in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έβγαλε τον κινητό του να τραβήξει φωτογραφία την ώρα που κάναμε σεξ

Γεια σου Αμπα!!! Mayday mayday!! Ρωτάω μπας και είναι περίπτωση με καμπάνες που δεν ακούω… Σεξ με τον επι δυο χρόνο σύντροφο μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

e4595728ecf93179986ddbd2863b3c9c

Γεια σου Αμπα!!! Mayday mayday!! Ρωτάω μπας και είναι περίπτωση με καμπάνες που δεν ακούω… Σεξ με τον επι δυο χρόνο σύντροφο μου, μετά από επανασύνδεση γιατί πήγαν με φιλους σε «οικους» και ολοκλήρωσαν κιόλας το έμαθα και τον έδιωξα .. με τούμπαρε με την προσπάθεια να τα ξαναβρούμε και τις μετανοιες του.. και εκει που λες που συμβαίνει βγάζει το κινητό και τραβάει φωτογραφία μας κατά την διάρκεια της επαφής.. με τύφλωσε το φλας!! Αν και δεν είχε το πρόσωπο μου μέσα.. Φυσικά τον έβαλα και τη διέγραψε.. είπε έτσι μου ήρθε πάνω στη στιγμή και την έβγαλα.. τι να πω, δε μου έχει ξανασυμβεί.. πως να το πάρω σε συνδυασμό με τα συμβάντα του παρελθόντος;;;

Μοντέλο

Μπας και είναι περίπτωση με καμπάνες, γιατί μπορεί και να μην είναι.

Για πες μου, σαν πώς να το πάρεις; Πόσες εναλλακτικές έχεις, και ποιες είναι;

Α) του αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας

Β) του αρέσουν οι τσόντες

Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη;

Άνθρωπος που σε βγάζει φωτογραφία εκείνη τη στιγμή, χωρίς συναίνεση, επειδή «έτσι του ήρθε», είναι ο άνθρωπος που θα ανεβάσει τη φωτογραφία στο ίντερνετ, και δεν θα διστάσει να την χρησιμοποιήσει εναντίον σου, αν χρειαστεί.

Η μετάνοια μετά από επίσκεψη σε «οίκους», τι είδους μετάνοια είναι; «Δεν θα το ξανακάνω;» «Δεν ήξερα τι είναι;» «Πήγα για την πλάκα;» Ή «αφού δεν σου αρέσει, θα πω αυτό που θέλεις να ακούσεις;»

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

32 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Issy
Issy
4 χρόνια πριν

ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΗ.

mm
mm
4 χρόνια πριν

Δεν πα να είναι για 20 χρόνια σύντροφός σου, άμα βγάλει φωτογραφία στο σεξ χωρίς συναίνεση του κάνεις το κινητό κλύσμα και τον πετάς έξω από το παράθυρο. (Εύχομαι να ήσασταν σπίτι σου και να μην είχε και κανένα σακίδιο σε καμιά καρέκλα, γιατί οι νέες κάμερες είναι μικρές και στέλνουν τα βίντεο μέσω wifi στο mail του). Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι είσαι 100% σίγουρη πως η φωτογραφία σβήστηκε από παντού; Και τα διαγραμμένα του κινητού και το cloud;

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mm

Τώρα χτυπησες φλεβα mm!! Ειναι απο τους μεγαλύτερους φοβους μου αυτός οταν γνωρισω καποιον και το πραγμα φαίνεται να πηγαινει καπου…Αγχωνομαι σε τεράστιο βαθμο οτι θα πρέπει καποια στιγμη να παω σπιτι του, οπου θα είμαι τελειως στο ελεος του, και φανταζομαι παντου κρυμμενες καμερες!! Στο δικο μου σπίτι αισθανομαι μεγαλυτερο ελεγχο του χωρου, οχι οτι δεν μπορει να το κανει και εκει αν θελει! Ηθελα να γραψω κ ερωτηση γι αυτο το πραγμα κάποια στιγμη…πώς παιρνεις την αποφαση δλδ αυτη να πας στο σπιτι του αλλου…γιατι λογω των ελαχιστων εως μηδενικων εμπειριων μου με κολλαει πολυ αυτο! Στα ραντεβου… Διαβάστε περισσότερα »

