in

Αγαπητή «Α, μπα»: Με έκανε να νιώσω άβολα που δεν αγόρασα την κρέμα

Για μέρες μετά αξιολογούσα το αξιακό μου σύστημα και τις προτεραιότητες μου και όλα αυτά για μια χαζο-κρέμα

Γεια σας Α, Μπα και φοβερό team! Πριν ξεκινήσω με την ιστορία μου θα ήθελα να μοιραστώ πως πολλές φορές που δεν ξέρω τι να κάνω, ή κάτι με προβληματίζει σχηματίζω μια ερώτηση προς το site ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 64

Γεια σας Α, Μπα και φοβερό team! Πριν ξεκινήσω με την ιστορία μου θα ήθελα να μοιραστώ πως πολλές φορές που δεν ξέρω τι να κάνω, ή κάτι με προβληματίζει σχηματίζω μια ερώτηση προς το site, όπως θα ήταν αν πράγματι την έστελνα, να ξεκινάει με Αγαπητή Ά,Μπα και να φτάνει μέχρι την ερώτηση. Με βοηθάει να στοιχειοθετησω τα επιχειρήματα μου και να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη. Για να στέλνω λοιπόν σήμερα, κάπου δεν έφτασα μέχρι τέλους αυτή τη φορά… Βρισκόμουν σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο ράφι με τις κρέμες σώματος και κοιτούσα να βάλλω στο καλάθι μου της μάρκας ..κρεμ καραμελε..που παίρνω πάντα. Έρχεται κυρία του καταστήματος και με ενημερώνει ότι η ..κρεμ μπρουλε.. που πρώτη φορά την άκουγα έχει προσφορά 1συν1. Απαντάω ευχαριστώ πολύ δεν με ενδιαφέρει, αγοράζω μια συγκεκριμένη. Εκείνη μου είπε με ύφος επικριτικό ότι η κρεμ μπρουλε κάνει δωρεά χρήματα σε φιλανθρωπικό οργανισμό και “ας κάνω κάτι αν μπορώ και γω δεν είναι σημαντικό και βοηθαω”. Με έκανε να νιώσω άβολα και εμεινα να κοιτάω τις 2 κρεμες και να προσπαθώ να αποφασίσω τι να κάνω… είμαι ένα θύμα του branding, σκέφτομαι να μην κάνω μια ανυπεστητη αλλαγή ενώ μπορώ να βοηθήσω άλλους ανθρώπους…. Τελικά θυμήθηκα ότι μου είχε φέρει μια φίλη κρεμα οπότε δεν πήρα καμία. Ξαναπερασα μετά από τον ίδιο διάδρομο, διασταυρώθηκα με την ίδια κυρία η οποία κοιτούσε υποτιμητικά μέσα στο καρότσι μου να δει τι πήρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί ένιωσα τόσο άσχημα και το σκέφτομαι ακόμα…. Για μέρες μετά αξιολογουσα το αξιακο μου σύστημα και τις προτεραιότητες μου και όλα αυτά για μια χαζο-κρέμα (ψωνίζω σπάνια καλλυντικά και βαφομαι ελάχιστα). Φταίει πράγματι ο τρόπος ζωής μου που μου κλωτσάει, ότι δηλαδή δεν ξεβολευτηκα για κάτι τόσο μικρό ή ότι ήταν ευγενέστατη η κυρία και είμαι ευάλωτη σε τέτοιες “επιθεσεις”. Για την ιστορία ειμαι δυναμική στη δουλειά μου, δε φοβάμαι να γίνω δυσάρεστη, υποστηρίζω τη γνώμη μου και μπερδεύτηκα πολύ με αυτήν μου την αντίδραση… Μου φταίει ο εαυτός μου ή η κυρία;

Αυτό το φοβερό μάρκετινγκ στον χώρο των καλλυντικών στην Ελλάδα, που προσπαθούν να σου πουλήσουν προϊόντα κάνοντας σε να νιώθεις γριά, άσχημη και αναίσθητη, νόμιζα, ή ήλπιζα, ότι έχει ξεπεραστεί πια.

