in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ο σύντροφος μου δεν είναι αποδεκτός από τον περίγυρο λόγω εμφάνισης

Αγαπητή Α,μπα το θέμα μου είναι κάπως κοινό νομίζω. Οι περισσότεροι γκόμενοί μου μέχρι τώρα ήταν και είναι ας πούμε κάπως μη αποδεκτοί λόγω εμφάνισης από τον κοινωνικό μου περίγυρο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4101ed0de880d41fe9566532d1e44980

Αγαπητή Α,μπα το θέμα μου είναι κάπως κοινό νομίζω. Οι περισσότεροι γκόμενοί μου μέχρι τώρα ήταν και είναι ας πούμε κάπως μη αποδεκτοί λόγω εμφάνισης από τον κοινωνικό μου περίγυρο. Ο τωρινός είναι τύπου μαλλί τζίβες, πίρσινγκ, ρέγκε, αναρχία κλπ.. Εμένα δε μ’ενοχλει αυτό, ίσα ίσα που τα βρίσκουμε πολύ καλά στις απόψεις μας και περνάμε καλά όταν βγαίνουμε! Εμφανισιακά δεν ταιριάζουμε γιατί το δικό μου στυλ είναι τελείως διαφορετικό, το ορντινερι τζινακι-μπλουζακι-χαλαρό παπούτσι, αυτό δηλαδή που είναι αποδεκτό και σύμφωνα με τις κοινωνικές επιβολες, καταλαβαίνετε. Αλλά δε νομίζω ότι έχει σημασία το πώς δείχνουμε στους άλλους, αν ταιριάζουμε εμφανισιακά ή όχι λίγο ρόλο παίζει. Όμως νιώθω όλη αυτήν την απόρριψη (μέχρι και χασικλή τον έχουν πει) και δυστυχώς υποσυνείδητα με επηρεάζει στο πώς σκέφτομαι γι’αυτον πχ αν όντως μου αρέσει, ενώ χωρίς αυτές τις επιρροές δε θα με ένοιαζε τόσο ή και καθόλου. Πιστεύετε πρέπει να ακούω τους γύρω μου που έχουν κάπως πιο αντικειμενική σκοπιά ή να το ζήσω όπως γουστάρω και να τους γράψω όλους; Είμαστε πολυυ μακριά από τη φάση του γάμου οπότε δεν παίζει θέμα σοβαρής σχέσης, κοινού οράματος ζωής και τέτοια.

Whatever

Αν οι περισσότεροι σου γκόμενοι κινούνται σε αυτό το προφίλ, τότε αυτό δεν είναι τυχαίο. Τους ψάχνεις. Δεν ξέρω γιατί το κάνεις, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Ίσως για να μην δώσεις ευκαιρία στους άλλους να πιστέψουν ότι είσαι στα σοβαρά μαζί τους;

Οι άνθρωποι ντύνονται όπως ντύνονται γιατί έτσι δίνουν στον περίγυρο την ταυτότητα τους. Γιατί δεν είναι οι περισσότεροι σου γκόμενοι με πουκαμισάκι και σκαρπίνια; Πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτή η ταυτότητα και αν σου αρέσει, και να μην παριστάνεις ότι είναι κάτι σαν προτίμηση σε γεύση παγωτού. Αν ξέρεις τι είναι και γιατί σου αρέσει, θα ξέρεις και αν πρέπει να ακούς τους γύρω σου ή όχι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

18 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

Θέλεις να μου πεις οτι βρήκες εναν άνθρωπο με τζιβες, ρεγκε, αναρχια που να μην κάνει μπαφους; Χαχα κρατα τον, εχει μουσειακή αξια.
Γιατι αν κανει, ειναι οντως χασικλης.

aeromango
aeromango
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Αχαχαχαχα. Spot on

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Μάλλον δεν κατάλαβε τι σημαίνει η λέξη.

