in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έχασα δύο παιδιά και την γυναίκα μου σε τροχαίο

Σκέφτομαι να αποκτήσω παιδιά με παρένθετη μητέρα

Είμαι 55 ετών, υγιέστατος, έχασα 2 παιδιά και την γυναίκα μου σε τροχαίο πριν χρόνια ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

a5b702799dd809f1b04f90b3732ffed4 1

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ ,ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ. ΕΧΑΣΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΧΩΡΕΣ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ,ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. (ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ-ΦΙΛΕΣ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ). ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ.ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ. α)ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, (ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ). β)ΝΙΩΘΩ ΑΥΞΑΝΟΥΣΑ ΜΟΝΑΞΙΑ γ)ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ?ΧΑΜΕΝΗ? ΥΓ:ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΟΡΦΑΝΟ Η ΥΙΟΘΕΣΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ.Ν

Απάντηση σε ποιο ερώτημα, Γιώργο; Ο καθένας είναι ελεύθερος να δημιουργήσει την οικογένεια που ονειρεύεται, με τον τρόπο που ονειρεύεται, για τους λόγους που καλύπτουν τον ίδιο. Εφόσον δεν καταπιέζεται κανείς, δεν βλάπτεις κανέναν, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς απάντηση από τον οποιονδήποτε.

Πρέπει να σου πω όμως ότι κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει παιδί επειδή θέλει να αντιμετωπίσει τη μοναξιά του. Οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι αξεσουάρ της δικής μας ζωής. Να κάνεις παιδί για να μην είναι αυτό μόνο του, όχι για να μην είσαι εσύ μόνος σου. Μετά από όλα όσα έχεις περάσει, θα περίμενα να είσαι πιο φιλοσοφημένος σχετικά με τη μοναξιά. Αν νιώθεις μόνος, χρειάζεσαι σχέση με έναν άνθρωπο που θα διαλέξει να είναι μαζί σου με τη θέληση του, όχι ένα παιδί που είναι εξαρτημένο από σένα εξ ορισμού.

Και την περιουσία σου θα μπορούσες να την αφήσεις ως οργανισμό που ασχολείται με κάποιον σκοπό που σε ενδιαφέρει. Φαντάζομαι ότι ούτε αυτό σου ταιριάζει, αλλά σου το λέω επειδή και σ’αυτό υπάρχει απάντηση.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

52 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Eleni Pe
Eleni Pe
4 χρόνια πριν

Το κείμενό σου μου βγάζει έναν εγωισμό που οριακά με ανακατεύει. Αν δεν είσαι τρολ, είσαι ένας άνθρωπος που η ζωή του έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο και εσύ δεν έμαθες τίποτα από αυτό. Όχι, να μην κάνεις άλλο, γιατί τα παιδιά εγωιστών γονιών, είναι δυστυχισμένα.

Påskeegg
Påskeegg
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleni Pe

Συμφωνώ. Ίσως το να πάρει ένα κατοικίδιο είναι καλύτερη ιδέα. Δεν θα έχει βέβαια το πολύτιμο σπέρμα του, αλλά είναι κι αυτό μια λύση.

lesnaeimailes
lesnaeimailes
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Påskeegg

Και την περιουσια του που θα την αφησει?οχι οχι

Μαύρος Γάτος
Μαύρος Γάτος
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lesnaeimailes

Ο Καρλ Λάγκερφελντ άφησε όλη του την περιουσία στη γάτα του…

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Δεν σε ξέρω αλλά όταν μιλάμε για παιδιά, σκεφτόμαστε με βάση το δικό τους καλό και προκειμένου να τα προστατεύσουμε, αναλογιζόμαστε τα κακά σενάρια. Φαντάζομαι πως αν ξεκινήσεις αυτή τη διαδικασία θα τεθεί το ερώτημα που δε φαίνεται να τίθεται στη σκέψη σου: Τα παιδιά σου, ποιον θα έχουν εκτός από σένα; Γιατί θα ξέρεις φυσικά πως τα χρήματα δεν αναπληρώνουν το κενό των ανθρώπων. Οι κληρονόμοι μιας τεράστιας εταιρείας, θα έχουν κοντά τους ανθρώπους εμπιστοσύνης; Ή εκτός από τη δική τους μοναξιά, θα έχουν να διαχειριστούν σε μικρή ή νεαρή ηλικία και όλα εκείνα που συνεπάγεται μια τεράστια εταιρεία,… Διαβάστε περισσότερα »

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Πόσο ανθρώπινο σχόλιο, Πόντια! Νομίζω είναι ό,τι πιο εποικοδομητικό ειπώθηκε, μέχρι στιγμής.

