in

Αγαπητή «Α, μπα»: Θέλω να ξεκινήσω pole dancing για να τον προσεγγίσω

Είναι αυτό εσωτερικευμένη πατριαρχία, να ξεκινάει κανείς χόμπι με απώτερο σκοπό να προσελκύσει συντρόφους;

Αγαπητή Α,μπα, ποια είναι η γνώμη σου για μία κοπέλα που θέλει να ξεκινήσει pole dancing ή aeroyoga ή κάτι τέτοιο για να γίνει “πλανεύτρα” στα μάτια κάποιου που της αρέσει αλλά και αν δεν της “κάτσει” ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 29

Αγαπητή Α,μπα, ποια είναι η γνώμη σου για μία κοπέλα που θέλει να ξεκινήσει pole dancing ή aeroyoga ή κάτι τέτοιο για να γίνει “πλανεύτρα” στα μάτια κάποιου που της αρέσει αλλά και αν δεν της “κάτσει” αυτός να προσελκύσει άλλα αρσενικά που της αρέσουν; Σε τι βαθμό είναι αυτό εσωτερικευμένη πατριαρχία και σε τι βαθμό αντίστοιχα πράγματα κάνει ο καθένας μας, π.χ. να ξεκινήσει κάποιο μουσικό όργανο, να γίνει καλός στη μαγειρική κλπ. με απώτερο σκοπό ή με σκοπό -ανάμεσα σε άλλους- να προσελκύσει συντρόφους; Και μία δεύτερη ερώτηση, πώς μπορεί κάποιος να διαχωρίσει τι του αρέσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνει για hobby και για ποιους λόγους του αρέσει;

25 χρονών και αναζητώ την ελευθερία μυαλού

Υπάρχει μια διάσημη ρήση του Όσκαρ Ουάιλντ που λέει «Τα πάντα στον κόσμο έχουν να κάνουν με το sex, εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία.» Δεν είναι εσωτερικευμένη πατριαρχία να κάνεις κάτι με ανώτερο σκοπό να προσελκύσεις σύντροφο. Οι περισσότεροι κάνουμε πολλά για αυτό τον λόγο και με αυτόν τον σκοπό, άντρες και γυναίκες.

(Ο όρος είναι «εσωτερικευμένος μισογυνισμός» και αναφέρεται σε γυναίκες που έχουν υιοθετήσει την μισογυνιστική λογική της πατριαρχίας ελπίζοντας έτσι σε καλύτερη αντιμετώπιση από τους άντρες.)

Μου φαίνεται λογικό να κάνεις pole dancing για να είσαι σέξι και πλανεύτρα, αυτό που δεν μου φαίνεται λογικό είναι να το κάνεις ισχυριζόμενη ότι δεν έχει να κάνει με το σεξ και απλώς είναι καλή άσκηση. Που είναι καλή άσκηση, δεν αμφιβάλλω, αλλά άλλο λέμε. Ότι έχει να κάνει με το σεξ (και την εκδήλωση διαθεσιμότητας). Που δεν έχω πρόβλημα με αυτό, εννοείται, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να παριστάνουμε ότι είναι το ίδιο με το να παίζεις ποδόσφαιρο με τους φίλους σου. Υπάρχει λόγος που οι άντρες δεν κάνουν pole dancing, ενώ «είναι πολύ καλή άσκηση».

Για το τελευταίο ερώτημα, αν αναζητάς ελευθερία μυαλού, ξεκίνα από το να σταματήσεις να κάνεις ερωτήματα που έχουν τη λέξη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα. Δεν υπάρχει τρόπος να διαχωρίσεις τίποτα από τίποτα, και τίποτα δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλία, αγάπη, ή δεν ξέρω τι άλλο. Όλα πραγματικά είναι, και έχουν μέσα σκοτεινές πλευρές, για την ακρίβεια, αυτές οι πλευρές είναι που τα κάνουν πραγματικά.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

