυρεύεται.Χοιρινό;Κοτόπουλο;Κεμπάπ;Ομολογώ,ότι εκτός κειμένου σε σουβλακερί θα πήγαινε το μυαλό μου.Αυτό πάντως σου λέει.Θα κάνουμε τα δικά μας,αλλά αν βρω κάτι που μου κάνει κλικ,θα χωθώ.Σου κάνει αυτή συμφωνία;Εγώ θα έλεγα,να τον αφήσεις.Είσαι 19.Μπορείς να ζήσεις ένα σωρό φάσεις με τύπους,που ενδεχομένως,να καταλήξουν στο ίδιο.Να θελήσετε κάποιο άλλο πρόσωπο.Κι απ’την πλευρά τους κι απ’τη δική σου.Είναι μια ηλικία,που ενθουσιαζόμαστε.Που τολμάμε περισσότερο,να βγούμε απ’τη βολή μας,να πειραματιστούμε.Που μαθαίνουμε τον εαυτό και… Διαβάστε περισσότερα »

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Με τόση.. συνδιάσκεψη που έπεσε, λογικό να αρχίσεις να σε τσιγκλάει λόγω εγωισμού. Κάτα κανόνα, σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει ότι εν τέλει δεν είναι τόσο σημαντικός ή ξεχωριστός στην ζωή μας, ακόμα και αν ούτε εμείς είμαστε αντίστοιχα κάτι ξεχωριστό ή σημαντικό για το άλλο άτομο. Βιώνεται σαν απόρριψη. Και αναρωτιέσαι γιατί. Εξακολουθεί να μην είναι σημαντικός, αλλά η δήλωσή του είναι!! Μην μπεις στην λούμπα. Γουστάρει ως εκεί. Δεν κατανοώ την στάση σου, ως προς το τι σου επιβάλλεται. Ούτε εσύ μπορείς να επιβάλεις να “νιώσει” ο άλλος με το στανιό. Αν θέλεις παραμένεις, αν δεν θέλεις,… Διαβάστε περισσότερα »

Ersi Georgiadou
Ersi Georgiadou
4 χρόνια πριν

Σου αρέσει το αγόρι, σε ενθουσιάζει. Το γεγονός ότι νιώθεις ότι σου επιβάλλει κάτι, δεν σε ενοχλεί όμως;