Όταν ήρθα εδώ (στην Αμερική) και είδα ότι η μέθοδος για να πουλήσουν είναι να σε κάνουν να νιώσεις Θεά, σπιρτόζα κουκλάρα με γούστο, κατάλαβα πόσο χαζή, αφελής και άμαθή ήμουν που καθόμουν και έσκαγα σαν κι εσένα. Τώρα, όταν έρχομαι στην Ελλάδα, ανυπομονώ να μου πει καμία ότι έχω ξεραμένο δέρμα (λιπαρό αλλά αφυδατωμένο, το έχω ακούσει κι αυτό) ή ρυτίδες Γκραν Κάνυον, ή κάτι τέτοιο, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση που δεν έχουν πάρει όλες αυτές μαζί, όλα τα χρόνια μεταξύ 20-35. Αλλά φευ! Μάλλον κάτι γυαλίζει στο μάτι μου πια και δεν μου λένε τίποτα. Ή αυτό, ή έχει ξεπεραστεί αυτό το φοβερό σύστημα πώλησης. Ελπίζω ότι έχει ξεπεραστεί. Πείτε μου στα σχόλια.

Για να τα λέμε όλα πάντως, έχω κάνει πεντικιούρ σε πέντε πολιτείες και τρεις ηπείρους, και το πιο ανθεκτικό από όλα μου το έκαναν φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα, σε μια επαγγελματία που δεν έβγαλε κιχ όσο έκανε τη δουλειά της, και σε πολύ καλή τιμή.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

95 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν

Όχι δεν έχει ξεπεραστεί, πήγα τις προάλλες για ρουζ και πετάγεται η πωλήτρια (δε ζήτησα καν βοήθεια παίρνω ένα συγκεκριμένο) και μου λέει ΘΑ πάρεις (και στον ενικό) και ένα κονσίλερ για μαύρους κύκλους, φαίνονται πολύ έντονα. “Βάλε στους δικούς σου και άσε τους δικούς μου στην ησυχία τους”, την άφησα speechless ακόμα γελάω σατανικά όταν το θυμάμαι 😁😁

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Έλα ρε συ Εντελβάις!!! Μου φτιαξες τη μέρα! : )

Souko
Souko
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Σε αγάπησα ! ♥

Δεσποινις Ρενα
Δεσποινις Ρενα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Κοριτσι μου να σε φιλησω 😚

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

ναι ναι αυτό ακριβώς εννοούσα με το σχόλιό μου. Ειδικά στα κονσίλερ για κάποιο λόγο δίνουν ρέστα.

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Εγώ είχα πάει για μια βαφή, λέω θέλω το καστανό Νο. 4.
– Θέλετε να πάρετε δύο, γιατί όταν ξανάρθετε μπορεί να μην υπάρχει αυτός ο τόνος;
– Όχι, ευχαριστώ. Αν, όταν ξανάρθω, δεν υπάρχει ο τόνος, θα πειραματιστώ με άλλον τόνο.

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Haifischnet

θα πειραματιστω με τα πνευματα (spookyyyy)

Η μπλε ώρα
Η μπλε ώρα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Θεά! Πήρες το αίμα μας πίσω για όλες τις προσβολές ορισμένων πωλητριών! :))

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

μη μου τους κυκλους καλυπτε!

Emily 123
Emily 123
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Σας παρακαλώ στον πληθυντικό , δεν είμαι τόσο μικρή όσο φαίνομαι 🙂

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

Πήγα σε ένα ορεινό χωριό από εκείνα που αφηνεις το αυτοκινητο εξω και περπατάς με τα ποδια σε καλντερίμια με απίστευτα ανώμαλα λιθοστρωτα. Ειναι της μοδός το χωριουδάκι, και είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο εμπορικο κέντρο κρυμμένο πίσω από παραδοσιακά μαγαζάκια που πουλάνε βιολογικά προϊόντα τοπικών παραγωγών. Μια κοπέλα καθόταν στη γωνιά του δρόμου γλυκομίλητη και μας έδινε να μυρίσουμε αιθέριο ελαιο νυχτολούλουδο. Μου άρεσε, μπήκα να πάρω όμως εκείνη την ώρα η υπάλληλος που ήταν μεσα μιλούσε με άλλους πελάτες εξηγώντας τους τα οφέλη του ριγανέλαιου. Το μόνο που ήθελα ήταν να μου δείξει πού είναι το βαζάκι με… Διαβάστε περισσότερα »