koubi
koubi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Δυστυχώς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, μπορεί να σου τύχει κάτι τέτοιο και μετά από 2 χρόνια σχέσης όπως φάνηκε και από αυτή την ερώτηση. Για την ακρίβεια άμα έμπαινα στη διαδικασία να σκέφτομαι το θέμα της κρυμμένης κάμερας πιο έντονα, δεν θα έβγαινα καν από το δωμάτιό μου. Κρυμμένες κάμερες μπορεί να υπάρχουν παντού. Σε τουαλέτες, airbnb, ξενοδοχεία. Δεν είναι η λύση να φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας. Εμένα προσωπικά αυτό που με βοηθάει είναι να σκέφτομαι πως και να βγει μια προσωπική μου στιγμή στο διαδίκτυο χωρίς τη θέλησή μου, δεν θα έπρεπε να είμαι… Διαβάστε περισσότερα »

mm
mm
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  koubi

Θα συμφωνήσω με koubi, πουθενά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά καλό είναι να σκεφτούμε ότι στο χειρότερο σενάριο όλων, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη, και δεν θα έπρεπε να ντραπούμε στο παραμικρό. Είναι πάνω στην ντροπή μας που θα πατήσει όποιος προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τέτοιες καταστάσεις.
Υ/Γ είχα θαυμάσει πραγματικά την Bella Thorn που για να σταματήσουν να την εκβιάζουν με μερικές προσωπικές της φωτογραφίες τις δημοσίευσε μόνη της, αφαιρώντας τους έτσι κάθε δύναμη https://www.lifo.gr/now/people/241370/i-mpela-thorn-postare-gymnes-fotografies-tis-gia-na-min-tis-diarreysei-xaker

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Ειλικρινα Οδυσεα νομιζεις αυτο ειναι θεμα για να κανεις ειρωνειες;; Μαλλον είσαι σε λαθος site τοσον καιρο…

Να γελάς και να κλαίς
Να γελάς και να κλαίς
4 χρόνια πριν

Πολύ αμφιβάλλω αν σβύστηκε απο παντού η φωτό. Οποιοδήποτε τζιμάνι της πληροφορικής μπορεί πανεύκολα να την ανακαλέσει. Κατευθείαν στην τουαλέτα θα το έριχνα!
Τώρα γιατί το έκανε? Κι εγώ σε εκδικητικό μένος το κόβω. Τον “έστειλες”, αιστάνθηκε απόρριψη οπότε το πορνομυαλό του βρήκε τη λύση του εξευτελισμού σου. Χώρια που “εκει που τα 2 σώματα γίνονται ένα” και “μιλάει το πάθος” και “ανοίγουν τα επουράνια” κλπκλπ.ποιητικά ,ΔΕΝ σκέφτεσαι ΟΥΤΕ ψάχνεις τριγύρω το κινητό.
ΥΣ. Αν συνεχίσεις μαζί του τράβα του μια φωτό την ώρα που χέζει και κράτα την καλού κακού.

Maggie
Maggie
4 χρόνια πριν

δ) στην πραγματικότητα πήγε για συνεργασία στον οίκο ανοχής και όχι σαν πελάτης, για το νέο porn site που ανεβάζουν.

marilou
marilou
4 χρόνια πριν

Γ) κάνει συλλογή με τις ερωμένες του

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  marilou

ψηφίζω Γ δαγκωτό!

Alex Rainers
Alex Rainers
4 χρόνια πριν

Όχι η κόρνα της ταχείας είναι σε λίγο φτάνετε Φλώρινα.