86 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν

Για μένα χομπυ είναι αυτό που καλύπτει μια βαθύτερη ανάγκη σου και είναι η δική σου ώρα, για σένα και μόνο, για κανέναν άλλο. Αυτό που λες εσύ είναι να μπορείς να πεις σε διάφορους ότι κάνεις pole dancing και να δεις τη σπίθα στα μάτια τους, που προκύπτει συνήθως για όποια από εμάς έχει παραμυθιαστει να γίνει cool girl. Βασικά αυτό θεωρώ ότι είναι και το πρόβλημά σου, προσπαθείς να ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι στημένο και στα μέτρα τους. Θα είσαι η χοτ που ξέρει να κουνηθεί γύρω από το φαλλικο σύμβολο-στύλο… Διαβάστε περισσότερα »

Lady E
Lady E
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Παντως επειδή διαβάζω στα σχόλια γενικά ότι οι άντρες που τους αρέσει αυτό θα είναι ότι να’ναι και δεν θα αξίζουν έτσι και αλλιώς, πιστεύω κάτι αλλο. Επειδή έχω κάνει pole και επίσης εχω φίλη που κάνει συστηματικά εδώ και χρόνια, το να λες οτι κανεις pole ειναι πολύ καλή ευκαιρία να δεις τι απόψεις έχει ο άλλος για γυναίκες που δεν φοβούνται το σεξαπίλ τους. Γιατί έχουμε ακούσει ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ όλα αυτα τα χρόνια όταν το αναφέρουμε, και βλεπόυμε ότι κάποιοι θεωρούν ότι αυτό το κάνουν οι εξώλης και προώλης, από αυτα τα τσουλιά που πάνε με τον έναν… Διαβάστε περισσότερα »

Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
4 χρόνια πριν

Δε κατάλαβα το πρακτικό κομμάτι του πράγματος, πως θα φαίνεσαι “πλανεύτρα” στα μάτια αυτού που θες και θα σαγηνεύεις τους άλλους; Θα βγαίνεις πάντα σε μαγαζιά που έχουν pole dancing για να βρίσκεις ευκαιρία να ρίχνεις μια γυροβολιά;

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Daenerys Targaryen

Θα λέει ότι κάνει pole dancing και θα τους εξιτάρει εννοεί μάλλον.

miakotara
miakotara
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Daenerys Targaryen

Δεν ξέρω αν εννοεί αυτό η κοπέλα.
Εμείς ως φοιτήτριες είχαμε στην παρέα μια κοπέλα συμπαθητική εμφανισιακά (όχι εντυπωσιακή), που ήταν επαγγελματίας χορεύτρια.
Ε, όποιο αγόρι ερχόταν στην παρέα, μόλις το άκουγε αυτό, του έκανε ένα περίεργο κλικ και κολλούσε με την χορεύτρια της παρέας.
Από συζήτηση μαζί τους μου είχαν πει πως αυτόματα θεωρούν ότι θα κάνει περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι και ότι είναι εγκεφαλικό το θέμα. Αλλιώς να λες, η κοπέλα μου είναι χορεύτρια και αλλιώς είναι μαθηματικός.

Τι να πεις..

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Τους τελευταίους μήνες έχω γνωρίσει 2 κοπέλες που κάνουν pole dancing και όταν μας το είπαν στην παρέα, διάβασα στα μάτια τους τον πανικό και την αγωνία να δουν τις έκπληκτες αντιδράσεις μας. Το πρόβλημα όμως ξέρεις ποιο είναι; Πως τη σημερινή εποχή λίγο-πολύ ολες είμαστε κάπως cool… Άλλη έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο, άλλη έχει φοβερές σπουδές, άλλη είναι κορμάρα, τέλεια επαγγελματίας και η λίστα δεν έχει τέλος.. Αυτό που θα πω στην κόρη μου όταν μεγαλώσει, είναι να μην έχει μαράζι με το coolness και να βρει κάτι να την ευχαριστεί και να την αποσυμπιέζει.. Και μη σου… Διαβάστε περισσότερα »

Chublis
Chublis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Αυτό με τους τόιχους αν το βρεις να το μοιραστείς παρακαλώ!

