in

Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν έχουμε μέρος να κάνουμε σεξ

Δηλαδή, τι στερεότυπο είναι αυτό που οι γονείς μπορούν να κάνουν σεξ στο σπίτι ενώ τα παιδιά όχι;

Αγαπητή Α, μπα το πρόβλημά μου είναι πρωτοκοσμικό αλλά σημαντικό. Με τον φίλο μου δεν έχουμε μέρος να κάνουμε σεξ. Αυτό που διάβασες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

d163921b50a7fccda070305409befa88

Αγαπητή Α, μπα το πρόβλημά μου είναι πρωτοκοσμικό αλλά σημαντικό. Με τον φίλο μου δεν έχουμε μέρος να κάνουμε σεξ. Αυτό που διάβασες. Είμαι φοιτήτρια που μένω με γονείς-αδέρφια, είναι φοιτητής που μένει με τους γονείς του και τον αδερφό του. Λεφτά δεν υπάρχουν, αυτοκίνητα δεν υπάρχουν, οπότε τα νεύρα μας έχουν γίνει κρόσια. Θα μου πεις, κάντε το πρωί όταν λείπουν όλοι από το σπίτι. Έλα όμως που η μαμά μου δεν δουλεύει και είναι ΟΛΗ μέρα σπίτι και οι δικοί του γονείς έχουν πολύ περίεργα ωράρια. Με τρελαίνει το γεγονός πως είμαστε 20 χρονών και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αγκαλιά. Θέλω να τον φέρω σπίτι μου, η μαμά μου ξέρω πως δεν θα έχει πρόβλημα, ο μπαμπάς μου όμως είναι άλλη ιστορία. Να τον φέρω ακόμα και αν ο μπαμπάς μου με κοιτάει με μισό μάτι για την υπόλοιπη ζωή μου; Να πάμε σπίτι του και μετά οι γονείς του να μας πετάξουν έξω με τις κλοτσιές; Δηλαδή, τι στερεότυπο είναι αυτό που οι γονείς μπορούν να κάνουν σεξ στο σπίτι ενώ τα παιδιά (εννοώ παιδιά άνω των16) όχι;; Υπάρχει μήπως κάποιο μυστικό μέρος που πάνε όλοι οι φοιτητές και κάνουν σεξ και εμείς δεν το έχουμε ανακαλύψει; Να περιμένω να κάνω σεξ μόνο σε γιορτές και αργίες; (ελπίζω το χαζούλικο πρόβλημά μου τουλάχιστον να σας πρόσφερε γέλιο) .

Desperation

Δεν το βρίσκω χαζούλικο πρόβλημα. Δεν είναι στερεότυπο αυτό που λες. Είναι η στάση της κοινωνίας μας απέναντι στο σεξ. Ούτε οι γονείς μας κάνουν σεξ, τουλάχιστον όχι επισήμως. Μόνο κρυφά. Άσε που, αν το καλοσκεφτείς, πολλοί γονείς έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τα παιδιά τους εμποδίζουν να κάνουν σεξ.

Επειδή είσαστε φοιτητές, απευθυνθείτε σε συμφοιτητές που μένουν μόνοι σας ή συγκατοικούν, να σας παραχωρήσουν το σπίτι τους για μερικές ώρες. Τα παλιά τα χρόνια τουλάχιστον έτσι το λύναμε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

53 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν

Ξέρω ότι δε θα σας βοηθήσει η ιστορία μου, αλλά θα την πω γιατί θα σκάσω. Έχω γνωστή – είμαστε συνομήλικες στα περήφανα 37 μας- η οποία μαζί με άλλες δυο φίλες της είχαν νοικιάσει γκαρσονιέρα για να πηγαίνουν με τα αγόρια τους. Όταν πήγαιναν Λύκειο όλα αυτά. Είχαν μοιράσει τις μέρες για το κάθε ζευγάρι και είχαν δείξει στους γονείς αντίστοιχο ψεύτικο πρόγραμμα από το φροντιστήριο ότι τάχα έχουν μάθημα εκείνες τις ώρες. ΄Όποιος και όποια αναγνωρίζει τον εαυτό του…πολλά χαιρετίσματα στέλνω!