Μαύρος Γάτος
Μαύρος Γάτος
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Μάγκι, με τον όρο “χασικλής” εννοούμε το άτομο που καπνίζει χασίς σε μόνιμη, καθημερινή βάση, σε βαθμό που αυτό καθορίζει αποφασιστικά την ταυτότητά του.
Ειδάλλως, εάν συμπεριλαμβάνεις στον όρο και όσους καπνίζουν μια στο τόσο έναν μπάφο ή και όσους απλά το έχουν δοκιμάσει μερικές φορές στη ζωή τους, τότε οι “χασικλήδες” ανέρχονται στην κοινωνία μας σε σοβαρό διψήφιο ποσοστό, ενώ στην νεολαία θα πρέπει και να αποτελούν την πλειοψηφία…

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μαύρος Γάτος

Μαυρε γατε, γενικώς ναι, αλλά οι αναρχικοί τύποι με τις τζίβες που ακούνε ρέγκε, συνήθως καπνίζουν μπάφους κάθε μέρα, σε βαθμό που καθορίζει την ταυτότητά τους.

Αν όχι, είναι όντως σπάνιο είδος.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μαύρος Γάτος

Μαυρε, ξέρω να ξεχωρίζω την τζιβα από την τζιβάνα. 😘😄

sugar
sugar
4 χρόνια πριν

Φαντάζομαι ότι και ο δικός του κοινωνικός περίγυρος θα λέει “που τη βρήκες αυτή την ορντινέρι ρε μαν?”.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sugar

“Αυτή, φίλε μου, μέχρι και τις τζίβες σου θα σε κάνει να κόψεις”

Felis
Felis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sugar

Αχαχαχα, καλά παίζει πολύ πιθανό αυτό το σενάριο! 🤣

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Η μπορεί να θες μεσω των γκομενων να δείχνεις πιο αντισυμβατική απ οτι είσαι! Πιτσιρίκα ειχα το αντίθετο (η το ιδιο)πρόβλημα. Ηθελα να δειχνω τρελά “σοβαρή ” και τα εφτιαχνα με σούπερ γιαπιδες.τελικα ολοι μου ελεγαν μπραβο αλλα εγω δεν περναγα καλα.εσυ κοίτα με τον γκομε σου να νιωθεις ωραία και ο κοσμος παντα κατι θα βρει να πει…

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν

Οι γύρω σου δεν έχουν αντικειμενική σκοπιά. Έχουν τις δικές τους υποκειμενικές. Φρόντισε εσύ να έχεις τη δικιά σου, που δεν την έχεις, γιατί ακόμα περιμένεις την έγκριση και την αποδοχή των αλλωνών για τις επιλογές σου.

dim
dim
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

ακριβώς αυτό! σωστή παρατήρηση

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για την εμφάνιση. Μπορεί τη μια μέρα να είμαι ντυμένη με αρβύλες και τζιν και την επόμενη να είμαι σούπερ σικ με κοστούμι.
Διαλέγω μερικες φορές άκρα. Τοταλ μποχο ή πολύ αυστηρά κοστούμια σαν δεσμοφύλακας και πολλά ενδιάμεσα λουκς.
Λες να έχω πολλαπλές προσωπικότητες; 😁😁😁 Μπορεί 😐

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Μήπως επειδή εσύ δεν έχεις κάποιο στυλ που να δείχνει την ταυτότητα σου διαλέγεις τα Τζίβα μπόις για να νιώσεις μέλος ενός συνόλου;

Μαύρος Γάτος
Μαύρος Γάτος
4 χρόνια πριν

Αν όντως περνάς καλά με αυτήν την κατηγορία γκόμενων και δεν πρόκειται απλά για εκκεντρικότητα ή για επιθυμία να προκαλέσεις τους γύρω σου, συνιστάται αλλαγή φιλικού περιβάλλοντος.

Perilio
Perilio
4 χρόνια πριν

Αν εσύ περνάς καλά και είσαι ευχαριστημένη μαζί του,τότε who cares για τα ράστα,τις τζίβες και το ρέγγε και σαρδέλαι;Εκτός αν τρώγεσαι και συ λίγο από μέσα σου σχετικά με την άποψη του κόσμου που έχει συγκεκριμένο πρότυπο εμφάνισης και στυλ…θα ήθελες ίσως,βαθιά μέσα σου,να είναι το συγκεκριμένο άτομο με όλες του τις αρετές αλλά με politically correct παρουσιαστικό….

βλαχάκι(το)
βλαχάκι(το)
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Perilio

Γιατί δεν διαθέτει PC παρουσιαστικό ο τύπος; Επειδή οι τζίβες είναι cultural appropriation? lol!

Shavra
Shavra
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  βλαχάκι(το)

Βλαχακι γενικά σε συμπαθω, εδω σε αγαπησα λίγο παραπάνω 😂😂😂😂😂