in

Αγαπητή «Α, μπα»: Η ερωτική μας ζωή σταμάτησε να υπάρχει από τότε που συγκατοικήσαμε

Όλα έχουν αλλάξει

Αγαπητή Αμπα, Σου γράφω γιατί θέλω πολύ να το συζητήσω με κάποιον αλλά δεν μπορώ! Μετά από 4 χρόνια(εγώ 28 αυτός 29)με πολλά πήγαινε έλα από το σπίτι μου στο δικό του και το αντίθετο αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2fa8b9d17e4595ad88d4be077064c98f

Αγαπητή Αμπα, Σου γράφω γιατί θέλω πολύ να το συζητήσω με κάποιον αλλά δεν μπορώ! Μετά από 4 χρόνια(εγώ 28 αυτός 29)με πολλά πήγαινε έλα από το σπίτι μου στο δικό του και το αντίθετο αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί.Μονο που τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμουν.Δεν προσπαθεί καθόλου για το σπίτι,δεν με βοήθαει σε τιποτα και τα περιμένει όλα από εμένα.. Αυτό δεν είναι το μόνο θέμα.Η ερωτική μας ζωη απλά πλέον δεν υπάρχει.Ενω πριν ήταν όλα τέλεια σε αυτό το κομμάτι τώρα απλά δεν υπάρχει.Οταν το συζήτησα μαζί του μου είπε έτυχε και κάποτε είναι κουρασμένος και αλλά τέλεια. Ολα ήταν πολύ καλά προτού την συγκατοίκη..τώρα έχουν όλα αλλάξει.Το έχω συζήτησει μαζί του αλλά ότι και αν πούμε δεν αλλάζει τιποτα… Τι να κάνω;Να το παλέψω;Να συνεχίσω να προσπαθώ;Ειναι όλα αυτά σημάδι ότι δεν πρέπει να είμαστε μαζί; Πλις χελπ!!

Τζει χχχ

«Σημάδι;»

Σημάδι είναι η ξαστεριά για τη θάλασσα την επόμενη μέρα. Αυτά που λες δεν είναι σημάδι, είναι η πραγματικότητα σου. Είναι η ζωή σου, αυτή τη στιγμή. Μου φαίνεται ότι κάποιος έδεσε τον γαϊδαρό του και σταμάτησε να προσπαθεί. Μεγάλο κελεπούρι ακούγεται.

Γιατί δεν μπορείς να το συζητήσεις με άλλον; Αυτό μου φαίνεται πιο ανησυχητικό από όλα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

23 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ντε
ντε
4 χρόνια πριν

κάποιος αντικατέστησε την μανούλα του την καλή που του τα είχε όλα στο χέρι.

Woooo
Woooo
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ντε

και ίσως ασυναίσθητα δεν μπορεί να δει ερωτικά την μητρική φιγούρα.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Woooo

Δηλαδή την αναγκάζει πρώτα να κάνει τα πάντα μόνη της όπως η μανούλα και μετά δεν μπορεί να τη δει ερωτικά επειδή ακριβώς κάνει τα πάντα όπως η μανούλα; Αν δεν του αρέσει ας σηκώσει και αυτός το χεράκι του να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν μέσα στο σπίτι. Και θα είναι πιο δίκαιο και θα σταματήσει να του θυμίζει τη μανούλα. Win win situation. Θα το κάνει; Πολύ αμφιβάλλω.

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Καλέ ναι! Προσπάθησε το!
Έχεις τίποτα να καλύτερο να κάνεις από το να είσαι η δουλαρα καποιου, ο οποίος δεν δίνει δεκάρα για σένα;

Jenny Barnes
Jenny Barnes
4 χρόνια πριν

Εγώ λέω να μην κάνεις τίποτα. Κυριολεκτικά. Άσ τον χωρίς καθαρά ρούχα κ φαγητό καμία βδομάδα. Ούτε να τον χωρίσεις δε θα χρειαστεί. Θα το κάνει αυτός, θα σε βγάλει κ από τη δύσκολη θέση.

Eva
Eva
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jenny Barnes

Το είχα κάνει σε εναν πρώην, οχι επίτηδες αλλά γιατι δεν προλάβαινα εκείνη την ημέρα να καθαρίσω-μαγειρέψω και η απάντηση ήταν “βαρεσαμε διάλυση ευακι….” επειδη δεν του τα είχα ολα ετοιμα στο χέρι για μια μέρα…. Δυστυχώς ήμουν μικρή τότε και δεν τον πέταξα έξω με τις κλωτσιές όπως ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Φρόντισα βέβαια να τον χωρίσω και να μην επαναληφθεί!

