in

Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί δύο άνθρωποι χωρίζουν ενώ έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους;

Δεν πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια;

Όταν δυο άνθρωποι αποφασίζουν να χωρίσουν και έχουν μια πολύ καλή σχέση λόγω των παιδιών, από αυτά τα βελούδινα διαζύγια που λένε, με τη συχνή επικοινωνία, τις κοινές εξόδους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ampa 104 ampa

Οταν δυο ανθρωποι αποφασιζουν να χωρισουν και εχουν μια πολυ καλη σχεση λογω των παιδιων,απο αυτα τα βελουδινα διαζυγια που λενε, με τη συχνη επικοινωνια, τις κοινες εξοδους,μιλανε ο ενας με τα καλυτερα λογια για τον αλλο ,τοτε γιατι δεν ειναι πια μαζι;γιατι προσπαθουν τοσο πολυ να συντηρησουν αυτη τη σχεση σε τετοιο επιπεδο και δε το εκαναν νωριτερα που ηταν ζευγαρι;το ερωτικο παντα δε περναει μετα τον πρωτο καιρο;δε πρεπει να προσπαθουμε συνεχεια για να διατηρησουμε τη σχεση μας ζωντανη;
– θελω τη γνωμη σας

Εσύ θέλεις να είσαι παντρεμένη με όλους όσους εκτιμάς ως ανθρώπους; Θα παντρευόσουν όλους σου τους φίλους; Το «έχουν καλή σχέση λόγω των παιδιών» δεν σου φτάνει ως λόγος για να κάνει κανείς μια προσπάθεια αυτού του είδους, όταν τους χωρίζουν άλλα πράγματα;

Και όχι, το ερωτικό δεν περνάει πάντα. Τίποτα δεν γίνεται «πάντα» όταν πρόκειται για ανθρώπινες σχέσεις. Και το τι παρουσιάζουν δυο άνθρωποι που ήταν πριν παντρεμένο ζευγάρι σε τρίτους έχει να κάνει με πολλά πράγματα, και ο πιο σοβαρός παράγοντας είναι τα παιδιά που έχουν μαζί. Η ψυχούλα τους το ξέρει.

Από ποια μεριά ρωτάς; Μου φαίνεται προβοκατόρικη ερώτηση, και εκβιάζεις μια απάντηση που δεν πρόκειται να πάρεις, τουλάχιστον όχι εδώ μέσα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

23 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα σημείο στις μεγάλες σχέσεις και ειδικά σε έναν γάμο, που περνάς το σημείο χωρίς επιστροφή*. Απαξ και το περάσεις, είναι σχετικά εύκολο να μείνεις πολιτισμένος, ειδικά αν και οι δύο είναι καλοί, αξιοπρεπείς άνθρωποι.
*που πια δεν αισθάνεσαι ΤΙΠΟΤΑ, παγωμάρα, προτιμας να δεις Λιάγκα απ’το να ασχοληθείς μαζί του/της, τον/την κοιτάς και βλέπεις έναν ξένο

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neverlander

Αν όπου Λιάγκα (ewwww) βάλεις netflix συμφωνώ 100%

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neverlander

Αν προτιμάς να δεις Λιάγκα από το να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο (του να κοιτάς το ταβάνι συμπεριλμβανομένου), έχεις φτάσει σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο της ανθρώπινης ύπαρξης. Μια αγκαλιά.

Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Law, το παράκανα για λόγους έμφασης με τον Λιάγκα, αλλά δεν έλεγα για μένα, την αγκαλιά θα την πάρω όμως, no backsies 🤗

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Του να ξεριζώσεις τα μάτια σου και να τα φας συμπεριλαμβανομένου για να το κάνω έτσι λίγο πιο ντραματικ

Private
Private
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neverlander

Άστε με και έχω άδεια και ακούω Μενεγάκη να λέει ότι δεν καταλαβαίνει πως μια γυναίκα βρίσκει γκόμενο εκτός γάμου ενώ δεν είναι από αυτές που κουνάνε την ουρά τους..😖 why God?? Whyy

Γβρμ
Γβρμ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neverlander

Πωπω neverlander μας διέλυσες! Χαχαχα αυτό σκέφτομαι κάποιες μέρες τώρα, αν υπάρχει επιστροφή…προσεχώς στο φόρουμ, θα το κάνω κοπι πειστ να ξέρεις! 🙂

Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Γβρμ

Γβρμ, οπωσδήποτε😍

IrisPrismatica
IrisPrismatica
4 χρόνια πριν

Εντωμεταξύ δεν είναι μόνο το ερωτικό -που και πάλι, όχι, σε πολλούς μια χαρά διατηρείται, απλώς όχι με τον ασυγκράτητο τρόπο του πρώτου καιρού- είναι ολόκληρη η συμβίωση. Πχ οι δικοί μου γονείς είναι “ύποπτα” κολλητοί, πολλοί αναρωτιούνται βρε πώς και δεν τα ξαναβρήκαν 30 χρόνια τώρα; Μα έχουν τόσο καλή σχέση *επειδή* χώρισαν. Όχι μόνο τα κρεβάτια αλλά και τους λογαριασμούς τους, και το πρόγραμμά τους. Οι προτεραιότητες του ενός δεν είναι πια εμπόδιο στις εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες του άλλου. Τι λόγο έχουν πια να τρώγονται; Μετά από ένα αρχικό στάδιο πληγωμένων εγωισμών ξαναέγιναν οι καλοί φίλοι που ήταν… Διαβάστε περισσότερα »

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Καλό είναι να μη προσπαθούμε συνέχεια για κάτι αν αυτό δε λειτουργεί.

masal gibi
masal gibi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Πολύ σωστό!

Cloud on Toast
Cloud on Toast
4 χρόνια πριν

Κατά τη γνώμη μου, αυτό θα έπρεπε να ειναι το αποτέλεσμα κάθε χωρισμού. Αν δηλαδή οι άνθρωποι ήταν ώριμοι και έβλεπαν νωρίς τα σημάδια οτι δεν ταιριάζουν, θα χώριζαν νωρίς χωρίς να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον σε τέτοιο βαθμό που να μην αναγνωρίζουν σχεδον την ανθρώπινη υπόσταση στον πρώην συντροφο. Εχω στο περιβάλλον μου τέτοιους γενναίους, και πραγματικά τα παιδιά μονο κερδίζουν απο αυτό.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Γιατί ακόμα κι αν δεν ισχύουν όλα όσα έγραψαν όλοι οι άλλοι, μην πιστέψεις ποτέ ότι ξέρεις τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Όσο καλά και να τους ξέρεις.

masal gibi
masal gibi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

θα συμφωνήσω!

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Εμένα αυτό μου φαίνεται το αυτονόητο. Η αγάπη που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο δεν γίνεται να εξαφανίζεται μόλις δεν θέλεις πια να είσαι μαζί του. Πόσο μάλλον αν έχεις παιδιά μαζί του.
Σεβασμός, εκτίμηση και κατανόηση λέγεται.
Είναι πολύ δύσκολες έννοιες για μερικούς ανθρώπους. Εγώ αυτούς τους λέω τοξικούς.

Private
Private
4 χρόνια πριν

Τι να κάνεις αφού οι γυναίκες πχιά είναι ξεμυαλισμενες και δεν κοιτάνε το σπιτικό τους και τον άντρα τους θένε καριέρες και βόλτες!!

sktpsx
sktpsx
4 χρόνια πριν

νομιζω ρωταει το παιδι που θα ηθελε τους γονεις ακομα μαζι

Mia idea
Mia idea
4 χρόνια πριν

Γιατί ήταν πολιτισμένοι και γιατί είχαν την πολυτέλεια να μην έχουν ανάγκη το γάμο. Και επίσης την πολυτέλεια για να έχουν ρομάνς στη ζωή τους. Αυτά για την περίπτωση που όντως σκέφτονται και οι 2 το ίδιο και δε θέλουν επανασύνδεση. Σπάνια όμως πιστεύω έχουν και οι 2 την πολυτέλεια αυτή. Ίσως αν έκαναν τα παιδιά νωρίς και πλέον τα έχουν μεγαλώσει και είναι ακόμα αρκετά νέοι. Αλλά για εμάς που πακετωθήκαμε και κάναμε μωρά στα 40 μας και καπάκι χωρίσαμε και είμαστε γυναίκες και μας τα αφήσαν αμανάτι και φύγανε ελεύθεροι κι ωραίοι, εχμμμ καταλαβαίνω την ερώτησή σου απόλυτα… Διαβάστε περισσότερα »

Ladida
Ladida
4 χρόνια πριν

Αντιθέτως για μένα αν δυο άνθρωποι με παιδιά μετά το διαζύγιο έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ ώστε να μην είναι ικανοι να διατηρήσουν μια πολιτισμένη σχέση και επικοινωνία σημαινει ότι το διαζύγιο άργησε πολύ.