in ,

Αγαπητή «Α, μπα»: Έψαξε το κινητό μου, χωρίς την άδεια μου και με έβγαλε ψεύτρα

Έχει ξαναζηλέψει αλλά χτες ξεπέρασε τα όρια

Αγαπητή Α,μπα λοιπόν εδώ και δύο χρόνια είμαι σε σχέση με ένα παιδί το οποίο είναι και ένα χρόνο μικρότερος μου. Λοιπόν τις προάλλες γύρναγα από τη δουλειά με έναν συνάδελφο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

jelous ampa

Αγαπητή Α.μπα λοιπόν εδώ και δύο χρόνια είμαι σε σχέση με ένα παιδί το οποίο είναι και ενα χρόνο μικρότεροσ μου. Λοιπόν τισ προάλλες γύρναγα από τή δούλα με έναν συνάδελφο και με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα πεί γυρνάω με τον “τάδε” θα τα πούμε σπίτι. Άκου να δέισ μολισ έφτασα σπίτι άρχισε να με ρωτάει αν άπλωσε κάνα χέρι αν εγώ έκανα κάτι μαζί του , μετά χωρίς την άδεια μου έψαξε το κινητό μου ,με έβγαλε ψεφτρα ότι εγώ πάω με αλλούσ και από δω και από κεί,τα κλασικά που λένε όλοι οι ζηλιαριδεσ. Τελοσ πάντων, μετά από εναν έντονο καυγά καταλήξαμε τσακωμενοι ότι εγώ φταίω για όλα ενώ εκείνοσ είναι ο ‘Αγιοσ” που λέμε. Αυτό το περιστατικό είχε ξανά γίνει στισ άρχεσ τισ σχέσης μας ,μετά που και πού υπήρχαν κάτι ζηλιτσεσ αλλά το χθεσινό ήταν επικό…. Τι να κάνω ; Έχω μιλήσει άπειρες φορές μαζί του για αυτό το θέμα.Εσυ τι λέσ;

Να φύγεις, αυτό να κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα να του πεις. Είναι δικό του το πρόβλημα και δεν θα του το λύσεις εσύ. Αν θέλει να το λύσει, να πάει σε ψυχολόγο.

Πρόσεξε πολύ, αυτά τα φαινόμενα, όταν μεγαλώνουν σε ένταση, μόνο προς μια κατεύθυνση πάνε, και αυτή είναι το ξύλο. Βρίσκεσαι ήδη σε κίνδυνο, και δεν το βλέπεις. Το «παιδί» έχει προ πολλού ξεπεράσει όλα τα ασφαλή όρια συμπεριφοράς. Το «πας με άλλους από δω κι από κει» δεν είναι τα κλασικά που λένε όλοι οι ζηλιάρηδες, είναι πολύ μεγάλες καμπάνες που λένε άνθρωποι που έχουν πολύ σοβαρά δικά τους προβλήματα και είναι επικίνδυνοι προς τις γυναίκες. Αν συναναστρέφεσαι συχνά με τέτοιους άντρες, χρειάζεται να σε προειδοποιήσω, πρέπει να αλλάξεις πολλά στον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ η ίδια και ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές (ή, ακόμα χειρότερα, τις θεωρείς αναμενόμενες).

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

31 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

1. Απόλυσε το Τ9 σου.
2. Σχόλασε το μαλάκα.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Σ’ αγαπώ 😂😂

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

❤️😘

miakotara
miakotara
4 χρόνια πριν

Απλά να επιβεβαιώσω αυτό που λέει η Λένα.
Πρώην σχέση μου ξεκίνησε με: “Όποιος δε ζηλεύει δεν ενδιαφέρεται”
έφτασε στο: “Δε σου την πέφτουν επειδή είσαι ωραία, αλλά επειδή δείχνεις πολύ διαθέσιμη..”
και κατ-έληξε με μελανιές από σπρώξιμο πάνω σε κάδους απορριμάτων.

