in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς ξεχωρίζεις τους ντροπαλούς από τους αντικοινωνικούς;

Πώς ξεχωρίζεις τους ντροπαλούς από τους αντικοινωνικούς και από αυτούς που απλώς δεν έχουν τίποτα να πουν;   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5ff79e17591254bca1a8ca7234dfea41

Πώς ξεχωρίζεις τους ντροπαλούς από τους αντικοινωνικούς και από αυτούς που απλώς δεν έχουν τίποτα να πουν;

Οι ντροπαλοί μπορεί να μη μιλάνε, αλλά συμμετέχουν με μη λεκτική επικοινωνία: γελάνε, παρακολουθούν με το βλέμμα, κάνουν νεύματα ή, έστω, κουνιούνται νευρικά. Οι αντικοινωνικοί φέρονται έτσι ώστε να αναγκάσουν έστω και έναν να τους ρωτήσει «τι έχεις» και αν αποτύχουν, προσπαθούν να χαλάσουν το κέφι όλων με τη δύναμη της μούρης τους. Αυτοί που δεν έχουν τίποτα να πουν κοιτάνε το κινητό τους.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Προσοχή σ αυτούς που το παίζουν αντικοινωνικοί, ακριβώς επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν. Βλέπε σοβαρούς, μελαχρινούς ζωγράφους ή μελαγχολικούς τραγουδιστές/ rock star 😉

Η μπλε ώρα
Η μπλε ώρα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Όπου μελαγχολικός Rock star Παυλίδης ε; (Μας έχει στοιχειώσει αυτή η ιστορία )😂😂😂

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Η μπλε ώρα

Γενικά “alternative” τύπους 😂

Anna
Anna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Η μπλε ώρα

Κι απ’ αυτούς 😊

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Η μπλε ώρα

γιοκ κοκο 🤣🤣

Tελέσιλλα
Tελέσιλλα
4 χρόνια πριν

Μου άρεσε η ερμηνεία του αντικοινωνικού: Προσπαθεί τεχνηέντως να τραβήξει την προσοχή , για να εκδηλώσει μετα όλη τη ξινιλα του. Δηλαδή χωρίς ακροατήριο δεν λειτουργεί.
Πολυ χρήσιμη τελικά η αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς του. Thanks .

Jessica Jones
Jessica Jones
4 χρόνια πριν

Θα προσθέσω και την έννοια του εσωστρεφή. Δε ξέρω εαν ειναι ντροπαλος ή αντικοινωνικός. Ειναι κάπου ανάμεσα σαν υποστοιχειο και των 2. Αγγλιστί introvert. Ειναι άτομα που τους αρέσουν οι μικρές παρέες, οι ουσιαστικές συζητήσεις, δε μιλανε πολυ σε χαζοκουβεντες απλα για να περάσει η ώρα, τους αρεσει να ακουν τον άλλον, θυμούνται τα πάντα σε μια συζήτηση γιατι έχουν το ρολο του σιωπηλου παρατηρητή, απεχθάνονται τη φασαρία κ τη πολυκοσμία , τους αρέσει να μενουν μονοι τους κ να αποφορτιζονται.