Αυτό που έχουν μυαλο να πηδάνε και να φωτογραφίζονται ταυτόχρονα το θέλω για τη δουλειά- multitasker

NaLola
NaLola
4 χρόνια πριν

Μόνο εμένα μου έκανε λίγο εκδικητικό αυτό το σκηνικό; Πάντα σε σχέση με τον χωρισμό. Το λέω γιατί άμα σ’αρεσει να τραβάς φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικης πράξης δεν υπάρχει θέμα αν και οι δυο είναι σύμφωνοι, αλλά έτσι στο ξαφνικό δεν μου φαίνεται πολύ άσχετο.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Πάνω στη στιγμή και μέσα στην κ…α να σκεφτείς να πιάσεις κινητό και να τραβήξεις φωτογραφία; Εδώ βαράνε συναγερμοί και δε σηκωνόμαστε……
Προμελετημένο ήταν. Ζητά την άδεια να σβήσεις το αρχείο από παντού η’ να το σβήσει μπροστά σου από παντού.

Peggy Olson
Peggy Olson
4 χρόνια πριν

Εγώ κόλλησα στο ότι πήγε σε οίκους “και μάλιστα ολοκλήρωσε”. Ότι τι; αν δεν ολοκλήρωνε θα ήταν οκ?
Προσοχή, άλλο οίκος, άλλο στριπ – κλαμπ.

Το_κοτσύφι
Το_κοτσύφι
4 χρόνια πριν

Εγώ πάλι μάλλον είμαι πολύ αθώα γιατί δεν μου φάνηκε καθόλου τραγικό. Κάπως με θορυβει βέβαια που όλοι το βλέπετε ανησυχητικό κι εγώ όχι. Αυτό που σκέφτηκα εγώ είναι (εδώ κρίνω μεμονωμένα το σκηνικό με τη φωτο) ότι δε μου φάνηκε πονηρό και προμελετημένο γιατί ακριβώς έγινε φάτσα φόρα. Θα απαντούσα διαφορετικά αν την έβγαζε κρυφά ενώ είναι πίσω της πχ, αλλά λογικά δεν έγινε κάτι τετοιο, θα το έγραφε πρώτο πρώτο τι δγιαολο. Επίσης αν το διαγράψει από παντού θεωρώ ότι είναι κι από τα πράγματα που εύκολα “ξεγινονται”, όχι όπως να της έκανε κάτι πάνω στο σεξ. Βασικά… Διαβάστε περισσότερα »

Tonia Giovani
Tonia Giovani
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Το_κοτσύφι

Όχι δεν είνα καθόλου αθώο ,είναι σκηνικό εκδίκησης από ένα σκατόψυχο μαλάκα.Μην είσαι τόσο εύπιστη.Το φάτσα φόρα έγινε ακριβώς για να περιλάβει το πρόσωπο της στη φωτογραφία και να την αναρτήσει για να την εκθέσει ή να την εκβιάζει για σεξ όποτε του ρθει. Να του πεί ότι ενημέρωσε δικηγόρο και αστυνομία και να μην τον ξαναδεί ποτέ -ποτέ όμως. Κίνδυνος.ALERT!!!!

Το_κοτσύφι
Το_κοτσύφι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tonia Giovani

Τόνια λέει ότι δεν έβγαλε το προσωπό της στη φωτογραφία.Προφανώς και αν ήθελε να ανεβάσει προσωπική τους στιγμή αυτό θα ήταν παράνομο και απαισιο, αλλά να την εκβιάσει πως ακριβώς;; Με ένα βυζί και μια κοιλιά που θα φαίνεται ξέρω γω; Εκτός αν έχει κανένα τατουάζ κλπ που πάλι μου φαίνονται τραβηγμένα σενάρια αυτά.

Εγώ τη γνώμη μου για αυτόν την είπα, αλλά όχι για να το σκηνικό με τη φωτο. Αυτό για μένα θα ήταν υπό διερεύνηση αν συνέβαινε σε μια σχέση, αναλόγως τον τροπο, αν μου είχε πάρει την άδεια, την αντίδραση του μετά κλπ.