Grace Curley
Grace Curley
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Oι τοίχοι θέλουν βάψιμο κάθε 4-5 χρόνια. Αντί να προσπαθείς να το αποτρέψεις , πάρε και συ μερικές κηρομπογιές και αποφασίστε ποιος τοίχος θα γίνει ο καμβάς σας για να μην υπάρχει σε κάθε τοίχο και μια ζωγραφιά (ή γραμμή) και περάστε απίστευτα διασκεδαστικές ώρες. Πριν τον βάψετε μη ξεχάσετε να τραβήξετε και μερικές φωτογραφίες.

Marina
Marina
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Κάτι παρόμοιο με αυτό που λέει η/ο Grace θα πρότεινα κι εγώ. Της είπα από νωρίς, δεν μπορείς να ζωγραφίζεις τους τοίχους του σπιτιού (ήταν και φρέσκοβαμμένοι), αλλά μπορείς να ζωγραφίζεις το τοιχακι στο μπαλκόνι όσο θες και όπως θες. Η μικρή είχε ξετρελαθεί και όλο το τοιχακι κάτω από τα κάγκελα είχε γίνει καμβάς. Εν τω μεταξύ οι μαρκαδόροι πια φεύγουν με απλό πλύσιμο οπότε μια φορά τη βδομάδα τον καθάριζουμε όλο και ξανά από την αρχή. Η δικιά μου δεν ζήτησε ποτέ να ζωγραφίσει μέσα, λογικά την κάλυπτε η ελευθερία του έξω.

TankGirl
TankGirl
4 χρόνια πριν

Eπειδή κάνω pole πολλά χρόνια θα ήθελα να πω πως πολλοί άντρες κάνουν πλέον pole dancing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαγωνίζονται και μάλιστα κάποιοι προτιμούν το σεξυ στυλ και χρησιμοποιούν και τακούνια (stripper heels, η εταιρία που τα φτιάχνει είναι από τις λίγες που διαθέτουν ψιλοτάκουνα σε αντρικά νούμερα). Επίσης η κοινότητα του pole dancing προωθεί το body positivity και βοήθαει ιδαίτερα να αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, καθώς και να αγκαλιάσεις τη σεξουαλικοτητά σου. Υπάρχουν πολλά στυλ όπως το αθλητικό, το καλλιτεχνικό και φυσικά το αισθησιακό. Εννοείται πως ξεκίνησε από τα στριπτιτζάδικα αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

Oh mon Dieu
Oh mon Dieu
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  TankGirl

Ως μαθήτρια του pole νομίζω δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Τα είπες όλα!

Barbie ζωντοχήρα😘
Barbie ζωντοχήρα😘
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  TankGirl

Επιτελους, και καποιος που εκφερει γνωμη γνωριζοντας τι ειναι το pole dancing!!! ♥️

Chopy
Chopy
4 χρόνια πριν

Για το pole dancing δεν ξέρω, αλλα aerial γυμναστική κάνουν και άντρες.. Πάντως, προσωπικά δε θα καταναλωνα χρονο για να μάθω κατι με σκοπο να προσελκυσω αντρες (φτανει ο χρονος που περνάω κάνοντας δίαιτα και με οδήγησε στη διατροφική διαταραχή φαντάζομαι), αλλά εχω μια εντύπωση ότι οι άντρες που θα προσελκύσεις επειδή κανεις pole dancing θα έχουν αυτοί οικειοποιηθεί την πατριαρχία και δε θα σε έχουν σε μεγάλη υπόληψη. Και οχι επειδή είναι κακο το pole dancing, αλλά επειδή αυτοί θα το θεωρούν πρόστυχο, αν σε επιλέξουν μόνο γι’αυτό. Και ακόμα, αν έκανα pole dancing θα με προσέβαλαν οσοι θεωρούσαν… Διαβάστε περισσότερα »

Chublis
Chublis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chopy

αν η γυναίκα μου ξεκινούσε pole και γινόταν κορμάρα και εγώ γούσταρα (με τους όποιους συνειρμούς που φέρνει το pole) δηλαδή θα ήμουν πατριαρχόπληκτος?