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Και στο τελος τριμήνου δεν πήγαιναν να ρωτησουν οι γονείς στο φροντιστήριο για την προοδο των παιδιών τους; Εκτος κι αν τους στελναν στον σπιτονοικοκυρη του σπιτιου 😉

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ότι έβαζαν στο πρόγραμμα φανταστικές έξτρα ώρες εβδομαδιαίως, ότι και καλά την Πέμπτη το απόγευμα έχει ένα δίωρο μάθημα. Η γνωστή μου δεν έδινε “δικαιώματα” για την πρόοδό της στα μαθήματα, να φανταστείτε Ιατρική πέρασε, οπότε και οι γονείς της δεν είχαν αφορμή να το ψάξουν.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Τριτη Λυκειου και περασε ιατρική ενώ καί τις βολτες τις έκανε η φιλη σου, καί τον γκόμενο στο σπίτι-φροντιστήριο είχε, καί τους φίλους της εβλεπε, δεν στερήθηκε τίποτα, είχε πρόγραμμα 😍😍😍
Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα.

Cloud on Toast
Cloud on Toast
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Είστε θεούληδες και σας αγαπώ!

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν

Τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής ξεκινούν από τα 30-35 ευρώ που είναι λιιιγο απαγορευτικά αλλά μπορείτε να βρειτε Ωραιότατες γκαρσονιέρες AirBnB και να νοικιάσετε με 20 ευρω για μια μέρα και να το χαρείτε σαν το σπίτι σας (μια ιδέα ρίχνω) . Μάλλον εγω ζω σε άλλο πλανήτη ,γιατί πρέπει πάνω κάτω να είμαι στην ηλικία των γονιών σου και επιτρέπω στην κόρη μου να κοιμάται με το αγόρι της στο σπίτι μας στο δωμάτιό της (με κλειστή την πόρτα εννοείται). Αντίστοιχα το αγόρι της μένει το υπόγειο του πατρικού σπιτιού του και η κόρη μου κοιμάται εκει κάποιες μέρες εν γνώση… Διαβάστε περισσότερα »

tempeloskylos
tempeloskylos
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Ακριβό σπορ το σεξ εκεί στα βόρεια, 20ρικο έχουν εδώ τα ξενοδοχεία.

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  tempeloskylos

Μικροτερη ζήτηση βρε σκυλε. Χωριό είμαστε

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Θα ηταν υπεροχο να ηταν ολοι οι γονεις απ τον πλανήτη των γονιών σου Origami! 😀

Σίγουρα είναι αβολο και για τους γονεις και για τα παιδια αλλα ειναι το πιο φυσικο πράγμα το να κανεις σεξ και εδω μιλαμε οτι τιθεται θεμα ασφάλειας. Δηλαδή χιλιες φορες να ξερω οτι το παιδί μου ειναι με τον φιλο του στο διπλανο δωματιο παρα να τρεχουν σε παρκα και ερημιες την αγρια εποχη που ζουμε!!

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Ρε παιδιά, εγώ να σας πω τη μαύρη αλήθεια, δε θέλω τα παιδιά μου μελλοντικά να κάνουν σεξ σπίτι.. Είμαι πολύ συντηριτίκλα?? (νωρίς είναι ακόμα αλλά από τώρα τα σκέφτομαι) Ειδικά αν ακούσω και τίποτα, πιστεύω θα φάω φρίκη!!Έχουμε ένα υπόγειο-μπουντρούμι μες στην υγρασία πίσω από το σπίτι, νομίζω θα το φτιάξω και θα τους πω να πηγαίνουν εκεί τις μονές μέρες ο ένας τις ζυγές η άλλη!!

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Bella ciao μένουμε στην εξοχή σε προάστιο γύρω αραιά σπίτια κυρίως μεζονέτες με αυλές και ελλιπής φωτισμός. Αν συμβεί κάτι και φωνάξουν βοήθεια αμφιβάλλω αν θα ακούσει κανένας. Καλύτερα στο σπίτι και το κεφάλι μου ήσυχο παρα στα τσαϊρια και να τρέμω αν αργήσουν μισή ώρα.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

εγώ όταν έρθει εκείνη η ώρα απλά θα φεύγω και θα της αφήνω το σπίτι δικό της είτε για σκ είτε για να βγω ένα βράδυ. Όπως κι εγώ δε θέλω να κάνω σεξ και απέξω να έχω ακροατήριο, θεωρώ ότι και το αντίστροφο είναι ομοίως awkward.

