in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς μπορώ να εξασκηθώ στο φλερτ;

Δεν μπορώ να καταλάβω πότε κάποιος με φλερτάρει

Αγαπητή Α,μπα, Γίνεται να εξασκηθεί κάνεις για να γίνει καλύτερος στο φλερτ; και πως; βλέπω ότι και άλλες κοπέλες έχουν αυτό το θέμα εδώ, έχω διαβάσει διαφορά αρθρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

03acee8069cb0f550b45ebeaf2c56bf5

Αγαπητή Α,μπα, Γίνεται να εξασκηθεί κάνεις για να γίνει καλύτερος στο φλερτ; και πως; βλέπω ότι και άλλες κοπέλες έχουν αυτό το θέμα εδώ, έχω διαβάσει διαφορά αρθρα και έχω δει και τιουτοριαλ κτλ αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά… Άργησα και πάρα πολύ να μπω στο παιχνίδι, πρώτη σχέση και σεξ έκανα στα 21 μου όποτε είμαι λίγο πίσω.. Εχω και ένα θέμα επιπλέον, ερμηνεύω όλες τις συμπεριφορές από άντρες απλώς “Ευγενεια” η τέλοσπάντων τυπική κοινωνική συμπεριφορά, δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως κάποιος με φλερτάρει ή αν απλώς είναι ευγενικός, μόνο όταν είμαι έξω με φίλες μου και κάποια μου πει “ρε το παιδί εκεί απέναντι σου την πέφτει, σου είπε αυτό, εκείνο, το άλλο κλπ…” από μόνη μου δεν μπορώ να το καταλάβω, πιστευω ότι όλοι όσοι με πλησιάζουν θέλουν να είναι φίλοι μου και τίποτα παραπάνω… Και εγώ τους αντιμετωπίζω όλους σαν φίλους. Για παράδειγμα τον τελευταίο καιρό μου αρέσει κάποιος από την ευρυτερη παρέα μου, έχουμε έρθει λίγο πιο κοντά τώρα τελευταία, περνάμε ωραία, γελάμε πολύ, έχουμε βγει και μόνοι μας, παντα επιμένει και πληρώνει και για μένα (δε δέχεται κουβέντα σ αυτό όταν είμαστε μονοι, όταν βγαίνουμε μαζι με άλλη μια φίλη μας, πληρώνει ο καθένας τα δικά του ) τα λέμε και στα σοσιαλ, μου κάνει “χαζοπειραγματα” μου κάνει σχόλια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω ή αν είναι έτσι σαν ατομο.. Εγώ από την άλλη επειδή δεν έχω καταλάβει αν γουστάρει η όχι τον αντιμετωπίζω σαν φίλο μου, και δεν απαντάω σε σχόλια και άγγιγματα (μου χαϊδεύει τα μαλλιά συνήθως, αλλά όταν είμαστε κάπου με παρέα και τύχει για λίγο να μας αφήσουν μόνους, δηλαδή είμαστε κάπου με άλλα 2 – 3 άτομα, οι άλλοι μπορεί να πάνε κάπου, σε άλλο δωμάτιο, στην τουαλέτα κλπ και εμείς θα μείνουμε μόνοι μας για λίγο, εκεί θα με πλησιάσει και θα με χαϊδέψει ή να μου κάνει μασάζ στους ώμους χωρίς να μου μιλάει, εγώ δεν αντιδρώ οπότε και να με φλερτάρει δεν δίνω κάποια απάντηση. Και τι να κάνω δηλαδή;

– Νιουμπι

Αμάν βρε παιδί μου, αμάν, αμάν αμάν.

Αυτό είναι το φλερτ, το λεπτό παιχνίδι μεταξύ του «είναι φίλος ή του αρέσω». Αυτό ακριβώς είναι. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Και οι φίλες που είναι σίγουρες, την τύφλα τους ξέρουν.

Δεν είναι αυτό που έχει σημασία, ΟΧΙ.

Άλλο εντελώς είναι το θέμα, που να με πάρει η Πατριαρχία και να με σηκώσει. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ;

Αν σου αρέσει, φλέρταρε. Και μη σε νοιάζει αχ τι σκέφτεται αχ τι θέλει από μένα αχ με γουστάρει ή δε με γουστάρει. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Τι αισθάνεσαι και τι θέλεις από αυτόν; Αμάν και τρισαμάν. Δεν ξέρω, κάτι έχει σήμερα ο αέρας και δεν αντέχω άλλο αυτή την στάση, γυναίκες που ροδοκοκκινίζουν όταν ο άντρας τους ζητάει σε ένα χορό.

Πώς γίνεσαι καλύτερος στο φλερτ; Κάνοντας φλερτ. Φλερτάροντας. Αυτούς που σου αρέσουν. Όχι περιμένοντας να καταλάβεις αν οι άλλοι φλερτάρουν μαζί σου.