Μπριζίτ Μπορντό
Μπριζίτ Μπορντό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chublis

Θα την έχεις επιλέξει επειδή κάνει pole και σου φέρνει αυτούς τους συνειρμούς, πιστεύοντας ταυτόχρονα ότι είναι τιποτένια και αξίζει μόνο για μια ξεπετα; Ναι.
Θα την έχεις επιλέξει επειδή κάνει και pole, αλλά είναι και όλα τα άλλα που σε τραβάνε πάνω της; Όχι.
Θα την έχεις επιλέξει για μια ξεπετα, επειδή σε εξιταρει το ότι κάνει pole, αλλά θεωρείς ότι και σαν άνθρωπος, μια χαρά είναι, δεν χάνει την αξία της επειδή κάνει pole και θέλει μια ξεπετα, και ούτε κι εσύ δεν ενδιαφερεσαι για παραπάνω; Οχι

Chublis
Chublis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπριζίτ Μπορντό

Σορρυ μπριζιτ, δε ξερω αν φταίει το κεφαλι καζανι η αν απευθύνεσαι σε μενα αλλα δε καταλαβα τζισους

Μπριζίτ Μπορντό
Μπριζίτ Μπορντό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chublis

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αν θεωρείς ότι τους πόντους που κερδίζει στο κομμάτι “σεξουαλική φαντασίωση” τους χάνει από το κομματι “ανθρώπινη αξία”, τότε ναι, εισαι. Αν θεωρείς ότι αυτά τα δύο λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους, τότε όχι, όλα καλά.

idril
idril
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chublis

Kαλέ, είναι ήδη σύζυγός του. Άρα δεν την επέλεξε o Chublis επειδή κάνει pole, η ίδια επέλεξε το pole ως χόμπι ανεξάρτητα από τη σχέση τους, κι εκείνος λέει ότι θα γούσταρε.
Άποψή μου, αν την χώριζες επειδή άρχισε pole, τότε θα ήσουν πατριαρχόπληκτος 😉

elle trent
elle trent
4 χρόνια πριν

Λοιπόοοον, σιωπηλή αναγνώστρια εδώ που πρώτη φορα σχολιάζω. Με πόνεσε λιγακι η απάντηση της Λένας. Έχω διαφωνήσει φυσικά και άλλες φορές με απαντήσεις της και σχόλια αναγνωστών αλλά αυτή τη φορά it hit too close to home μάλλον επειδη εργάζομαι ως pole dance instructor και φυσικά πέρασα απο το στάδιο της μαθήτριας. Να πω αρχικά οτι το pole dance είναι επισήμως αναγνωρισμένο άθλημα και ασφαλώς έχει και άντρες αθλητές. Η επίσημη αθλητική ομοσπονδία που μονιτάρεται απο την ολυμπιακή επιτροπή ( με σκοπό τα επόμενα χρόνια να μπει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες ) έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε σεξουαλικοποίηση στα πρωταθλήματά της με… Διαβάστε περισσότερα »

leas
leas
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  elle trent

elle trent, με όλο το σεβασμό στο άθλημα, απλά δεν γίνεται το pole dancing να μην είναι σεξουαλικοποιημένο. Ένα ανθρώπινο σώμα τυλιγμένο, σφιγμένο, τεντωμένο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να ‘ακροβατεί’ πάνω / με ένα αρχέγονο φαλλικό σύμβολο από μέταλλο, ξύλο ή πλαγκτόν, δεν μπορεί να μην φέρνει σύνδεση στον εγκέφαλο με το σεξουαλικό ανθρώπινο ένστικτο, όσο κι αν φωνάζει η Ολυμπιακή Επιτροπή ή και δεν ξέρω ποιος άλλος. Ούτε με εξαίρεση το μπαστούνι των ηλικιωμένων, για βάλε ένα σώμα να λυγίζει και να τεντώνεται γύρω από ένα μπαστούνι! Μιλάμε για αρχέγονα σύμβολα, δεν είναι τι νομίζω εγώ… Διαβάστε περισσότερα »

elle trent
elle trent
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  leas

