in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έχει τη φωτογραφία μιας άλλης κοπέλας στο κομοδίνο του

Επίσης στέλνει μηνύματα με την πρώην του

Μιλάμε χωρίς να γνωριστούμε σε ένα πάρτι στη νομική, αρέσει και στη φίλη μου. Τον συναντώ εγώ μόνη μου τυχαία ξημερώματα πρωτοχρονιάς όπου γνωριζόμαστε, αυτός χωρίς να θυμάται τη πρώτη μας γνωριμία ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

cfa2b1fde8299d195eb9a11219a10515

μιλαμε χωρίς να γνωριστουμε σε ενα παρτυ στη νομικη, αρεσει και στη φιλη μου.Τον συναντω εγω μονη μου τυχαια ξημερωματα πρωτοχρονιας οπου γνωριζομαστε, αυτος χωρις να θυμαται τη πρωτη μας γνωριμια. Καταληγουμε το πρωι μαζι και αρχιζουμε να βγαινουμε , η φιλη τσαντιζεται. Εμενα μου αρεσει αλλα μου βγαζει οτι ειναι κολημενος αλλου και το συνδιαζω και με μια φωτο με κοπελα που υπαρχει στο κομοδινο του, παντως μαζι μου ειναι τρυφερος και ευγενικος. Στους 2 μήνες συνεχχεια μαζι του λεω οτι με ενοχλει η φωτο και την κρυβει (την βαζει αναποδα στη βιβλιοθηκη, πάντως η κρεβατοκαμαρα φουλ απο ερωτικα κειμηλια). Περναμε 2-3 μηνες ζαχαρη πολυ μαζι, παει λιγο πισω το διδακτορικο μου αλλα το σωζω. Ώσπου ανακαλυπτω οτι μιλαει καθημερινα με μια πρωην του (και καλα η αγαπη της ζωης του) παντρεμενη αυτη σε κυκλαδιτικο νησι (δεν ειναι η κοπελα της φωτο). Θυμωνω, στεναχωριεμαι, αντιδρω μου λεει εσενα θελω θα ξεκοψω, δεν το ξεκοβει και ενω της το λεει αυτη προσπαθει να επικοινωνει μαζι του. του λεω να χωρισουμε, δεν θελει. Υποτιθεται αραιωνει μαζι της. Εγω κοιταω κινητο λαπτοπ και βλεπω οτι κατεβαζει φωτο της πρωην και της κοπελας της φωτο(αυτη δεν ειναι πρωην αλλα την ηθελε). Παμε Βερολινο για συνεδριο μου και βλεπω εχει στειλει στη πρωην. Του λεω θελω να χωρισουμε δεν με σεβαστηκες στο ενα πραγμα που του ζητησα δεν θελει, στελνω στη πρωην και τη βριζω με βριζει χειροτερα αυτη το παρουσιαζει σαν να εχουν τελεολογικη σχεση. Μου λεει θα αλλαξουν τα πραγματα σιγα σιγα, δεν το νομιζω , κανω θεραπεια αλλα ηθελα και μια αλλη οπτικη. Να χωρισω;

Αν δεν σου αρέσει αυτό που κατάλαβες στη θεραπεία για το θέμα, μάλλον σημαίνει ότι σωστά κατάλαβες. Έχω την ίδια οπτική με αυτό που κατάλαβες στη θεραπεία σου. Συνέχισε, και μην αποφεύγεις τις οπτικές που σου φαίνονται δυσάρεστες.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

52 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Leave it to Beaver
Leave it to Beaver
4 χρόνια πριν

Καλά άσε την πρώην. Οτι τόσο καιρό ο τύπος έχει στο κομοδίνο τη φώτο μιας κοπέλας που δεν είχε ποτέ σχέση (που μπορεί να μην γνωρίζονται καν κιόλας δηλαδή) δεν είναι τρελλά creepy;

Κοσμική Νεράιδα
Κοσμική Νεράιδα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Leave it to Beaver

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.Προφανως έχει ψύχωση με τη συγκεκριμένη κοπέλα.κατι τέτοιοι είναι δυνητικά επικίνδυνοι

tarantula
tarantula
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Leave it to Beaver

😂😂😂 Τέλειο!!!