idril
idril
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Χαίρομαι που αν και θα το αρνούνταν σθεναρά, οι γονείς μου μάλλον ήταν από τον ίδιο πλανήτη με τους δικούς σου Origami Lover! Οι πιο γλυκές μου αναμνήσεις από σεξ στα φοιτητικά μου χρόνια ήταν στο σπίτι μου, διακριτικά παραχωρημένο χωρίς πολλές εξηγήσεις! Επίσης σε αυτό που λέει η Λένα – οι γονείς μου ήταν ξεκάθαροι ως προς το πότε μπορούμε να μπούμε στο δωμάτιό τους, και πότε θέλουν να είναι μόνοι τους. Η πόρτα απλώς έκλεινε και δεν την ανοίγαμε ούτε σε περίπτωση ανάγκης, αν δεν φωνάζαμε πρώτα. Αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε αυτό και το βρήκα απλό και λογικό.… Διαβάστε περισσότερα »

Velay
Velay
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Ωπα origami πολύ updated σε βλέπω στις τιμές ημιπαραμονής! Ωραία πράγματα, λέμε 😉

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Φυσικά. δεν ζούμε σε σπηλιές velay

Velay
Velay
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Πολύ χαίρομαι.

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν

Και σήμερα έτσι το λύνουμε. Ρε παιδιά, τι αβουλία είναι αυτή που σας δέρνει μερικούς! Λέτε δεν έχετε λεφτά, βρείτε έναν τρόπο να βγάζετε χαρτζιλίκι, καλύτερα θα νιώσετε και με τους εαυτούς σας, μπορεί να μαζέψετε και τίποτα να φύγετε κανένα μαγικό διημεράκι, να πάτε διακοπές, ή μετά από χρόνια να έχετε και κανένα λεφτό για αμάξι. Δεν μιλάω καθόλου εκ του ασφαλούς, έχω περάσει και ακόμα περνάω ακριβώς τα ίδια, αλλά είστε μεγάλα παιδιά και είναι μια καλή λύση σιγά σιγά να προσπαθείτε τον απογαλακτισμό σας. Αν έχεις γονείς με τους οποίους δεν μπορείς να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, τότε… Διαβάστε περισσότερα »

Louk Ritia
Louk Ritia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Ακριβώς! Πολύ σωστή.

Tonia Giovani
Tonia Giovani
4 χρόνια πριν

Αχ τι αναμνήσεις μου φέρατε!!! Ως μάνα νεολαίων θεωρησα αυτονόητο από την αρχή ότι θα ερθουν σπίτι με το αγόρι ή το κορίτσι τους. Και για σεξ, οπότε πηγαίναμε σινεμά και βόλτα και για ύπνο αγκαλιά, οπότε τρώγαμε και πρωινό μερικές φορές με τ@ν εκλεκτ@ της καρδιάς τους ! Οπως και να το δεις είναι ασφαλέστερο από πάρκα, οικοδομές και άλλα δημόσια μέρη που καταφεύγαμε πριν από 30 και βάλε χρόνια. Συνέβαιναν και τραγελαφικά πράγματα π.χ. μια μερα ήρθε μια φίλη και γειτονισσα έντρομη και ζήτησε βοήθεια διότι αυτή κι ο φίλος της κατέφυγαν στο…πατάρι μια μέρα που έλειπαν οι… Διαβάστε περισσότερα »

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Μήπως έγραψα εγώ αυτή την ερώτηση 30 χρόνια πριν? Α μπα, ήξερα πως αργείς να απαντήσεις, αλλά εδώ το παράκανες!! Κι αφού γελάσαμε και σήμερα, θα σου πω εγώ τί έκανα! Σεξ σε 5 λεπτά σε πάρκα και απομονωμένα μέρη. Σεξ σε 5 λεπτά σε δανεικά αυτοκίνητα, σεξ σε 5 λεπτά όταν έλειπαν οι γονείς μου!! Και μία και μοναδική φορά σεξ σε ξενοδοχείο ημιδιαμονήςπου μας χρέωσαν τη μία ώρα σα να είχαμε κλείσει 5αστερο στη Μύκονο!!!

