in

Έγινα δυσάρεστη: Και συνεχίσαμε την κουβέντα

Είμαι σε ένα πάρτι, μεγάλη παρέα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας 7+ χρόνια και γνωρίζουμε και τους καινούριους φίλους φίλων. Χορεύουμε όλοι μεταξύ μας και περνάμε καλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3261aecfe6ca3d8713e4928241ad86a3

Είμαι σε ένα πάρτι, μεγάλη παρέα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας 7+ χρόνια και γνωρίζουμε και τους καινούριους φίλους φίλων. Χορεύουμε όλοι μεταξύ μας και περνάμε καλά.

Ένα παιδί μου πιάνει την κουβέντα για δουλειά λόγω του ότι δουλεύουμε στο ίδιο πεδίο. Μέτα από ώρα με ρωτάει αν είμαι ελεύθερη, σοκάρετε όταν του λέω ότι έχω σχέση και ανοίγει το στόμα του σα χάνος. Λογικό γιατί αν έχεις σχέση δεν επιτρέπετε να πας σε πάρτι πόσο μάλλον να χορεύεις και να μιλάς σε άλλους.

Οπότε απλά του απαντάω ότι δεν είμαι φυλακισμένη ότι ούτε πέθανα, ότι ο φίλος μου και εγώ δε θέλουμε δεσμοφύλακες και δε μπορούμε να ακολουθούμε ο ένας τον άλλον σα μπάστακες και ότι απλά έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

Το καλό είναι ότι μαζεύτηκε είπε απλά μακάρι να βρω κάτι τέτοιο και εγώ  και συνεχίσαμε την κουβέντα μας κανονικά μέχρι που έπρεπε να φύγει από το πάρτι.

 

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

13 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
dim
dim
4 χρόνια πριν

Ευτυχώς είπε μακάρι να βρώ κάτι τέτοιο και εγώ και πραγματικά, μακάρι να το βρεί!

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω “από ποιον πλανήτη κατέβηκε αυτό το ούφο”. Μετά σκέφτηκα ιστορίες καταπίεσης και σκηνών ζηλοτυπίας από φιλικά μου ζευγάρια και προσγειώθηκα απότομα.

Chachacha
Chachacha
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Αυτό ακριβώς! Είναι τόσο συχνό που σκέφτομαι ότι εμείς κυκλοφορούμε ανάμεσά τους…

Evil
Evil
4 χρόνια πριν

Γιατί δεν έγινε δυσάρεστη. Να της την πέσει ήθελε, της εκανε μια νορμάλ ερώτηση και του εδωσε μια νορμάλ απάντηση. Ο άνθρωπος ξαφνιάστηκε που δεν ηταν ελεύθερη προφανώς γιατι θα ηθελε να ειναι. Εγώ δεν βλέπω κατι μεμπτό.

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evil

Ποια είναι η νορμάλ απάντηση;

Το “ναι, έχω σχέση” είναι η νορμάλ απάντηση.

Από κει κι ύστερα, αυτά που γράφει (“Οπότε απλά του απαντάω ότι δεν είμαι φυλακισμένη ότι ούτε πέθανα, ότι ο φίλος μου και εγώ δε θέλουμε δεσμοφύλακες και δε μπορούμε να ακολουθούμε ο ένας τον άλλον σα μπάστακες και ότι απλά έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.”) δεν είναι νορμάλ απάντηση στην ερώτηση “Έχεις σχέση;” Είναι απάντηση σε κάποια άλλη ερώτηση, που δεν μας την αναφέρει γι’ αυτό επιμένω να την μάθω.

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν

Η αφήγηση έχει ένα κενό: Σε ρώτησε το “παιδί” τι δουλειά έχεις στο πάρτυ εφόσον έχεις σχέση; Εσύ λες ότι απάντησες, αλλά δεν μας λες σε τι είδους ερώτηση απάντησες. Πες μου τι σε ρώτησε για να καταλάβω αν έγινες πράγματι δυσάρεστη.

Δηλαδή, όλοι οι υπόλοιποι στο πάρτυ ήταν single?

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, επίσης, είναι οι αρνητικές που πήρε το ποστ, γιατί από τα μέχρι στιγμής σχόλια δεν βλέπω κάτι αρνητικό.

Evil
Evil
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Haifischnet

Γιατί η ιστορία ειναι άσχετη με το θεμα. Εγινα δυσάρεστη σημαίνει τα έβαλα με εναν σεξιστή κτλ, οχι εριξα χυλόπιτα.

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evil

Γι’ αυτό θέλω να μάθω ποια ήταν η ερώτηση. Γιατί, αν την ρώτησε “γιατί δεν είσαι στο πάρτυ μαζί με την σχέση σου” τότε, ναι, τα βάζει όντως με έναν σεξιστή που πιστεύει ότι η κοπέλα δεν μπορεί να πηγαίνει στα πάρτυ ασυνόδευτη. Δεν είναι χυλόπιτα, είναι απάντηση σε μία ερώτηση που προφανώς δεν έγινε ποτέ (“απλά κοιτούσε σαν χάνος”).

Vasilis
Vasilis
4 χρόνια πριν

Το να προσπαθούσε να πιάσει την κουβέντα, επειδή του καλάρεσες, αποκλείεται;

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Vasilis

Ποιος είπε ότι αποκλείεται;

Μόνο και μόνο από το ότι ρώτησε αν είναι ελεύθερη μαρτυράει ότι του άρεσε η γράφουσα. Το ότι έχει σχέση μια άγνωστη με την οποία έπιασες την κουβέντα σε ένα πάρτυ δεν είναι για να πέφτεις από τα σύννεφα.

Όταν σου αρέσει μια κοπέλα, την κοιτάς σαν χάνος;

Evil
Evil
4 χρόνια πριν

Ωραία απάντησε όμως.

cyora
cyora
4 χρόνια πριν

Ο σεξισμος έγκειται στο ότι ο συγκεκριμένος έχει ως δεδομένο ότι συζητά με καποια γυναίκα σε ενα πάρτι μόνο αν αυτή τον ελκύει και ενδιαφέρεται ερωτικά και αντίστοιχα πιστεύει ότι εφόσον η γυναίκα απαντά το ίδιο ισχύει και γιαυτην. Δηλαδή, μια συζήτηση μεταξύ ενος άνδρα και μιας γυναίκας δεν ειναι απλώς μια συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων αλλά έχει πάντα απώτερο σκοπό το σεξ. Η κοπέλα έγινε δυσάρεστη επειδή όταν επί της ουσίας την πρόσβαλε γιατί πως μιλά μαζί του ενώ έχει φίλο δηλαδή καλά δεν ντρεπεσαι και δεν σέβεσαι την σχέση σου εκείνη αντί να μην μιλήσει ή να γελάσει… Διαβάστε περισσότερα »