Μανδάμ Φρου Φρου
Μανδάμ Φρου Φρου
4 χρόνια πριν

Το πόση αγάπη έχεις πάρει φαίνεται πάντα στα σχόλιά σου. Θα σου έλεγα για μια ακόμη φορά πόσο υπέροχη σε βρισκω, αλλά φοβάμαι πως θα γινω γραφική. Δε στο λέω λοιπόν.

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν

Πόντια, διαβαζω την απάντησή σου ξανά και ξανά…τι ωραία που τα έγραψες🤗

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά. Είναι που κλείνουν 4 χρόνια αυτόν τον μήνα και ίσως ήταν σαν ένα μικρό μνημόσυνο, τώρα που το σκέφτομαι.

Loella
Loella
4 χρόνια πριν

Αχ βρε Πόντια, πάντα σε διαβάζω με θαυμασμό αλλά σήμερα χτύπησες πολύ ευαίσθητη χορδή! Δε θα πω ότι θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ ακριβώς τα ίδια πράγματα, θα πω ότι τα ” εβγαλες” από μέσα μου, τα είδα γραμμένα και τα συνειδητοποιω τώρα. Χαίρομαι μόνο που, μαζί και με άλλα γεγονότα που με άλλαξαν, όπως είπες και συ, ξαναγίνομαι ατρόμητη.

αμύριστο λουλούδι
αμύριστο λουλούδι
4 χρόνια πριν

Λίγο επιθετικά τα σχόλια σήμερα. Και αν δεν είναι τρολ; Επιτίθεστε σε έναν πληγωμένο άνθρωπο.
Αγαπητέ Γιώργο, μου φαίνεται ότι δεν έχεις διαχειριστεί την απώλεια των αγαπημένων σου. Εγώ εκεί θα εστίαζα. Προτείνω να πας σε ψυχολόγο για να μπορέσεις να το διαχειριστείς και να προχωρήσεις στη ζωή σου, να βρεις σύντροφο, μπορεί να έχει και έτοιμα παιδιά!
ΥΓ Η οικονομική άνεση ενός συντρόφου θεωρείται κακό κριτήριο (τον πήρε για τα λεφτά του) η ομορφιά πάλι όχι. Εν τω μεταξύ θεωρώ ότι το πρώτο είναι πιο σοβαρό και ώριμο κριτήριο από το δεύτερο.

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αμύριστο λουλούδι

Αχ, συμφωνώ απόλυτα, αμύριστο. Με στενοχώρησε το ύφος που επικρατεί στα σχόλια.

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αμύριστο λουλούδι

Κακώς είναι επιθετικά τα σχόλια γι’ αυτόν τον λόγο. Το θέτει άκομψα, συμφωνώ, αλλά πρώτη φορά ακούτε για άνθρωπο που απορρίπτει την επιλογή της υιοθεσίας και θέλει δικό του, βιολογικό παιδί; Γιατί τα κέντρα εξωσωματικής είναι φουλ τότε; Να επιτεθούμε και σ’ αυτούς;

kaiti
kaiti
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αμύριστο λουλούδι

Δε θυμάμαι ποτέ τόση επίθεση σε γυναίκες/ζευγάρια που παλεύουν για εξωσωματική ωστόσο. Και αυτοί παιδί με το δικό τους σπέρμα δεν επιθυμούν;

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν

Επιχειρηματίας ιδιοκτήτης πολυεθνικής και γράφεις έτσι; Caps lock ορθογραφικά Αγγλικά ερωτηματικά δεξιά και αριστερά. Αν δεν είσαι Τρολ, σκέψου να επεκτείνεις τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες στην πώληση λεξικών και βιβλίων γραμματικής.
Μετά βρες έναν καλό δικηγόρο που να ασχολείται με περιπτώσεις ιδιωτικής υιοθεσίας και παρένθετης μητρότητας. Είχες ήδη δύο παιδιά αρα ξέρεις πόσο κόπο χρειάζεται για να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο γονείς, πολλαπλασίασέ το επί δύο και σκέψου αν στα 55 και για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον μπορείς να το αντέξεις.

Νίκος Αθανασόπουλος
Νίκος Αθανασόπουλος
4 χρόνια πριν

Μου θυμίζει κάτι μειλ που έχω πάρει κατά καιρούς από Νιγηριανούς πρίγκηπες που θέλουν να μου αφήσουν την περιουσία τους…. Ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας που εξαπλώνεται σε 3 χωρες 55 ετων στην Ελλάδα να έχασε σύζυγό και 2 παιδιά σε τροχαιο θα ήταν σε όλα τα δελτία και τις εφημερίδες, και θα ξέραμε ποιος είναι και δεν θα μπορούσε να κρύψει την ταυτότητα του. Μυρίζει λίγο απάτη και νομίζω κάποιος χτύπησε λάθος πόρτα ψάχνοντας για γυναίκες έτοιμες να τον αγκαλιάσουν και να προσφερθούν για συντροφιά και “παρένθετη μήτρα”. Τέλος πάντων, ας απαντήσουμε σοβαρά. Η διαδικασία στα ελληνικά δικαστήρια για παρένθετη σε… Διαβάστε περισσότερα »