lioness
lioness
4 χρόνια πριν

Επειδή έχω την ικανότητα να προβλέπω το μέλλον, άκου: Κάν’τον εικόνα να ουρλιάζει μέσα στη μούρη σου ότι είσαι πουτ@ν@, ότι σίγουρα έκανες κάτι πίσω από την πλάτη του με τον συνάδερφο/ φίλο/ άσχετο τύπο 5ο τραπέζι αριστερά, και να σε σπρώχνει/ κλωτσάει/ βαράει/ χαστουκίζει/ πιάνει από το πρόσωπο/ πιάνει από τον λαιμό/ κολλάει στον τοίχο/ πετάει αντικείμενα. Μπορείς να ζήσεις με αυτό? Γιατί αυτό μόνο προς τα πάνω πάει, και ποτέ δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτές τις καταστάσεις. Και χάνω το μυαλό μου όταν διαβάζω ΖΗΛΙΤΣΕΣ. ΖΗΛΙΤΣΕΣ. Έτσι υποκοριστικά και χαριτωμένα. Δεν υπάρχουν ζηλίτσες. Ούτε… Διαβάστε περισσότερα »

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Αυτό ακριβώς. Αυτό το σχόλιο πρέπει να διδάσκεται στα κορίτσια όλου του κόσμου με το μπουν στην εφηβεία και αρχίσουν να ερωτεύονται.

ImplodingVoice
ImplodingVoice
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Πολύ δυνατό κείμενο lioness!

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Ανατρίχιασα κι ο λόγος δεν ήταν το κληρονομικό σου χάρισμα. Δεν ξέρω αν ξέρετε πόσο βοηθάνε αυτά τα inside stories στα πρώτα ραντεβού μ’ αυτό το χειριστικό μαλάκα, νομίζω σώζετε κόσμο, αλήθεια.

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Μακάρι! : ) Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ξύνω τις πληγές μου.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Μας βγήκαν τα μάτια με την ορθογραφία σου, χώρισέ τον και στείλε update αυστηρά και μόνο ύστερα από ορθογραφικό έλεγχο.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Θα σημειώσω μία έλλειψη στα lenojiis, χρειάζεται ένα που να λέει ΄΄Φύγε τρέχοντας και μην κοιτάξει πίσω σου”. Δεν θα σταματήσουμε να το πατάμε. Μια πρόταση, σκεφτείτε το στην ομάδα.

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Πού τα βρίσκει κανείς αυτά τα lenojiis?

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Δεν υπάρχουν ζηλιάρηδες, υπάρχουν ανασφαλείς χειριστικοί.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Να χωρίσεις, άμεσα, με ασφαλή τρόπο και να δουλέψεις όσο μπορείς με τον εαυτό σου για να αξιολογήσεις σωστά όλες τις συμπεριφορές που ουρλιάζουν χειριστικό, κακοποιητικό γουρούνι σαν φωτεινή ταμπέλα στο κούτελο την επόμενη φορά που θα βρεθεί μπροστά σου τέτοιο κελεπούρι.
Όχι μόνο εσύ, όλες μας, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσοουν να απομονώνονται από την κοινωνία.

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν

Καμπάνες της Νότρ Ντάμ.

Σκιάς όναρ άνθρωπος
Σκιάς όναρ άνθρωπος
4 χρόνια πριν

Αγαπητή, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον τύπο. Μπορείς όμως να σώσεις τον εαυτό σου από τη ζήλια, την παράνοια και ό,τι αυτά έχουν ως παρελκόμενα. Φύγε χθες και θα βρεις την υγειά σου!

Karlee
Karlee
4 χρόνια πριν

Γουαδαφακ ντουντ??!!
Εντωμεταξυ το παθαινετε κι εσεις οταν εχει σ αντι για ς τελικο, να το διαβαζετε ψευδα? #οριστε_το_πα