Magica De Spell
Magica De Spell
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Maggie το χωριό μηπως ειναι ο Παλιός Παντελεήμονας; Είχα πάει το φθινόπωρο, κάναμε βόλτα απο με μια κοπέλα από την παρέα, και μας σταματήσαν κι εμάς στο δρόμο και μας δώσαν να μυρίσουμε το αιθέριο έλαιο νυχτολούλουδο. Λέμε ας μπούμε στο μαγαζί να δούμε μήπως το αγοράσουμε. Ήταν μέσα μια κοπέλα που μόνο πλύση εγκεφάλου δε μας έκανε για το ρημάδι το ριγανέλαιο, δε μας άφηνε να κοιτάξουμε αυτό που θέλαμε, δε μας άφηνε να τη διακόψουμε, τίποτα! Εκεί, με το ζόρι να μας λεει για το παλιοριγανέλαιο. Στο τέλος μας έβγαλε και κυπελλάκια με αραιωμένο ριγανέλαιο να το πιούμε(!!!)… Διαβάστε περισσότερα »

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Magica De Spell

Ναι! Χαχαχα στην ίδια πέσαμε!
Έκατσες και τα ακουσες απο τη γυναικα-ριγανη; Ε τί να πω. Εμένα παραλίγο να με δείρει που δεν της καθόμουν με το ριγανέλαιο. Αν ήταν λίγο πιο αργά πιστεύω ότι θα με είχε δέσει με κάτι σχοινιά που κρέμονταν στον τοίχο.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Ωραιο, οντως, αλλά δεν θελω να λεω δικαιολογίες Μιτσι, θελω να τους λεω οτι απλα δε θελω. Αν πρεπει να φυγω λεω αυτο. Αν δε θελω να την ακουσω, παλι το λεω.

Annie
Annie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Χαχα! Κι έλεγα, τί μου θυμίζουν τα νυχτολούλουδα και τα ριγανέλαια…Είχα πάει πέρσι. Εν τω μεταξύ, το κορίτσι – νυχτολούλουδο θα πρέπει να ξεροστάλιασε, εκεί στη γωνιά.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Annie

Τί; Amelie κι εσυ; 😄😄😄
Το Hotel California του Παντελεήμονα.
🎵You can check out anytime you want
But you can never leave 🎵

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Magica De Spell

Αχ έχω ξεκαρδιστεί με τη γυναικα-ρίγανη
ΤΑ παίρνει που δεν της βγαίνει το σατανικό σχέδιο, σου λεει εγώ δε θα δίνω να μυρίσετε νυχτολούλουδο για να αγοράσετε νυχτολούλουδο! Το ριγανέλαιο θέλω να σπρώξω πριν ταγγίσει!
Εμένα θα με έδερνε μια κοπελίτσα στα χόντος της ερμού, γιατί δεν ήθελα να μου δείξει ένα τριφτίρι φτέρνας βγαίνοντας, ξαναλέω, βγαίνοντας από το μαγαζί. Βασικά με ψιλοέβρισε, εγώ θα την έδερνα.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

Πόντια οχι απλα να το μυρισω το νυχτολουλουδο, να το αγοράσω ηθελα και δεν μου το δινε μεχρι να ακουσω ολο το ποιημα. Κόντεψα να της το αρπαξω απο τα χερια, να πιαστούμε μαλλί με παστωμενο με ριγανέλαιο μαλλί, αλλά γελαω που είναι σεσημασμενη και από άλλους

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
4 χρόνια πριν

Πόντια χοντος κάνω κόλπο γκρόσσο, το ανακάλυψα πρόσφατα.Ηθελα ένα αι λαινερ (πλέον αι λαινερ παίρνω ότι πιο φτηνό γιατί ή που θα το χάσω ή που θα το βρουν τα ανηψια μου και θα μου το χασουν η που θα το βρει η μάνα μου και θα νομίζει ότι είναι μαρκαδόρος και θα το βάλει με τους μαρκαδόρους των παιδιών και μετά θα το βρουν τα παιδιά θα το περάσουν για μαρκαδόρο και θα το χασουν.) Οπότε πάω μου λέει λοιπόν θα σου δείξω αυτό,ειναι πολύ καλό κάνει το ενα, κάνει το άλλο, θεραπεύει την ποδάγρα, την μυωπία και σε… Διαβάστε περισσότερα »

Lady Chatterley
Lady Chatterley
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Magica De Spell

Κορίτσια φοβερή ιστορία! Εν τω μεταξύ αφού εχουν τόσο καλημό με το ριγανέλαιο, γιατί διαφημίζουν απ’έξω νυχτολούλουδο;

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lady Chatterley

Γιατι εχει μαγικό και μεθυστικό αρωμα και μπαινεις σσν υπνωτισμενος να το αγορασεις οπότε και τρως το κυμα ριγανης στη μαπα.
Καρότο.

