in

Αγαπητή «Α, μπα»: Σκέφτομαι να κατέβω Ελλάδα και να τα παρατήσω όλα!

Τι να κάνω;

Α, μπα; πρόσφατα ήρθα στη Νορβηγία για σπουδές και δουλειά. Είμαι ερωτευμένη ακόμα με το (πρώην – εκείνος μου ζήτησε) αγόρι μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b25a68ded9d414d6891208251a657c66

Α, μπα; πρόσφατα ήρθα στη Νορβηγία για σπουδές και δουλειά. Είμαι ερωτευμένη ακόμα με το (πρώην – εκείνος μου ζήτησε) αγόρι μου. Σκέφτομαι να κατέβω Ελλάδα και να τα παρατήσω όλα! Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Να πάμε και ας μας βγει και σε κακό;

Βρίσκεσαι στην ταράτσα ενός κτιρίου, γυμνή, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς και κάνει κρύο. Πίσω σου βρίσκεται μια πόρτα που οδηγεί σε ένα στεγνό, ζεστό δωμάτιο, με ρούχα. Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Πηδάμε από την ταράτσα κι ας μας βγει σε κακό;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

23 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
AllesGoed
AllesGoed
4 χρόνια πριν

Οι Φινλανδοι, οι Νορβηγοι και οι Σουηδοί είναι οι πιο ωραίοι άντρες που έχω δει στη ζωή μου. Πας στην Τράπεζα και σε εξυπηρετεί ο Θορ ξερωγω. Και εσύ τώρα μου λες για έναν πρώην που δεν σε θέλει και αχ Πανα’ι’α μου θα τα εγκαταλείψω όλα να γυρίσω πίσω να τον κυνηγάω.
ΣΟΒΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΧΩΡΗΣΕ;
Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλα είναι ύβρις.

Τρελή επιστήμονας
Τρελή επιστήμονας
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  AllesGoed

Κόντεψα να πνιγώ με τα cornflakes πρωί πρωί!

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Εφόσον έχεις ξεκινήσει τις σπουδές σου και έχεις βρει και δουλειά θα σου πρότεινα να δώσεις μια ευκαιρία στην Νορβηγία. Να γυρίσεις στην Ελλάδα για τον πρώην που τον θέλεις αλλά σε χώρισε θεωρώ ότι είναι λάθος λόγος. Σε λίγους μήνες θα στείλεις update με το πόσο καλά περνάς και πόσο ωραίος είναι ο νέος σου φίλο που μοιάζει με Βίκινγκ θεό. Καλή προσαρμογή και όλα θα πάνε καλά ☺️

η Domus
η Domus
4 χρόνια πριν

Εγώ έχω ζήσει στη Νορβηγία 3 χρόνια και επέστρεψα Ελλάδα. Θα σου πω ,όπως ήδη ξέρεις, ότι είσαι σε μια δύσκολη -λογω καιρού-χώρα,πανέμορφη και διαφορετική. Αν έχεις πάει πρόσφατα, βιώνεις βροχή και φως, σε λίγο θα βιώσεις χιόνι και κρύο. Θα είναι δύσκολα αλλα τοσο διαφορετικα, τόσο ομορφα. ΑΛΛΑ μην αφήσεις τις σπουδές σου. Ειναι τόσα πολλά αυτά που θα κερδίσεις εκεί.. Προσπάθησε να κανεις φίλους απο το τμήμα σου, να ακολουθείς το orientation και δώσε λίγο χρόνο για να αποφασίσεις αν σου κάνει η χώρα. Δεν είναι κακό να γυρίσεις. Είναι όμως κρίμα να αφήσεις τις σπουδές σου και… Διαβάστε περισσότερα »

Blackcat
Blackcat
4 χρόνια πριν

Κοίτα μην κουνηθείς από Νορβηγία… Γιατί πραγματικά θα σου βγει σε πολύ κακό..

highlight
highlight
4 χρόνια πριν

Για ένα αγόρι; Είσαι με τα καλά σου ; Ούτε να το διανοηθεις . Κάνε τις σπουδές σου και μετά βρες δουλειά εκεί.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Η προσαρμογή σε μια χώρα είναι δυσκολη στη αρχή. Σίγουρα διαφορετική ζωή από αυτή που ξέρεις και έχεις συνηθίσει. Στην Ελλάδα υπάρχει το γνώριμο που σου είναι οικείο. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει ότι θα είσαι καλύτερα στην Ελλάδα.
Εγώ στη θέση σου θα εμένα Νορβηγία και ναι θεωρώ τους Σκανδιναβούς ιδιαίτερα όμορφους.

mania
mania
4 χρόνια πριν

κ εγώ νορβηγία είμαι σε άλλη κατάσταση από την δίκη σου.
είτε είσαι γυμνή στη ταράτσα κ βρέχει, (πολύ δραματική κ υπερβολική εικονογραφηση μου φάνηκε σε σχέση με αυτά που έγραψες), είτε όχι, μοιάζει παρορμητική απόφαση να επιστρέψεις.
τελείωσε τουλάχιστον τις σπουδές σου κ αν τον θέλεις τόσο πολύ, βρείτε μια προσωρινή λύση. Εάν υπαρχει η διάθεση όλα γίνονται. Μπανάλ, αλλά ισχύει.
προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια ότι το φως κ η ζέστη κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους.
Ευκολακι να ρίχνεις το φταίξιμο στον καιρό κ στους ανθρώπους.

Thekla
Thekla
4 χρόνια πριν

Κι εγώ Νορβηγία ψηφίζω δαγκωτό! Πάλεψε το αφού έχεις την ευκαιρία αυτή κι αυτή η χώρα θα σε ανταμείψει κ με τη ζωή κ με τους ανθρώπους της.

londoner
londoner
4 χρόνια πριν

Όχι, όχι, όχι!!! Πήγα να κάνω κι εγώ το ίδιο λάθος πριν χρόνια, φυσικά τότε οι επιλογές πίστευα ότι είναι: μένω εδώ και συνεχίζω αυτή την ζωή, η κάνω το βήμα και μένω με τον έρωτα της ζωής μου. Μάντεψε. Υπάρχει και το γυρνάς πίσω και δεν μένετε μαζί, και έχεις χάσει και την σίγουρα καλύτερη ζωή που θα μπορούσες να έχεις. Αν ήταν Ο ένας θα το είχατε κάνει να δουλέψει παρόλη την απόσταση.

Elda
Elda
4 χρόνια πριν

Να παρατήσεις σπουδές, καριέρα κτλ για να γυρίσεις να κάνεις τι ακριβώς; Να κυνηγάς έναν πρώην; Ελπίζω να σε τρόμαξε γενικά το εξωτερικό και ψάχνεις αφορμές αλλιώς λυπάμαι πολύ για τους στόχους που σκέφτεσαι να θέσεις στη ζωή σου. Η οποία βέβαια δική σου είναι, αλλά και πάλι κρίμα.