Ελπίζω να σου αρέσει ο συγκεκριμένος, γιατί αν δεν σου αρέσει και κάθεσαι να σου κάνει μασάζ και να σου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει, κινδυνεύεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

14 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
miakotara
miakotara
4 χρόνια πριν

Αν σου αρέσει αυτός, όταν σου κάνει μασάζ πες του ότι το κάνει πολύ καλά και τελευταία νιώθεις πιασμένη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή 5-7μ.μ., που σηκώνεις συνέχεια τα βάρη στο cross-fit.

Αν δε σου αρέσει πες του πως έχεις σπίτι ένα μηχάνημα μασάζ από τελεμάρκετινγκ που κάνει καλή δουλειά και νιώθεις ότι η δική του παρέμβαση αλλοιώνει το αποτέλεσμα.

Αυτά…
Επόμενος παρακαλώ..

Thereisalwayshope11
Thereisalwayshope11
4 χρόνια πριν

“Που να με πάρει η Πατριαρχία και να με σηκώσει.”
Μόλις βρήκα καινούρια έκφραση να λέω! Την αντιγράφω άμεσα!! Αχ βρε Λένα με τα ωραία σου!

δε σου λέω!
δε σου λέω!
4 χρόνια πριν

Παιδάκι μου χαζό είσαι;

Αγαπητή Α,μπα, βγαίνουμε, περνάμε καλά, γελάμε, με κοιτάει στα μάτια, με κερνάει, με πειράζει, με αγγίζει, μου χαϊδεύει τα μαλλιά, μου χαρίζει τριαντάφυλλα, μου αφιερώνει ποιήματα, μου κάνει καντάδες κάτω από το παράθυρο, γράφει το όνομά μου σε χαραγμένες καρδιές στα δέντρα, δεν ξέρω, λες να του αρέσω;

Δηλαδή ήμαρτον, κι εγώ μεγάλη μπήκα στο παιχνίδι, αλλά εσύ μοιάζεις να ήρθες από άλλο πλανήτη.

Ederra
Ederra
4 χρόνια πριν

Το νόημα της απάντησης της Αμπά είναι μια χαρά όμως από ουσία τζίφος και δεν καταλαβαίνω γιατί δοξάζετε τόσο σήμερα. Γιατί η κοπέλα το λέει ξεκάθαρα -δεν ξέρω πώς να φλερτάρω, κάθομαι σαν αγγούρι να με μαλάζει ο άλλος και δεν αντιδρώ, μπλοκάρω, χαίρετε, με χάνετε. (Προφανώς και της αρέσει ο τύπος) Οπότε, η απάντηση “θα φλερτάρεις φλερτάροντας” δεν βοηθά και τόσο την κατάσταση. Τι εννοείς φλερτάροντας; Αυτό θέλει να μάθει η νεαρά. Πως περνάς από τη φιλική συμπεριφορά στο φλερτ; Τι ενισχύεις, τι αποσιωπάς; Είναι το inner drive, το ένστικτο αλλά κάποιοι χρειάζονται οδηγίες, παραδείγματα και εξάσκηση. Το Νιούμπι… Διαβάστε περισσότερα »

Παπαρουνα
Παπαρουνα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ederra

Είναι στο φάσμα του αυτισμού η κοπέλα. Βάζω στοίχημα για αυτο

Μανδάμ Φρου Φρου
Μανδάμ Φρου Φρου
4 χρόνια πριν

Καλέ α μπα, το είπε ήδη πιο πάνω ότι της αρέσει:

«Για παράδειγμα τον τελευταίο καιρό μου αρέσει κάποιος από την ευρυτερη παρέα μου…»

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την απάντηση.

bozonio
bozonio
4 χρόνια πριν

Φανταστική απάντηση. Είναι τόσες πολλές οι ερωτησεις που οι γυναίκες αναρωτιούνται αν τις θέλει, αν τις θέλει μόνο για σεξ, αν πραγματικά θέλει «σοβαρή» σχέση. Και δεν αναφέρουν, ούτε ίσως έχουν αναρωτηθει αν εκείνες πραγματικά τον θέλουν, για σεξ, για σχέση, για οτιδήποτε.

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν

🤣🤣🤣 τα πήρε κρανίο η Αμπούλα μας σημερα , δίκιο εχει

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν

Απάντηση για το βιβλίο. Ξεκάθαρα.

queenofdrama
queenofdrama
4 χρόνια πριν

Γλυκουλα αμπα

Felis
Felis
4 χρόνια πριν

Μπορεί να μπει κι αυτό στο βιβλίο με τις καλύτερες απαντήσεις του Α,ΜΠΑ; 😀