Leas επίσης με όλο το σεβασμό αλλά φυσικά και μπορεί το pole dance να μην είναι σεξουαλικοποιημένο. Διάβασα και σε άλλο σχόλιο ότι πρόκειται για φαλλικό σύμβολο αλλά κατ’αυτήν την έννοια και το μονόζυγο στην ενόργανη με ένα σώμα που στροβιλίζεται τεντώνεται και διπλώνεται γύρω απ αυτό είναι εξ’ορισμου κάτι σεξουαλικό. Αν όλοι συμφωνείτε ότι είναι τοσο σέξυ το μονόζυγο πάω πάσο. Αφήστε όμως και σεις με τη σειρά σας μία πιθανότητα να το έχετε συνδέσει τόσο με το σεξ ακριβως επειδή το pole dance έγινε τοσο διάσημο και mainstream μέσω του στριπτίζ. Αν το μόνο που είχαμε δεί όλοι… Διαβάστε περισσότερα »

elle trent
elle trent
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  leas

Αγαπητέ Leas προσπαθω για δεύτερη φορά να σου απαντήσω γιατί υποθέτω πως την πρώτη φορά το σχόλιό μου δεν εγκρίθηκε. Θα κάνω ο,τι μπορώ για να γράψω ακριβώς τα ίδια, ευχόμενη αυτή τη φορά το σχόλιό μου να εγκριθεί. Το pole dancing μπορεί να μην είναι σεξουαλικοποιημένο. Ενας στύλος ιδίου πάχους υπάρχει και στο μονόζυγο στην ενόργανη με ένα σώμα να στροβιλίζεται σφίγγεται και τεντώνεται γύρω του. Αν η πλειοψηφία βρίσκετε το μονόζυγο τόσο σέξυ πάω πάσο. Αφήστε όμως και εσείς μια μικρή πιθανότητα να θεωρείτε το pole σέξυ ακριβώς επειδή έγινε τόσο διάσημο και mainstream μέσω του στριπτίζ. Αν… Διαβάστε περισσότερα »

leas
leas
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  elle trent

Σχετικά με το μονόζυγο, αν εσύ έχεις δει πέος όρθιο σε στύση σε σχήμα δίκλιτης βασιλικής (εντάξει το τράβηξα αλλά όχι και πολύ) εγώ πάω πάσο.

elle trent
elle trent
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  leas

Καλώς.

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν

Κάνουν και άντρες pole dancing και aerial yoga πάντως.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleanor Oliphant

aerial yoga σίγουρα

ChainReaction
ChainReaction
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleanor Oliphant

Εμενα οι δασκαλοι στο γυμναστηριο μου για το pole ειναι ανδρες
(btw αγαπημενη Eleanor Oliphant θελω συναντηση στο Λονδινο το Σεπτεμβριο, θα δημοσιευθει το comment μου στο φορουμ με το doodle για να αρχιζουμε να ψηφιζουμε ημερομηνιες!)

