in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τι κάνεις όταν έχουν κι έναν άντρα στην παρέα;

Κάνεις κίνηση;

Αντρική η ερώτηση: αν είναι παρέα γυναικών και η μία κοιτάζει προς τη μεριά σου, αλλά συγχρόνως υπάρχει και αντρική συντροφιά, χωρίς απαραίτητα να είναι ερωτική, εσύ κάνεις κίνηση προς αυτήν που σε ενδιαφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9aa8fc273fd84ef01e4e6709bb56feb0

Αντρική η ερώτηση: αν είναι παρέα γυναικών και η μία κοιτάζει προς τη μεριά σου, αλλά συγχρόνως υπάρχει και αντρική συντροφιά, χωρίς απαραίτητα να είναι ερωτική, εσύ κάνεις κίνηση προς αυτήν που σε ενδιαφέρει ή σέβεσαι τον άντρα της παρέας και άρα δεν κάνεις τίποτα;

Τι σημασία έχει;

Καλέ είναι πολύ απλό, αυτό έχει λυθεί εδώ και πολλούς αιώνες, ζητάς το χέρι της από τον άντρα, κι έτσι είσαι καλυμμένος. Μετά βέβαια πρέπει να την ξυλοφορτώσεις που είχε το θράσος να φλερτάρει μαζί σου ενώ δίπλα ήταν ένας άλλος πεοφόρος, αλλά αυτά είναι βασικά πράγματα, τα ξέρεις ήδη.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

52 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν

Τον καλείς σε μονομαχία στις 6 το πρωί κάτω από τις Τρεις Γέφυρες, όλοι το ξερουν αυτο. Όποιος κερδίσει, κερδίζει όλη τη συντροφιά και γίνεται ο επόμενος συνοδος/κηδεμόνας. Καλή τύχη.

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Χαχα! Με αποτελείωσες!!!

loglady
loglady
4 χρόνια πριν

Λες “σέβεσαι τον άνδρα της παρέας” κι εγώ διαβάζω “φοβάσαι μην την έχει δει γκομενοφρουρός και σου κάνει τη μούρη καλοκαιρινή”. Πραγματικό σκηνικό προ δύο εβδομάδων: είχα βγει με δύο φίλους βράδυ σε ένα μπαράκι που είχε πάρτι. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι να μου κάνει νόημα ένας τύπος που στεκόταν απέναντι από την παρέα μου, να πάω προς το μέρος του να μου πει. Πηγαίνω και το πρώτο που με ρωτάει είναι αν “παίζει τίποτα με κανέναν από τα παιδιά”. Του απαντώ πως όχι, αλλά ότι δεν ενδιαφέρομαι να γκομενίσω γενικά. Η απάντησή του; “Μπράβο σου που το λες εξαρχής, κι… Διαβάστε περισσότερα »

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  loglady

Σε φώναξε να σου πει ότι δυστυχώς δε θα τα φτιάξετε, είναι τέτοιο κελεπούρι που εννοείται πως είναι πιασμένος, αλλά αν εκτιμάς την ειλικρίνεια του κάτι μπορεί να γίνει γιατί είπαμε, είναι κελεπούρι και ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς;
Γέλασα τόσο πολύ, άμα τον ξαναδείς ποτέ πες του ότι τον ευχαριστώ ολόψυχα.

Tokyo
Tokyo
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  loglady

Θεά 🙌🏻

Amat Eur
Amat Eur
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  loglady

I feel like men are not sending us their best people.

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Συγνώμη, θα διαφωνήσω Λένα. Προφανώς και σέβεσαι τον άντρα της παρέας που έχει βγάλει το κοπάδι του να βοσκήσει, θα τα ισοπεδώσουμε όλα τώρα; Το πολύ πολύ, αν αυτή επιμένει να κοιτάει προς τη μεριά σου, πλησιάζεις τον άντρα και του λες (με σεβασμό): “Φίλε, τούτη εδώ ετοιμάζεται να ξεστρατήσει. Την επόμενη φορά να τη βγάλεις έξω με λουρί.”
Ε ρε γλέντια…

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Κανόνας του σύγχρονου κώδικα καλής συμπεριφοράς σε μπαρ Νο 1:

Αν παρέα γυναικών έχει μαζί της άντρα, μην κάνετε κίνηση.
Αν παρέα γυναικών δεν έχει μαζί της άντρα, πάλι μην κάνετε κίνηση, μέχρι να καταλάβετε γιατί δεν μπορείτε να λέτε πράγματα όπως: “δεν κάνω κίνηση επειδή σέβομαι τον άντρα της παρεας”

Μισογύνηδες ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ! Σώζει γυναίκες από το να θέλουν να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο μ’ αυτά που λέτε!

Frida
Frida
4 χρόνια πριν

Σεβασμό προς τον άλλον άνδρα;;; Αλήθεια τώρα;;
Ή μας τρολαρεις ή σε λάθος γειτονιά ήρθες να πεις τον καημό σου.

Chublis
Chublis
4 χρόνια πριν

Έλα μωρέ έιναι απλό, αυτο που κάναμε και παλιά, την ανταλάζουμε με 15 κατσίκες και είναι όλοι χαρούμενοι

Biskof
Biskof
4 χρόνια πριν

“πεοφορος”
I’m dead.

gore gore girl
gore gore girl
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Biskof

Σε περιπτωση εξτρα εξοπλισμου, πχ ουρα με κερατα: πεωσφορος

Felis
Felis
4 χρόνια πριν

ಠ_ಠ
Ότι δηλαδή τι; Κάθεται δίπλα μας ένας άντρας και αυτομάτως είμαστε στο μαντρί του, οπότε το θέμα είναι αν θα σεβαστείς το μαντρί του ή όχι; Για τις γυναίκες ούτε λόγος αν έχουν ή δεν έχου μιλιά και επιλογή, αφού αυτομάτως ανήκουν στην περιοχή ιδιοκτησίας του πλησιέστερου π@π@ροφόρου, τι σημασία έχει τι σκέφτονται αυτές.
Παιδιά, αμα πάτε με κατσίκες και άλλα κακόμοιρα ζωντανά που δεν μπορούν να μιλήσουν, και τώρα που βγήκατε στον “πολιτισμό” δεν ξέρετε πώς να φερθείτε, καλύτερα να μην πλησιάζετε έτσι κι αλλιώς, γυρίστε πίσω στο μαντρί. #facepalm ಠ_ಠ

Rubia
Rubia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Felis

Ναι στο κοπάδι του! Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό!

Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Αγαπητέ αποστολέα, αν είσαι εδώ και μας διαβάζεις, σε παρακαλώ, γράψε μια επεξήγηση. Ο άντρας της παρέας σε ποιο ακριβώς επίπεδο πρέπει να γίνει σεβαστός; Αν είναι έξω με 4 φίλες του, η ισχύς του ενός καλύπτει 4, οπότε είμαστε όλες δικές του όση ώρα είμαστε μαζί του; Και πώς ακριβώς δεν τον σέβεσαι μιλώντας σε μία γυναίκα που σε κοιτάει, ΜΗ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΈΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΎ; Ήρεμα ρωτάω.

Σας το λέω, μ’αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα το κλείσω για πάντα και θα μείνω μόνη οικειοθελώς.

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Φυσικά και δεν κάνεις κίνηση διότι ο Γιακουμής του άλλου έχει ήδη κατουρήσει και οριοθετήσει την περιοχή του και όλα τα θηλυκά που είναι μέσα στην περιοχή είναι δικά του να τα χειριστεί και να τα διαθέσει όπως κρίνει καλύτερα. ΤΙΑΚΟΥΩΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ!!!!!!