Το_κοτσύφι
Το_κοτσύφι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tonia Giovani

Επίσης να πω ότι προφανώς και θεωρώ φάουλ και τέρμα άκυρο κιόλας ότι δεν τη ρώτησε. Δηλαδή πάνω στη φάση τους αυτός τραβιόταν στο κομοδίνο, ξεκλειδωνε κινητά και έψαχνε και την τέλεια γωνία. Τι φάση;! Μου φαίνεται σχεδόν αστείο αν δεν είναι προφασισμενο από το ζευγαρι και μέρος του παιχνιδιού. Και ναι είναι παραβιαστικο το να τη βγάλει χωρίς να ρωτησει, δεν ήθελε να της πιάσει τον κ@λο ξέρω γω, να της τον φωτογραφήσει ήθελε. ..Αλλα. Η ένσταση μου είναι ότι μπορεί απλά να είναι τόσο βλάκας, να το θεώρησε καυλωτικό, να ήθελε να τη βλέπει μετα, γενικά να του… Διαβάστε περισσότερα »

mm
mm
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Το_κοτσύφι

Ίσως έγινε φάτσα φόρα γιατί μετά είναι δύσκολο να διαγραφεί από παντού η φωτογραφία. Το δικό μου κινητό π.χ., αν είναι συνδεδεμένο με το internet στέλνει όλες τις φωτογραφίες αυτόματα στο cloud. Επίσης μπορεί να ΗΘΕΛΕ να ξέρει ότι την έβγαλε φωτογραφία. Και τέλος για την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε, μια γυναίκα είναι δύο φορές “τσούλα” αν έχει αφήσει έναν άντρα να την βγάζει φωτογραφίες την ώρα του σεξ.

Mr Mazis
Mr Mazis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Το_κοτσύφι

Επειδή δεν κρίνουμε παρά μια επιστολή χωρίς περαιτέρω γνώση ή πληροφόρηση, τείνουμε πολύ στη συνομωσιολογία. Κι εγώ τείνω να πιστεύω μαζί με τον Οδυσσέα πώς όλα αυτά που γράφονται για εκβιασμούς, εκδικήσεις κλπ ειναι τραβηγμένα απ’τα μαλλιά. Βέβαια το γυναικείο κοινό της Αμπα ειναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε τέτοια θέματα, ίσως και υπερευαίσθητο. Ίσως εμείς οι άντρες να μετράμε ψυχρά μόνο την στατιστική πιθανότητα, που ειναι μικρή, ενώ για εκείνες η απλή ύπαρξη της πιθανότητας σημαίνει κίνδυνο.

Heliotropium
Heliotropium
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mr Mazis

Αλήθεια τωρα? “Το γυναικείο κοινο της Α,μπα υπερευαισθητο σε τετοια θεματα” “Εμεις οι ανδρες μετράμε ψυχρά μονο την στατιστική πιθανότητα,που ειναι μικρη”. Βρε παιδιά, ενταξει νουθετήστε μας εσεις οι άνδρες οι ψυχραιμοι και οι λογικοι….που δεν σας αφορά ολο αυτο γιατι δυσκολα θα σας εκβιάσουν με γυμνές φωτογραφίες, αλλα και να σας εκβίαζαν δεν θα ιδρωνατε κιόλας, γιατι κανείς δεν θεωρεί την εκθεση του δικου σας γυμνου σωματος (ειδικά κατα τη διάρκεια συνουσιας)ως διασυρμο και εξευτελισμο. Η ψυχραιμία και η …λογικη του ανθρώπου που μιλά εκ του ασφαλούς τρώγοντας καρπούζι στη βεράντα. Εμεις οι υπερευαισθητουλες μωρε, που δεν ειμαστε λογικές… Διαβάστε περισσότερα »