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν

Πάνω στο κομοδίνο δεν παίρνεις το μήνυμα. Πάνω στη βιβλιοθήκη δεν παίρνεις το μήνυμα. Πάνω στο κρεβάτι θα το πάρεις ή θα περιμένεις κι άλλο;

Chaotic Jester
Chaotic Jester
4 χρόνια πριν

Τι είναι ρε παιδιά η τελεολογική σχέση; Και το κυριότερο, αν πηδηχτείς με την τελεολογική σχέση σου μετράει για κέρατο στην επίσημη σχέση σου ή όχι, να ξέρω να κάνω update τη λίστα.

Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Είναι τελεολογικό κέρατο, ή αλλιώς Αριστοτελικό, κρύβει μια καλλιέργεια, μια διανόηση, όχι ο,τι κ ο,τι. Μπαινει στην ίδια κατηγορία με το διαλογιστικό.

Evelina Leivada
Evelina Leivada
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neverlander

@Neverlander, εντάξει, κλαίω! 😀

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Εγω νομιζω εκανε typo και εννοούσε ΣεΛέωλογική σχέση.
-Γιατί ρε νταραβεριζεσαι με τον δικόνε μου;
-Δεν πειραζει που ειμαι παντρεμένη ειναι σελέω λογική η σχεση μας.
( συγνωμη κανει ζεστη δεν πήγα ακομα διακοπες)

Valia
Valia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Η λέξη “τελεολογικός” προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “τέλος” που σημαίνει “σκοπός” κι αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις έννοιες της φιλοσοφίας τού Αριστοτέλη.
Η “τελεολογική” τους σχέση, επομένως, είναι μια σχέση με βαθύτερο σκοπό, βαθύτερη αιτία ύπαρξης, που η αδαής ερωτώσα -το λέω ειρωνικά ως προς την πρώην, εννοείται!- αδυνατεί να κατανοήσει.
Σε αυτά τα πλαίσια και με αυτά τα μυαλά, μάλλον δε μετράει για κέρατο..

Marilyn
Marilyn
4 χρόνια πριν

Όχι να μείνεις εκεί. Πού θα βρεις άλλη τόσο ωραία και ώριμη σχέση, με κρισάρες, με σκηνές ζηλοτυπίας, με μυστικά και ψέμματα, με βρισίδια με τις πρώην μέσω μηνυμάτων, με τόσο υλικό τελενουβέλας καθημερινά;

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Όχι καλέ μη χωρίσεις, μείνε ανάμεσα στη μεγάλη αγάπη, τον ανεκπλήρωτο έρωτα και τα ερωτικά κειμήλια και περίμενε να αλλάξουν τα πράγματα.

Από κελεπούρι τη γλίτωσες τη φίλη σου πάντως, να τα λέμε κι αυτά.

Ghost
Ghost
4 χρόνια πριν

Στην πρώην γιατί έστειλες;

BiggerOnTheInside
BiggerOnTheInside
4 χρόνια πριν

Μα την ψόφια σαρανταποδαρούσα, τι σημαίνει “τελεολογική σχέση”; Είναι σαν την τελεολογική ερμηνεία χωρίς κανόνα; Κάτι σαν την άλλη παπάτζα, την “καρμική σχέση”, με εσάνς από ελληνική φιλοσοφία; Εμένα πάντως το τελεολογικό μου συμπέρασμα είναι: μακριά από τον Αριστοτέλη των φτωχών με τα σουβενίρ από ερωτικά απωθημένα.
ΥΓ: Συγγνώμη, κατάλαβα καλά; Κρατά στο κομοδίνο του φωτογραφία κοπέλας την οποία απλώς ήθελε; Όχι σχέση, νάδα, νιχτς; Αν δεν είναι αυτό creepy, τι είναι, το να κρατά μπουκαλάκια με αίμα από τις σχέσεις του (τρου στόρι, btw);

Gustav
Gustav
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BiggerOnTheInside

Εγώ θα ήθελα λεπτομέρειες από αυτό το στορυ πάντως!