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν

ακριβως ΝΙΚΟΣ Α. Χτυπησε ο πριγκηπας της Πλακουντα

intravenous coffee
intravenous coffee
4 χρόνια πριν

Πρόσφατα γνώρισα άτομο που έχασε το μοναδικό του παιδί. Πίστευα θεωρητικά ότι μετά από ένα τέτοιο γεγονός οι άνθρωποι γίνονται πιο φιλοσοφημένοι ίσως πιο ευαισθητοποιημένοι αλλά είδα ότι δεν υπάρχει νόρμα. Μπορεί απλά να γίνουν χειρότεροι άνθρωποι και επειδή τους έτυχε ίσως η μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, να πιστεύουν ότι όλοι τους χρωστάνε, ότι μπορούν να κάνουν και να λένε ότι θέλουν, γιατί πια η ζωή τους δεν έχει νόημα και δεν υπάρχει λόγος να κρατάνε τα προσχήματα. Όταν κατάλαβα ότι τους κρίνω σταμάτησα γιατί δεν έχω ιδέα τι θα έκανα εγώ στη θέση τους. Δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Lin
Lin
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  intravenous coffee

Η ανάλυσή σου φανερώνει άτομο σκεπτόμενο και με ενσυναίσθηση. Μπράβο σου, μου άρεσε πολύ!

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν

Αλήθεια τώρα; υπάρχει αυτός ο άνθρωπος; και γιατί δεν θέλει κανονική μητέρα για τα παιδιά του / σύντροφο; για να μην τον πάρει για τα λεφτά του;

Felis
Felis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel

Αμ, το άλλο, θέλει παιδί από ΔΙΚΟ ΤΟΥ σπέρμα και “ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ” δεν θα δεχόταν παιδί από “ΞΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ” ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Δηλαδή, μία γυναίκα πχ με μικρό ή μωρό παιδί που είτε χώρισε είτε έμεινε χήρα, είναι για αυτόν απαγορευτικό – που θα μπορούσε να βρει μία τέτοια σύντροφο που να τον αγαπήσει και να την αγαπήσει και να αποκτήσει την οικογένεια που τόσο του λείπει.
Αν όντως δεν είναι τρολάκι ο κύριος, κρίμα που τίποτε δεν φαίνεται να έχει καταλάβει από τη ζωή.

κασελάκι
κασελάκι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Felis

Αμ, το άλλο, θέλει παιδί από ΔΙΚΟ ΤΟΥ σπέρμα και “ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ” δεν θα δεχόταν παιδί από “ΞΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ” ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Όπως ακριβώς όλοι αυτοί που τρέχουν για εξωσωματικές. Και καλά κάνουν και αυτός καλά κάνει

αστροπελέκι
αστροπελέκι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel

ακριβώς, θέλει να διαιωνίσει το είδος του μ’ ένα παιδί που θα το διαμορφώσει καθ’ εικόνα και ομοίωσή του και θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του, καθώς θα έχει το ίδιο βιολογικό υλικό μ’ αυτόν. Αν δεν είναι τρολ, είναι κάποιος βαθιά προβληματικός.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel

Ρε παιδιά λίγο αυστηρούς σας βρίσκω με το Γιώργο (αν δεν είναι τρολ με τα κεφαλαία). Θέλει παιδί μόνο με τα δικά του γονίδια, ακούγεται σκληρό οκ, αλλά οι μανούλες που κάνουν 20 εξωσωματικές το ίδιο δεν επιθυμούν; Σ΄ αυτές δε μας πέφτει λόγος (ορθώς) ενώ αυτόν εδώ θα τον κράξουμε σα να μην υπάρχει αύριο; Ηρεμήστε λίγο, τα κίνητρα του να θέλεις ή να μην θέλεις παιδί είναι πάντα εγωιστικά και πολύ προσωπικά, δε νομίζω ότι μας πέφτει λόγος.

kaiti
kaiti
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Ακριβώς Εντελβάις. Δε λέω ότι με έπεισε ο φίλος, αλλά πού πήγαν όλα τα λογύδρια ότι δεν έχουμε λόγο στο αν κάποιος/α θέλει να διαιωνίσει το γονίδιο του ή να υιοθετήσει 8 παιδιά;

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  kaiti

Πραγματικά κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Δηλαδή αν μας έλεγε μια γυναίκα ότι σκέφτεται να πάει σε τράπεζα σπέρματος γιατί θέλει να αποκτήσει παιδί μόνη της αλλά δεν θέλει σύντροφο, θα της απαντούσαμε «αλήθεια τώρα»? Ο Γιώργος μπορεί να είναι τρολ αλλά οι απαντήσεις είναι αποκαλυπτικές τελικά.