Stalkerou
Stalkerou
4 χρόνια πριν

Η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο τεστ. Η δική σας σχέση δεν το πέρασε. Αλλά τουλάχιστον το έμαθες νωρίς!

Teacher
Teacher
4 χρόνια πριν

Γι αυτον μπορει να ναι ολα τέλεια . Να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σπίτι καθαρό. Ρουχα καθαρά. Έτοιμο φαΐ. Μπορεί να σου κανει κ πρόταση γαμου για να μη σε χάσει κιολας! Πάντως αυτή τη φράση”δε βοηθάει στο σπιτι” δεν μπορω να την ακούω άλλο. Τι σημαίνει ” βοηθαει” απευθείας εται αποδέχεσαι πως δεν είναι δική του υποχρέωση. Ότι ο ρολος του μέσα στο σπίτι ακόμα και μεσα στη σχέση είναι απλά επικουρικος.Δε ν έχεις κάτι να προσπαθήσεις είστε δύο στη σχέση . Δεν εξαρτώνται όλα από εσένα.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Teacher

Και μένα αυτό το “βοηθάει” μου θυμίζει καταστάσεις τύπου : ε ναι πως αδειάζει το πλυντήριο πιάτων μεγααααλη βοήθεια.

Lola Montez
Lola Montez
4 χρόνια πριν

Τώρα που μένετε μαζί μοιάζεις περισσότερο με την μαμά του, τον φροντίζεις, τα έχεις όλα έτοιμα. Ο ρόλος σου άλλαξε στα μάτια του, γι’αυτό χάθηκε η φλόγα για το ερωτικό.
Νομίζω το χρωστάς στον εαυτό σου να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου γενικότερα, εκτός βέβαια αν προτιμάς να ζήσεις από εδώ και στο εξής στη σκιά κάποιου άντρα.

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lola Montez

Πάλι αυτή να επαναπροσδιοριστει; Δεν φτάνει που κάνει τα πάντα -απο την καθαριότητα μέχρι και να σκέφτεται για δύο -θα του κάνει και ρισετ το μυαλό;
Γιατί ρε παιδιά;

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Μάλλον εννοεί να επαναπροσδιορίσει το δικό της μυαλό και να λήξει αυτή την κατάσταση, όχι το μυαλό του συντρόφου της.

Lola Montez
Lola Montez
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

προφανώς αναφέρομαι σε εσωτερικό επαναπροσδιορισμό! πρέπει να αποφασίσει ότι της αξίζει πολύ καλύτερη καθημερινότητα και να προχωρήσει!

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lola Montez

Ενώ συμφωνώ με οσα λες (κοινή λογικη), θεωρώ ότι σε άλλη περίπτωση θα ήταν πολύ πιο χρησιμα. Επειδή η σχέση είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και όχι ατομικής, δεν ξέρω κατα πόσο θα εξυπηρετήσει αν επαναπροσδιορίσει μόνο τον εαυτό της. Ο σύντροφός της έτσι οραματίζονταν την συγκατοίκησή του? Σαν μια αναρρωτική άδεια, που δεν τελειώνει ποτέ? Καμία δεύτερη σκέψη απο κάτω? Καμία προσμονή, κανένα ενδιαφέρον? Επίσης, δεν φάνηκε να διάλεξε τον ρόλο της. Όταν κάποιος δεν έχει διάθεση να βοηθήσει καθόλου, κάποια πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν, αναγκαστικά θα επιβαρύνουν μόνο τον έναν. (Αν ζούσε μόνος του τι θα έκανε?… Διαβάστε περισσότερα »

Felis
Felis
4 χρόνια πριν

Φριζαρισμένο μαλλί, επειδή έχω ίδια εμπειρία και τα ζω, όχι στα 28 αλλά στα 35, αυτό που λες για την επιλογή ισχύει 100%. Δεν διαλέγεις το ρόλο, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς πχ να αφήσεις τα σκουπίδια 5 μέρες και τα πιάτα απλυτα άλλες τόσες, μπας και φιλοτιμηθεί ο άλλος. Ζεις κι εσύ στο σπίτι και δεν θέλεις να πιάσεις κατσαρίδες. Δυστυχώς, έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αντί του ρήματος “βοηθάω” το ρήμα συμμετέχω, και κάθε φορά απλά καταλήγουμε να τσακωνόμαστε. Το θυμάται για κανα δύο μέρες το πολύ και μετά πάλι τα ίδια. Προσωπικά, είμαι ήδη στα όριά… Διαβάστε περισσότερα »

