in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τι κάνεις όταν βρίσκεις ανθρώπινο πτώμα στο δάσος;

Ενημερώνεις την αστυνομία;

Θα σου φανεί περίεργη η ερώτηση, αλλά με απασχολεί γιατί το χόμπυ μου είναι πορείες στα δάση της περιοχής μου παρέα με τα σκυλιά μου: τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει κανείς αν βρει ένα πτώμα(ανθρώπου) στο δάσος; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

f751e1d433d85b68185a7717caebe822

Θα σου φανεί περίεργη η ερώτηση, αλλά με απασχολεί γιατί το χόμπυ μου είναι πορείες στα δάση της περιοχής μου παρέα με τα σκυλιά μου: τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει κανείς αν βρει ένα πτώμα(ανθρώπου) στο δάσος; Να ενημερώσει την αστυνομία με κίνδυνο να βρεθεί μπλεγμένος/η σε ανθρωποκτονία(συχνά αυτοί που βρίσκουν κάποιο πτώμα ανακρίνονται για ώρες) ή να κάνεις τα στραβά μάτια (ούτως ή άλλως δεν μπορείς να τον/την αναστήσεις); Ανώνυμο τηλεφώνημα δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει χωρίς να ριςκάρεις να σε εντοπίσουν(και να προσπαθείς να κρύψεις την ταυτότητά σου), αν θέλουν, από ποια τηλεφωνική καμπίνα πήρες π.χ. τηλέφωνο και να βρούνε από γειτονικές παρακείμενες κάμερες ποιος είσαι.

Νομίζω ότι βλέπεις πολλές ταινίες, ή βλέπεις τις λάθος ταινίες. Δεν κινδυνεύεις να μπλεχτείς σε ανθρωποκτονία αν βρεις ένα πτώμα στο δάσος όταν κάνεις βόλτα τον σκύλο σου και φωνάξεις την αστυνομία. Ούτε είναι απαραίτητο να σε ανακρίνουν για ώρες. Αντιθέτως νομίζω ότι μπλέκεις πραγματικά αν δεις πτώμα και δεν κάνεις τίποτα και σε καταλάβουν, από τις περίφημες γειτονικές παρακείμενες κάμερες που λες κι εσύ.

Τέλος, δεν ξέρω πού μένεις, αλλά αν δεν μένεις στα δάση της Βιρτζίνια γύρω στο 1750, οι πιθανότητες να βρεις πτώμα που έγινε πτώμα από ανθρωποκτονία, είναι όσες να σκοντάψει ο σκύλος σου πάνω σε ένα σεντούκι γεμάτο με χρυσές λίρες.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

32 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
4 χρόνια πριν

Οι ερωτήσεις πλέον έχουν ανέβει κατηγορία.

Lazy cat
Lazy cat
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Πλέον έχουμε λύσει τα τετριμμένα προβλήματα και έχουμε πάει στις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Θέλουμε να μάθουμε τι θα γίνει αν βρούμε πτώμα στο δάσος, τι θα γινόταν αν είχαμε φτερά,πώς να αντιδράσουμε σε μια εξωγήινη εισβολή…Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή…

chrissie spanikou
chrissie spanikou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lazy cat

εξωγήιναι εισβολαί δεχόμεθα σχεδόν καθημερινά (βλέπε σχόλια ομηρικών ηρώων σε διπλανές ερωτήσεις)

sugar
sugar
4 χρόνια πριν

Εγώ λέω να πάρεις ένα τηλεφωνάκι. Μπορεί να το σηκώσει ο Μάθιου Μακόναχι.

Stalkerou
Stalkerou
4 χρόνια πριν

Πάντως στο csi τα επεισόδια ξεκινούν με αυτούς που βρίσκουν το πτώμα στο δάσος και η αστυνομία συζητάει για 1 λεπτό το πολύ με αυτόν που το βρηκε, μετά πέφτουν οι τίτλοι αρχής, οπότε λογικά έτσι θα γίνει κ μ εσένα.

flavors
flavors
4 χρόνια πριν

Εγώ πάντως στη θέση της γραφούσας θα αγχωνόμουν μήπως με εντοπίσουν μέσω της ερώτησης στην Αμπά και με κατηγορήσουν για απόκρυψη πληροφοριών. Λέγε τι ξέρεις και δεν λες;

IrisPrismatica
IrisPrismatica
4 χρόνια πριν

Πολύ πιθανό δεν είναι να βρεις πτώμα, και δη θύμα δολοφονίας, αλλά απίθανο δεν είναι. Είμαι από τους ανθρώπους που τα τρεχάματα και τα μπλεξίματα με φρικάρουν περισσότερο από τον μέσο όρο, να καταλάβεις δεν έχω λάβει ποσό που δικαιούμουν (όχι τεράστιο αλλά διόλου ευκαταφρόνητο) επειδή το προτίμησα χίλιες φορές από το να τρέχω σε δημόσιες υπηρεσίες. Αλλά: Υποτεθείσθω ότι βρίσκεις πτώμα, το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό είναι “πωπω πού να μπλέκω τώρα”; Που προφανώς θα μιλάμε για ένα άγνωστο πρόσωπο με το οποίο δεν θα σε συνδέει κάτι, και θα το έχεις εντοπίσει στην ύπαιθρο. Όχι… Διαβάστε περισσότερα »

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν

Πολύ τις γουστάρω αυτές τις ερωτήσεις που πραγματικά δεν ξέρεις από πού θα σου ρθουν.

HandinGlove
HandinGlove
4 χρόνια πριν

ΕΚΑΒ αν είναι ακόμα στη ζωή (θα ενημερώσουν αυτοί την αστυνομία αν υπάρχει πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας) , αστυνομία σε περίπτωση πτώματος. Τα έχω πρόσφατα επειδή είδα άνθρωπο να επιπλέει στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Αριστοτέλους. Τελικά ήταν μπάρμπας με σωβρακο και καταδυτική μάσκα που έψαχνε ένας θεός ξέρει τι στο βούρκο του Θερμαϊκού.

Between Worlds (she/her)
Between Worlds (she/her)
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  HandinGlove

Τι; Ήρθε το ΕΚΑΒ; Τι έγινε τελικά; Μην μάς κρατάς σε αγωνία.

NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν

Δεν μπορείς να τον αναστήσεις, κάποιοι όμως συγγενείς θα αγωνιούν για τη τύχη του και κάποιος δολοφόνος θα μείνει ασύλληπτος. Επίσης θα σε δείξουν και στην τηλεόραση (με την πλάτη, φυσικά).

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν

Έλεος, τι διαβάζω; Τι είδους παιδεία έχει ο κόσμος και δεν ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση που βρει ένα πτώμα;

Between Worlds (she/her)
Between Worlds (she/her)
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Haifischnet

Elementary, Watson.

Groundhog day
Groundhog day
4 χρόνια πριν

Πολύ wtf και creepy ερώτηση.
Το τι κάνεις όταν βρεις πτώμα στο δάσος (ή οπουδήποτε αλλού) είναι αυτονόητο.
Μήπως σκότωσες κανέναν και εκρυψες το πτώμα στο δάσος και φοβάσαι μη σε ανακαλύψουν; 😜