Αγκινάρα
Αγκινάρα
4 χρόνια πριν

Το πεντικιουρ/μανικιουρ στην Ελλάδα το έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο, βρίσκονται σε κάθε γωνιά, ειδικά στην επαρχία είναι πολύ φτηνό και το επίπεδο των υπηρεσιών είναι εξαιρετικό. Είμαστε έτοιμοι να εξάγουμε πολιτισμό 😉

PersuitofHappiness
PersuitofHappiness
4 χρόνια πριν

Εγώ πάντως πλέον τα ψωνίζω όλα από το ίντερνετ . Παλαιότερα σε όποιο κατάστημα πήγαινα όλο και κάτι μου συνέβαινε. Την μία μου λέγανε ότι πρέπει να παίρνω πιο καλυπτικό μέικ απ γιατί έχω σημάδια ακμής. Την άλλη ότι πρέπει να προσέχω το δέρμα μου γιατί είναι εμφανώς αφυδατωμένο και θα γεράσω πρόωρα. Την άλλη ότι έχω κάνει ρυτίδες στο άνω χείλος από το κάπνισμα και αυτή η κρεμούλα που είναι σε προσφορά κάνει θαύματα. Εντωμεταξύ αυτά μου τα έλεγαν πάντα κάτι τύπισσες με την διπλή μου ηλικία βαμμένες σαν εξωγήινες πρωί πρωί και εγώ τότε ήμουν ένα μπουμπούκι 20-25… Διαβάστε περισσότερα »

Dotti Kali Linnea
Dotti Kali Linnea
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  PersuitofHappiness

Πόσο ισχύει ότι είναι βαμμένες σαν εξωγήινες!!

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  PersuitofHappiness

«δυστυχώς το κόκκινο κραγιόν δεν σας ταιριάζει γιατί έχετε ακμή , καλύτερα να πάρετε ένα nude, της απάντησα να το πάρει αυτή και να το βάλει στο κώλο της»

Σε παρακαλω, πες μου οτι το ειπες αυτο οντως. Κανονικα προσκυνω.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Είμαι η μόνη που νόμιζε οτι μιλάει όντως για κρεμ καραμελέ και έψαχνα να βρω που κολλάνε τα καλλυντικά; 😮 Ας πω κι εγώ τα δικά μου, με την ευκαιρία. 19 χρονών κάνω το λάθος, πιάνω κουβέντα με μια προωθητρια και ανεβαίνω σε ενα απο εκείνα τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και laser σε γνωστό εμπορικό δρόμο. Με παραλαμβάνει που λέτε μια αισθητικός-μαρκετιστας με τα διπλά μου χρόνια και παραπάνω και τα τριπλά μου κιλά, τίγκα στο μακιγιάζ και ξεκινάει να με κοιτάει λες κι είμαι άλογο και θέλει να με ψωνίσει: -Απαπαπαπα, πολλή τρίχα έχεις βρε παιδάκι μου, καλά δεν ντρέπεσαι… Διαβάστε περισσότερα »

Muse
Muse
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Ή πόσα λεφτά βγάζουμε αέρα πατέρα από αυτήν που θα πληρώσει τα 1500 χωρίς διαπραγμάτευση.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Muse

Σωστό απο τη μία, αλλά αν σκεφτείς οτι μου πρότεινε γύρω στις 10 συνεδρίες, 25 € η συνεδρία είναι πολύ λίγα για να γίνεται ποιοτική και ασφαλής δουλειά. Άρα μάλλον παίζουν και τα δύο. Και αισχροκέρδεια και χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Muse
Muse
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Σε γνωστό ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη πάντως, αν δεν πιάσουνε τον ημερήσιο στόχο (7000€) απαγορεύεται να χαμογελανε μεταξύ τους.

Påskeegg
Påskeegg
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Στα 20-21 είχα κάνει ακριβώς το ίδιο λάθος. Περίμενα μια φίλη και είχα πολύ χρόνο μπροστά μου οπότε όταν με σταμάτησε μία τέτοια στο δρόμο είπα ας ανέβω να περάσει λίγο η ώρα. Ακριβώς τα ίδια, μια κυρία τουλάχιστον 30 χρόνια μεγαλύτερη από μένα, βαμμένη υπερβολικά, με αρκετά περισσότερα κιλά από μένα αν κι εγώ δεν ήμουν και καμία αδύνατη, να προσπαθεί να με πείσει πως το δέρμα μου έχει καταστραφεί από την ακμή που ποτέ δεν πέρασα, πως οι μαύροι κύκλοι που δεν είχα με έκαναν να δείχνω 10 χρόνια μεγαλύτερη και πώς θα πρέπει να αρχίσω εντατικές συνεδρίες… Διαβάστε περισσότερα »