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Δεν προσπαθώ να αποπροσανατολίσω την κουβέντα. Προσπαθώ να πω ότι πολύς κόσμος το έχει αποσυνδέσει απο κάτι σεξουαλικό και όντως το θεωρεί ενα εντυπωσιακό χόμπι που είναι και καλή άσκηση. Θεωρώ ότι το επιχείρημα «δείχνεις τα κάλη σου, κάνεις κατι σεξουαλικό για να προκαλέσεις» δεν είναι επιχείρημα. Γιατί αντίστοιχα και η μάνα μου λέει ότι βάζω μίνι για να προκαλέσω. Θα ακούσω τη μάνα μου;

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleanor Oliphant

Πάντως είναι αρκετά ενοχική και συντηρητική προσέγγιση να προσπαθείτε να αποσυνδέσετε το pole dancing από τις σεξουαλικές του προεκτάσεις. Tύπου ‘δεν είναι αυτό που νομίζετε’. Γιατί αυτή η ανάγκη; Και δεν θεωρώ ότι το έχει αποσυνδέσει πολύς κόσμος από κάτι σεξουαλικό. Όταν ακούς pole dancing το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι μια ημίγυμνη, καλλίγραμμη κοπέλα με ψηλοτάκουνα όχι μια αθλήτρια στους ολυμπιακούς ούτε ένας άντρας. Τι σας ενοχλεί σ’ αυτό;

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Xthesini

Κι όταν ακους ποδόσφαιρο σου έρχεται αντρας στο μυαλό και τί με αυτό; Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε στο μάταιο τούτο κόσμο! Κλεοπάτρα τέρμα ειρωνική, το βάζω γιατί έτσι, πρέπει να έχω λόγο; Μήπως να απολογηθώ;

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν

Σόρρυ λίγο, καλοκαιρινά μου τρολ, να πω κάτι μιας που έκανα αρκετό καιρό pole. Αντε και πες ότι το ξεκινάς για να ρίξεις τον Τάκη και να γίνεις πλανεύτρα. Που θα βρεις, αγάπη μου, στύλο στα καλά του καθουμένου να ρίξεις ένα χορό για να σαγηνεύσεις τον Τάκη; ή μήπως εννοείς θα του χορέψεις στο στύλο στο βαγόνι του μετρό; Είναι τελειώς αντι-πρακτικό αυτό που σκέφτεσαι.

ΥΓ. τις απόψεις περί pole dancing τις έχουμε συζητήσει σε παλαιότερο post. Συμφωνώ και διαφωνώ με τη Λένα. Και οι άντρες δεν κάνουν ρυθμική γυμναστική. Αυτό σημαίνει οτι σαν άθλημα έχει σεξουαλικές καταβολές;

polkadots
polkadots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Εεεε τώρα που ανέφερες τη ρυθμική γυμναστική , να πω πως στην Ελλάδα έχουμε τον πρώτο άντρα που κάνει ρυθμική γυμναστική και κατεβαίνει σε αγώνες . Έδωσε, μάλιστα, πρόσφατα συνέντευξη στον Αρναουτογλου.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  polkadots

θα τον ψάξω αυτόν που λες, polkadots! μωρέ και άντρες που κάνουν pole dancing υπάρχουν και ρυθμική και χορό της κοιλιάς. Απλά είναι τρομερά μικρές εξαιρέσεις.

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

μπορει κ ναχει λιγο:
σεκς + ρυθμικη= καμα σουτρα
σεκς – ρυθμικη= κλαμα σουτρα
😜

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό το σκέλος, Λένα. Απλώς εννοώ ότι ακόμα και αν κάτι ξεκίνησε με Α τρόπο, στην πορεία του χρόνου εξελίχθηκε και στον Β τρόπο. Φυσικά το να κάνεις pole γιατί γυμνάζεσαι/το βρίσκεις διασκεδαστικό δεν το ασπάζονται όλοι, δε ζούμε σε γυάλα. Ξέρω γω, τα παλιά τα χρόνια φοράγανε κραγιόνια και κοκκινάδια οι γυναίκες “του δρόμου”. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να θυμίζουμε σε όποια βάφεται ότι όλο αυτό έχει σεξουαλική αφετηρία; Ναι, για τη συγκεκριμένη κοπέλα η απάντησή σου είναι ό,τι πρέπει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι επιλέγουν το pole dance για να σεξουαλιστουν.

