in

Αγαπητή «Α, μπα»: Οι άντρες είναι σαν τις γάτες;

Ισχύει κάτι τέτοιο, κατά τη γνώμη σου;

Α μπα; κάπου διάβασα ότι οι άντρες είναι σαν τις γάτες: όταν τις κυνηγάς φεύγουν, άμα τις αγνοήσεις έρχονται και σου τρίβονται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

dd5b80ddc590341384b1ff93b4a9fce8

Α μπα; κάπου διάβασα ότι οι άντρες είναι σαν τις γάτες: όταν τις κυνηγάς φεύγουν, άμα τις αγνοήσεις έρχονται και σου τρίβονται. Ισχύει κάτι τέτοιο, κατά τη γνώμη σου; Θέλω να πω, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους άντρες σαν ανώριμα παιδάκια, σαν τα χαζά που με λίγη πονηριά τελικά θα καταφέρουμε να κουτουπώσουμε; (Μπλιαχ!) Ή μπορούμε να ελπίζουμε σε μια ισότιμη σχέση;

Να ελπίζουμε; Τι δουλειά έχει η ελπίδα; Μπορείς να ελπίζεις να μη βρέξει, μπορείς να ελπίζεις να τύχεις σε ευγενικό υπάλληλο στο γκισέ. Αν ελπίζεις σε κάτι που είναι δική σου ευθύνη, θα απογοητευτείς πολύ και δεν θα φταίνε ούτε τα ηλίθια στερεότυπα ούτε οι γυναικουλίστικες συμβουλές.

Η άποψη ότι οι άντρες είναι παιδιά είναι τόσο χρήσιμη για τη ζωή σου όσο ένας στραμπουλιγμένος αστράγαλος. Πρώτα θυμήσου πού διάβασες αυτή την ισοπεδωτική ανοησία και μην ξαναέρθεις σε επαφή με τέτοιο σκουπίδι. Το επόμενο που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάσεις αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει «ισότιμη σχέση», αν είσαι έτοιμη να συμμετέχεις σε κάτι τόσο απαιτητικό, που έχει ευθύνες, και αν πιστεύεις ότι, εφόσον συμβεί, θα μπορέσεις να το αναγνωρίσεις. Αν αμφιβάλλεις έστω και στο ελάχιστο, αν αμφιταλαντεύεσαι έστω και για νανοδευτερόλεπτο, δεν θα φταίνε «οι άντρες».

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

41 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Κάπου διάβασα ότι αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες. Για πείτε ρε παιδιά, ισχύει?

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Εννοιείται ισχύει, το έμαθα στο δημοτικό και γω. Όπως και το αγόρια ρομπότ, κορίτσια φερυ μποτ.

Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μιμόζα

Και το έπος κλείνει με το “αγόρια ατσίδες, κορίτσια κατσαρίδες”

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Daenerys Targaryen

χεχεχε!!! Θυμάμαι να πηγαίνουμε μονοήμερη και σε ολόκληρη τη διαδρομή στο πούλμαν να λέμε τέτοια και να ακούμε Ημισκούμπρια.

MND1
MND1
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Όχι, ισχύει το αγόρια ατσίδες, κορίτσια κατσαρίδες.

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  MND1

Αγόρια κανόνια κορίτσια μακαρόνια.

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Ισχύει και αυτό και το ότι οι άντρες είναι σαν τις γάτες. Αγόρια γάτες, κορίτσια σουρικάτες. Είδες; Ισχύει.

alki
alki
4 χρόνια πριν

Βρε αμπα, το να χαρακτηρίζεις τις ηλιθιες συμβουλές ως γυναικουλιστικες δεν είναι σεξιστικό?

Τετράγωνη Λογική
Τετράγωνη Λογική
4 χρόνια πριν

Μετά από αυτό που διάβασες, έκανες και το τεστ “Είσαι γυναίκα τίγρης ή κουνέλι”;

selene
selene
4 χρόνια πριν

Πόσο με εκνευρίζει η άποψη ότι οι άντρες είναι σαν παιδιά. Αυτή η νοοτροπία τους δίνει άλλοθι όχι μόνο να συμπεριφέρονται ανώριμα αλλά να αποποιούνται και τις ευθύνες των πράξεών τους.
Όχι, οι άντρες δεν είναι σαν τα παιδιά. Κι αν κάποιοι είναι , δεν είναι αυτοί οι άντρες που θέλουμε στην ζωή μας.