Σπανακόπιτα
Σπανακόπιτα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα πάει για σημάδια από σπυράκια (ίσως 16 χρόνων!), με έβαλε κάτω μια καλοθελητρια και μου έλεγε ότι ξέρεις… Προσοχή γιατί η κυτταρίτιδα θα σου φτάσει μέχρι τα γόνατα.. Το θυμάμαι και νιώθω το απόλυτο κριντζ, και ακόμα περισσότερο κριντζ που ήταν η μάνα μου μπροστά και δεν είπε τίποτα απολύτως 🙁

Jessica Jones
Jessica Jones
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

εντάξει την έχουμε πατήσει όλες με αυτά τα κέντρα! Που μπαίνεις μπουμπουκάκι και βγαίνεις μαραμένη. Ένα τικ χαμηλής αυτοπεποίθησης να έχεις τις έχεις πιστέψει. Εμένα με είχαν πετύχει στην πολη που σπούδαζα, 20 χρονών πολύ αδύνατη χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, χωρίς σπυράκια, ακμή, άτριχη (αχ τι ωραία χρόνια!!) τέσπα μου βγάζει ότι έχω πολλά προβλήματα σε πρόσωπο και σώμα τα οποία δε φαίνονται αλλά υπάρχουν και πρέπει να τα προλάβουμε και ένα ωραιότατο πακετάκι των 500 ευρώ. Τους λέω είμαι φοιτήτρια και δε δουλεύω οπότε δε θα μπορώ να τα καλύψω και οτι τα οικονομικά τα αναλαμβάνουν οι γονείς μου! Και… Διαβάστε περισσότερα »

bozonio
bozonio
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Po the Panda και εγώ ακριβώς το ίδιο νόμιζα με τις κρέμες! Άρχισα και να φαντάζομαι τι ώραια που θα ήταν να είχαμε μια κρεμ μπρουλε τωρα. Μάλλον θα φταίει που απο καλυντικά έχω ένα αποσμητικο και ένα τζέλ για τα μαλλιά.

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

ιτς οφισαλ, χρειαζομαι γυαλια “διαβασματος”. “Μου εκανε παζαρια” γραφεις, “μου εκανε παντζαρια”διαβαζω”, ε, φερε κ ολιγη απο σκορδαλια, σκεφτομαι

Inna
Inna
4 χρόνια πριν

Σημείωση: Ένα δέρμα μπορεί να είναι και αφυδατωμένο και λιπαρό!

daria
daria
4 χρόνια πριν

Θέλω να πω κάτι για το “λιπαρό αλλά αφυδατωμένο δέρμα” που έκανε τόσο εντύπωση στη Λένα. Το “λιπαρό” χαρακτηρίζει τη σύνθεση του δέρματος ενω το “αφυδατωμένο” την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα εκείνη την στιγμή. Είναι πολύ σύνηθες άτομα με λιπαρό δέρμα να έχουν και αφυδατωμένη επιδερμίδα επειδή θεώρουν οτι εξαιτίας της λιπαρότητας τους δεν χρειάζονται ενυδάτωση.

Muse
Muse
4 χρόνια πριν

Εγώ τώρα θυμήθηκα που είχε έρθει η μαμα μου (η οποία ζει στην επαρχία και ασχολείται με χειρωνακτική εργασία) και της είχα κλείσει πεντικιούρ σε ινστιτούτο που δίνουν έμφαση στον καθαρισμό του ποδιού από σκληρυνσεις και όχι απλά στο τι χρώμα θα βάψεις το νύχι. Οπότε και το ποσό είναι διπλάσιο από ότι στα περισσότερα ινστιτούτα. Της είπε η κυρία που της έκανε τα πόδια ότι “τα πόδια της είναι σε άθλια κατάσταση”. Μου το είπε αργότερα η μαμά μου και στραβωσα. Την πήγα εκεί για να χαλαρώσει, να κάνει κάτι για τον εαυτό της και την έκαναν να νιώσει… Διαβάστε περισσότερα »

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Muse

Απαράδεκτες, δυστυχώς πολύ συνηθισμένο σε τέτοια ινστιτούτα. Εγώ πχ πήγαινα για να μου κάνουν φρύδια, και άκουγα πόσο “τριχωτά” ήταν τα “μάγουλά μου” – εννοούσαν αυτό το σημείο μπροστά απ’ τα αυτιά μας, πώς στο καλό το λένε; Παρειές; Δεν έχω καν κάτι αξιοπρόσεχτο εκεί, είναι εντελώς φυσιολογική η τριχοφυία μου σ’ αυτό το σημείο, ωστόσο κάααθε φορά “αχ να μη στα πάρουμε αυτά λίγο; Δεν είναι καθόλου ωραίο σε μια γυναίκα να έχει τρίχες εκεί” κι εγώ να είμαι ????