Tελέσιλλα
Tελέσιλλα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BiggerOnTheInside

Θα πόνταρα πιο πολύ στο να ειναι είναι τέρμα νάρκισσος . Τη φωτο η οποία πιθανόν να είναι υπαρκτής κοπέλας ή και ανύπαρκτης, αν μάλιστα είναι κάποιας πολύ ωραίας καθώς και τα μύρια όσα σουβενίρ , ατάκτως ερριμμενα , τα έχει για να φαίνεται μεγάλος εραστής και να συγκρίνεται η κάθε υποψήφια με τα φαντάσματα του παρελθόντος .
Το κόλπο δουλεύει επίσης και για να μην τρέφουν ελπίδες οι περαστικές.

BiggerOnTheInside
BiggerOnTheInside
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tελέσιλλα

Δε διαφωνώ καθόλου, φουλ τακτική εκ μέρους του. Αλλά μπαίνω και στη θέση της κοπέλας της φωτογραφίας και φρίττω, ειλικρινά.
Η ιστορία με τα μπουκαλάκια αίμα αφορά σε υπαρκτό άτομο, χωρίς γκοθ καταβολές ή κάτι που να την κάνει έστω οριακά κατανοητή. Ο τύπος είχε συλλογή στο study room (τρομάρα του), ήτοι υπήρχαν κοπέλες (κατά τα λεγόμενά του πάντα) που του είχαν δώσει λίγο αίμα τους για να τις θυμάται. Εννοείται ότι εκεί κάπου κάνεις μεταβολή και τρέπεσαι σε άτακτη φυγή, ακόμη κι αν τα μπουκαλάκια τελικά αποδειχθεί ότι περιέχουν γλυκό κεράσι.

Tελέσιλλα
Tελέσιλλα
4 χρόνια πριν

Αυτά γίνονται άμα τρέχεις δύο διδακτορικά μαζι. Το ενα αναγκαστικά μένει πίσω , όπως ειπες.
Το άλλο στη κατινια ομως σφαίρα το πας.
Αν εχεις πραγματικα επιλέξει θεραπεία, εστίασε εκει , ειναι αμεση προτεραιότητα να διακρίνεις τον εαυτό σου απο τους αλλους.
Δεν εχεις σχέση, για να χωρίσεις, δεν εχεις τιποτα.

Ταλ_εμε
Ταλ_εμε
4 χρόνια πριν

”βλεπω εχει στειλει στη πρωην”:έχετε κάποιο πίνακα ανακοινώσεων που τα αναρτείτε όλα αυτά που στέλνετε;Γιατί αλλιώς δε νομίζω να έχει σε κοινή θέα τα μηνύματα του. Αυτό σημαίνει οτι έχεις παραβιάσει πολλές φορές την ιδιωτικότητα του. Άσχετα με το αν όντως τρέχει κατι με την πρώην καλό είναι στη θεραπεία να συζητήσετε και το θέμα των προσωπικών ορίων πάντως. Η κοπέλα στη φωτό υπάρχει όντως ή μήπως ήταν με τη κορνίζα όταν την αγόρασε;

Between Worlds (she/her)
Between Worlds (she/her)
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ταλ_εμε

Χαχα! Λες να ήταν της κορνίζας;

Gelato
Gelato
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ταλ_εμε

Φοβερό σχόλιο!! Το έχω δει και σε ταινία.. χαχα

Valia
Valia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ταλ_εμε

Μπράβο για τη σκέψη. Μου είχε τύχει παλιά ένας που με ήθελε να έχει κατεβάσει φωτογραφία μιας τυχαίας κοπέλας από το ίντερνετ και να μου λέει ότι είναι φίλη του και θα τη φιλοξενήσει σε λίγο καιρό και μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους όσο τη φιλοξενεί κλπ κλπ

Arleta
Arleta
4 χρόνια πριν

Αυτός αλλά είναι ολίγον κοτουλα η κοπέλα να τα βάλει μαζί του. Αν τα βάλει θα πρέπει να τον χωρίσει και δεν το θέλει. Γι αυτό και ψάχνει και άλλη οπτική από αυτή που προτείνει η θεραπεία. Tragic.

Kritikothessalonikia
Kritikothessalonikia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Arleta

Ποια άλλη οπτική εν τω μεταξύ, κανείς δεν ξέρει!!!!