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bella ciao

Α!!! Και το πιο σημαντικό ξέχασα! 5λεπτο σεξ στο μαγαζί των γονιών μου!!!

Ghost
Ghost
4 χρόνια πριν

Αχ τι μου θύμισες! Σεξ μέσα στη θάλασσα, στα βραχάκια παραλίας, σε οικοδομές, σε σκάλες πολυκατοικιών, σε μπαλκόνια, σε ταράτσες, σε τουαλέτες μαγαζιών, σε σπίτια φίλων, σε αδιέξοδα στενάκια, σε τουαλέτες καραβιών & τραίνων, μέσα σε σκηνή, στο βράχο δίπλα από την Ακρόπολη, στο άλσος κάτω από την ακρόπολη, στον Λυκαβηττό… Τα ημιδιαμονής ήταν για εξαιρετικές επετείους & γενέθλια. Σε σχέση δε που υπήρχε αμάξι ήμασταν μόνιμα στο Πανόραμα(Γαλάτσι), στο πάρκιν πάνω από τη Ζέπελιν… Αχ! Το καλό με εκείνες τις εποχές ήταν πως ακόμα και αν σε έπιαναν στα πράσα, ευτυχώς δεν υπήρχαν κινητά με κάμερες. Το κακό ήταν… Διαβάστε περισσότερα »

Open S
Open S
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ghost

Το άλλο κακό ήταν πως κάποιος από τους δύο δεν προλάβαινε σχεδόν ποτέ να έρθει σε οργασμό. Και μάντεψε συνήθως ποιο από τα δύο φύλα έβγαινε ριγμένο…

Ghost
Ghost
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

Α εγώ μια χαρά περνούσα! Η αδρελαλίνη του κάνω σεξ “εκεί που δεν πρέπει” έχω την εντύπωση ότι με βοηθούσε να φτάσω γρηγορότερα.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ghost

Α κι εγώ μια χαρά περνούσα, δεν έχω παράπονο 😛

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Κι εγώ! 😀

tempeloskylos
tempeloskylos
4 χρόνια πριν

Πάντως λόγω κρίσης, τα ημιδιαμονής κάνουν διάφορες εκπτώσεις/προσφορές. Για άνεργους, για φοιτητές, πρωινές ώρες κλπ, ψάξτε το.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Α τα παλιά τα χρόνια περνάμε και τα βουνά και τα πάρκα και τις οικοδομές και τις ταράτσες των φροντιστηρίων (στο Λύκειο) και αν υπήρχε αυτοκίνητο πηγαίναμε και στους γαμιστρόνες τους λεγόμενους. Άγνοια κινδύνου λέγεται και πάλι καλά που βγήκαμε σόοι, αλλά είχε την πλάκα του τότε.
Κάτι άλλο που κάναμε με τον τότε γκόμενό μου (και πιο εφικτό για εσάς ενδεχομένως) ήταν να πηγαίνουμε στην αποθήκη του σπιτιού του. Στρώναμε χαλί, περνάμε μουσική, κεριά κλπ, μια χαρά και κάνεις δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

Τα σπίτια των συμφοιτητών που μένουν μόνοι δεν ονομάζονται σπίτια αλλά γ@μιστρ#νες. Επίσης ξενοδοχεία με ημιδιαμονή με χαρτζιλίκι απο part time δουλειές.

Zouzouna Goutsouna
Zouzouna Goutsouna
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

*γ@μιστρωνες * χεχεχ
Εδω ολοκληρος Λιστ ειχε αναγκαστει να ζητησει απο τον φιλο του Σοπεν να του παραχωρησει εναν για να βλεπει κρυφα την παντρεμενη φιλεναδα του ΛΟΛ

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Zouzouna Goutsouna

Βρε τον Σοπεν που ειχε γ@μιστρωνα και τον δανειζε κιολας, δεν του το’χα.

Open S
Open S
4 χρόνια πριν

Νοικιάζετε οι δυο σας ή μαζί με κάποιους άλλους φίλους την πιο φτηνή αποθήκη-δώμα-ημιυπόγεια γκαρσονιέρα που θα βρειτε στις μικρές αγγελίες. Όσα δίνετε έξω για καφέδες και ποτό τα επενδύετε εκεί. Ένα χαλί, ένα στρώμα, και ένα μικρό ψυγειάκι για μπύρες, φρούτα και νερά.