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  trapezokathismata

Εμένα, όταν έβαφα τα μαλλιά μου χάλκινα, με είχε ζαλίσει ο κομμωτής ότι οι φύτρες κατεβαίνουν πολύ χαμηλά στο μέτωπο και να μου τις βγάλουν ντε και καλά με κλωστή γιατί “δεν είναι ωραίο, δεν το καταλαβαίνεις;”. Δεν μπορούσε να βάψει κι εκεί βλέπεις.

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Α ναι και με τις φύτρες μου είχαν πρόβλημα, τώρα το θυμήθηκα. Εν τω μεταξύ ξεπάτωμα μαλλιών με κλωστή – Προκρούστη τον έλεγαν τον κομμωτή σου μήπως; 😂

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Eγω βάφω εδώ και πολλά χρόνια τα μαλλιά μου ξανθό χάλκινα. Είναι ένα χρώμα που αγαπώ πολύ και όλοι μου λένε πόσο μου πάει. Πολύ συχνά με ρωτάνε αν είναι φυσικό και γενικά με το χρώμα είμαι ευχαριστημένη ρε παιδί μου. Κάποτε πηγα και έκανα αλλαγή στο χρώμα για 2-3 μήνες και μετά πήγα σε κομμωτήριο να μου επαναφέρει το χρώμα. Και δείχνω στην κομμώτρια το χρώμα και της λέω αυτό είναι το χρώμα μου αυτό θέλω. Και μου λέει “αυτό το χρώμα δεν είναι ωραίο. Είναι πολύ δεύτερο, να κάνουμε ένα αλλο”. Thank you, next.

Jenny Barnes
Jenny Barnes
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Muse

Μα και παθολογικό να ήταν , αυτό ο γιατρός θα το πει όχι αυτή , έλεος

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Καλέ όχι δεν έχει ξεπεραστεί, πού τέτοια τύχη. Έχω πάει σε φαρμακείο και είναι κυρία που προωθεί αντηλιακά. Έχουμε αυτά σε προσφορά μου λέει, της λέω μήπως έχετε και για λιπαρά δέρματα, όχι δεν έχουν αλλά αυτό που μου προτείνει είναι πάρα πολύ καλό για τις πανάδες που έχετε μου λέει. Εντωμεταξύ εγώ δεν είχα πανάδες. Τότε, γιατί τώρα έχω. Πέρασα όλο το απόγευμα να κοιτιέμαι στον καθρέφτη να δω πού στο καλό είδε ΤΙΣ πανάδες. Τώρα που απέκτησα αναρωτιέμαι μήπως ήταν βιονικό το μάτι της και τις είχε δει πριν εμφανιστούν. Άλλη φορά με παίρνει μία τηλέφωνο να μου… Διαβάστε περισσότερα »

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Πες της τα λιπαρά δέρματα δεν έχουν ούτε χαλάρωση ούτε ρυτίδες κοκλίτσα μου. Τζάμπα περάσαμε ακμή στην εφηβεία; Τώρα εκδικούμαστε όλες τις τότε αψεγάδιαστες 😁

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Ε μια χαλάρωση την κάνουν κι εσύ, και ρυτίδες κάνουν, λιγότερο αλλά κάνουν. Κάτσε να μεγαλώσεις και θα δεις 😋

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Ποια είναι αυτή που προέβλεψε τις πανάδες, βρες μου τηλέφωνο ASAP, έχω ένα αισθηματικό ζήτημα που με καίει, άραγε θα μου στείλει να βγούμε το ΣΚ? SOS!

Jenny Barnes
Jenny Barnes
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Χαχαα ήξερε ότι θα βγάλεις παναδες πριν τις βγαλεις? Αυτή δεν ήταν προωθητρια η oracle από το matrix ήτανε 😀

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Πάντως η κυρία ευγενέστατη ΔΕΝ ήταν. Περιφρονητική και αδιάκριτη ήταν, και θα ήταν έκπληξη αν είχε άλλους τρόπους.