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν

Ως περήφανη και φουλ ερωτευμένη κάτοχος μικρού γατακίου εδώ και λίγες εβδομάδες έχω να πω πως οι γάτες δεν έρχονται και σου τρίβονται αν τις αγνοήσεις. Ο δικός μου ίσα ίσα που αν τον αγνοώ έρχεται και μου δαγκώνει τις κάλτσες και μετά πάει και κρύβεται. Όταν του μιλάω, τον χαιδεύω και του δείχνω αγάπη είναι που έρχεται συνέχεια από πίσω μου. Και όταν πεινάει (το πιο βασικό 🙂 🙂 ). Τώρα για τη μπούρδα που διάβασες το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα το χαρτί που σπαταλήθηκε για να τυπωθούν ή/και το ρεύμα για να δημοσιευτούν στο ίντερνετ.

lioness
lioness
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μιμόζα

Καλή αρχή γατομαμά! Μου έχει λείψει η φάση γατάκι ομολογώ! Έρωτας! Όχι ότι δε λατρεύω τη μικρή μου μουλαρίτσα ετών 3.5, αλλά όπως και να το κάνουμε, μου έχει λείψει η τρέλα ενός μικρού γατιού, που ανακαλύπτει τον κόσμο, που τρέχει πέρα δώθε σαν παλαβό, που έρχεται και ξαπλώνει πάνω σου στα πιο απίθανα σημεία! Τυχερούλα! Καλή αρχή : )

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lioness

Ευχαριστώ πολύ lioness!! Ρε είναι τρέλα, τρέλα!!! Όλη μέρα ρίχνω ΤΟ γέλιο με τις παλαβομάρες του. Τώρα δουλεύουμε και το θέμα του ύπνο παρέα, γιατί ο πρίγκιπας πάει και αράζει και δεν τολμάω να κουνηθώ μήπως και τον ξυπνήσω. Να χαίρεσαι και συ τη δικιά σου 🙂 🙂

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Εντωμεταξύ ούτε καν για τις γάτες δεν ισχύει το τσιτάτο. Είναι τρυφερά, ανεξάρτητα, πανέξυπνα ζώα που μπορούν να γίνουν πολλοί καλοί σύντροφοι.
Το ίδιο ισχύει και για κάποιους ανθρώπους 😜

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Συμφωνώ, λίγα λόγια για τα γατούλια.

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν

Οι γάτες είναι σαν παιδιά και οι άντρες είναι σαν παιδιά, άρα οι άντρες είναι σαν τις γάτες. Εκ του ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Lady Chatterley
Lady Chatterley
4 χρόνια πριν

Κατ’αρχάς αυτός που το έγραψε αυτό, δεν έχει ιδέα από γάτες. Και είμαι σίγουρη πως δεν έχει ιδέα γιατί βάζει όλες τις γάτες μέσα σε ένα καλάθι. Ότι δηλαδή όλες συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Χα χα χα – ας γελάσω.

Επίσης, μία γάτα θα σε πλησιάσει αμα πεινάει και κρατάς σουβλάκι. Τι να κάνουμε, δηλαδή; Να κόψουμε το φαί στους άνδρες για να κάνουμε εμείς σχέση;!

Γβρμ
Γβρμ
4 χρόνια πριν

Αχ μπερδεύτηκα. Εξαιτίας αυτού του σαιτ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ όρους όπως «γυναικουλίστικος» παρολο που θεωρώ ότι μεταφέρουν καταπληκτικά το νόημα που θέλουμε. Γιατί είναι οκ; (Μη βαράτε, προσπαθώ!)

Λιλά57
Λιλά57
4 χρόνια πριν

Συγγνώμη τώρα το ‘γυναικουλίστικες’ δεν είναι λόγο περίεργος όρος?ανετα αυτή η φιλοσοφία περί ανδρών θα μπορούσε να έχει υποθεί από άντρες. Έχω ακούσει αρκετές φορές άντρες να λένε κάτι παρόμοιο για το πως πρέπει να τους αφήνεις ελευθερους να αλλωνίζουν για να γυρνάνε σε σένα (νιαου) και φυσικά με τέτοιους τύπους δεν αξίζει καν να ασχοληθείς.