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Xthesini

Πραγματικά υπάρχει περίπτωση να απαντούσε κανείς σε γυναίκα “πάρε κατοικίδιο” όπως ειπώθηκε στα σχόλια; Τότε θα ήταν ένα άκαρδο σκουλήκι τώρα απορώ που τα δημοσιεύουν κιόλας. Κρίμα.

Felis
Felis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Μισό λεπτό, γιατί μπερδευόμαστε. Κανείς δεν είπε ότι όσοι προσπαθούν να κάνουν βιολογικά δικό τους παιδί είναι για κράξιμο. Δικαίωμα του καθενός είναι να προσπαθήσει να διαιωνίσει τα γονίδιά του, εφόσον το θέλει με τα μέσα που του προφέρει η επιστήμη σήμερα. Όμως δεν είναι άνευ κριτικής τα κίνητρά του. Όπως και να το κάνουμε, οι λόγοι που θέλει κάποιος σώνει και ντε δικούς του απογόνους, μετράνε ρε παιδιά. Δεν είναι ότι ο Γιώργος εδώ λέει “θέλω ένα παιδάκι δικό μου και δεν βρίσκω σύντροφο, σκέφτομαι την παρένθετη, τι να κάνω, θέλω πολύ να δώσω αγάπη”, είναι ότι λέει θέλω… Διαβάστε περισσότερα »

Ghostwriter
Ghostwriter
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel

Λόγω ηλικίας ίσως.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mongrel

Ρε παιδιά, τι λέμε; Τι είναι η/ο σύντροφος για να βρεθεί και να είναι και κατάλληλος για γονιός του παιδιού σου; Πότε ειπώθηκε εδώ μέσα κάτι του στυλ “βρες κάποιον και κάνε παιδί”, όταν γυναίκες γράφουν με την ίδια αγωνία ότι θέλουν παιδιά; Ή μήπως όλες οι γυναίκες γίνονται καλές μητέρες, αλλά οι άντρες είναι άμα σου πέσει το λαχείο; Είναι 55. Μέχρι να βρει κάποια, να την εμπιστευθεί και να αποκτήσουν παιδιά, μπορεί να περάσει μια δεκαετία και μπορεί ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ να περάσει μια δεκαετία. Η απώλεια με τόσο σκληρό τρόπο μπορεί να σε κάνει εντελώς κυνικό, όπως… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν

Η ιδέα ξέρω γω του να κάνεις παιδιά με κάποια/ες δεν σου φαίνεται αρκετά καλή; Να τα θρέψεις έχεις. Δεν χρειάζεται καν να παντρευτείς. Μια διατροφούλα θα τη δίνεις, αλλά όπως είπες, δεν θα τα πάρεις και μαζί σου. Γιατί να πρέπει σώνει και καλά να “έχεις” ένα παιδί μόνος σου;

Αν δεν θες πάντως να αισθάνεσαι μοναξιά, θέλεις να νιώσεις απεριόριστη αγάπη και έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους, βοήθησε/υιοθέτησε αδέσποτα Γιώργο.

Γενικά με τέτοια περιουσία μπορείς να βοηθήσεις, θα αποκτήσει άλλο νόημα η ζωή σου.

Blanche Dubois
Blanche Dubois
4 χρόνια πριν

Μου κάνει εντύπωση που έχεις θίξει το θέμα παιδιά, συγγενείς, εργασιακά, περιουσία αλλά για το θέμα σύντροφος δεν λες τίποτα. Συνήθως όταν θέλουμε να μην είμαστε μόνοι αναζητάμε έναν σύντροφο και δευτερευόντως σκεφτόμαστε και για παιδιά κλπ. Δεν μας δίνεις καμία πληροφορία για το αν σε ενδιαφέρει το θέμα και αν το έχεις προσπαθήσει.

Mikros_Beethoven
Mikros_Beethoven
4 χρόνια πριν

Αυτό το «Δεν θα δεχομουνα ποτέ, μα ποτέ, ξένο σπέρμα» είναι τόσο εγωιστικό που δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο, Γιώργο. Το σύμπαν σου ξερίζωσε κάτι βίαια, κι εσύ δεν κοιτάς λίγο κάτω από την πέτρα να δεις τι πραγματικά σου συμβαίνει. Το παιδί ως τσιροτο στην πληγή δεν είναι καλή ιδέα, αλλά μήπως εσύ θα πληρώσεις τις «αμαρτίες γονέων»;