Γβρμ
Γβρμ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lola Montez

Πατημένος κάλος alert: ελπίζω να μην εννοείς να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της ως γυναίκας παλανευτρας-σαγηνευτρας γιατί φταίει που κάνει τις δουλειές και έχει αφήσει πίσω το ερωτικο κομμάτι. Αν δεν εννοείς αυτό συγγνώμη αλλά πραγματικά είναι 9/10 φορες το πρώτο σχόλιο που ακους όταν λες δεν κάποιον ότι ο παρτενέρ δεν σε πλησιάζει πια (εσυ του κανεις κόλπα; Φόρεσες ζαρτιέρες; Τι φοράς στο σπίτι; Τι ώρα είσαι διαθέσιμη;) και ειλικρινά είναι το ΠΙΟ εκνευριστικό και ισοπεδωτικό σχόλιο. Αν εννοούσες να ψαχτεί μέσα της και να κοιτάξει αν θέλει να είναι ακόμα μ’αυτον που δεν την θέλει, πάσο. Αλλά δεν διαβαστηκες… Διαβάστε περισσότερα »

Lola Montez
Lola Montez
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Γβρμ

Γβρμ ανατρίχιασα μόνο που διάβασα το σχόλιό σου. Έχεις δίκιο, διαβάζεται λάθος αυτό που έγραψα, και απολογούμαι. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα τίποτα από αυτά, καμία γυναίκα δεν χρωστάει να είναι σεξουαλικό αντικείμενο για κανέναν, ήμαρτον!
Εγώ της έλεγα να ανεβάσει την αυτοεκτίμησή της και να χωρίσει γιατί έχει ψωνίσει από σβέρκο, είπα να το πω πιο κομψά, αλλά απέτυχα παταγωδως :/

Γβρμ
Γβρμ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lola Montez

Ρε συ σόρι, εσύ το διευκρινισες και στην Aloutero πριν γράψω το σχόλιο αλλά ας όψονται οι ενημερώσεις της σελίδας που έχουν μια καθυστέρηση…και ο κάλος βέβαια. Μάλλον κυρίως ο κάλος, εδώ που τα λέμε. ‘εν περάζ’, τα ‘πα άλλη μια φορά και ξεθύμανα για σήμερα. Μην απολογείσαι Λόλα, για μένα δουλεύεις 🙂

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Μην παραξενευτεις αν αρχίσει τα κρύα αστειάκια για το καθημερινό παστίτσιο που το βαριέται.

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν

Πως ήταν όλα καλά πριν και ξαφνικά άλλαξαν; Έκανε μεταμόσχευση προσωπικότητας; Μήπως και πριν υπήρχαν καμπανάκια; Μπορεί και οχι τι να πω, μπορεί όντως να θεωρεί πως έδεσε το γάιδαρο και να σταμάτησε να προσπαθεί. Όπως και να ‘χει αν βλέπεις πως δεν αλλάζει μεσα σε ενα υποφερτό χρονικό διάστημα ο χωρισμός ειναι η μονη λύση. Όταν λέω υποφερτό εννοώ τόσο ώστε να μην καταλήξεις να σιχαίνεται τον εαυτό σου που ολη την ώρα ‘γκρινιάζει’ για πραγματα που τον ενοχλούν, χωρις να αλλάζει κατι στην κατάσταση. Μιλώ με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες, για τον καθένα αυτό το όριο μπορεί… Διαβάστε περισσότερα »

Θεριό
Θεριό
4 χρόνια πριν

Νομίζω αυτό που αναρωτιέσαι είναι αν αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια, αν μπορούμε να το πούμε “φυσιολογικό”. Όχι, δεν συμβαίνει στην αρχή της συγκατοίκησης. Ασφαλώς περνάνε φάσεις , αλλά στροφή 360 μοιρών (που είπε κι ο τέως πρωθυπουργάκος μας) όχι, δεν είναι το πιο συνηθισμένο. Και το ερωτικό κανονικά είναι στα ντουζένια του όταν ξαφνικά έχεις την ελευθερία να το κάνεις ο,τι ώρα θέλεις, για ένα μεγάλο διάστημα σίγουρα θα ‘λεγα.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

28 χρόνων και το σεξ κομμένο; Μου σηκώθηκε η τρίχα….Τι θα κάνετε δηλαδή στα 38 ειδικά αν έχετε και κανένα παιδί; (με βασική προϋπόθεση να το έχετε ξανακάνει μέχρι τότε)