Barbie ζωντοχήρα😘
Barbie ζωντοχήρα😘
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Sorry διαφωνω πολυ πανω σε αυτο και με στεναχωρεις που το βλεπεις ετσι. Ειναι πολυ αδικη και αυστηρη η κριτικη σου για οσους κανουν αυτο το χομπυ. Σχεδον shaming. “κουναμε τους κωλους μας” σοβαρα;

Chopy
Chopy
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Ωστόσο οι άντρες κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ

Leave it to Beaver
Leave it to Beaver
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αμπα

Καλά καμμιά σχέση. Οι άντρες δεν κάνουν ρυθμική γυμναστική γιατί πολύ απλά απαιτείται ενας συγκεκριμένος μινιον σωματότυπος που συνταντάτε σε νεαρές κοπέλες. Να υποθέσω οτι το μπαλέτο, το καλλιτεχνικό πατινάζ κλπ που κάνουν οι άντρες θεωρούνται “μάτσο” δραστηριότητες και οχι χαριτωμένα.

chrissie spanikou
chrissie spanikou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Leave it to Beaver

Νε καλα γιατι δεν βγαινει αυτος ο μινιον σωματοτυπος σε αντρα! Μπουχαχα.
Επισης: βλ. Σβετλανα Μπογκινσκαγια, γυναικαρα, στο υψος της κιμ βεβαια αλλα καθολου τουιγκι, ποτε τουιγκι, πολλαπλη ολυμπιονικης.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Με μπερδεύει λίγο το timing, πώς θα προσελκύσεις κάποιον έτσι; Aν φτάσατε στο aerial yoga και το pole dancing, ο άλλος έχει ήδη “προσεγγιστεί”, έτσι δεν είναι;

Εκτός αν με το προσελκύω εννοείς να τους λες: -Ψιτ φιλαράκι, με λένε Μαρία, είσαι για ένα πριβέ σόου με εμένα κρεμασμένη απ΄ το σεντόνι; Wink wink 😉😉

Lobelia
Lobelia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Και εγώ εκεί μπερδεύτηκα…Και που ξέρει ο άλλος τι κάνεις εσύ για χόμπυ? Μήπως εννοεί ότι θα τους βρει εκεί??? Πώς πηγαίναμε παλιά γυμναστήριο για να βρούμε γκόμενο???😂😂😂

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lobelia

χαχα καλό 😊 Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό πάντως. Ο άλλος θα το ξέρει γιατί με κάποιο τρόπο θα προκύπτει στην κουβέντα. Παράδειγμα: Εχθές δεν πρόλαβα να πάω σούπερ γιατί άργησα στο μάθημα pole dancing. Και κάπως έτσι θα τσιμπάει ο υποψήφιος. Απλό!

Μαριάννα Θ.
Μαριάννα Θ.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι ο δάσκαλος που διδάσκει pole dancing κτλ είναι αυτός που της αρέσει. Αλλά μετά διάβασα τα σχόλια και κατάλαβα ότι εννοούσε να έχει «χόμπυ» που αρέσουν σε αρκετούς άντρες να έχει. Παλιότερα είχαμε τους χορούς oriental στη θέση του pole dancing.

Tελέσιλλα
Tελέσιλλα
4 χρόνια πριν

Τα χόμπι τα διαλέγουμε για να περνάμε πρωτίστως καλά εμείς . Δεκάρα δεν δίνουμε αν συμφωνεί και το φιλοθεάμον κοινό.
Στο εν λόγω χόμπι , το φιλοθεάμον κοινό είναι αρκούντως υποψιασμένο, το άτιμο. Όχι ότι είναι κακό , άλλα καλό είναι το ξέρεις .
Λέω δηλ. ότι είναι λίγο σημαδεμένη η τράπουλα. Ξέρω πολύ κόσμο που θέλει γνήσιο παιχνίδι. Αλλιώς κάνει ζαβολιές . Αυτό θέλεις άραγε. Το λέω γιατί μπορει να προσελκύσεις κακούς παίκτες.